Zaznaczam, iż nie jest to żadna oficjalna informacja.
A za tydzień już bootcamp w UK

Oglądał ktoś australijską wersję? Jak wrażenia? Ciekawi mnie Dannii i Redfoo

Moderator: Łukasz
Rok temu niby też miało być przebicie w starszakach (w sumie nawet było) a widać jak to się zakończyło. Ja już nie mam zamiaru denerwować się kolejnym gościem typu Maloney że przechodzi dalej a fajni odpadają. Nie nie nieNayma pisze:Gdyby w tym roku wygrał kolejny chłopak, byłby czwartym w przeciągu czterech lat, i piątym w przeciągu sześciu. Trochę przesada. Sama chciałabym dziewczynę, ale myślę, że tu silne uderzenie będzie w starszakach. Bardzo liczę na kogoś takiego jak Dorota Osińska lub Natalia Sikora. Gdzieś tu nawet przeczytałam, że wersja "Cry Baby" Melanie Masson była lepsza niż Sikory.Trochę śmieszne.
Naprawdę polubiłem Gary'ego i nawet się już do niego przyzwyczaiłemNayma pisze:Sharon na jeden sezon, Louis odchodzi, więc Gary też może za rok się nie pojawić, jeżeli ta umowa między Simonem a szefostwem ITV odnośnie trzymania ich razem była prawdziwa. Z chęcią bym zobaczyła nowych jurorów. Jeżeli Nicole zostanie w przyszłym sezonie, drugą kobietą prawdopodobnie będzie Brytyjka. Odkąd jest 4 jurorów na panelu jedna kobieta była z Wielkiej Brytanii, a druga z zagranicy. Wyobraża ktoś sobie Cheryl i Nicole na jednym panelu? Ja nie bardzo.Już bardziej Nicole i Dannii, mimo iż Dannii nie jest Brytyjką. To byłoby prawdziwe zderzenie osobowości.
Ej, bootcamp rok temu fajnie wyglądałNayma pisze:Moje oczekiwania:
- Odświeżony Bootcamp. Te z roku 2011 i 2012 były koszmarne, moim zdaniem. W ogóle nie czułam, że oglądam TEN X Factor. Co innego sezon 6 czy 7.
- Simon jako gość Sharon w Domach Jurorskich.
- Ponownie Over 28s, nie 25.
- 32 uczestników w Domach Jurorskich i 16 w live'ach. Chociaż czytałam, że po Bootcampie przejdą tylko 24 osoby. Szkoda.
- Po raz kolejny Big Twist. Ale coś ciekawszego niż rok i dwa lata temu. Na razie pozytywnie wypadł tylko ten z sezonu 7. Pierwszy jaki powstał.
- Udział Simona, ale to już jest raczej pewne.
- Odświeżona scena podczas odcinków na żywo. Mogłaby być połączeniem tej z sezonów 4-5 i 6-8.
- Finał na Wembley z nową oprawą.
- 4 finalistów. Fajnie byłoby, gdyby po raz pierwszy każdy z czterech jurorów doprowadził swojego uczestnika do finału.
- Duety z gwiazdami, ale to już też raczej pewne.
- 31+ odcinków.
Do grupy Sharon nie przykładam jakiejś specjalnej uwagi, zawsze najbardziej interesują mnie inne kategorieNayma pisze:- Uczestnicy:
Grupa Sharon - Jak już wspomniałam, zwyciężczyni na miarę Sikory bądź Osińskiej. Oprócz tego tak jak wspomniał Pjotreeek ktoś w stylu Matta. Oprócz tego chętnie zobaczyłabym jakiegoś faceta koło 40-tki, z mocnym głosem, charyzmą, po przejściach. A'la Josh Krajcik / Vino Alan.
Grupa Nicole - Kasia Popowska!Myślę, że ona mogłaby zostać następczynią Leony, Alexandry i Rebecki. Wydaje mi się, że Kasia może zostać pupilką Nicole. Tak jak Cheryl miała Cher podczas sezonu 7, tak teraz Nicole będzie miała Kasię. Oprócz tego dwie kontrowersyjne uczestniczki, dokładnie coś jak Cher Lloyd i Katie Waissel. Jeżeli byłoby po 4 uczestników w kategorii, to z chęcią w końcu zobaczyłabym także w live'ach Jade Richards.
Grupa Louis'a - Utalentowany nastolatek, a'la Harry Styles. Zagraniczny Michał Szpak, czekam, czekam i jeszcze się nie doczekałam. Rylana jakoś nie umiałam pod to podciągnąć. Przydałby się też jakiś wyjec jak Nicolo Festa, i to raczej pewne że Lou przepuści kogoś takiego. Oraz chłopak z osobowością, młodsza wersja Olly'ego Mursa.
Grupa Gary'ego - Zespół 10 emerytów i trio 3 Rylanów muszą być w live'ach! Muszą!Chciałabym odpocząć przez ten sezon od normalnych bosybandów. Podczas ostatnich 3 sezonów było ich wystarczająco. Chętnie zobaczyłabym za to brytyjskie Fifth Harmony. Nie 4 dziewczyny bez osobowości jak Belle Armie, czy przebierańce jak Little Mix którymi będą jarały się puste nastolatki. Chciałabym zobaczyć kilka dziewczyn o niezwykłych głosach, z osobowościami, dające piękne występy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość