not that kind pisze:Nie do koĂąca :/ WiĂŞc z nadziejami ostroÂżnie :stop:
Och

Nie ma sprawy

To znaczy naszych nadziei w Âżaden sposĂłb powstrzymaĂŚ nie potrafimy

ZwÂłaszcza, kiedy je tak skutecznie ostatnio podrasowaÂłaÂś :tanczy: Ale my kaÂżde rozczarowanie i brak czegoÂś, wbrew pozorom jesteÂśmy w stanie jakoÂś przeÂżyĂŚ

CiĂŞÂżko jest czasami, cierpimy straszne mĂŞki, ale koniec koĂącĂłw udaje siĂŞ pogodziĂŚz poraÂżkÂą
Alchemik pisze:Przez chwilĂŞ wczoraj poczuÂłem siĂŞ bezpieczniej jako nowo mianowany capsiarz :rozglada: Dodam, Âże capsiarz bez Âżadnego staÂżu :rozglada:
Najgorsze w tym wszystkim jest to, Âże nie masz sposobnoÂści ku temu, by ĂŚwiczyĂŚ i staÂż odbyĂŚ
Hmmm ... Ty Al nie tvn24-gÂłodowaÂłeÂś, wiĂŞc ja dziÂś troszeczkĂŞ pogÂłodujĂŞ

MoÂże
MoÂże, bo wyczuwam podstĂŞp :devil: Tvn24 wiedzÂąc o naszym poÂłoÂżeniu i naszej decyzji, chce jÂą wykorzystaĂŚ i nas siĂŞ pozbyĂŚ, w zwiÂązku z tym celowo ukryli przed nami AgatkĂŞ, Âżeby proces naszego unicestwiania przyspieszyĂŚ :devil: Ciekawe, czy byÂła dziÂś w ogĂłle w pracy
:o WÂątek, aÂż pĂŞka z nadmiaru piĂŞkna...
To dlatego piewcy urody i talentu Agaty zbiegli siĂŞ tu, tego letniego niedzielnego popoÂłudnia
Ta parafraza z pierwszej czêœci cytatu coœ mi mówi :mhm: Ale dlatego, ¿e jest chyba (?) parafraz¹, nie mogê rozgryŸÌ, sk¹d pochodzi :>
Ale

najwaÂżniejsze, Âże prawdĂŞ gÂłosi

SzczerÂą prawdĂŞ. A DÂżastina bodaj z jakiejÂś piosenki to wyjĂŞÂłaÂś i sparafrazowaÂłaÂś na potrzeby wÂątku?
Najbardziej zastanawiaj¹ce i zdumiewaj¹ce jest nierentownoœÌ (¿e siê tak wyra¿ê) Agatty wyjazdu za ocean :> A z pewnoœci¹ by³ kapita³och³onny :mhm:
WidzĂŞ, Âże nasi rodzice jakieÂś podobne metody u nas stosowali w tym trudnym zadaniu, jakim jest bez wÂątpienia wychowanie i ksztaÂłtowanie ÂświadomoÂści i myÂślenia :devil:
TeÂż siĂŞ dziÂś nad tym, co Ty zastanawiam? :devil: Co tak naprawdĂŞ Agatka robiÂła w tych Stanach :> Bo za duÂżo do opowiedzenia na temat pobytu w firmie Gatesa po powrocie, to ona nie miaÂła :> WÂłaÂściwie, to Âźle postawiony zarzut i nie pod wÂłaÂściwy adres :/ Nie dano jej przecieÂż wiĂŞkszej szansy na wypowiedzenie siĂŞ