[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!
Moderator: Łukasz
Sporo racji miaÂł Grzegorz Piekarski z Mastiff Media Polska mĂłwiÂąc pod koniec czerwca w "Dzienniku", Âże "You can dance - Po prostu taĂącz!" bĂŞdzie najwiĂŞkszym telewizyjnym widowiskiem (wtedy jeszcze nadchodzÂącej) jesieni
JeÂśli o mnie chodzi to rzeczywiÂście jest. Pokazy finaÂłowej szesnastki przez TVN emitowane poczÂąwszy od 10 paÂździernika "robiÂą" wraÂżenie, wywoÂłujÂą emocje - powiedziaÂłbym - porĂłwnywalne z tymi zwiÂązanymi z eliminacjÂą wybranych celebrities z "TaĂąca z gwiazdami", odsÂłony szĂłstej. NaprawdĂŞ.
Jednak ostatni live jakby s³abszy od poprzednich.. Ma³o który duetowy taniec por(y)wa³, o solówkach nawet nie wspominam - niewiele "pojedyùczych" wystêpów zwykle specjalnie mi siê podoba (w przeciwieùstwie do ogó³u ogl¹daj¹cych). Ponadto, s¹dzi³em, ¿e gorzej ni¿ tydzieù wczeœniej Kinga wygl¹da³a nie bêdzie, (jak¿e) siê pomyli³em :o Có¿ za "kiecka" i charakteryzacja.. Prowadzenie jak dotychczas ca³kiem w porz¹dku, aczkolwiek pytanie do B³a¿eja w ostatnich dwóch, trzech minutach show "Czy ¿ona mu jaj nie urwie, jako ¿e odpad³" - niesmaczne i niegustowne
Jego przedwczorajszy "performance" z "Sasz¹" - "bez fajerwerków" - udowodni³ jedynie, ¿e "Jackson'kê" ci¹gn¹³ "do góry" perfekcyjny co odcinek Maciej - mój faworyt obok wspania³ej Natalii
Liczê zatem, ¿e do "koùca" dotrwaj¹ w³aœni oni. Maciek w parze z Dian¹ zaprezentowa³ swój ogromny talent! (i niezwyk³¹ wszechstronnoœÌ), najpierw w energicznym jive'ie, póŸniej w (bardzo) udanym mambo i niedawno w taùcu wspó³czesnym kiedy to "Mike" ju¿ wyraŸnie odstawa³a od "Gleby". Najœwie¿szy taniec - tym razem - z Ann¹ - rewelacja! Tych unoszeù i figur "ba³em siê" chyba bardziej ni¿ sama "Bosa". Cud, miód! :brawa:
Za to Natalia niew¹tpliwie jest NAJbardziej uzdolnion¹, pracowit¹ oraz sympatyczn¹ zawodniczk¹ "Po prostu taùcz!". To¿ to prawdziwa mistrzyni cha-chy czy samby! Cieszê siê, ¿e do tej pory tak czêsto mia³a okazj¹ wspó³pracowaÌ z (œwietn¹) Joann¹ Szokalsk¹ przy poszczególnych choreografiach.
Szkoda trochê B³a¿eja (nie oszukujmy siê, nie mia³ szans z popularniejszymi dwoma Rafa³ami czy Piotrem), Idy w ogóle nie ¿al. Podobno w przysz³¹ œrodê moi "ulubieùcy" zaprezentuj¹ siê we wspólnej salsie
"WybraĂący" pawell'a i Memory Diana i "Roofi" kolejno z Piotrkiem i AniÂą (hehh :?) przedstawiÂą odpowiednio locking i jazz. Niewykluczone, Âże taĂączÂący HH "Queen Mariah" z "Tito" poÂżegnajÂą siĂŞ z audycjÂą.
Wynik oglÂądalnoÂściowy "You can dance - Po prostu taĂącz!" z 31 paÂździernika uksztaÂłtowaÂł siĂŞ na poziomie 2 694 902 osĂłb i 21,98 proc. SHR%

Jednak ostatni live jakby s³abszy od poprzednich.. Ma³o który duetowy taniec por(y)wa³, o solówkach nawet nie wspominam - niewiele "pojedyùczych" wystêpów zwykle specjalnie mi siê podoba (w przeciwieùstwie do ogó³u ogl¹daj¹cych). Ponadto, s¹dzi³em, ¿e gorzej ni¿ tydzieù wczeœniej Kinga wygl¹da³a nie bêdzie, (jak¿e) siê pomyli³em :o Có¿ za "kiecka" i charakteryzacja.. Prowadzenie jak dotychczas ca³kiem w porz¹dku, aczkolwiek pytanie do B³a¿eja w ostatnich dwóch, trzech minutach show "Czy ¿ona mu jaj nie urwie, jako ¿e odpad³" - niesmaczne i niegustowne

Fina³ z udzia³em Diany i "Roofi'ego".. to by³oby straszne. Dziwi mnie zachwyt wiêkszoœci t¹ dwójk¹, ale z gustami (widzów) siê nie dyskutuje. Podczas gdy z t¹ pierwsz¹ sympatyzowa³em przez pierwsze 3 wydania na ¿ywo to Rafa³a znieœÌ nie potrafiê. Bo..pawell pisze:Do fina³u tak myœlê, ¿e dojdzie Diana i Rafa³ "Roofi". S¹ œwietni i ich wczorajszy taniec by³ najlepszy w ca³ym odcinku.

.. wÂłaÂśnie "Roofi" nie wnosi kompletnie nic nowego do "You can dance"! Tylko ten jego hip-hop i hip-hop taĂączony i tak poniÂżej oczekiwaĂą - na przykÂład sĂŞdziĂłw. MÂłodzieÂży siĂŞ podoba, ta bĂŞdzie sÂłaÂła SMSy.. trudno :devil:Memory pisze:faworyci to Diana i Roofi sÂą genialni i moim zdanie byÂło caÂłkiem sporo chemii a tak wogĂłle sÂą mistrzeami hiphopu . zataĂączyli genialnie (...) idy i blaÂżeja mi nie szkoda bo byli tylko dobzi w tym co juÂż umieli i niczego nowego nie wnosili no bÂłaÂżej ewentualnie z nataliÂą.
Jego przedwczorajszy "performance" z "Sasz¹" - "bez fajerwerków" - udowodni³ jedynie, ¿e "Jackson'kê" ci¹gn¹³ "do góry" perfekcyjny co odcinek Maciej - mój faworyt obok wspania³ej Natalii

Liczê zatem, ¿e do "koùca" dotrwaj¹ w³aœni oni. Maciek w parze z Dian¹ zaprezentowa³ swój ogromny talent! (i niezwyk³¹ wszechstronnoœÌ), najpierw w energicznym jive'ie, póŸniej w (bardzo) udanym mambo i niedawno w taùcu wspó³czesnym kiedy to "Mike" ju¿ wyraŸnie odstawa³a od "Gleby". Najœwie¿szy taniec - tym razem - z Ann¹ - rewelacja! Tych unoszeù i figur "ba³em siê" chyba bardziej ni¿ sama "Bosa". Cud, miód! :brawa:
Za to Natalia niew¹tpliwie jest NAJbardziej uzdolnion¹, pracowit¹ oraz sympatyczn¹ zawodniczk¹ "Po prostu taùcz!". To¿ to prawdziwa mistrzyni cha-chy czy samby! Cieszê siê, ¿e do tej pory tak czêsto mia³a okazj¹ wspó³pracowaÌ z (œwietn¹) Joann¹ Szokalsk¹ przy poszczególnych choreografiach.
Szkoda trochê B³a¿eja (nie oszukujmy siê, nie mia³ szans z popularniejszymi dwoma Rafa³ami czy Piotrem), Idy w ogóle nie ¿al. Podobno w przysz³¹ œrodê moi "ulubieùcy" zaprezentuj¹ siê we wspólnej salsie

Wynik oglÂądalnoÂściowy "You can dance - Po prostu taĂącz!" z 31 paÂździernika uksztaÂłtowaÂł siĂŞ na poziomie 2 694 902 osĂłb i 21,98 proc. SHR%

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Zgadzam siĂŞ w caÂłej linii. Praktycznie wszyscy moi znajomi oglÂądajÂą ten program i zawsze w czwartek moÂżna spodziewaĂŚ siĂŞ dyskusji na temat ostatniego odcinkaKajetan pisze:Sporo racji miaÂł Grzegorz Piekarski z Mastiff Media Polska mĂłwiÂąc pod koniec czerwca w "Dzienniku", Âże "You can dance - Po prostu taĂącz!" bĂŞdzie najwiĂŞkszym telewizyjnym widowiskiem (wtedy jeszcze nadchodzÂącej) jesieniJeÂśli o mnie chodzi to rzeczywiÂście jest. Pokazy finaÂłowej szesnastki przez TVN emitowane poczÂąwszy od 10 paÂździernika "robiÂą" wraÂżenie, wywoÂłujÂą emocje - powiedziaÂłbym - porĂłwnywalne z tymi zwiÂązanymi z eliminacjÂą wybranych celebrities z "TaĂąca z gwiazdami", odsÂłony szĂłstej. NaprawdĂŞ.

Jest ogromnie seksowny (wywnioskowa³em to z relacji kole¿anekKajetan pisze:Fina³ z udzia³em Diany i "Roofi'ego".. to by³oby straszne. Dziwi mnie zachwyt wiêkszoœci t¹ dwójk¹, ale z gustami (widzów) siê nie dyskutuje. Podczas gdy z t¹ pierwsz¹ sympatyzowa³em przez pierwsze 3 wydania na ¿ywo to Rafa³a znieœÌ nie potrafiê. Bo..![]()

Nie rozumiem. Piotrek z Ani¹? Maria z "Tito"? :rozglada:Kajetan pisze:Szkoda trochê B³a¿eja (nie oszukujmy siê, nie mia³ szans z popularniejszymi dwoma Rafa³ami czy Piotrem), Idy w ogóle nie ¿al. Podobno w przysz³¹ œrodê moi "ulubieùcy" zaprezentuj¹ siê we wspólnej salsie"Wybraùcy" pawell'a i Memory Diana i "Roofi" kolejno z Piotrkiem i Ani¹ (hehh :?) przedstawi¹ odpowiednio locking i jazz. Niewykluczone, ¿e taùcz¹cy HH "Queen Mariah" z "Tito" po¿egnaj¹ siê z audycj¹.
Nie przepadam za GlebÂą - moÂże wziĂŞÂło siĂŞ to z tego, Âże na castingach w ogĂłle nie widziaÂłem jak on taĂączy, pamiĂŞtam go tylko z przewracania

Co do osób, które odpad³y w ostatnim odcinku, muszê przyznaÌ, ¿e jurorzy chyba specjalnie wystawiaj¹ Marysiê i Dianê, aby eliminowaÌ niewygodne im osoby. Ida - mimo, i¿ nie darzy³em jej jak¹œ szczególn¹ sympati¹ trzeba przyznaÌ, ¿e œwietnie zataùczy³a tango i jazz. B³a¿ejowi znów z Natali¹ wszystko wychodzi³o wyœmienicie.
Ciekawy rĂłwnieÂż jestem, czy moÂżliwa byÂłaby taka inicjatywa (nawet na jeden odcinek) "Stars Can Dance", gdzie uczestnicy uczyliby taĂączyĂŚ gwiazdy

DziÂś uczestnicy "You can dance - po prostu taĂącz" znĂłw byli w ZÂłotych Tarasach. TÂłum niesamowity, wrĂłciÂłem do domu jeszcze przed rozpoczĂŞciem emisji "SZT". ZostaÂłbym gdybym miaÂł szansĂŞ spotkaĂŚ IdĂŞ i MartynĂŞ - a ich dziÂś nie byÂło. PoniÂżej zdjĂŞcia zrobione przez mojÂą siostrĂŞ, ktĂłrej nawet nie udaÂło siĂŞ dopchaĂŚ do jednego z uczestnikĂłw, by zdobyĂŚ autograf:

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
PiÂątek to nie miejsce na ten program, ale sobota po "Niani" wydaje mi siĂŞ dobra ( sam juÂż kiedyÂś o tym pisaÂłem ).
"Kryminalnych" mogliby przenieœÌ np. na œrodê. Wtedy "You can dance - po prostu taùcz" na pewno osi¹gnê³oby lepsze wyniki od "Kryminalnych".
PogdybaĂŚ zawsze moÂżna...

PogdybaĂŚ zawsze moÂżna...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

JuÂż po minie Augustina domyÂśliÂłam siĂŞ, Âże Tito nie odpadnie tylko Piotrek albo Gleba. No i padÂło na tego pierwszego.
A szkoda, bo moim zdaniem te¿ powinien Tito odpaœÌ. Coœ mi siê zdaje, ¿e wiêkszoœÌ ludzi by³a zbyt pewna, ¿e na Piotrka wielu g³osuje i odpuœcili sobie smsy (tak jak ja). Cieszê siê natomiast, ¿e Natalia przetrwa³a no i ...Gleba. Po dzisiejszym wystêpie mam przekonanie, ¿e najlepiej ze wszystkich ch³opaków rozwin¹³ swoje umiejêtnoœci. I z chêci¹ zobaczy³abym go znowu z Natali¹ w duecie, bo dzisiaj dali niesamowitego czadu. Kinga mnie nie denerwuje, ja mam juz ostatnio wra¿enie, ¿e na tym forum zadzia³a³a psychologia t³umu i wszyscy psiocz¹ jak jeden m¹¿ na konferasjerkê Kingi, ¿e jest be i fe i jej ciuchy sa do du. A dzisiaj by³a przeciez ca³kiem fajnie ubrana. Mam za to tylko zastrze¿enia co do Piroga, jego tekst o masochi¿mie by³ nie na miejscu i wymyœlony na prêdce, ¿eby Dianie i Piotrkowi dopiec.