Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Meteor
Fanatyk :)

Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Post autor: Meteor »

30.03.2015 | Dzień na żywo

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
wielkifan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: wielkifan »

Dzis Dagmara na fb promowała nasze forum :)
pelek
Początkujący
Początkujący

Post autor: pelek »

Milanos, czy jesteś w posiadaniu zdjęć "całej" Dagmary jak miało to miejsce ostatnio?
milanos
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: milanos »

pelek pisze:Milanos, czy jesteś w posiadaniu zdjęć "całej" Dagmary jak miało to miejsce ostatnio?
Niestety, ale nie jestem w posiadaniu takowych zdjęć.
Awatar użytkownika
Meteor

wielkifan pisze:Dzis Dagmara na fb promowała nasze forum :)
To zdjęcie to pewnie z katastrofy autokaru pod Grenoble sprzed kilku lat.

A na czerwonym pasku Kaczmarek vs. Ziobro, czyli przeciek w aferze gruntowej, której dotyczył dzisiejszy wyrok sądu. Ciekawe czy celowo wybrała to zdjęcie, czy zwykły przypadek.
Awatar użytkownika
Meteor

31.03.2015 | Dzień na żywo

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: michal_borkowski »

Ta promocja strony to pewnie w podziękowaniu za efektowne zdjęcia z DNŻ na forum:-)
To tylko moje skromne zdanie
Awatar użytkownika
Meteor

I może za bardzo pozytywne (zasłużone) opinie, jakie tu ma okazje o sobie przeczytać.
Awatar użytkownika
Meteor

04.01.2015 | Dzień na żywo

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
awex
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: awex »

@Meteor: Witaj, mam pytanie jaką kartą telewizyjną robisz screeny? możesz podać model. thx. pw
Awatar użytkownika
Meteor

@awex, nagrywam na dysk podpięty do odbiornika. Screeny robię programem Media Player Classic z włączonymi i odpowiednio skonfigurowanymi filtrami ffdshow (mam dosyć duże wymagania jeśli idzie o jakość obrazu). Jak chcesz coś robić, to ustaw w pierwszej kolejności deinterlacing (usuwanie przeplotu) na Yadif i włącz Double Framerate. Każde nagranie z telewizji będzie się lepiej oglądało. Później możesz dostosowywać inne ustawienia.

Jak chcesz przez kartę, to musi obsługiwać standard DVB-S2 i do kanałów kodowanych musisz dokupić czytnik kart mikroprocesorowych albo ustawić tzw. sharing z odbiornikiem (w obrębie jednego mieszkania jest to chyba legalne). Przy tej drugiej opcji będzie można oglądać niezależnie na dwóch urządzeniach. Karty z wbudowanym czytnikiem też kiedyś widziałem, ale były dosyć drogie.
awex
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: awex »

Meteor pisze:@awex, nagrywam na dysk podpięty do odbiornika. Screeny robię programem Media Player Classic z włączonymi i odpowiednio skonfigurowanymi filtrami ffdshow (mam dosyć duże wymagania jeśli idzie o jakość obrazu). Jak chcesz coś robić, to ustaw w pierwszej kolejności deinterlacing (usuwanie przeplotu) na Yadif i włącz Double Framerate. Każde nagranie z telewizji będzie się lepiej oglądało. Później możesz dostosowywać inne ustawienia.

Jak chcesz przez kartę, to musi obsługiwać standard DVB-S2 i do kanałów kodowanych musisz dokupić czytnik kart mikroprocesorowych albo ustawić tzw. sharing z odbiornikiem (w obrębie jednego mieszkania jest to chyba legalne). Przy tej drugiej opcji będzie można oglądać niezależnie na dwóch urządzeniach. Karty z wbudowanym czytnikiem też kiedyś widziałem, ale były dosyć drogie.
Przydatne info dla zainteresowanych :) dzięki pw poszło.
melona
Najwierniejszy fan TVN
Najwierniejszy fan TVN

Post autor: melona »

@awex - Wysłałem do ciebie na meila :) Więc ja tobie wszystko popiszemy z tobą i pomogę.
Awatar użytkownika
Meteor

02.04.2015 | Dzień na żywo

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
wielkifan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: wielkifan »

Pięknie dziś :)
Juz kiedyś próbowałem sie przyjrzeć co Dagmara ma zawieszone na łańcuszku na szyji jest tego sporo dzis wyraźnie widać literkę F podejrzewam ze chodzi o męża Filipa :)
Ostatnio zmieniony piątek 03 kwie 2015, 11:15 przez matik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączono 2 posty. Korzystaj z opcji EDYTUJ tak aby nie pisać postów w dwuminutowych odstępach czasu.
ODPOWIEDZ