Ciekawostki telemetryczne
Moderator: Łukasz
Re: Ciekawostki telemetryczne
Na tvn.pl pisze, że Kuba Wojewódzki miał w niedzielę 3 636 436 widzów - hmm... czy to najwyższy wynik z całego programu, czy jakaś jeszcze inna miara?
To pomyłka. W tej tabeli na tvn.pl jest jeszcze pare błędów.
Jest napisaneKuba pisze:Na tvn.pl pisze, że Kuba Wojewódzki miał w niedzielę 3 636 436 widzów - hmm... czy to najwyższy wynik z całego programu, czy jakaś jeszcze inna miara?

Dobre wieści: nowy odcinek "Szymon Majewski Show" zainteresował 3,485 mln widzów - wynika z badań AGB Nielsen Media Research. Program odnotował - kolejno wśród całej populacji jak i grupie wiekowej 16-49 - 26,95 oraz 27,61 proc. udziałów.

Następne, TVNowe ciekawostki poniedziałku: "W11: Wydział Śledczy" 2,49 mln (15,21 proc.), "Na Wspólnej" 4,78 mln (30,58 proc.), "Superwizjer" 1,09 mln (18,21 proc.)

Polsat: "Beverly Hills 90210" (dla jasności: emisja popołudniowa) 0,66 mln (6,25 proc.), "Uciekinierzy" 1,11 mln (6,87 proc.) :spiewa:
Current News: "Sąd rodzinny" debiutujący na antenie stacji Piotra Waltera we wtorek uzyskał widownię rzędu niemal 2,3 mln (20,02 proc.).
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
świetne wyniki i jakie precyzyjne informacje 
na tvn.pl podają, że stacja w srodę odnotowała 19,5% udział w rynku
Świetny start wiosennej ramówki TVN
http://www.tvn.pl/2008,03,1473898,nagoraco.html

na tvn.pl podają, że stacja w srodę odnotowała 19,5% udział w rynku
Świetny start wiosennej ramówki TVN
http://www.tvn.pl/2008,03,1473898,nagoraco.html
Mam pytanie czy w internecie jest dostepna strona gdzie na bieżąco podawane sa wyniki oglądalności.Chodzi mi o strony gdzie podaja wszystkie programy .Medialink i wirtualnemedia znam
Oczywiście, że jest, ale aby mieć dostęp do takich danych nie wystarczy być zwykłym internautą, który po prostu chce to sobie pooglądać.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TANIEC Z GWIAZDAMI /PROG.ROZR./ 5237203
NA WSPOLNEJ /SER.OBYCZ.POL./ 4785067
FAKTY 4675023 W-11 WYDZIAL SLEDCZY /SER.KRYM.POL/ 4196974
PAN I PANI SMITH /FILM KOM.USA/ 3875099
39 I POL /SER.POL./ 3846804
ZROBMY SOBIE WNUKA /FILM FAB.POL./ 3825697
UWAGA ! /MAG.SENS.POL./ 3757610
MILIONERZY/TELETURNIEJ/ 3742483
SZYMON MAJEWSKI SHOW /PROGR.ROZR./ 3485735
"Taniec z gwiazdami" pnie się w górę :tanczy: , "39 i pół" startuje rewelacyjnie, a dwa filmy zanotowały również rewelacyjne wynik i oglądalność większą od gwiazdorskich show konkurencji - "Gwiezdnego cyrku" oraz "Gwiazd tańczących na lodzie", które wystartowały dosyć słabo - z takimi celebrities to nic dziwnego. Majewski też chyba słabiej niż ostatnio :>- bywało już lepiej. W ogóle jak na takie dobre wyniki niski udział w rynku - mam nadzieję, że TVN już nie będzie zadowalał się drugim miejscem i powalczy o regularne udziały powyżej 20%.
Cieszę się również, że "Tak to leciało", które okazało się bardzo sympatycznym programem zanotowało również sympatyczne wyniki
. Słabo przędzie też "Big Brother" - wątpliwe gwiazdy jednak nie przyciągnęły wielu widzów do nowej edycji. Efektem tego jest jedynie śladowa przewaga nad "Siódemką". Puls za Chiny nie potrafi dobić do 1% :? przestaje mi się to podobać :>.
Aha! Program "Divy", który miał trafić w ręce TVN przeszedł do Polsatu
- podaje Pudelek. To rewelacyjny obrót sprawy - chyba szykuje nam się pojedynek "Got talent" na "Divy" - zwycięzca jest raczej pewny
NA WSPOLNEJ /SER.OBYCZ.POL./ 4785067
FAKTY 4675023 W-11 WYDZIAL SLEDCZY /SER.KRYM.POL/ 4196974
PAN I PANI SMITH /FILM KOM.USA/ 3875099
39 I POL /SER.POL./ 3846804
ZROBMY SOBIE WNUKA /FILM FAB.POL./ 3825697
UWAGA ! /MAG.SENS.POL./ 3757610
MILIONERZY/TELETURNIEJ/ 3742483
SZYMON MAJEWSKI SHOW /PROGR.ROZR./ 3485735
"Taniec z gwiazdami" pnie się w górę :tanczy: , "39 i pół" startuje rewelacyjnie, a dwa filmy zanotowały również rewelacyjne wynik i oglądalność większą od gwiazdorskich show konkurencji - "Gwiezdnego cyrku" oraz "Gwiazd tańczących na lodzie", które wystartowały dosyć słabo - z takimi celebrities to nic dziwnego. Majewski też chyba słabiej niż ostatnio :>- bywało już lepiej. W ogóle jak na takie dobre wyniki niski udział w rynku - mam nadzieję, że TVN już nie będzie zadowalał się drugim miejscem i powalczy o regularne udziały powyżej 20%.
Cieszę się również, że "Tak to leciało", które okazało się bardzo sympatycznym programem zanotowało również sympatyczne wyniki

Aha! Program "Divy", który miał trafić w ręce TVN przeszedł do Polsatu

żeby TVN miał wyniki powyżej 20 % musiałby zainwestować w pory emisji między 6:00 a 8:00 gdzie liderem jest Jedynka. W godzinach od 24:30 w niektóre dni też przydałoby by się coś lepszego... Zresztą 2 pozycja jak narazie to chyba bardzo dobry wynik 

A co to za godzina, 24:30 

Wie ktoś ile to ''cudo'' polsatu Gwiezdny Cyrk miał widowni??
Tutaj jest temat tego programu, w którym znajdziesz również odpowiedź na pytaniepeterq90 pisze:Wie ktoś ile to ''cudo'' polsatu Gwiezdny Cyrk miał widowni??

Na tvn.pl uaktualnili dane więc przytoczę kilka wyników:
Kryminalni 3,1 mln.
Detektywi 2,9 mln.
You Can Dance 3 miliony
Teraz My 2 miliony
Kuba Wojewódzki 1,9 mln. (tak to jest jak się przenosi program na wtorek)
Kryminalni 3,1 mln.
Detektywi 2,9 mln.
You Can Dance 3 miliony
Teraz My 2 miliony
Kuba Wojewódzki 1,9 mln. (tak to jest jak się przenosi program na wtorek)
Średnio 5,16 mln (30,63 proc.) widzów oglądało pierwsze odcinki nowej edycji "Tańca z gwiazdami" w TVN - wynika z danych AGB NMR, które publikuje medialink.pl. W czasie emitowania programu, TVP1 miała średnio 5,35 mln widzów (31,75 proc.), TVP2 - 1,27 mln widzów (7,52 proc.), a Polsat - 2,72 mln widzów (16,13 proc.). Dla porównania pierwsze trzy odcinki poprzedniej edycji "Tańca z gwiazdami", pokazanej przez TVN jesienią ubiegłego roku, oglądało średnio 5,2 mln widzów, przy udziale w rynku wynoszącym w tym czasie 32,7 proc.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Fajnie, że utrzymuje się dobra oglądalność TzG, nie chciałabym, żeby program zniknął z anteny, taniec jest mi bardzo bliski, a to czy tańczy gwiazda czy gwiazdka ma dla mnie drugorzędne znaczenie, lubię serialowych aktorów w programie :brawa: , dobrze że zrezygnowano z polityków i ich rodzin 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia