Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Do sÂłowa 'Super Express" uwierzyÂłem
To dobrze, Âże wszystko wyjaÂśniÂłem, bo jeszcze byÂście na zawaÂł padli :devil:
Ja jestem caÂłkiem normalny przysiĂŞgam Ale jakbym to czytaÂł tak oo z boku to kto wie co bym o tym myÂślaÂł wszystkim
Joasiu za robienie z nas gÂłupkĂłw-dziĂŞkujemy
Ja teÂż wszystkich naszych czytelnikĂłw zapewniam, Âże mam rĂłwno pod sufitem :spiewa:
Joasi w koĂącu udaÂło siĂŞ z nas Âłupoli zrobiĂŚ :x
Ale naprawimy nasz nadszarpniĂŞty wizerunek 8)
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

To dobrze, Âże wszystko wyjaÂśniÂłem, bo jeszcze byÂście na zawaÂł padli
Joasia moÂże byc szefowÂą ale w tvn24 :spiewa: Z tymÂże my tego nie chcemy bo by juz Jej zupeÂłnie nie byÂło na antenie :stop:
Jak ten awizowany przez Ciebie wywiad z JoasiÂą dojdzie do skutku to na zadane pytanie jakÂą najgÂłupsza plotke sÂłyszaÂłaÂś na swĂłj temat to ta z SE wymyÂślona przez Ciebie ma szanse powalczyc o miano zwycieskiej :spiewa:
Albo byÂła lepsza o szkÂłach kontaktowych :devil:
Ja teÂż wszystkich naszych czytelnikĂłw zapewniam, Âże mam rĂłwno pod sufitem
Joasi w koĂącu udaÂło siĂŞ z nas Âłupoli zrobiĂŚ
Ale naprawimy nasz nadszarpniĂŞty wizerunek
To ,Âże sie udaÂło to tylko Jej na plus idzie :brawa:
Bo jakbysmy ¿etelnie komentowali wy³¹cznie Jej prace to ten w¹tek by sie zakurzy³ i obsiad³y by go pajêczyny :hmm:
A tak to go podlewamy notorycznie wodÂą Âżycia :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia moÂże byc szefowÂą ale w tvn24 Z tymÂże my tego nie chcemy bo by juz Jej zupeÂłnie nie byÂło na antenie
Joasiu, absolutnie nie przyjmuj Âżadnych propozycji bez konsultacji z nami :devil:
Jak ten awizowany przez Ciebie wywiad z JoasiÂą dojdzie do skutku to na zadane pytanie jakÂą najgÂłupsza plotke sÂłyszaÂłaÂś na swĂłj temat to ta z SE wymyÂślona przez Ciebie ma szanse powalczyc o miano zwycieskiej
No mam nadzieje, Âże ten wywiad siĂŞ ukaÂże. Ale najpierw muszÂą siĂŞ z niÂą umĂłwiĂŚ. ChoĂŚ z jej strony byÂło przecieÂż 'zainteresowanie i szybka odpowiedÂź' :mhm:
Mam nadziejĂŞ, Âże jeÂśli uda siĂŞ z tym wywiadem, to bĂŞdzÂą ciekawe pytania a nie ile godzin dziennie pani pracuje :spiewa: :spiewa:
To ,Âże sie udaÂło to tylko Jej na plus idzie
Bo jakbysmy ¿etelnie komentowali wy³¹cznie Jej prace to ten w¹tek by sie zakurzy³ i obsiad³y by go pajêczyny
A tak to go podlewamy notorycznie wodÂą Âżycia
Bardzo dobrze ujĂŞte :tanczy:
maxxx

Joasiu, absolutnie nie przyjmuj Âżadnych propozycji bez konsultacji z nami
Jeszcze by Jej naobiecywali zlote gĂłry :shock: Np ,Âże w ramach promocji unicestwiÂą Nas :shock: Tak wiĂŞc suma sumarum kaÂżdÂą propzycjĂŞ musisz Joasiu przesiaĂŚ przez nasze sito :spiewa:
No mam nadzieje, Âże ten wywiad siĂŞ ukaÂże. Ale najpierw muszÂą siĂŞ z niÂą umĂłwiĂŚ. ChoĂŚ z jej strony byÂło przecieÂż 'zainteresowanie i szybka odpowiedÂź'
Z tego co sie orientuje tam byÂło wiele wywiadĂłw z reporterami z tvn24.
TakÂże jest spora szansa ale przy woli obu stron :uhh:
Chyba,Âże my zrobimy wywiad ale nasze pytania mogÂą wykraczac poza ramy tematĂłw strikte dziennikarskich :hmm:
Joasiu jesli bedziesz miaÂła ochotĂŞ zÂłamaĂŚ z Nami konwenanse to zapraszamy bardzo serdecznie :rydzyk: :spiewa:
Mam nadziejĂŞ, Âże jeÂśli uda siĂŞ z tym wywiadem, to bĂŞdzÂą ciekawe pytania a nie ile godzin dziennie pani pracuje
Beda 3 pytania:
Jak sie pani nazywa,kim pani jest z wyksztaÂłcenia,Jakie sÂą pani zadania w tvn24 :spiewa:
Bedziemy piali z zachwytu :hmm: :hmm:
:spiewa: :spiewa:
Bardzo dobrze ujĂŞte
StaraÂłem siĂŞ :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Jeszcze by Jej naobiecywali zlote gĂłry Np ,Âże w ramach promocji unicestwiÂą Nas Tak wiĂŞc suma sumarum kaÂżdÂą propzycjĂŞ musisz Joasiu przesiaĂŚ przez nasze sito
KaÂżda propozycja musi posiedzieĂŚ kilka tygodni w tzw. wirĂłwce- cytujÂąc ojca narodu Andrzeja :devil:
Z tego co sie orientuje tam byÂło wiele wywiadĂłw z reporterami z tvn24.
TakÂże jest spora szansa ale przy woli obu stron
No chyba lubiÂą dziennikarzy tvn24. PrzeczytaÂłem wszystkie wywiady, chyba najbardziej podobaÂł mi siĂŞ z MagdÂą SakowskÂą :spiewa:
NiedÂługo ma teÂż ponoĂŚ byĂŚ z Sianeckim i ÂŁuczyĂąskim z 'Uwagi'.
Chyba,Âże my zrobimy wywiad ale nasze pytania mogÂą wykraczac poza ramy tematĂłw strikte dziennikarskich
Joasiu jesli bedziesz miaÂła ochotĂŞ zÂłamaĂŚ z Nami konwenanse to zapraszamy bardzo serdecznie
ZrobilibyÂśmy dla tej stronki Âświetny wywiad.
BiÂłby rekord w iloÂści wyÂświetleĂą :spiewa:
Jak sie pani nazywa,kim pani jest z wyksztaÂłcenia,Jakie sÂą pani zadania w tvn24
Bedziemy piali z zachwytu
A Joasia na wszystkie odpowie jak minister Fotyga.
1. PozostawiĂŞ to bez komentarza.
2. ProszĂŞ nie kazaĂŚ mi tego komentowaĂŚ.
3. Nie chcĂŞ siĂŞ na ten temat wypowiadaĂŚ :spiewa: :spiewa:
StaraÂłem siĂŞ

Musimy siĂŞ bardzo staraĂŚ, by zadowoliĂŚ JoasiĂŞ i naszych czytelnikĂłw :spiewa: :spiewa:
maxxx

KaÂżda propozycja musi posiedzieĂŚ kilka tygodni w tzw. wirĂłwce- cytujÂąc ojca narodu Andrzeja
Nasza propozycja zÂłozona Joasi odnoÂśnie poerotu lezy w takiej wirĂłwce i kwiczy juÂż prawie miesiÂąc :xx:
No chyba lubiÂą dziennikarzy tvn24. PrzeczytaÂłem wszystkie wywiady, chyba najbardziej podobaÂł mi siĂŞ z MagdÂą SakowskÂą
Ja wszystkich nie czytaÂłem ale ciekawy jest z KabÂłakiem :uhh:
NiedÂługo ma teÂż ponoĂŚ byĂŚ z Sianeckim i ÂŁuczyĂąskim z 'Uwagi'.
Raz czytalem jakiÂś z Sianeckim szczerze mĂłwiÂąc spodziewaÂłem siĂŞ wiĂŞcej,a LuczyĂąskiego pamietam z Tv KrakĂłw.
ZrobilibyÂśmy dla tej stronki Âświetny wywiad.
BiÂłby rekord w iloÂści wyÂświetleĂą
Nie wiem czy by dotrwaÂła przy nas do trzeciego pytania :aniol:
Ale juz nie rĂłbmy z siebie takich potworĂłw:bylibyÂśmy dla Niej mili i uprzejmi przecieÂż ;)
A Joasia na wszystkie odpowie jak minister Fotyga.
1. PozostawiĂŞ to bez komentarza.
2. ProszĂŞ nie kazaĂŚ mi tego komentowaĂŚ.
3. Nie chcĂŞ siĂŞ na ten temat wypowiadaĂŚ
Ewentualnie jak wicepremier P.E Gosiewski "nie mam wiedzy na ten temat.." :spiewa:
Musimy siĂŞ bardzo staraĂŚ, by zadowoliĂŚ JoasiĂŞ i naszych czytelnikĂłw
SÂą wpisy lepsze i gorsze ale zawsze sie staramy :P
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Aha i jeszcze musi siĂŞ z tym liczyc,Âże moÂżemy coraz to wiĂŞksze gÂłupstwa wypisywaĂŚ tu na forum :spiewa:
Joanno , co prawda wielki zawĂłd spowodowany twoim niepojawieniem siĂŞ dzisiaj , osÂładza mi , dawno nie widziana , piĂŞkna Pani Prezesowa prowadzÂąca "24 godziny", :tanczy: ale moi forumowi koledzy.... :( Nie mam juÂż Âżadnej motywacji, Âżeby ich powstrzymywaĂŚ na duchu, a na skutek twojej przedÂłuÂżajÂącej siĂŞ nieobecnoÂści ich posty stajÂą siĂŞ coraz bardziej... :hmm: ... niezrozumiaÂłe... :(
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

ChÂłopaki, wytÂłumaczenie jest proste: Joasia wrĂłciÂła co dopiero z urlopu i nie mogÂła dziÂś pojawiĂŚ siĂŞ w pracy, bo najzwyczajniej w Âświecie musiaÂła nadrobic zalegÂłoÂści przy komputerze czytajÂąc najnowsze strony tego wÂątku! :D
Trzymajcie siĂŞ, jej pojawienie siĂŞ na ekranie bĂŞdzie niespodziewane i przyniesie Wam duzo radoÂści!
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Nika pisze:ChÂłopaki, wytÂłumaczenie jest proste: Joasia wrĂłciÂła co dopiero z urlopu i nie mogÂła dziÂś pojawiĂŚ siĂŞ w pracy, bo najzwyczajniej w Âświecie musiaÂła nadrobic zalegÂłoÂści przy komputerze czytajÂąc najnowsze strony tego wÂątku! :D
Trzymajcie siĂŞ, jej pojawienie siĂŞ na ekranie bĂŞdzie niespodziewane i przyniesie Wam duzo radoÂści!
No to zobaczymy JoasiĂŞ dopiero w przyszÂłym tygodniu jak jej psycholog pozwoli :devil:
ale moi forumowi koledzy.... Nie mam juÂż Âżadnej motywacji, Âżeby ich powstrzymywaĂŚ na duchu, a na skutek twojej przedÂłuÂżajÂącej siĂŞ nieobecnoÂści ich posty stajÂą siĂŞ coraz bardziej... ... niezrozumiaÂłe...
Napisz Âże od tego Âże dawno Joasi ÂżeÂśmy nie widzieli i Âże nam palma odbija :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joanno , co prawda wielki zawĂłd spowodowany twoim niepojawieniem siĂŞ dzisiaj
Oj taaaaaaaaaaak :(
Nie mam juÂż Âżadnej motywacji, Âżeby ich powstrzymywaĂŚ na duchu, a na skutek twojej przedÂłuÂżajÂącej siĂŞ nieobecnoÂści ich posty stajÂą siĂŞ coraz bardziej... ... niezrozumiaÂłe...
Joasiu, wracaj jak najprêdzej, bo nasza twórczoœÌ jest coraz bardziej niestrawna :devil:
DziĂŞki za wsparcie :tanczy:
:* (Joasiu, nie bÂądÂź zazdrosna, Ty juÂż dostaÂłaÂś kiedyÂś buziaka) :devil:
No to zobaczymy JoasiĂŞ dopiero w przyszÂłym tygodniu jak jej psycholog pozwoli
Rzeczywiœcie, troche potrwa zanim wszystko przeczyta i siê po tym traumatycznym prze¿yciu otrz¹œnie :devil:
maxxx

Joasiu, wracaj jak najprêdzej, bo nasza twórczoœÌ jest coraz bardziej niestrawna
Obawiam siĂŞ,Âże to co o niej pisaliÂśmy nie przypadnie Asi do gustu :nie:
Bo Joasia taka jest,¿e nawet wœród stu pochwa³ weŸmie do siebie jedn¹ jak¹œ ma³a krytykê :rozglada:
MyÂślicie,Âże jest to naprawdĂŞ mozliwe,Âże miaÂła wrĂłciĂŚ wczoraj ale po tym co tu przeczytaÂła wziĂŞÂła 'chorobowe' Âżeby dojÂśc do siebie jeszcze przez tydzieĂą.. :neutral:
DziĂŞki za wsparcie
(Joasiu, nie bÂądÂź zazdrosna, Ty juÂż dostaÂłaÂś kiedyÂś buziaka)
Ooo znaleÂźliÂśmy pocieszycielkĂŞ :* A Joasia juz myÂślaÂła,Âże nikt Nam nie pomoÂże i bedziemy siĂŞ staczaĂŚ :spiewa: Nic z tych rzeczy :nie: .
Rzeczywiœcie, troche potrwa zanim wszystko przeczyta i siê po tym traumatycznym prze¿yciu otrz¹œnie
Joasiu najlepiej bedzie jak rzucisz sie w wir pracy :tanczy: Dla nas wszystkich to wyjdzie na dobre :spiewa:
Joasiu nie chcieliÂśmy pisaĂŚ takich rzeczy to nie my to klawiatura :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Obawiam siĂŞ,Âże to co o niej pisaliÂśmy nie przypadnie Asi do gustu
Bo Joasia taka jest,¿e nawet wœród stu pochwa³ weŸmie do siebie jedn¹ jak¹œ ma³a krytykê
Ta to zawsze jest taka na powaÂżnie.
Wiadomo, Âże jeÂśli znalazÂło siĂŞ coÂś mniej przyjemnego, to tak na rozluÂźnienie gĂŞstej atmosfery :spiewa: :spiewa:
MyÂślicie,Âże jest to naprawdĂŞ mozliwe,Âże miaÂła wrĂłciĂŚ wczoraj ale po tym co tu przeczytaÂła wziĂŞÂła 'chorobowe' Âżeby dojÂśc do siebie jeszcze przez tydzieĂą..
To taka wersja robocza, jako usprawiedliwienie.
W koùcu sami przed³u¿yliœmy Joasi mo¿liwoœÌ odpowiedzi (czyt. powrotu) do poniedzia³ku :spiewa:
A Joasia juz myÂślaÂła,Âże nikt Nam nie pomoÂże i bedziemy siĂŞ staczaĂŚ Nic z tych rzeczy .
Joasiu, i dobrzy ludzie na Âświecie siĂŞ znajdÂą, ktĂłrzy nie dadzÂą nam siĂŞ zaÂłamaĂŚ :tanczy: :tanczy:
Joasiu najlepiej bedzie jak rzucisz sie w wir pracy

Joasiu, to chyba najlepsze wyjÂście z tej patowej sytualcji :devil:
Jak bĂŞdziesz zaginaĂŚ po studiu i terenie od rana do nocy, nie bĂŞdziesz tak czĂŞsto o nas myÂśleĂŚ :nie:
Joasiu nie chcieliÂśmy pisaĂŚ takich rzeczy to nie my to klawiatura
Joasiu, u mnie byÂł kot Alik pana preniera.
I to on wszystko pisaÂł 8) :spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa:
maxxx

Ta to zawsze jest taka na powaÂżnie.
Wiadomo, Âże jeÂśli znalazÂło siĂŞ coÂś mniej przyjemnego, to tak na rozluÂźnienie gĂŞstej atmosfery
Joasia to taki powaÂżniak 8) Ale na pewno ma elementarne poczucie humoru :spiewa:
To taka wersja robocza, jako usprawiedliwienie.
W koùcu sami przed³u¿yliœmy Joasi mo¿liwoœÌ odpowiedzi (czyt. powrotu) do poniedzia³ku
Jestesmy sÂłabymi negocjatorami :hmm: Joasia robi z Nami co chce :hmm:
:tanczy: :tanczy: :tanczy:
Joasiu, i dobrzy ludzie na Âświecie siĂŞ znajdÂą, ktĂłrzy nie dadzÂą nam siĂŞ zaÂłamaĂŚ
Joasia Nas mĂŞczy tak -jak teraz mĂłwi politolog w tvn24-koalicja wyborcĂłw :stop:
MogÂłby zanalizowaĂŚ naszÂą sytuacjĂŞ bo ta rzÂądowa jest nudna i przejrzysta :spiewa:
Jak bĂŞdziesz zaginaĂŚ po studiu i terenie od rana do nocy, nie bĂŞdziesz tak czĂŞsto o nas myÂśleĂŚ
Bedzie wolaÂła lajfowaĂŚ bo praca w studio bedzie wymagaÂła korzystania z komputera a tam Joasia nie chce zagladac :cicho:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia to taki powaÂżniak Ale na pewno ma elementarne poczucie humoru
Ach, ten nasz (po)waÂżniak :spiewa: ChciaÂłbym posÂłuchaĂŚ jak Âżartuje wÂśrĂłd znajomych :tanczy: :tanczy:
Jestesmy sÂłabymi negocjatorami Joasia robi z Nami co chce
Joasiu, ty tak nie wykorzystuj, bo ostar¿ymy Cie o jak¹œ sexafere i jak sie obronisz :?:
Wylecisz z budynku prosto na ruchliwÂą WiertniczÂą :devil: - oczywiÂście tego Joasi nie ÂżyczĂŞ :nie:
Joasia Nas mĂŞczy tak -jak teraz mĂłwi politolog w tvn24-koalicja wyborcĂłw
MogÂłby zanalizowaĂŚ naszÂą sytuacjĂŞ bo ta rzÂądowa jest nudna i przejrzysta
Wiedzia³em, ¿e coœ nas ³¹czy z t¹ koalicj¹. Teraz ju¿ wiem- i w naszym przypadku sytuacja jest patowa i zawsze na ostrzu no¿¹ :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Bedzie wolaÂła lajfowaĂŚ bo praca w studio bedzie wymagaÂła korzystania z komputera a tam Joasia nie chce zagladac
A kto wie. PomyÂśli sobie, Âże lajfujÂąc siĂŞ zmĂŞczy wiĂŞc zrobi jakiÂś materiaÂł.
A Âże nie bĂŞdzie jej siĂŞ chciaÂło montowaĂŚ tego materiaÂłu, to poprosi o pomoc jakiegoÂś przystojnego kolege z redakcji i dla nas bĂŞdzie musztarda po obiedzie :? :spiewa: :spiewa:
maxxx

JJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :!: :!: :!: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
ODPOWIEDZ