Telekamery

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

r_r16 pisze:Rozumiem, że o Telekamery trzeba walczyć, ale TVP już przesadza - teraz jeśli zagłosujesz na "gwiazdę" TVP masz szansę wygrać samochód. :/ Czyżby TVP bała się powtórki z zeszłego roku??? A poza tym na zwiastunie reklamującym Telekamery nie powinny się pojawiać nominacje, a jeśli już to WSZYSTKIE nominacje, a nie tylko "gwiazd" TVP. Według mnie taka gra jest nie fair.
nie lubie jednostronnych opinii, dlaczego mamy zabierać TVP prawo do reklamowania swoich gwiazd, skoro robią to teelwizje komercyjne? Polsat łaczy reklamy teolekamer ze zwiastunami, Publiczna robi podobnie.. niewłaściwy jest tylko fakt, ze używają samochodu jako nagrody dla widzów TVP, a jest on dla wszystkich głosujących..
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

Jak już wspomniałem, w ogóle takich reklam być nie powinno. W przyszłym roku TT powinien tego zakazać.

Ostatnio gdzieś na TVP usłyszałem jak szczycą się tym, że od nich najwięcej osób jest nominowanych... cóż... no comment
//////////
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

mks pisze:nie lubie jednostronnych opinii, dlaczego mamy zabierać TVP prawo do reklamowania swoich gwiazd, skoro robią to teelwizje komercyjne?
Oczywiście, że TVP ma prawo do reklamowania swoich gwiazd. Nie rozumiem tylko dlaczego łączy reklamę gali rozdania Telekamer z reklamą swoich gwiazd. Taka reklama gali powinna być bezstronna.
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Ciekawe, dlaczego nagminnie reklamują Kingę Rusin podczas Na Wspólnej... Chyba powinni reklamować sam serial?
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Dokładnie. W czasie Na wspólnej powienien być reklamowany serial, a Kingi niech już nie reklamują, bo lepiej będzie jak kategorie "rozrywka" zgarnie Szymek Majewski :D.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Właśnie dobrze, że Kingę reklamują Ona musi wygrać oddałem już na nią chyba 1000 głosów 8)
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

piotrek888 pisze:oddałem już na nią chyba 1000 głosów 8)
A z głową to tak wszystko w porządku ? :devil: Jeżeli głosy oddawałeś na stronie internetowej, to i tak zaliczony zostanie tylko jeden :). Podanie e-maila jest tylko po to, by w razie ewentualnej wygranej mieli, jak się skontaktować. Zapamiętany zostanie numer IP i pozostałe głosy z tego samego numeru zostaną anulowane.
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Głosowanie zostało zakończone. :) Teraz tylko czekać do poniedziałku.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Kod: Zaznacz cały

2. Uczestnik może wziąć udział w plebiscycie więcej niż jeden raz przy użyciu różnych kanałów głosowania..

I nie mam zamiaru się z tobą kłócić

Rusin !!! :tanczy:
podmark
Bywalec
Bywalec

piotrek888 pisze:I nie mam zamiaru się z tobą kłócić
I bardzo dobrze, że nie zamierzasz się kłócić, bo trochę głupio wyglądałoby kłócenie się w momencie, gdy nie masz racji.

Czytaj dokładnie to, co wklejasz: Uczestnik może wziąć udział w plebiscycie więcej niż jeden raz przy użyciu różnych kanałów głosowania. Oznacza to mniej więcej tyle, że możesz zagłosować przez internet, sms, wysłać kartę do głosowania z TT. A nie, że wysyłasz kilkaset głosów przez web.
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

W sumie to ja wolę Kingę od Majewskiego, zagłosowałem na nią; ale wysłanie 500 głosów przez internet raczej nie zadziała :P
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Gdyby możnaby nieskończenie wiele głosów wysyłać to nie miałoby to sensu , gdyż liczyło by się nie to kto był bardziej lubiany i popularny w poprzednim roku tylko to ile razy by dana osoba głosował a w tym plebiscycie nie o to chodzi i nie jest to napewno możliwe aby tele tydzień na to pozwolił , gdyż sami w tele tygodniu zamieszczają kupony a wtedy nie miałyby to sensu.
podmark
Bywalec
Bywalec

Re: Telekamery

Dzisiaj, po raz pierwszy w historii odbędzie się Gala Telekamer, na której nie zjawi się gwiazda zagraniczna. Melanie Griffith odwołała swój przyjazd do Polski. Spowodowane jest to śmiercią jej teścia. Za aktorkę statuetkę odbierze jej asystentka, a Melanie zobaczymy na telebimie, w specjalnie nagranej wypowiedzi.

Ale się porobiło :spiewa:
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Pochanke górą!!! Piękne przemówienie!!! :D

Sekielski & Mrozowski też górą!!! :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

A ja trochę o organizacji: :D
Orłoś jest po prostu śmieszny... ten jego ton głosu :lol:
I strasznie dużo wpadek prowadzących - szczególnie Żmijewskiego.
Może trochę przesadzam, ale oglądając galę i materiał przed ciągle słyszę od prezenterów: "kibicujemy reprezentantom Telewizji Polskiej" - coś takiego nie powinno mieć miejsca. Ciągle tylko TVP, TVP i TVP - w kółko! :/

I oczywiście GRATULACJE dla Justyny Pohanke, Tomasza Sekielskiego i Andrzeja Morozowskiego (fajnie zareklamowali program :D ) :D :D
ODPOWIEDZ