Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
A tak byÂło kiedyÂś (przyznajĂŞ, Âże mnie zaskoczyÂła ta archiwalna informacja i nie wiem co o niej sÂądziĂŚ?):

I co o tym sÂądziĂŚ? Czy to jedyna szansa, droga, na bycie ''kimÂś'' w tvn? Kto tam zaprosiÂł AnitĂŞ? I dlaczego nie robi tego teraz? Z woli wÂłasnej, czy Anity?

I co o tym sÂądziĂŚ? Czy to jedyna szansa, droga, na bycie ''kimÂś'' w tvn? Kto tam zaprosiÂł AnitĂŞ? I dlaczego nie robi tego teraz? Z woli wÂłasnej, czy Anity?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
I nie by³o przyjació³ki Bo¿eny Walter- dziœ Pani wpieprzaj¹cej siê wszedzie gdzie mo¿na :mad: i dy¿uruj¹cej od 5-8 dni w tygodniu Annie Jêdrzejowskiej.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
-
- Fan Forum
DziĂŞki yotomasz
Czekamy na wiĂŞcej 

I po raz kolejny mamy potwierdzenie naszej teorii. W 2003 roku, czyli wtedy, gdy jeszcze nie znaczy³a tyle ile na przyk³ad w 2004 roku, póŸniej jej znacz¹ca pozycja zaczê³a co niektórym zagra¿aÌ, wiêc o niej ''zapomniano''
Ja te¿ mam trochê historii, choÌ ktoœ ju¿ wczeœniej pisa³ o przyjaŸni Anity i Martyny Wojciechowskiej. To pochodzi z ''Przyjació³ki'' (nie ¿ebym czytywa³ to pismo, artyku³ znalaz³em w necie
):

Nie, nie Kamuii, to nie tak. Anita byÂła na imprezie i zbieraÂła kasĂŞ w 2003 roku. W 2004 i 2005 juÂż jej nie zaproszono :sad:kamuii pisze:A ja pamiĂŞtam jak Pochanke siĂŞ tym chwaliÂła podczas wywiadu z Preziem szkoda Âże nie wspomniaÂła ze byÂła tam z nasza AnitkÂą moze rywalizowaÂły o to ktĂłra wiĂŞcej zbierze

I po raz kolejny mamy potwierdzenie naszej teorii. W 2003 roku, czyli wtedy, gdy jeszcze nie znaczy³a tyle ile na przyk³ad w 2004 roku, póŸniej jej znacz¹ca pozycja zaczê³a co niektórym zagra¿aÌ, wiêc o niej ''zapomniano''

Ja te¿ mam trochê historii, choÌ ktoœ ju¿ wczeœniej pisa³ o przyjaŸni Anity i Martyny Wojciechowskiej. To pochodzi z ''Przyjació³ki'' (nie ¿ebym czytywa³ to pismo, artyku³ znalaz³em w necie
Ach ta Anita...- Nutka pesymizmu na zakoĂączenie? A przyjaciele (...)
- Jeœli chodzi o przyjació³, wiem tylko, ¿e nie wyœlê ju¿ tylu kartek œwi¹tecznych, co zwykle, bo takie sytuacje weryfikuj¹ ka¿d¹ znajomoœÌ. Anita Werner, moja przyjació³ka, mimo ¿e wstawa³a o 4.00 rano, ¿eby zd¹¿yÌ do pracy, po dy¿urze przyje¿d¿a³a do mnie, ¿eby mnie nakarmiÌ i pomóc siê ubraÌ. Natomiast wiêkszoœÌ przyjació³ przez te cztery miesi¹ce nie zd¹¿y³o do mnie dojechaÌ czy choÌby zadzwoniÌ.

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum
DziĂŞki po raz kolejny. A masz coÂś z ostatniego, tego tzw. czarnego tygodnia 
A¿ chcia³oby siê znaleŸÌ pod jej opiek¹
My tutaj nic innego nie robimy

No niekamuii pisze:Ach ta Anita fajna widaĂŚ z niej koleÂżanka (...)

No pewnie, Âże przesadzamyKowal pisze:Chyba przesadzacie(...)

-
- Fan Forum
Nie byÂłem pewien, ale zdawaÂło mi siĂŞ, Âże w ktĂłrymÂś serwisie za plecami Marciniaka widziaÂłem AnitĂŞ, no i okazaÂło siĂŞ, Âże miaÂłem racjĂŞ 
Ile to juÂż dni nie pojawiaÂła siĂŞ na wizji...? Od czwartku jej nie byÂło, wiĂŞc to byÂła szeÂściodniowa przerwa - nieÂźle
Co prawda bardzo ³adnie dziœ wygl¹da³a, ale coœ mi nie pasowa³o, coœ przeszkadza³o... By³a jakaœ nienaturalna, próbowa³a byÌ kimœ, kim nie jest. Ta nerwowoœÌ, momentami wrêcz niechlujnoœÌ w g³osie, po prostu, najzwyczajniej w œwiecie KRZYCZA£A
I jakby tego byÂło maÂło, mĂłwiÂła tak szybko, a zapowiedzi byÂły ubogie i pÂłytkie.... - kogoÂś mi to niebezpiecznie przypomina... :sad:
A przecieÂż Anita mogÂłaby siĂŞ wysiliĂŚ i uÂłoÂżyĂŚ dÂłuÂższe zapowiedzi, bo fakty skoĂączyÂły siĂŞ punkt 17-sta, a przecieÂż czĂŞsto bywaÂło, Âże koĂączyÂły siĂŞ o 17-stej z minutami dwiema, a czasem nawet trzema
Oj boli
Boli i to bardzo obecny stan Anity (któremu przypuszczam ona nie jest winna), zw³aszcza kiedy cz³owiek przypomni sobie jej elokwencjê z czasów, gdy prowadzi³a g³ówne :sad:
OdniosÂłem ogĂłlne wraÂżenie, jakby ktoÂś jÂą zmuszaÂł do siedzenia przed kamerÂą, ale czy moÂżna siĂŞ jej dziwiĂŚ? Nie wiem jak jej udaje siĂŞ wytrzymaĂŚ, znosiĂŚ cierpliwie takie poniÂżanie
Dzisiaj nie byÂło jej w poranku, bo musiaÂła poprowadziĂŚ popoÂłudniowe - ciekawi mnie, czy staÂło siĂŞ tak za jej przyczynÂą, czy po prostu musiaÂła siĂŞ i swoje plany podporzÂądkowaĂŚ ''odgĂłrnej decyzji''
A jutro- bĂŞdzie w poranku
Czy znowu popoÂłudniowe, a moÂże znowu zniknie na kilka dni 
PS Ale nikt tak jak Anita nie powie: ''Groty otwarte"
Czuje siĂŞten klimat

Ile to juÂż dni nie pojawiaÂła siĂŞ na wizji...? Od czwartku jej nie byÂło, wiĂŞc to byÂła szeÂściodniowa przerwa - nieÂźle

Co prawda bardzo ³adnie dziœ wygl¹da³a, ale coœ mi nie pasowa³o, coœ przeszkadza³o... By³a jakaœ nienaturalna, próbowa³a byÌ kimœ, kim nie jest. Ta nerwowoœÌ, momentami wrêcz niechlujnoœÌ w g³osie, po prostu, najzwyczajniej w œwiecie KRZYCZA£A

A przecieÂż Anita mogÂłaby siĂŞ wysiliĂŚ i uÂłoÂżyĂŚ dÂłuÂższe zapowiedzi, bo fakty skoĂączyÂły siĂŞ punkt 17-sta, a przecieÂż czĂŞsto bywaÂło, Âże koĂączyÂły siĂŞ o 17-stej z minutami dwiema, a czasem nawet trzema

OdniosÂłem ogĂłlne wraÂżenie, jakby ktoÂś jÂą zmuszaÂł do siedzenia przed kamerÂą, ale czy moÂżna siĂŞ jej dziwiĂŚ? Nie wiem jak jej udaje siĂŞ wytrzymaĂŚ, znosiĂŚ cierpliwie takie poniÂżanie

Dzisiaj nie byÂło jej w poranku, bo musiaÂła poprowadziĂŚ popoÂłudniowe - ciekawi mnie, czy staÂło siĂŞ tak za jej przyczynÂą, czy po prostu musiaÂła siĂŞ i swoje plany podporzÂądkowaĂŚ ''odgĂłrnej decyzji''

A jutro- bĂŞdzie w poranku

PS Ale nikt tak jak Anita nie powie: ''Groty otwarte"

Ostatnio zmieniony środa 13 kwie 2005, 19:52 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.