Ileż można?!wafel pisze:16 IX - Kogel mogel
(...)
23 IX - Galimatias czyli kogel mogel II
Jesień 2012 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Jesień 2012 w TVN!
Spokojnie - na Boże Narodzenie też będzie. 

Ale TVN tak szybko nie podbije Polsatu i 'Kevina' ;dr_r16 pisze:Spokojnie - na Boże Narodzenie też będzie.
Spokojnie...TVN jest na rowni pochylej, juz wkrotce osiagnie poziom Polsatu i na 100% go przebije taka jest tendencja - niestety.
Nie chcę obrazić widzów Polsatu, ale po obejrzeniu kilku programów tej stacji (Dlaczego ja?, Trudne sprawy, Pamiętniki z wakacji, Świat według kiepskich etc.) można stwierdzić, że 'poziom intelektualny' programów TVN jest o wiele, o wiele wyższy ...
-
- Bywalec
Ale niestety z roku na rok ten poziom spada.wafel pisze:Nie chcę obrazić widzów Polsatu, ale po obejrzeniu kilku programów tej stacji (Dlaczego ja?, Trudne sprawy, Pamiętniki z wakacji, Świat według kiepskich etc.) można stwierdzić, że 'poziom intelektualny' programów TVN jest o wiele, o wiele wyższy ...
Nie można porównywać ze sobą tych filmówwafel pisze:Ale TVN tak szybko nie podbije Polsatu i 'Kevina' ;dr_r16 pisze:Spokojnie - na Boże Narodzenie też będzie.

This is not the end, this is not the beginning.
Raz na jakiś czas (:D) można sobie obejrzeć KM i GCKM 2. Przynajmniej TVN puszcza w wersji oczyszczonej cyfrowo.
KKK
Polsat i TVN można porównywać na przykładzie Trudnych spraw/Dlaczego ja, a Ukrytej prawdy. Po obejrzeniu chociażby jednego odcinka wnioski nasuwają się same ...
Każdy ogląda to co lubi - myślę, że większość widzów DJ czy TS ogląda dla odprężenia i nie przeszkadza im, czy program jest realizowany wysoko czy nisko budżetowo.
KKK
To już nawet nie kwestia budżetów tych programów ... porażający jest poziom wartości, które prezentują Dlaczego ja? i Trudne sprawy ...Ksero pisze:Każdy ogląda to co lubi - myślę, że większość widzów DJ czy TS ogląda dla odprężenia i nie przeszkadza im, czy program jest realizowany wysoko czy nisko budżetowo.
Zdziwiłbyś sięKsero pisze:No, ale chyba nikt takich programów nie traktuje poważnie...

Co do programów typu "Dlaczego Ja?" - fakt - ludzie traktują je bardzo poważnie. Kilka miesięcy temu byłem świadkiem rozmowy pewnej pani i pana, gdzie pani była bardzo zdziwiona, gdy dowiedziała się, że w serialu grają aktorzy, gdyż była przekonana, że ekipa telewizyjna towarzyszyła ludziom podczas faktycznych sytuacji.
Po raz pierwszy polsat ma lepszą reklamę jesiennej ramówki...