Adam большое спасибо - wielkie dziĂŞĂŞx za prezent! :tanczy: :tanczy: :tanczy: lepszego nie mĂłgÂłbym dostaĂŚ :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
nonnoo nie zapominaj,Âże teraz nie jestem sam i jest dwĂłch fanĂłw(jeÂśli moÂżna wyraziĂŚ to takim sÂłowem) Ani Jot.
hmmm co do Âłokcia,to jeszcze nie to,ona siĂŞ na nim opiera i trzyma rĂŞkĂŞ na policzku lub podbrĂłdku,pewnie mam to gdzieÂś w swoim 'skromnym'

archiwum,ale dÂługo bym szukaÂł,zanim siĂŞ dokopaÂł do takiego Âłokcia o ktĂłry mi chodzi
adam pisze:Ciekawe kto w tym zwiazku nosi spodnie
ja teÂż jestem ciekaw :devil: :devil:
Ani 2 razy nie byÂło,jestem zdziwiony...a dziÂś?to by byÂł 3ci dzieĂą :hmm: w pon. i w pt.jeszcze jestem w stanie zrozumieĂŚ,Âże jej nie ma,bo to siĂŞ zdarzaÂło,ale tak w Âśrodku tygodnia
nom,najbardziej na przyk³adzie,który poda³eœ Adamie widaÌ,¿e wizja a rzeczywistoœÌ to 2 ró¿ne rzeczywistoœci...
trochĂŞ ci zazdroszczĂŞ,Âże mieszkasz w stolicy,bo w twoim mieÂście dzieje siĂŞ akcja i pracujÂą nasi ulubieni dziennikarze...ale nie narzekam,gdyÂż okazaÂło siĂŞ,Âże mam siedzibĂŞ TVN24 prawie pod nosem...
adam pisze:Maine frau wcale siĂŞ nie kryje z tym ze to ona rzadzi i ja nie mam nic do powiedzenia
podobnie jest z mojÂą,aaale jeÂśli Ania jest na wizji,to wie,Âże poÂłowa rzeczy,ktĂłrÂą mĂłwi,do mnie nie dociera,nie raz oberwaÂło mi siĂŞ poduszkÂą
Nostromo pisze:rzegorza o lumpostwo nie posÂądzam. :devil:
ja rĂłwnieÂż :devil: