Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..hejki :lol2:
Hejki :lol2:
..i jak tam :?:
Jakoby nic nie byÂło :devil:
..Agatki nie widaĂŚ na horyznoncie :?: ;(
Nie widaÌ i to ju¿ podejrzanym siê staje :mhm: Cofnijmy siê nieco w czasie. A o tydzieù, do pi¹tku 22 czerwca - tak¹ granicê capsow¹ ustali³a not that kind :D Po tym¿e pi¹tku Agatta wyjecha³a do siedziby Microsoftu, przebywa³a tam prawie tydzieù - wliczaj¹c podró¿ :) Wróci³a do nas z jedn¹ relacj¹ - jeœli trafnymi s¹ nasze spostrze¿enia, a takimi s¹ raczej zawsze :lol2: - w zesz³y pi¹tek. Wieczorem widzieliœmy krótki materia³ przez Agattê przygotowany... po czym znik³a :rozglada: A jej redakcyjni koledzy wprost przeciwnie :rozglada:
Najbardziej zastanawiaj¹ce i zdumiewaj¹ce jest nierentownoœÌ (¿e siê tak wyra¿ê) Agatty wyjazdu za ocean :> A z pewnoœci¹ by³ kapita³och³onny :mhm:
..ja siĂŞ cieszĂŞ bo to oznacza Âże nic nie tracĂŞ :D
Kolejny dzieĂą protestu pielĂŞgniarek tracisz :devil:
..pozdrowienia z trasy :lol2:
DziĂŞkujemy :lol2: Pozdrawiamy i bezpiecznej drogi Âżyczymy :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

not that kind pisze:Nie do koĂąca :/ WiĂŞc z nadziejami ostroÂżnie :stop:
Och :D Nie ma sprawy :lol2: To znaczy naszych nadziei w Âżaden sposĂłb powstrzymaĂŚ nie potrafimy :lol2: ZwÂłaszcza, kiedy je tak skutecznie ostatnio podrasowaÂłaÂś :tanczy: Ale my kaÂżde rozczarowanie i brak czegoÂś, wbrew pozorom jesteÂśmy w stanie jakoÂś przeÂżyĂŚ ;) CiĂŞÂżko jest czasami, cierpimy straszne mĂŞki, ale koniec koĂącĂłw udaje siĂŞ pogodziĂŚz poraÂżkÂą ;)
Alchemik pisze:Przez chwilĂŞ wczoraj poczuÂłem siĂŞ bezpieczniej jako nowo mianowany capsiarz :rozglada: Dodam, Âże capsiarz bez Âżadnego staÂżu :rozglada:
Najgorsze w tym wszystkim jest to, Âże nie masz sposobnoÂści ku temu, by ĂŚwiczyĂŚ i staÂż odbyĂŚ ;(
Hmmm ... Ty Al nie tvn24-gÂłodowaÂłeÂś, wiĂŞc ja dziÂś troszeczkĂŞ pogÂłodujĂŞ ;) MoÂże :lol2:
MoÂże, bo wyczuwam podstĂŞp :devil: Tvn24 wiedzÂąc o naszym poÂłoÂżeniu i naszej decyzji, chce jÂą wykorzystaĂŚ i nas siĂŞ pozbyĂŚ, w zwiÂązku z tym celowo ukryli przed nami AgatkĂŞ, Âżeby proces naszego unicestwiania przyspieszyĂŚ :devil: Ciekawe, czy byÂła dziÂś w ogĂłle w pracy :roll:
:o WÂątek, aÂż pĂŞka z nadmiaru piĂŞkna...
To dlatego piewcy urody i talentu Agaty zbiegli siĂŞ tu, tego letniego niedzielnego popoÂłudnia :lol2:
Ta parafraza z pierwszej czêœci cytatu coœ mi mówi :mhm: Ale dlatego, ¿e jest chyba (?) parafraz¹, nie mogê rozgryŸÌ, sk¹d pochodzi :>
Ale :D najwaÂżniejsze, Âże prawdĂŞ gÂłosi :lol2:
SzczerÂą prawdĂŞ. A DÂżastina bodaj z jakiejÂś piosenki to wyjĂŞÂłaÂś i sparafrazowaÂłaÂś na potrzeby wÂątku? :lol2:
Najbardziej zastanawiaj¹ce i zdumiewaj¹ce jest nierentownoœÌ (¿e siê tak wyra¿ê) Agatty wyjazdu za ocean :> A z pewnoœci¹ by³ kapita³och³onny :mhm:
WidzĂŞ, Âże nasi rodzice jakieÂś podobne metody u nas stosowali w tym trudnym zadaniu, jakim jest bez wÂątpienia wychowanie i ksztaÂłtowanie ÂświadomoÂści i myÂślenia :devil:
TeÂż siĂŞ dziÂś nad tym, co Ty zastanawiam? :devil: Co tak naprawdĂŞ Agatka robiÂła w tych Stanach :> Bo za duÂżo do opowiedzenia na temat pobytu w firmie Gatesa po powrocie, to ona nie miaÂła :> WÂłaÂściwie, to Âźle postawiony zarzut i nie pod wÂłaÂściwy adres :/ Nie dano jej przecieÂż wiĂŞkszej szansy na wypowiedzenie siĂŞ :twisted:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:
Alchemik pisze:
:o WÂątek, aÂż pĂŞka z nadmiaru piĂŞkna...
To dlatego piewcy urody i talentu Agaty zbiegli siĂŞ tu, tego letniego niedzielnego popoÂłudnia :lol2:
Ta parafraza z pierwszej czêœci cytatu coœ mi mówi :mhm: Ale dlatego, ¿e jest chyba (?) parafraz¹, nie mogê rozgryŸÌ, sk¹d pochodzi :>
Ale :D najwaÂżniejsze, Âże prawdĂŞ gÂłosi :lol2:
SzczerÂą prawdĂŞ. A DÂżastina bodaj z jakiejÂś piosenki to wyjĂŞÂłaÂś i sparafrazowaÂłaÂś na potrzeby wÂątku? :lol2:
Nie udawajcie, Âże piosenek Anity Lipnickiej nie znacie :rozglada:

Jaki cudny czas by zaczynaĂŚ!
Niebo aÂż pĂŞka
Z nadmiaru piĂŞkna
Nic nas nie moÂże powstrzymaĂŚ
- mĂłwi on...
I po chwili juÂż jÂą...
:xx: I na tym moÂże zakoĂączĂŞ cytowanie :rozglada:
Alchemik pisze:
Nie do koĂąca :/ WiĂŞc z nadziejami ostroÂżnie :stop:
Szkoda, oj szkoda ;( Przez chwilĂŞ wczoraj poczuÂłem siĂŞ bezpieczniej jako nowo mianowany capsiarz :rozglada: Dodam, Âże capsiarz bez Âżadnego staÂżu :rozglada:
Najwy¿szy czas na to, by sta¿ ten rozpocz¹Ì :mhm: Najlepiej od jutra :lol2:

Ps. Zwrócili mo¿e Panowie uwagê na to, ¿e od pewnego czasu w materia³ach dla PzP, wokó³ tematów z Wielkopolski, niejaki £ukasz Wójcik siê krêci? :mhm: Czy¿by ktoœ nowy w poznanskiej redakcji? :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: To znaczy naszych nadziei w Âżaden sposĂłb powstrzymaĂŚ nie potrafimy :lol2: ZwÂłaszcza, kiedy je tak skutecznie ostatnio podrasowaÂłaÂś :tanczy: Ale my kaÂżde rozczarowanie i brak czegoÂś, wbrew pozorom jesteÂśmy w stanie jakoÂś przeÂżyĂŚ ;) CiĂŞÂżko jest czasami, cierpimy straszne mĂŞki, ale koniec koĂącĂłw udaje siĂŞ pogodziĂŚz poraÂżkÂą ;)
Pocieszajmy siĂŞ zatem nawzajem, wzglĂŞdem siebie deklamujÂąc poniÂższe zdanie: strach przed poraÂżkÂą prowadzi do perfekcjonizmu :D
Hmmm ... Ty Al nie tvn24-gÂłodowaÂłeÂś, wiĂŞc ja dziÂś troszeczkĂŞ pogÂłodujĂŞ ;) MoÂże :lol2:
MoÂże, bo wyczuwam podstĂŞp :devil: Tvn24 wiedzÂąc o naszym poÂłoÂżeniu i naszej decyzji, chce jÂą wykorzystaĂŚ i nas siĂŞ pozbyĂŚ, w zwiÂązku z tym celowo ukryli przed nami AgatkĂŞ, Âżeby proces naszego unicestwiania przyspieszyĂŚ :devil:
O takie okrucieùstwo podejrzewasz Tvn24 :> Muszê siê chyba do Ciebie przy³¹czyÌ :lol2: Agatty nie ma :neutral: Czujê jednoczeœnie: z³oœÌ :x za¿enowanie :? smutek ;( niepewnoœÌ :rozglada: Wszystko mog³oby siê diametralnie zmieniÌ... wystarczy na pocz¹tek jedna relacja :rydzyk:
WidzĂŞ, Âże nasi rodzice jakieÂś podobne metody u nas stosowali w tym trudnym zadaniu, jakim jest bez wÂątpienia wychowanie i ksztaÂłtowanie ÂświadomoÂści i myÂślenia :devil:
No có¿, zaszczepili w nas tendencjê do dociekliwoœÌ i impertynencji wzglêdem interesuj¹cych nas osób :lol2:
TeÂż siĂŞ dziÂś nad tym, co Ty zastanawiam? :devil: Co tak naprawdĂŞ Agatka robiÂła w tych Stanach :> Bo za duÂżo do opowiedzenia na temat pobytu w firmie Gatesa po powrocie, to ona nie miaÂła :> WÂłaÂściwie, to Âźle postawiony zarzut i nie pod wÂłaÂściwy adres :/ Nie dano jej przecieÂż wiĂŞkszej szansy na wypowiedzenie siĂŞ :twisted:
I w tym miejscu muszê podzieliÌ siê z Wami moim kolejnym przypuszczeniem-kalkulacj¹... Tylko mnie nie przeklinajcie :rozglada: ...ale tak sobie pomyœla³em, ¿e Agatta byÌ mo¿e urlop w³aœnie teraz odbywa :rozglada: Joanna Komolka w relacjach, nowy reporter z wielkopolski w "PzP" - dziwne, ¿e nie mo¿e siê znaleŸÌ miejsce dla Agatty :rozglada:

A có¿ to...? obie¿yœwiat dziœ nam nie udowadnia, ¿e mimo i¿ Agattê zepchn¹³ na plan drugi, nie przestaje o niej myœleÌ? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:Nie udawajcie, Âże piosenek Anity Lipnickiej nie znacie :rozglada:

Jaki cudny czas by zaczynaĂŚ!
Niebo aÂż pĂŞka
Z nadmiaru piĂŞkna
Nic nas nie moÂże powstrzymaĂŚ
- mĂłwi on...
I po chwili juÂż jÂą...
:xx: I na tym moÂże zakoĂączĂŞ cytowanie :rozglada:
AnitĂŞ znam, ale tej piosenki nie znaÂłem :D Nawet fajny ma tekst :lol2: Ten niedokoĂączony wers - zupeÂłnie nie rozumiem dlaczego, podoba mi siĂŞ szczegĂłlnie :lol2:
Alchemik pisze:Pocieszajmy siĂŞ zatem nawzajem, wzglĂŞdem siebie deklamujÂąc poniÂższe zdanie: strach przed poraÂżkÂą prowadzi do perfekcjonizmu :D
W zastraszaj¹cym tempie d¹¿ymy do tego perfekcjonizmu :neutral: Co bêdzie jak ju¿ dotrzemy? :neutral:
Chyba, Âże ustalimy miĂŞdzy sobÂą, Âże wszystkie nasze ostatnie niepowodzenia nie sÂą Âżadnymi poraÂżkami, albo, Âże poraÂżka jest w rzeczywistoÂści zwyciĂŞstwem, tylko okupionym straszliwym cierpieniem, ktĂłre jeszcze nas wzbogaca :)
Joanna Komolka w relacjach, nowy reporter z wielkopolski w "PzP" - dziwne, ¿e nie mo¿e siê znaleŸÌ miejsce dla Agatty :rozglada:
BaŸmy dobrej myœli ;) Mo¿e nadejdzie ... musi nadejœÌ taki dzieù, ba ... dni, kiedy to dla nich nie bêdzie czasu, a Agatka nie bêdzie chcia³a zejœÌ z mównicy :tanczy: ... znaczy siê z wizji :lol2:
A có¿ to...? obie¿yœwiat dziœ nam nie udowadnia, ¿e mimo i¿ Agattê zepchn¹³ na plan drugi, nie przestaje o niej myœleÌ? :lol2:
DziÂś juÂż na pewno w 100% posmakowaÂł Âżycia, w ktĂłrym liczÂą siĂŞ money, sex, drags and rock and roll i juÂż o nas grzecznych ludzikach zapomniaÂł :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Ten niedokoĂączony wers - zupeÂłnie nie rozumiem dlaczego, podoba mi siĂŞ szczegĂłlnie :lol2:
Nie wiem czemu mnie mĂŞczÂą teksty polskich piosenek, wiĂŞc od nich stroniĂŞ :devil: Nawet, kiedy traktujÂą o rozbieraniu :D
Chyba, Âże ustalimy miĂŞdzy sobÂą, Âże wszystkie nasze ostatnie niepowodzenia nie sÂą Âżadnymi poraÂżkami, albo, Âże poraÂżka jest w rzeczywistoÂści zwyciĂŞstwem, tylko okupionym straszliwym cierpieniem, ktĂłre jeszcze nas wzbogaca :)
To cierpienie nied³ugo wpêdzi nas do grobów ;( Tylko bezdusznik i ktoœ, kto ma g³az zamiast serca mo¿e karaÌ nas w ten sposób... tak d³ugotrwa³¹ roz³¹k¹ ;(
Rozumiem, Âże odpoczynek kaÂżdemu siĂŞ naleÂży, ale w racjonalnych proporcjach, bez szkody dla innych rozÂłoÂżony :]
BaŸmy dobrej myœli ;) Mo¿e nadejdzie ... musi nadejœÌ taki dzieù, ba ... dni, kiedy to dla nich nie bêdzie czasu, a Agatka nie bêdzie chcia³a zejœÌ z mównicy :tanczy: ... znaczy siê z wizji :lol2:
No byÂłoby wspaniale :) ale wymyÂśliÂłem nowÂą rzecz :D Mianowicie, Âże Agatta moÂże z powrotem do StanĂłw poleciaÂła, bo coÂś, ew. kogoÂś tam przez przypadek zostawiÂła? :lol2: CoÂś/kogoÂś bez czego/kogo ÂżyĂŚ w kraju w radoÂści nie mogÂła? :lol2:
DziÂś juÂż na pewno w 100% posmakowaÂł Âżycia, w ktĂłrym liczÂą siĂŞ money, sex, drags and rock and roll i juÂż o nas grzecznych ludzikach zapomniaÂł :devil:
Jest gdzieÂś transmisja tego koncertu? :D UpatrzylibyÂśmy moÂże naszego obiego? :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Nie wiem czemu mnie mĂŞczÂą teksty polskich piosenek, wiĂŞc od nich stroniĂŞ :devil:
:mhm: MoÂże dlatego, Âże niektĂłrzy artyÂści podczas ich wyÂśpiewywania sami siĂŞ mĂŞczÂą :devil:
Jest gdzieÂś transmisja tego koncertu? :D UpatrzylibyÂśmy moÂże naszego obiego? :lol2:
Uuuu, transmisji to raczej nigdzie nie ma :roll: musimy na relacjĂŞ samego obiego poczekaĂŚ :lol2: A swojÂą drogÂą to piĂŞknie siĂŞ zegraÂły te jego miÂłoÂści :rozglada: Rozkoszuje siĂŞ twĂłrczoÂściÂą jednej, nie tracÂąc nic z twĂłrczoÂści drugiej :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:
Alchemik pisze:Nie wiem czemu mnie mĂŞczÂą teksty polskich piosenek, wiĂŞc od nich stroniĂŞ :devil:
:mhm: MoÂże dlatego, Âże niektĂłrzy artyÂści podczas ich wyÂśpiewywania sami siĂŞ mĂŞczÂą :devil:
WiĂŞc jakim prawem mĂŞczÂą jeszcze nas? :devil:
Uuuu, transmisji to raczej nigdzie nie ma :roll: musimy na relacjĂŞ samego obiego poczekaĂŚ :lol2: A swojÂą drogÂą to piĂŞknie siĂŞ zegraÂły te jego miÂłoÂści :rozglada: Rozkoszuje siĂŞ twĂłrczoÂściÂą jednej, nie tracÂąc nic z twĂłrczoÂści drugiej :rozglada:
Ale¿ on nic by nie straci³ :D Przecie¿ ja na posterunku jestem w pe³nej gotowoœci capsowej, ew. not that kind przysz³aby z pomoc¹ :) albo maxxx :) Ty zapewne z dŸwiêkiem - nic by obi nie straci³, a nawet zyska³ :) A teraz, wróci... byÌ mo¿e rozczarowanie, spowodowane brakiem jakichkolwiek nowych wieœci od Agatty przyprawi go wœciek³oœÌ, doprowadzi do furii, sprowadzi na nas wszystkich nieszczêœcie... no, mo¿e ju¿ starczy tych z³owieszczych proroctw :lol2: Starczy ich póki co, bo jak tak dalej pójdzie, to wszystkim nam braknie cierpliwoœci w oczekiwaniu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mi chyba wÂłaÂśnie w tym momencie brakÂło :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ciskam pilotem, trzaskam drzwiami i wychodzĂŞ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nie wiem, czy, a jeÂśli tak, to kiedy wrĂłcĂŞ :nie: :twisted: :twisted:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:Starczy ich pĂłki co, bo jak tak dalej pĂłjdzie, to wszystkim nam braknie cierpliwoÂści w oczekiwaniu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mi chyba wÂłaÂśnie w tym momencie brakÂło :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ciskam pilotem, trzaskam drzwiami i wychodzĂŞ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
..ujjj nie trzaskaj tak :hmm:
..nie haÂłasuj :devil:
..bo Agatce spokojny wypoczynek zak³ócasz :lol:
Joanna Komolka w relacjach, nowy reporter z wielkopolski w "PzP" - dziwne, ¿e nie mo¿e siê znaleŸÌ miejsce dla Agatty :rozglada:
..tak jasne - a dzis jest Artur w liveach - choĂŚ tak dawno juÂż go nie byÂło ;( ;(
..zaÂłamka ;( ;(
..gdzie siĂŞ podziewa nasza wspaniaÂła Agatka :?: ;( ;(

..Black a co z obietnicÂą ktĂłrÂą Tobie zÂłoÂżyÂła Âże jakoby nigdy nas juÂż na tak dÂługo nie opuÂści :?: ;( ;(

..Agatka to chyba taki typ czÂłowieka ktĂłry Âżyje od urlopu do urlopu :lol2:
..no dobra niech jej bĂŞdzie :]
..niech nas unika..niech przed nami znika :]
..ale niech siĂŞ nie zdziwi jak nikt nie odnotuje tutaj jej powrotu :]
Black Jack '62 pisze:DziÂś juÂż na pewno w 100% posmakowaÂł Âżycia, w ktĂłrym liczÂą siĂŞ money, sex, drags and rock and roll i juÂż o nas grzecznych ludzikach zapomniaÂł :devil:
..Âżadne Âżycie nie smakuje tak pysznie jak to tutaj :lol2:
..nawet post ktĂłry odbywamy przymusowo smakuje dzis inaczej - tĂŞskniÂłem za Wami :lol2:
..a tu masz..nawet nie mamy czego wspĂłlnie poÂświĂŞtowaĂŚ :(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieÂżyÂświat pisze:Agatka to chyba taki typ czÂłowieka ktĂłry Âżyje od urlopu do urlopu :lol2:
..no dobra niech jej bĂŞdzie :]
..niech nas unika..niech przed nami znika :]
..ale niech siĂŞ nie zdziwi jak nikt nie odnotuje tutaj jej powrotu :]
Ja na jej miejscu bym wrĂłciÂła :devil: Fani zaczynajÂą siĂŞ niebezpiecznie ''wykruszaĂŚ" :o
No i zmiejsza siĂŞ z dnia na dzieĂą szansa na moje capsy tutaj :rozglada: Agata nie wie, co traci :lol: Stwierdzam nieskromnie :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:AleÂż on nic by nie straciÂł :D PrzecieÂż ja na posterunku jestem w peÂłnej gotowoÂści capsowej, ew. not that kind przyszÂłaby z pomocÂą :) albo maxxx :) Ty zapewne z dÂźwiĂŞkiem - nic by obi nie straciÂł, a nawet zyskaÂł :)
Niby masz racjĂŞ, ale widzieĂŚ i sÂłyszeĂŚ na Âżywo to zawsze inaczej, prawda? :rozglada:
Alchemik pisze:Ciskam pilotem, trzaskam drzwiami i wychodzĂŞ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nie wiem, czy, a jeÂśli tak, to kiedy wrĂłcĂŞ :nie: :twisted: :twisted:
Zamiast siĂŞ zÂłoÂściĂŚ poĂŚwiczyÂłbyÂś lepiej capsowanie :D na moim ulubieĂącu chociaÂżby :rozglada: jego w tvn24 dostatek :lol2:
obieÂżyÂświat pisze: ..nawet post ktĂłry odbywamy przymusowo smakuje dzis inaczej - tĂŞskniÂłem za Wami :lol2:
..a tu masz..nawet nie mamy czego wspĂłlnie poÂświĂŞtowaĂŚ :(
My za TobÂą teÂż tĂŞskniliÂśmy :lol2: Fajnie, Âże juÂż jesteÂś z nami :D
not that kind pisze: Ja na jej miejscu bym wrĂłciÂła :devil: Fani zaczynajÂą siĂŞ niebezpiecznie ''wykruszaĂŚ" :o
Ja nie zamieram trzaskaĂŚ drzwiami i wychodziĂŚ z domu :nie: Strasznie leje i wiaĂŚ zaczyna :roll: No, przynajmniej do Raportu PopoÂłudniowego przy tvn24 pozostanĂŞ :rozglada: z oczywistych wzglĂŞdĂłw :rozglada:
not that kind pisze:No i zmiejsza siĂŞ z dnia na dzieĂą szansa na moje capsy tutaj :rozglada: Agata nie wie, co traci :lol: Stwierdzam nieskromnie :devil:
Nooo, to wyznanie powinno jÂą do nas przywoÂłaĂŚ :lol:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

DÂżastina pisze:Ja nie zamieram trzaskaĂŚ drzwiami i wychodziĂŚ z domu :nie: Strasznie leje i wiaĂŚ zaczyna :roll: No, przynajmniej do Raportu PopoÂłudniowego przy tvn24 pozostanĂŞ :rozglada: z oczywistych wzglĂŞdĂłw :rozglada:
Trudno o wiêkszy egoizm :nie: Jak mo¿na tak okazywaÌ radoœÌ z w³asnego szczêœcia w obliczu cierpieù tylu u¿ytkowników pisz¹cych w tym w¹tku? :o
Nooo, to wyznanie powinno jÂą do nas przywoÂłaĂŚ :lol:
JeÂżeli jej na capsach w ogĂłle zaleÂży :lol: WÂłaÂściwie to powinnam napisaĂŚ: jeÂżeli na fanach jej zaleÂży... to powinna wrĂłciĂŚ :D
Sytuacja jest beznadziejna. Wszyscy dooko³a cierpi¹. Ja o nietypowym cierpieniu i wspó³czuciu zarazem napiszê :D Dziœ na przyk³ad Artura by³o mi ¿al, kiedy wyobrazi³am sobie jak psioczycie i przeklinacie to, ¿e on wróci³ (w pewnym sensie) do lajfowania w Dn¯, a Agaty wci¹¿ nie ma tam, gdzie powinna by³a byÌ :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..dobrze Âże chociaÂż DÂżastina ma powody do radoÂści - przynajmniej ona nie cierpi ;)

..ale Al wkurzyÂł siĂŞ porzÂądnie :rozglada:
..jeszcze go takiego nie widziaÂłem :rozglada:

..szczerze mówi¹c to i ja wspó³czujê Arturowi..tvn24..etc. :spiewa:
..muszĂŞ przyznaĂŚ Âże nawet Agatce siĂŞ dostaÂło..ode mnie :spiewa:
..nie byÂło to nic wielce groÂźnego..ani niecenzuralnego :spiewa:
..ale trochĂŞ mnie juÂż zaczyna zÂłoÂściĂŚ Âże Agatka tak stroni od nas :rozglada:

..swojÂą drogÂą to jeszcze chyba nigdy takiego buntu na pokÂładzie nie byÂło :rozglada:
..kapitanko - zaÂłoga ci siĂŞ buntuje :lol:
..wróÌ :ban:
..i zaprowadÂź porzÂądek :uwaga:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
..ale Al wkurzyÂł siĂŞ porzÂądnie :rozglada:
..jeszcze go takiego nie widziaÂłem :rozglada:
MaÂło wiesz o mnie, drogi chÂłopcze :D
Bo skÂąd niby miaÂłbyÂś wiedzieĂŚ, Âże nie lubiĂŞ bardzo, wrĂŞcz nie znoszĂŞ byĂŚ ignorowany, marginalizowany, dystansowany, osieracany przez kobiety :] Tym gorzej znoszĂŞ, kiedy rzecz idzie o tak piĂŞknÂą kobietĂŞ :]
..swojÂą drogÂą to jeszcze chyba nigdy takiego buntu na pokÂładzie nie byÂło :rozglada:
..kapitanko - zaÂłoga ci siĂŞ buntuje :lol:
..wróÌ :ban:
..i zaprowadÂź porzÂądek :uwaga:
Wystarczy jedno mrugniĂŞcie okiem (byle nie archiwalne) i dyscyplina w wÂątku wrĂłci :P
Bez paniki :stop:

ÂŻyczmy naszej GwieÂździe dobrego odpoczynku od szklanego oka, udanego wypoczynku - gdziekolwiek jest i spektakularnego powrotu... kiedyÂś tam ;)
Oby jak najprĂŞdzej :rydzyk:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ