[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
No, czekam aż wreszcie któraś z dziennikarek się zgodzi i udowodni, że taniec nie jest niestosowny. Beata Tadla to bardzo dobra opcja, ale obawiam się, że odrzuci tę propozycję.
Józio w "Tańcu z gwiazdami"? Jestem jak najbardziej za. 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Beata Tadla: "Nie było żadnej propozycji - to bzdury"
Beatka nie zła, ale jednak prowadząca najważniejszy dziennik w Polsce na parkiecie... Chociaż
A na parkiecie chętnie bym zobaczył Anie Klaczyńską, czy właśnie Beatę

Wywiad z 2006r, nie sądziłem wówczas że X edycja się odbędzie ;DCzy ma Pani sprecyzowane plany na przyszłość? Czy gdyby producenci np. 10 edycji "Tańca z gwiazdami" złożyli by Pani propozycję występu, jakby Pani odpowiedziała? A może już była taka propozycja?
Jeśli mogłabym robić do końca życia to, co teraz, byłabym wdzięczna losowi. Wiem jednak, że wiek ma tu decydujące znaczenie i w pewnym momencie trzeba będzie oddać pole młodszym, lepszym... Staram się jednak o tym nie myśleć. A Taniec z Gwiazdami jest dla gwiazd. Ja za taką się nie uważam. Gdyby propozycja padła- rozważyłabym ją, bo UWIELBIAM tańczyć.
A na parkiecie chętnie bym zobaczył Anie Klaczyńską, czy właśnie Beatę

Liczą się tylko Fakty.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dwa lata temu powiedziała Pani, że wystąpiłaby w 10 edycji Tańca z Gwiazdami, to już za rok.Zapytam czy była już taka propozycja dla pani osoby i czy w tej 10 edycji wzięłaby pani udział?
To był oczywisty żart! Uwielbiam tańczyć, ale Taniec z Gwiazdami nie dla mnie! Po pierwsze żadna ze mnie gwiazda, a po drugie- zupełnie nie pasuję do takich programów. I jeszcze po trzecie- wolę newsy...
Wywiad z 2008 roku
Ciemnoskóry Józek kucharzący w DDTVN, baaardzo podoba mi się ta propozycjaczerk pisze:Kucharz z DDTVN, Tadla, Kupicha i Shazza - to będzie wspaniała edycja :stop: :ech:

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
- informuje, że w 9 edycji ma pojawić się nie 16 a 14 par. Jak będą to jakieś lepsze gwiazdy to może wyjść na plus
Ja bym widział jeszcze kilka zmian, ale zobaczymy czy jakieś będą.

Nigdy nie było 16 par, więc nie wiem, skąd pomysł, że teraz miałoby tak być ?!Adrian ;P pisze:- informuje, że w 9 edycji ma pojawić się nie 16 a 14 par.
Dla przypomnienia:
1. edycja - 8 par
2. - 5. edycja - 10 par
6.-8. edycja - 14 par
W ostatniej Brytyjskiej edycji było właśnie 16 par. Wtedy w 1 i 3 odcinku tańczyli tylko panowie, a w 2 i 4 panie.
Pojutrze zaczyna się miesiąc luty, a wciąż nie wiadomo kto będzie tańczył. Chyba rzadko kiedy tak długo skład pozostawał w tajemnicy... :>
Ale wraz z początkiem treningów, na pewno czar tajemnicy pryśnie.
Ale wraz z początkiem treningów, na pewno czar tajemnicy pryśnie.
Też na to liczę;), już chyba od poniedziałku powinny się zacząć treningi :tanczy:Marcin pisze: Ale wraz z początkiem treningów, na pewno czar tajemnicy pryśnie.
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Dzisiejszy "Fakt" donosi, że tańczył będzie Paweł Nastula.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Pieńkowska zaprzeczyła tak samo jak Tadla
TVN go nie zapraszał i na pewno nie zaprosi, nie popełni takiego błędu. To jego fani chcą tylko, aby zatańczył.Nadolskim