W sprawie niektórych userów
Moderator: Łukasz
To ja danio. Nie Âżaden monster czy milena. to na prawdĂŞ JA to ja ten z ÂŁĂłdzkiego Forum Komunikacyjnego, dawniej stÂąd et cetera... Marcin moÂże potwierdziĂŚ. Mieszkam w ÂŁodzi, nie w W-wie
Chcê wszystkich przeprosiÌ za zaistnia³¹ sytuacjê z monsterem. To by³ wynik TYLKO I WY£¥CZNIE mojej g³upoty. G³upi zgodzi³em siê administrowaÌ jego forum, a ¿e nie mia³em w tym ¿adnego doœwiadczenia, zosta³o ono skasowane. Ju¿ od dawna zauwa¿y³em, ¿e mia³ on bardzo dziwne zachowanie, nienormalne zachowanie.
Do ÂŁukasza: mam proÂśbĂŞ odbanuj mnie jeÂżeli moÂżesz, to na prawdĂŞ ja, danio, ten normalny, nie monster.
Chcê wszystkich przeprosiÌ za zaistnia³¹ sytuacjê z monsterem. To by³ wynik TYLKO I WY£¥CZNIE mojej g³upoty. G³upi zgodzi³em siê administrowaÌ jego forum, a ¿e nie mia³em w tym ¿adnego doœwiadczenia, zosta³o ono skasowane. Ju¿ od dawna zauwa¿y³em, ¿e mia³ on bardzo dziwne zachowanie, nienormalne zachowanie.
Do ÂŁukasza: mam proÂśbĂŞ odbanuj mnie jeÂżeli moÂżesz, to na prawdĂŞ ja, danio, ten normalny, nie monster.
A myÂślaÂłem, Âże przynajmniej tutaj siĂŞ nie wyda
Hehe.
Ano, jak kaÂżdy dorosÂły biorÂący udziaÂł w tym programie, nie jestem mÂądrzejszy od piÂątoklasisty (no, ale o tym wie juÂż jakieÂś 150 - 200 tysiĂŞcy ludzi
).
A co w tym takiego zaskakujÂącego ?

Ano, jak kaÂżdy dorosÂły biorÂący udziaÂł w tym programie, nie jestem mÂądrzejszy od piÂątoklasisty (no, ale o tym wie juÂż jakieÂś 150 - 200 tysiĂŞcy ludzi

pawell pisze:Co mnie najbardziej zaskoczyÂło jest w klasie maturalnej. :>
A co w tym takiego zaskakujÂącego ?

Wybacz.podmark pisze:A myÂślaÂłem, Âże przynajmniej tutaj siĂŞ nie wydaHehe.

MyÂślaÂłem, Âże jesteÂś ode mnie starszy, duÂżo starszy. :>podmark pisze:A co w tym takiego zaskakujÂącego ?
Ale najlepsza by³a ta ostatnia dziewczynka, nie doœÌ, ¿e œci¹gnê³a od kolegi/kolegów to jeszcze Ÿle napisa³a.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

To juÂż wiem dlaczego podmark tak duÂżo pisaÂł na forach o tym teleturnieju.
Szkoda, Âże nie oglÂądaÂłem, ale gratulujĂŞ... wygranej?!
Na serio nie ma powtĂłrek?
Ja, w przeciwieĂąstwe do PawÂła, myÂślaÂłem, Âże jesteÂś mÂłodszy.

Ja, w przeciwieĂąstwe do PawÂła, myÂślaÂłem, Âże jesteÂś mÂłodszy.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.