Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Meteor
Fanatyk :)

Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Post autor: Meteor »

wielkifan pisze:Juz kiedyś próbowałem sie przyjrzeć co Dagmara ma zawieszone na łańcuszku na szyji jest tego sporo
Nie jesteś jedyny, też próbowałem :) Nawet w HD nie zawsze dobrze widać.
wielkifan pisze:dzis wyraźnie widać literkę F podejrzewam ze chodzi o męża Filipa :)
"F" już kiedyś zauważyłem. Jeszcze czasem chyba miała mały krzyż.

03.04.2015 | Dzień na żywo

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
melona
Najwierniejszy fan TVN
Najwierniejszy fan TVN

Post autor: melona »

Ale ja tego co widzę , że Dagmara ma na szyi łańcuszku literki ''F'' :)

Obrazek
manio136
Bywalec
Bywalec

Post autor: manio136 »

A ja bede mial przyjemnosc poznac Dagmarę, wiec moze sie dowiem.
Ale mam treme...
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
wielkifan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: wielkifan »

Zmiany ??? Czyli ze Dagmara bedzie z nami przez dwie godziny ? Mam nadzieje ze to tak na stałe :)
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: michal_borkowski »

No, dotąd też była w DNŻ przez 2h zwykle, tylko z przerwą (np. 10-11 i 13-14).
To tylko moje skromne zdanie
Awatar użytkownika
Meteor

Odkąd zrezygnowali z formuły 2 prezenterów, na zmianę po pół godziny każdy to często coś zmieniają. Były już warianty z 4 prezenterami i prowadzenie przy videowallu (co było całkiem dobrym pomysłem dla niektórych materiałów i szkoda, że całkowicie z tego zrezygnowali). Najnowsza zmiana może być wygodniejsza dla prezenterów, bo nie muszą czekać dwóch godzin na wejście i szybciej są po pracy.

07.04.2015 | Dzień na żywo

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
wielkifan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: wielkifan »

Ewidentne cos jest na rzeczy Tylko Dagmara ma dwie godziny reszta normalnie czyżby chcieli wydzielić jakieś oddzielne pasmo ??
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Dyżur Marty Klos też trwał wczoraj dwie godziny: od 13.00 do 15.00.
Awatar użytkownika
Meteor

Krzysztof Górlicki też był 2h. Zostało to, że prezenter zaczynający o 12:00 jest przez godzinę.

08.04.2015 | Dzień na zywo

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Dziś też Dagmara od 10 do 12 i Górlicki od 13 do 15 (jak sądzę). Widać, że starają się to jakoś uporządkować - ciekawie, czy widzowie docenią te zmiany?
Awatar użytkownika
Meteor

@michal_borkowski, nie wiem czy jest to próba uporządkowania czegokolwiek. Nie spodziewałbym się, że już codziennie będą ci sami, o tych samych porach lub jakiejkolwiek innej regularności. Nie widzę żadnego powodu, żeby tak na sztywno ustawiać grafik.

Screen nr 4 - z Kasprowym w tle :)

09.04.2015 | Dzień na zywo

michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

[quote="Meteor"]@michal_borkowski, nie wiem czy jest to próba uporządkowania czegokolwiek. Nie spodziewałbym się, że już codziennie będą ci sami, o tych samych porach lub jakiejkolwiek innej regularności. Nie widzę żadnego powodu, żeby tak na sztywno ustawiać grafik.

A mi wydaje się, że wzrosła by identyfikacja widzów z programem, kiedy każde pasmo miałoby swojego gospodarza; np. o 10 wiedziałbym, że jest Dagmara, o 12 - Mróz, od 13 do 15 - Krzysztof Górlicki albo Marta Klos. Sądzę, że wówczas telewidz chętniej włączałby program. Tak, jak rano kiedy wie, że będzie Kuźniar albo Żebrowski, a po 23. - Piotr Jacoń. Zniknęłaby przypadkowość, a telewizja - także informacyjna - potrzebuje regularności i kształtowania przyzwyczajeń, co przekłada się później na wyniki oglądalności.
Awatar użytkownika
Meteor

Sam wolałbym wiedzieć z wyprzedzeniem kto kiedy i co prowadzi, ale to można wpisać na grafice po lewej od paska informacyjnego, tak jak to jest z WiW - wieczorem podają kto prowadzi program (kto prowadzi serwisy już nie). Nie trzeba na sztywno określać kto, w których dniach i o której godzinie prowadzi serwis. Rotacja nie powinna zaszkodzić, mi przynajmniej w niczym to nie przeszkadza, a o przyzwyczajenia widzów i tak będzie ciężko w przypadku DNŻ - stosunkowo częste są w tych godzinach wydania specjalne, czasem wpada transmisja z obrad Sejmu albo jakaś konferencja prasowa. Większa elastyczność może być też wygodniejsza dla samych dziennikarzy.
michal_borkowski pisze:Tak, jak rano kiedy wie, że będzie Kuźniar albo Żebrowski, a po 23. - Piotr Jacoń.
To się ostatnio akurat też trochę zmieniało.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

michal_borkowski pisze:A mi wydaje się, że wzrosła by identyfikacja widzów z programem, kiedy każde pasmo miałoby swojego gospodarza; np. o 10 wiedziałbym, że jest Dagmara, o 12 - Mróz, od 13 do 15 - Krzysztof Górlicki albo Marta Klos. Sądzę, że wówczas telewidz chętniej włączałby program.
Z drugiej strony, jak ktoś nie trawi Kaczmarek-Szałkow, Kukuły albo Górlickiego, to w tych godzinach wybierze konkurencję. Nie każda osobowość jest w stanie wybronić się tak jak Kuźniar czy Olejnik.
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Jak ktoś nie lubi Dagmary, to w każdej innej sytuacji przełączy kanał, o jakiejkolwiek godzinie by nie była. Tym bardziej dotyczy to Kuźniara, Olejnik czy Pochanke. Takie programy mają stałych widzów i to właśnie zależy od ich gospodarzy. ps. Dziś znów Dagmara od 10 do 12.
ODPOWIEDZ