Teleturnieje interaktywne CALL-TV - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
Re: Nowe CallTv w TVN i TVN7 ?!
Tylko pół godzinny "Granie na ekranie" zostaje. Nie wiem może szykują jakąś rewolucje?!
Disney Grosse pauze
Yes, Yes! Od 14 czerwca wracają wszystkie programy interaktywne tvn!! Tak jak wcześniej "Po co spać, jak można grać". O 11.00 "Granie na ekranie", a od 28 czerwca o 10.45, który znów będzie trwał godzinę!! A "Granie na śniadanie" w dni robocze o 07.00, ale dłuższe, bo do 08.30! Liczę na lepsze zagadki, miłą atmosferę i zmiany na plus!! Jeżeli nie będzie żadnych zmian to normalnie zeświruję, ponieważ bardzo by wtedy była dziwna ta decyzja.
Disney Grosse pauze
Niektórym naprawdę niewiele potrzeba do szczęścia. 

Kilka dni temu uruchomiono oficjalny profil gier interaktywnych na faceboku. Od 14.06.10r. programy call-tv czekają zmiany. Bardzo wysokie nagrody, pula nagród milion złotych! Nowe zagadki i wiele więcej informacji na http://www.facebook.com/grytvn 

Disney Grosse pauze
Re: Fabryka Gry
Ja za nim nie przepadałam. Ale cóż zdania są podzielone. Ciekawe co teraz będzie nowego.
Od września konkursy typu CALL-TV znikają z anteny TVN7, sądząc po zepchnięciu w maju Grania na śniadanie w TVN na 5:15, pewnie i w zwykłym TVN-ie zabraknie tych programów!
Wreszcie, nareszcie i jeszcze raz wspaniale!
Kto to oglądał?

Liczą się tylko Fakty.
Pan Artur (chyba wiele osób o nim słyszało, w końcu wygrywa codziennieczerk pisze:Kto to oglądał?

Najwyższy czas.matik pisze:Od września konkursy typu CALL-TV znikają z anteny TVN7, sądząc po zepchnięciu w maju Grania na śniadanie w TVN na 5:15, pewnie i w zwykłym TVN-ie zabraknie tych programów!