Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..czyÂżbyÂś przy okazji tego 'zwarcia' coÂś powaÂżnego i cennego uszkodziÂł :?: :lol2:
Pewnie Âżonie mikser rozchrzaniÂł :lol:
Oooo :o To powaÂżniejsza sprawa niÂż myÂślaÂłem -biedy Al ;(

Duchowo, to ja juÂż Was zaadoptowaÂłem dobry rok temu :lol2: Nie czujecie tego? :lol2:
:o Tatuœ :lol: Zawsze gdziêœ tam g³êboko na dnie serca czu³em jak roztaczasz nad nami opiekê ojcowsk¹ chroni¹c od z³ych wp³ywów i demoralizacji. :lol:
A PoznaĂą, to rzeczywiÂście wyjÂątkowe miasto, a Agatka jest tego najlepszym przykÂładem-dowodem 8)
W³adze powinny w ten czy inny sposób gratyfikowaÌ Agatce dzia³alnoœÌ na rzecz miasta :D

Co do dylematów, to po wys³uchaniu tych relacji, które uplasowa³a tu D¿astina, zaczynam ¿a³owaÌ, ¿e swego czasu (choÌ mówi siê, ¿e nigdy nie jest za póŸno :devil: ) nie pog³êbia³em swojej wiedzy i nie naby³em sprawnoœci analitycznej i, ¿e nie nauczy³em siê formu³owaÌ precyzyjnych s¹dów i refleksji ;( Chcia³bym umieÌ wyraziÌ moj¹ fascynacjê Agat¹, jej prac¹, efektami jej pracy, ale coraz czêœciej dochodzê do wniosku, ¿e marnie mi to wychodzi ;( Coraz czêœciej te¿ mam wra¿enie, ¿e uw³aczam jej pod ka¿dym wzglêdem ;(

Coo?!! :shock: To znaczy, Âże my wszyscy....?!! Nie, bÂłagam, nie zaÂłamuj ;(
Nigdy nie sÂądziÂłem, Âże mogĂŞ komuÂś szkodziĂŚ, a juÂż na pewno nie Agatce ;(
Teraz naÂłapaÂłem kompleksĂłw :hmm:
..ja byÂłem raz w Âżyciu :spiewa: A o co chodziÂło z tymi informatykami dokÂładnie bo nie miaÂłem przyjemnoÂści oglÂądaĂŚ :lol:
Wygrali audiencjĂŞ u samego Billa Gatesa 8) Stworzyli jakiÂś program ''One space'' siĂŞ nazwywaÂł i.....:mhm: i rzeczywiÂście lepiej, Âżeby sama Agatka o tym opowiedziaÂła :lol2:
nikt nie zrobi tego lepiej :lol2:
Powiem jeszcze tylko, Âże dwaj juÂż zdecydowali siĂŞ na pracĂŞ w Microsofcie w USA,, i Âże wszyscy zwyciĂŞzcy sÂą absolwentami poznaĂąskiej polibudy :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:Duchowo, to ja juÂż Was zaadoptowaÂłem dobry rok temu :lol2: Nie czujecie tego? :lol2: A PoznaĂą, to rzeczywiÂście wyjÂątkowe miasto, a Agatka jest tego najlepszym przykÂładem-dowodem 8)
..i wÂłaÂśnie przez wzglÂąd na ostatnie zdanie duchowa adopcja wcale mnie nie interesuje :nie:
..szukam dalej :lol2:
..Poznaniacy.. :rydzyk: :devil:
DziÂś to tak w ogĂłle przeÂżywam ogromny dylemat. Dylematy niegdysiejsiejszego zblazowanego sceptyka i pesymisty, ktĂłry dziĂŞki pewnej kobiecie staÂł siĂŞ promiennym ... moÂże jeszcze nie optymistÂą, ale coÂś koÂło tego :lol2: A wszystko zrodziÂło siĂŞ w momencie, w ktĂłrym przestaÂłem sÂłuchaĂŚ relacji ...
..dobra Black - nie Âściemniaj - ok :stop:
..nie rozlewaj w nas goryczy ktĂłra ciebie zalaÂła :stop:
.nie kaÂżdy musi byĂŚ alfÂą i omegÂą ale kaÂżdy ma prawo oglÂądaĂŚ to co mu siĂŞ podoba i zajmowaĂŚ gÂłos w taki sposĂłb w jaki potrafi :]
..nie po to nasi rodzice walczyli o demokracjĂŞ ÂżebyÂś ty teraz nas 'blokowaÂł'
..nie podoba siĂŞ to co piszemy - trudno :devil:
..ja nie mam aÂż tak wiekkich wyrzutĂłw sumienia :spiewa:
Coraz czĂŞÂściej teÂż mam wraÂżenie, Âże uwÂłaczam jej pod kaÂżdym wzglĂŞdem ;(
..moÂże spytaj co o tym sÂądzi sama Agatka :rozglada:
..mo¿e ci odpisze ¿e ciê wcale nie kojarzy kto ty jesteœ..sk¹d siê wzi¹³eœ..i czym siê w jej kontekœcie zajmujesz i znów bêdziesz starym sproœnym Black Jackiem :devil:
Najlepiej by byÂło, jakby sama Agatka nam, za sprawÂą nagraĂą od DÂżastiny, znĂłw do nas przemĂłwiÂła :spiewa:
..mam nadziejĂŞ Âże to tylko przez ciÂągÂłe awarie forum DÂżastina nie wpadÂła do nas z wczorajszymi relacjami :rozglada:
Np mĂłwiÂą witaj ÂŁukaszu wchodzÂąc do studia :stop: Albo powinno sie mĂłwiĂŚ 'witam paĂąstwa' albo 'witaj ÂŁukaszu ,witam paĂąstwa' :spiewa:
..a Agatka to z reguÂły nic nie mĂłwi na powitanie :mhm:
..tylko siĂŞ uÂśmiechnie lekko i zaczyna relacjĂŞ :)
..nie mĂłwi nic bo rzeczywiÂście prezenter nie daje jej szansy na powitanie :>

..i raczej siĂŞ z nami prĂŞdko nie przywita ;(
..a ten weekend chyba nie bĂŞdzie wyglÂądaÂł tak jak byÂśmy chcieli ;(
..kto oglÂądaÂł dzis tvn24 ten wie o czym piszĂŞ ;(
..ale moÂże siĂŞ mylĂŞ.. :cicho: :rydzyk:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Duchowo, to ja juÂż Was zaadoptowaÂłem dobry rok temu :lol2: Nie czujecie tego? :lol2: A PoznaĂą, to rzeczywiÂście wyjÂątkowe miasto, a Agatka jest tego najlepszym przykÂładem-dowodem 8)
..i wÂłaÂśnie przez wzglÂąd na ostatnie zdanie duchowa adopcja wcale mnie nie interesuje :nie:
..szukam dalej :lol2:
..Poznaniacy.. :rydzyk: :devil:
Pozostaje mi ÂżyczyĂŚ powodzenia, skoro moja oferta CiĂŞ nie zaspokoiÂła :D Jak chcesz, to mogĂŞ CiĂŞ w ten, czy inny sposĂłb zarekomendowaĂŚ ... :devil:
DziÂś to tak w ogĂłle przeÂżywam ogromny dylemat. Dylematy niegdysiejsiejszego zblazowanego sceptyka i pesymisty, ktĂłry dziĂŞki pewnej kobiecie staÂł siĂŞ promiennym ... moÂże jeszcze nie optymistÂą, ale coÂś koÂło tego :lol2: A wszystko zrodziÂło siĂŞ w momencie, w ktĂłrym przestaÂłem sÂłuchaĂŚ relacji ...
..dobra Black - nie Âściemniaj - ok :stop:
..nie rozlewaj w nas goryczy ktĂłra ciebie zalaÂła :stop:
.nie kaÂżdy musi byĂŚ alfÂą i omegÂą ale kaÂżdy ma prawo oglÂądaĂŚ to co mu siĂŞ podoba i zajmowaĂŚ gÂłos w taki sposĂłb w jaki potrafi :]
..nie po to nasi rodzice walczyli o demokracjĂŞ ÂżebyÂś ty teraz nas 'blokowaÂł'
..nie podoba siĂŞ to co piszemy - trudno :devil:
..ja nie mam aÂż tak wiekkich wyrzutĂłw sumienia :spiewa:
A moÂże czymÂś je zagÂłuszasz? :devil:
No dobra ;) Nie bĂŞdĂŞ Was juÂż zadrĂŞczaÂł moimi dylematami :devil: Tym bardziej, Âże epsztajnek w swoim bardzo interesujÂącym podpisie: "Tylko mĂŞÂżczyÂźni ÂżyjÂący w celibacie potrafiÂą kontemplowaĂŚ piĂŞkno kobiety" :mhm: :D dostrzegam wskazĂłwkĂŞ, swoisty klucz to sukcesu ... :lol2: :devil:
..moÂże spytaj co o tym sÂądzi sama Agatka :rozglada:
..mo¿e ci odpisze ¿e ciê wcale nie kojarzy kto ty jesteœ..sk¹d siê wzi¹³eœ..i czym siê w jej kontekœcie zajmujesz i znów bêdziesz starym sproœnym Black Jackiem :devil:
Aktualnie to wykluczone :nie:
Najlepiej by byÂło, jakby sama Agatka nam, za sprawÂą nagraĂą od DÂżastiny, znĂłw do nas przemĂłwiÂła :spiewa:
..mam nadziejĂŞ Âże to tylko przez ciÂągÂłe awarie forum DÂżastina nie wpadÂła do nas z wczorajszymi relacjami :rozglada:
Poczekajmy :> MoÂże jak PaweÂł siĂŞ zjawi, to i DÂżastina sobie o nas przypomni :rozglada:
Jak mam to rozumieĂŚ :> SkÂąd ma wiedzieĂŚ o co chodzi ktoÂś, kto nie oglÂądaÂł dziÂś w naznaczonym przez Ciebie czasie tvn24 :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:No dobra ;) Nie bĂŞdĂŞ Was juÂż zadrĂŞczaÂł moimi dylematami :devil: Tym bardziej, Âże epsztajnek w swoim bardzo interesujÂącym podpisie: "Tylko mĂŞÂżczyÂźni ÂżyjÂący w celibacie potrafiÂą kontemplowaĂŚ piĂŞkno kobiety" :mhm: :D dostrzegam wskazĂłwkĂŞ, swoisty klucz to sukcesu ... :lol2: :devil:

OOOooooo :lol: To czekamy na pierwsze efekty :lol2:
Jak mam to rozumieĂŚ :> SkÂąd ma wiedzieĂŚ o co chodzi ktoÂś, kto nie oglÂądaÂł dziÂś w naznaczonym przez Ciebie czasie tvn24 :>

Jak niewiadomo o co chodzi, to musi chodziĂŚ o JoannĂŞ KomolkĂŞ :spiewa: :lol:
Jest na zjeÂździe GnieÂźnieĂąskim! Trzydniowym! :] A co to oznacza, to juÂż chyba siĂŞ pan domyÂśla ;(

JakbyÂś potrzebowaÂł wskazĂłwki to ci podpowiem :lol2:
Czyli, ¿e nie trzeba siedzieÌ przed telewizorem, tylko np mo¿na spokojnie z czystym sumieniem iœÌ siê opalaÌ na dzia³kê :D
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Jestem :lol2: Obi trafnie zdiagnozowa³ moj¹ nieobecnoœÌ :> irytuj¹ce to forum czasami jest :uhh: A i Black ma racjê :rozglada: zdaje mi siê, ¿e Pawe³ siê pojawi dziœ, ale to trzeba jeszcze sprawdziÌ :lol2:
Ale do rzeczy :D Mam nagrania z wczoraj :tanczy: lecz tym razem to ja mam dylemat :mhm: ZapodaĂŚ? Nie zapodaĂŚ? :mhm: A co jeÂśli po wysÂłuchaniu ktoÂś znowu bĂŞdzie przeÂżywaÂł lĂŞki, obawy, niepokoje? :mhm: Z drugiej strony nie moÂżna przecieÂż pozwoliĂŚ na to, aby takie wspaniaÂłoÂści gdzieÂś przepadÂły :lol2: :arrow:

http://www.sendspace.com/file/2142tu
http://www.sendspace.com/file/it6uhg
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:No dobra ;) Nie bĂŞdĂŞ Was juÂż zadrĂŞczaÂł moimi dylematami :devil: Tym bardziej, Âże epsztajnek w swoim bardzo interesujÂącym podpisie: "Tylko mĂŞÂżczyÂźni ÂżyjÂący w celibacie potrafiÂą kontemplowaĂŚ piĂŞkno kobiety" :mhm: :D dostrzegam wskazĂłwkĂŞ, swoisty klucz to sukcesu ... :lol2: :devil:

OOOooooo :lol: To czekamy na pierwsze efekty :lol2:
Zaczynam juÂż od dziÂś ... no ... moÂże od jutra ... albo od pojutrza ... po pojutrza :rozglada: rozpoczynam ''ascezĂŞ '' :devil:
Po efektach rozpoznacie ... jak mi posz³o :lol2: :devil: , czy to skuteczna metoda na to, by posi¹œÌ umiejêtnoœÌ oddania s³ownego ho³du zjawiskowej kobiecie :P

Jak niewiadomo o co chodzi, to musi chodziĂŚ o JoannĂŞ KomolkĂŞ :spiewa: :lol:
Jest na zjeÂździe GnieÂźnieĂąskim! Trzydniowym! :] A co to oznacza, to juÂż chyba siĂŞ pan domyÂśla ;(
Naprawdê :> Czy¿byœmy znów pope³nili b³¹d w wyliczeniach :mhm: Przecie¿ to mia³ byÌ weekend z Agatk¹ :mhm: Czy¿by jakaœ niespodziewana zmiana planów - no dla nas na pewno niespodziewana :devil: Ale jak na razie jeszcze nic nie wskazuje na to, ¿e nasze wyliczenia siê nie sprawdzi³y :D Poczekajmy ... :spiewa: Co nam szkodzi? :D Co najwy¿ej siê rozczarujemy ...
JakbyÂś potrzebowaÂł wskazĂłwki to ci podpowiem :lol2:
Czyli, ¿e nie trzeba siedzieÌ przed telewizorem, tylko np mo¿na spokojnie z czystym sumieniem iœÌ siê opalaÌ na dzia³kê :D
Tak, potrzebujê ostatnio wskazówek, drogowskazów, bo b³¹dzê sam zdany na samego siebie :devil: Ale aktualnie bardziej od wskazówek potrzebujê s³oùca :uhh:
No i Agatki :lol2: Koniecznie na ³¹czce :lol2:
Aktualnie to mĂłj Âżyciowy cel, moje marzenie, oglÂądaĂŚ jÂą i to w caÂłoÂści :lol2: Nie mam najmniejszej ochoty na rozdrabnianie ... siĂŞ i Agatki :lol2: LubiĂŞ sobie w Âżyciu stawiaĂŚ wysoko poprzeczkĂŞ :devil:
Mam nagrania z wczoraj :tanczy: lecz tym razem to ja mam dylemat :mhm: ZapodaĂŚ? Nie zapodaĂŚ? :mhm: A co jeÂśli po wysÂłuchaniu ktoÂś znowu bĂŞdzie przeÂżywaÂł lĂŞki, obawy, niepokoje? :mhm: Z drugiej strony nie moÂżna przecieÂż pozwoliĂŚ na to, aby takie wspaniaÂłoÂści gdzieÂś przepadÂły :lol2: :arrow:

CieszĂŞ siĂŞ, Âże jednak zdecydowaÂłaÂś siĂŞ nie zwaÂżaĂŚ na trapiÂące mnie od kilku dni dylematy :lol2: MarnotrawiĂŚ tych nagraĂą nie moÂżna :nie: nie moÂżemy marnotrawiĂŚ czegoÂś, co nas scala, integruje :) O peÂłen pozytywu kolektywizm u nas nie trudno :tanczy:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Poczekajmy :> MoÂże jak PaweÂł siĂŞ zjawi, to i DÂżastina sobie o nas przypomni :rozglada:
..jesteÂś jaki jesteÂś ale na rzeczy siĂŞ znasz 8)
D¿astina pisze:Jestem :lol2: Obi trafnie zdiagnozowa³ moj¹ nieobecnoœÌ :> irytuj¹ce to forum czasami jest :uhh:
..jak miÂło :)
..tzn. nie zrozum mnie Âźle :rozglada:
..miÂło Âże miaÂłem racjĂŞ ale niemiÂło Âże forum nie dziaÂłaÂło :devil:
..ech - takie to skomplikowane :devil:
..najwaÂżniejsze Âże kaÂżdy kto chce moÂże posÂłuchaĂŚ znĂłw od zdolnej Poznanianki o zdolnych Poznaniakach ..
..o nie :uhh:
..znĂłw mi siĂŞ przypomniaÂło Âże chcĂŞ do Poznania :lol:
Naprawdê :> Czy¿byœmy znów pope³nili b³¹d w wyliczeniach :mhm: Przecie¿ to mia³ byÌ weekend z Agatk¹ :mhm: Czy¿by jakaœ niespodziewana zmiana planów - no dla nas na pewno niespodziewana :devil: Ale jak na razie jeszcze nic nie wskazuje na to, ¿e nasze wyliczenia siê nie sprawdzi³y :D Poczekajmy ... :spiewa: Co nam szkodzi? :D Co najwy¿ej siê rozczarujemy ...
..to straszne bo nie wiemy nic..absolutnie :hyh:
..nie ma nic o Poznaniu..nie ma nic o GnieÂźnie :hyh:

..i co teraz robiĂŚ..czekaĂŚ na nie wiadomo kogo :rozglada:
..przyznam Âże jestem juÂż zmĂŞczony :uhh:
..ale jak przegapiê coœ to sobie póŸniej bêdê czyni³ wyrzuty :mhm:

..a gdzie Al :?: :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack'62 pisze:Naprawdê :> Czy¿byœmy znów pope³nili b³¹d w wyliczeniach :mhm: Przecie¿ to mia³ byÌ weekend z Agatk¹ :mhm: Czy¿by jakaœ niespodziewana zmiana planów - no dla nas na pewno niespodziewana :devil: Ale jak na razie jeszcze nic nie wskazuje na to, ¿e nasze wyliczenia siê nie sprawdzi³y :D Poczekajmy ... :spiewa: Co nam szkodzi? :D Co najwy¿ej siê rozczarujemy ...
..to straszne bo nie wiemy nic..absolutnie :hyh:
..nie ma nic o Poznaniu..nie ma nic o GnieÂźnie :hyh:
A jednak wszystko w porz¹dku z naszymi wyliczeniami :] Agatka dziœ pracowa³a :) Zapytacie sk¹d wiem? A no st¹d, ¿e widzia³am j¹ w Raporcie Wieczornym :D Krótkie to by³o z Agatk¹ spotkanie, zaledwie sekundowe :uhh: Jak siê nazywa ta krótka zapowied¿ informacji z pocz¹tku serwisu :mhm: forszpan? To w³aœnie tam widzia³am Agatkê :D. Rozmawia³a ze S³awomirem Sierakowskim, którego LPR nie chce widzieÌ w TVP. Z wczeœniejszych serwisów wiem, ¿e goœÌ ten dzieù dzisiejszy spêdza³ w GnieŸnie, a wiêc wnioskujê, ¿e i Agatka tam by³a ;) I tu mnie straszna z³oœÌ ogarnia :> Temat doœÌ kontrowersyjny - g³ówny bohater w GnieŸnie, na posterunku profesjonalna dziennikarka, a relacji w tvn24 brak :nie: Chyba brak :rozglada: przyznam, ¿e w ci¹gu dnia niezbyt uwa¿nie TV ogl¹da³am :mhm: Gdyby by³y jakieœ relacje to podejrzewam, ¿e nie by³oby tu takiego spokoju :rozglada: A swoj¹ drog¹ to tem ktoœ, kto umieœci³ Agatkê w tym forszpanie musi byÌ strasznie na piêkno wra¿liwy :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:A jednak wszystko w porzÂądku z naszymi wyliczeniami :] Agatka dziÂś pracowaÂła :) Zapytacie skÂąd wiem? A no stÂąd, Âże widziaÂłam jÂą w Raporcie Wieczornym :D KrĂłtkie to byÂło z AgatkÂą spotkanie, zaledwie sekundowe :uhh: Jak siĂŞ nazywa ta krĂłtka zapowiedÂż informacji z poczÂątku serwisu :mhm: forszpan? To wÂłaÂśnie tam widziaÂłam AgatkĂŞ :D. RozmawiaÂła ze SÂławomirem Sierakowskim, ktĂłrego LPR nie chce widzieĂŚ w TVP.
:shock: Jak to tak moÂże byĂŚ, Âże Agatka jest w pracy i nie ma jej wciÂągu dnia na wizji :ban: ??
Z wczeœniejszych serwisów wiem, ¿e goœÌ ten dzieù dzisiejszy spêdza³ w GnieŸnie, a wiêc wnioskujê, ¿e i Agatka tam by³a ;)

No caÂły boÂży dzieĂą cytowali jego wypowiedz, ale nie byÂło widaĂŚ kto z nim rozmawia :o Nawet przez myÂśl mi nie przeszÂło, Âże moÂże to byĂŚ Agatka :o
I tu mnie straszna z³oœÌ ogarnia :> Temat doœÌ kontrowersyjny - g³ówny bohater w GnieŸnie, na posterunku profesjonalna dziennikarka, a relacji w tvn24 brak :nie: Chyba brak :rozglada: przyznam, ¿e w ci¹gu dnia niezbyt uwa¿nie TV ogl¹da³am :mhm: Gdyby by³y jakieœ relacje to podejrzewam, ¿e nie by³oby tu takiego spokoju :rozglada:

Nie byÂło na 100% procent :] Zatem stosujÂąc terminologiĂŞ medialnÂą -Agatka robiÂła wczoraj ''surĂłwki'' :lol2: Tylko czemu tylko raz pokazali ;( ??

A swojÂą drogÂą to tem ktoÂś, kto umieÂściÂł AgatkĂŞ w tym forszpanie musi byĂŚ strasznie na piĂŞkno wraÂżliwy :lol2:
Dlaczego ja tego nie widziaÂłem ;( ?? PrzecieÂż w przeszÂłoÂści zdarzaÂło mi siĂŞ raport oglÂądaĂŚ ;(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:A jednak wszystko w porzÂądku z naszymi wyliczeniami :] Agatka dziÂś pracowaÂła :) Zapytacie skÂąd wiem? A no stÂąd, Âże widziaÂłam jÂą w Raporcie Wieczornym :D KrĂłtkie to byÂło z AgatkÂą spotkanie, zaledwie sekundowe :uhh: Jak siĂŞ nazywa ta krĂłtka zapowiedÂż informacji z poczÂątku serwisu :mhm: forszpan? To wÂłaÂśnie tam widziaÂłam AgatkĂŞ :D. RozmawiaÂła ze SÂławomirem Sierakowskim, ktĂłrego LPR nie chce widzieĂŚ w TVP.
..a ja oglÂądaÂłem od samego poczÂątku raport :neutral:
..ale tylko na komputerze :hmm:
..no i widocznie Agatka musiaÂła byĂŚ w tym miĂŞdzyczasie 5-sekundowym kiedy stop klatka siĂŞ nie zatrzymuje ;(
..inaczej bym jÂą poznaÂł ;(
..o dlaczego tym razem mi siĂŞ nie poszczĂŞÂściÂło :?: ;( ;(
marcinkowsky pisze: :shock: Jak to tak moÂże byĂŚ, Âże Agatka jest w pracy i nie ma jej wciÂągu dnia na wizji :ban: ??
..nie wiem jak to tak moÂże byĂŚ ale wcale mi siĂŞ to nie podoba :twisted:
Z wczeœniejszych serwisów wiem, ¿e goœÌ ten dzieù dzisiejszy spêdza³ w GnieŸnie, a wiêc wnioskujê, ¿e i Agatka tam by³a ;)

No caÂły boÂży dzieĂą cytowali jego wypowiedz, ale nie byÂło widaĂŚ kto z nim rozmawia :o Nawet przez myÂśl mi nie przeszÂło, Âże moÂże to byĂŚ Agatka :o
..a mi przeszÂło przez myÂśl :roll:
..no ale Âże przez caÂły dzieĂą nie wyjawili kim jest ta tajemnicza osoba przeprowadzajÂąca wywiad to zwÂątpiÂłem w to Âże to moÂże byĂŚ Agatka :hmm:
..pamiĂŞtam Âże juÂż raz byÂła taka sytuacja z Beger kiedy Agatka byÂła w Pile z niÂą rozmawiaĂŚ :)
..te¿ j¹ tak¹ rozbawion¹ we wszystkich czo³ówkach wa¿nieszych magazynów by³o widaÌ i w materia³ach w Faktach :)

.. :o a wÂłaÂśnie :o
..nie byÂło czego w Faktach :?:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a ja oglÂądaÂłem od samego poczÂątku raport :neutral:
..ale tylko na komputerze :hmm:

Jakby to nazwaĂŚ :mhm: NieszczĂŞÂście w szczĂŞsĂŚiu :devil: ??

..no i widocznie Agatka musiaÂła byĂŚ w tym miĂŞdzyczasie 5-sekundowym kiedy stop klatka siĂŞ nie zatrzymuje ;(
..inaczej bym jÂą poznaÂł ;(
..o dlaczego tym razem mi siĂŞ nie poszczĂŞÂściÂło :?: ;( ;(

Wszystko na to wskazuje, Âże z nami spotkaĂŚ siĂŞ wczoraj nie chciaÂła ;( Tylk odlaczego ?? AÂż tacy straszni jesteÂśmy :??
marcinkowsky pisze: :shock: Jak to tak moÂże byĂŚ, Âże Agatka jest w pracy i nie ma jej wciÂągu dnia na wizji :ban: ??
..nie wiem jak to tak moÂże byĂŚ ale wcale mi siĂŞ to nie podoba :twisted:
Ani mi :nie: ZwÂłaszcza, Âże byÂła w GnieÂźnie gdzie odbywa siĂŞ ten zjazd gnieÂźnieĂąski :ban: we wszystkich stacjach poza tvnem mĂłwi siĂŞ i to z caÂłkiem duÂżym wydÂźwiĂŞkiem :ban:

..pamiĂŞtam Âże juÂż raz byÂła taka sytuacja z Beger kiedy Agatka byÂła w Pile z niÂą rozmawiaĂŚ :)
..te¿ j¹ tak¹ rozbawion¹ we wszystkich czo³ówkach wa¿nieszych magazynów by³o widaÌ i w materia³ach w Faktach :)
OOO :o ale to pewnie byÂło wtedy kiedy Agatka nie byÂła tak znana :) ??
.. :o a wÂłaÂśnie :o
..nie byÂło czego w Faktach :?:
nie byÂło :nie: OglÂądaÂłem :] Nawet sÂłowem nie wspomnieli :nie:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Jakby to nazwaĂŚ :mhm: NieszczĂŞÂście w szczĂŞsĂŚiu :devil: ??
..nazywaj to jak chcesz :neutral:
..wrrr :twisted:
..co za cholerny pech :!:
..jak wszystko cacy siê uk³ada³o to jakaœ cholera-pech musi siê przypa³êtaÌ :twisted:

Wszystko na to wskazuje, Âże z nami spotkaĂŚ siĂŞ wczoraj nie chciaÂła ;( Tylk odlaczego ?? AÂż tacy straszni jesteÂśmy :??
..wydaje mi siĂŞ Âże jakby to od Agatki zaleÂżaÂło to by siĂŞ z nami spotkaÂła :)
marcinkowsky pisze:

Ani mi :nie: ZwÂłaszcza, Âże byÂła w GnieÂźnie gdzie odbywa siĂŞ ten zjazd gnieÂźnieĂąski :ban: we wszystkich stacjach poza tvnem mĂłwi siĂŞ i to z caÂłkiem duÂżym wydÂźwiĂŞkiem :ban:
..to dziwne nie :?
..jakie ta stacja ma czasami 'odchyÂły' :?
..a w piÂątek jeszcze myÂśleliÂśmy Âże bÂądÂą o tym zjeÂździe mĂłwiĂŚcaÂły weekend :devil:

OOO :o ale to pewnie byÂło wtedy kiedy Agatka nie byÂła tak znana :) ??
..jakby nie byÂła znana to byÂśmy wcale jej nie widzieli :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
:shock: Jak to tak moÂże byĂŚ, Âże Agatka jest w pracy i nie ma jej wciÂągu dnia na wizji :ban: ??
A jednak :) WiedziaÂłem, Âże moje przeczucie nigdy w Âżyciu nie mogÂłoby mnie tak okÂłamaĂŚ :*
ZupeÂłnie inne uczucia mnie nachodzÂą w kontekÂście tvn24 i pewnych decyzji :twisted:
Wiem, ¿e na ca³oœÌ pracy Agatki podczas tworzenia koùcowej monografii musz¹ z³o¿yÌ siê i takie ''zakulisowe'' wypady, ale jej uczciwa, rzetelna praca powinna byÌ w odpowiedni sposób doceniona :] A my cieszymy siê, ¿eœmy w jednej sekundzie mogli przekonaÌ siê, jak Agatka wnosi swój wk³ad na rzecz bardziej interesuj¹cej i pe³nej ramówki. Taka praca zakulisowa, bez efektu wiêzi z nami :o Tak nie mo¿e byÌ :nie: Byliœmy blisko ¿ycia w nieœwiadomoœci, i¿ Agatka dokona³a wczoraj wypadu do Gniezna (najprawdopodobniej ;) ).

Ta sprawa wykryta i nagÂłoÂśniona bulwersuje i siĂŞ nadaje na materiaÂł do "Prosto z Polski" :evil:
A swojÂą drogÂą to tem ktoÂś, kto umieÂściÂł AgatkĂŞ w tym forszpanie musi byĂŚ strasznie na piĂŞkno wraÂżliwy :lol2:
Jacy jesteÂśmy wdziĂŞczni temu komuÂś :) UraczyÂł nas sekundÂą lewego tylnego profilu Agatki :lol2: Tylko nastĂŞpnym razem niech albo: zrobiÂą efekt lustra i dadzÂą AgatkĂŞ a lewej strony ekranu :] ; albo zdejmÂą tĂŞ poszarpanÂą grafikĂŞ, ktĂłra nam nieco, ale jednak AgatkĂŞ przysÂłoniÂła :ban:
..wydaje mi siĂŞ Âże jakby to od Agatki zaleÂżaÂło to by siĂŞ z nami spotkaÂła :)
Tak sobie pomyÂślaÂłem ... w koĂącu weekend jest ;) ... ale ten skrĂłt myÂślowy zabrzmiaÂł :devil: PrzecieÂż ja w weekendy nie myÂślĂŞ :devil: Do rzeczy ... Tak sobie wymyÂśliÂłem, Âże byĂŚ moÂże temat, ktĂłry proponowaÂła Agatka nie wygraÂł przetargu na weekendowej gieÂłdzie tematycznej :> MoÂże byÂł zbyt ''ÂśmiaÂły'' :lol2: Zbyt ''odwaÂżny'' :lol2:
Albo po piÂątkowej imprezie, ktĂłrej nie przesiedziaÂła w jakimÂś fotelu, uznaÂła, Âże moÂże nie nadaje siĂŞ do Âżycia :lol2: a juÂż tym bardziej do pracy na wizji :lol2:
Imprezowanie to wbrew pozorom ciĂŞÂżka praca :lol2:
A i dziÂś, w myÂśl tego spostrzeÂżenia, moÂże teÂż z trudem podnosiÂła powieki? :aniol:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:A my cieszymy siĂŞ, ÂżeÂśmy w jednej sekundzie mogli przekonaĂŚ siĂŞ, jak Agatka wnosi swĂłj wkÂład na rzecz bardziej interesujÂącej i peÂłnej ramĂłwki. Taka praca zakulisowa, bez efektu wiĂŞzi z nami :o Tak nie moÂże byĂŚ :nie:
Koniez z zakulisowoÂściÂą :stop:

Agatka na scenie :tanczy: :brawa:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

JeÂśli tak wyglÂąda Agatka i Âżycie na detoksie to wielkie brawa :brawa: :brawa:

SÂłyszeli do czego zachĂŞcaÂła Agatka :> Odwiedzamy stronĂŞ http://www.przeszczep.pl 8)
Ostatnio zmieniony niedziela 17 cze 2007, 15:48 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ