Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Faktycznie sorry pomyliÂło mi siĂŞ :)
Wróciłem!!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A tak byÂło kiedyÂś (przyznajĂŞ, Âże mnie zaskoczyÂła ta archiwalna informacja i nie wiem co o niej sÂądziĂŚ?):
Obrazek

I co o tym sÂądziĂŚ? Czy to jedyna szansa, droga, na bycie ''kimÂś'' w tvn? Kto tam zaprosiÂł AnitĂŞ? I dlaczego nie robi tego teraz? Z woli wÂłasnej, czy Anity?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

I nie by³o przyjació³ki Bo¿eny Walter- dziœ Pani wpieprzaj¹cej siê wszedzie gdzie mo¿na :mad: i dy¿uruj¹cej od 5-8 dni w tygodniu Annie Jêdrzejowskiej.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A ja pamiĂŞtam jak Pochanke siĂŞ tym chwaliÂła podczas wywiadu z Preziem :D szkoda Âże nie wspomniaÂła ze byÂła tam z nasza AnitkÂą :D moze rywalizowaÂły o to ktĂłra wiĂŞcej zbierze :D
Android <3
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

TrochĂŞ historii :)

17.03.05
Obrazek
19.02.05
Obrazek
Obrazek

NiedÂługo bĂŞdzie wiĂŞcej :)
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DziĂŞki yotomasz :!: Czekamy na wiĂŞcej :smile:
kamuii pisze:A ja pamiĂŞtam jak Pochanke siĂŞ tym chwaliÂła podczas wywiadu z Preziem szkoda Âże nie wspomniaÂła ze byÂła tam z nasza AnitkÂą moze rywalizowaÂły o to ktĂłra wiĂŞcej zbierze
Nie, nie Kamuii, to nie tak. Anita byÂła na imprezie i zbieraÂła kasĂŞ w 2003 roku. W 2004 i 2005 juÂż jej nie zaproszono :sad: :!:
I po raz kolejny mamy potwierdzenie naszej teorii. W 2003 roku, czyli wtedy, gdy jeszcze nie znaczy³a tyle ile na przyk³ad w 2004 roku, póŸniej jej znacz¹ca pozycja zaczê³a co niektórym zagra¿aÌ, wiêc o niej ''zapomniano'' :twisted:

Ja te¿ mam trochê historii, choÌ ktoœ ju¿ wczeœniej pisa³ o przyjaŸni Anity i Martyny Wojciechowskiej. To pochodzi z ''Przyjació³ki'' (nie ¿ebym czytywa³ to pismo, artyku³ znalaz³em w necie :smile:):
- Nutka pesymizmu na zakoĂączenie? A przyjaciele (...) :?:
- Jeœli chodzi o przyjació³, wiem tylko, ¿e nie wyœlê ju¿ tylu kartek œwi¹tecznych, co zwykle, bo takie sytuacje weryfikuj¹ ka¿d¹ znajomoœÌ. Anita Werner, moja przyjació³ka, mimo ¿e wstawa³a o 4.00 rano, ¿eby zd¹¿yÌ do pracy, po dy¿urze przyje¿d¿a³a do mnie, ¿eby mnie nakarmiÌ i pomóc siê ubraÌ. Natomiast wiêkszoœÌ przyjació³ przez te cztery miesi¹ce nie zd¹¿y³o do mnie dojechaÌ czy choÌby zadzwoniÌ.
Ach ta Anita... :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ach ta Anita :D fajna widaĂŚ z niej koleÂżanka :D i dobrze.... to siĂŞ liczy...
Dziêki Black za oœwiecenie mnie co do mojego b³êdu.. jak mog³a pomyœleÌ ¿e Anitê w jakiœ sposób uchonorowali :D
Android <3
Kowal
Bywalec
Bywalec

Chuba przesadzacie, a moÂże Anitka niemiaÂła czsu tam byĂŚ albo niezaprosili jej z innego powodu
Wróciłem!!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

taaa na prowadzenie FaktĂłw teznie miaÂła czasu :D
Android <3
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Jak obiecaÂłem wiĂŞcej historii :)

07.12.04
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

21.12.04
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
To mi siĂŞ najbardziej podoba :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

NiedÂługo wiĂŞcej ale prawdopodobnie jutro 8)
(duÂżo przy tym roboty najpierw capsy potem .bmp zamieniĂŚ na .jpg i potem na serwer )
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DziĂŞki po raz kolejny. A masz coÂś z ostatniego, tego tzw. czarnego tygodnia :?:
kamuii pisze:Ach ta Anita fajna widaĂŚ z niej koleÂżanka (...)
No nie :?: A¿ chcia³oby siê znaleŸÌ pod jej opiek¹ :smile: :wink:
Kowal pisze:Chyba przesadzacie(...)
No pewnie, Âże przesadzamy :smile: My tutaj nic innego nie robimy :wink: :lol: :lol:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Niestety nie mam :cry: :cry: :cry:
Kowal
Bywalec
Bywalec

Wiecie co lubie anitke ale bez przesady, niemoszna "czciÌ" Justyny a chyba niektórzy dotego w³asnie pod¹¿aj¹
Wróciłem!!
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A ja czcze AnitĂŞ :) :) :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie byÂłem pewien, ale zdawaÂło mi siĂŞ, Âże w ktĂłrymÂś serwisie za plecami Marciniaka widziaÂłem AnitĂŞ, no i okazaÂło siĂŞ, Âże miaÂłem racjĂŞ :smile:
Ile to juÂż dni nie pojawiaÂła siĂŞ na wizji...? Od czwartku jej nie byÂło, wiĂŞc to byÂła szeÂściodniowa przerwa - nieÂźle :!:
Co prawda bardzo ³adnie dziœ wygl¹da³a, ale coœ mi nie pasowa³o, coœ przeszkadza³o... By³a jakaœ nienaturalna, próbowa³a byÌ kimœ, kim nie jest. Ta nerwowoœÌ, momentami wrêcz niechlujnoœÌ w g³osie, po prostu, najzwyczajniej w œwiecie KRZYCZA£A :!: I jakby tego by³o ma³o, mówi³a tak szybko, a zapowiedzi by³y ubogie i p³ytkie.... - kogoœ mi to niebezpiecznie przypomina... :sad:
A przecie¿ Anita mog³aby siê wysiliÌ i u³o¿yÌ d³u¿sze zapowiedzi, bo fakty skoùczy³y siê punkt 17-sta, a przecie¿ czêsto bywa³o, ¿e koùczy³y siê o 17-stej z minutami dwiema, a czasem nawet trzema :!: Oj boli :!: Boli i to bardzo obecny stan Anity (któremu przypuszczam ona nie jest winna), zw³aszcza kiedy cz³owiek przypomni sobie jej elokwencjê z czasów, gdy prowadzi³a g³ówne :sad:

OdniosÂłem ogĂłlne wraÂżenie, jakby ktoÂś jÂą zmuszaÂł do siedzenia przed kamerÂą, ale czy moÂżna siĂŞ jej dziwiĂŚ? Nie wiem jak jej udaje siĂŞ wytrzymaĂŚ, znosiĂŚ cierpliwie takie poniÂżanie :?:

Dzisiaj nie byÂło jej w poranku, bo musiaÂła poprowadziĂŚ popoÂłudniowe - ciekawi mnie, czy staÂło siĂŞ tak za jej przyczynÂą, czy po prostu musiaÂła siĂŞ i swoje plany podporzÂądkowaĂŚ ''odgĂłrnej decyzji'' :?:
A jutro- bĂŞdzie w poranku :?: Czy znowu popoÂłudniowe, a moÂże znowu zniknie na kilka dni :?:

PS Ale nikt tak jak Anita nie powie: ''Groty otwarte" :!: Czuje siĂŞten klimat :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony środa 13 kwie 2005, 19:52 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ