Moderator: Łukasz
Niejednokrotnie Anna Jot, Beata Tadla, Kamila Biedrzycka Osica, Joanna Kryńska, Anna Seremak - jak coś mnie drażni, to mam wpieniająco dobrą pamięć :>skurvel pisze:tak?
w takim razie to przypadek, bo na forum jestem od niedawna i nie spotkałem się jeszcze z tym terminem...
Będzie miało rojal bejbi szczęście, jeśli urodzi się tego samego dnia co big nołzewinek pisze:nołze jest dziś (22 lipca) wyraźnie podexcytowany narodzinami rojal bejbi :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
zostały jeszcze 3 godziny (no, właściwie 4 godz. czasu miejscowego)
:rydzyk:
A no ma to szczęścienouze pisze:Będzie miało rojal bejbi szczęście, jeśli urodzi się tego samego dnia co big nołze22
:nie: :nie: :nie:winek pisze:royal nołze ma dziś pewnie kaca
mam taki niezdrowy nawyk - zrobić zamieszanie i szybko się ulotnić :devil:winek pisze:wparował na forum i równie szybko z niego wyparował
co, ja ? ... ja... ja nic nie wiem o żadnym tatuażu :rozglada:nouze pisze:przyznaj że masz ten tatuaż Anny kiedy jeszcze 15-ta była w wirtualu
nie wiem o czym mowa, ale zapytam w niedzielę starszych koleżanek na kółku różańcowym :aniol: :aniol: :aniol:winek pisze:to zależy co Pana nołzego interesuje buciki czy ich zawartość ? (fetyszysta czy podofil)
ufff...winek pisze:pytam, bo na forum grasuje zboczeniec (nie, nie Ty nołze)
Słuchaj, jak wyrzucą Annę z sekty kabalistów to nawet lepiejwinek pisze:po tej aferze z gołym zadkiem Radwańskiej, aż strach pomyśleć co by mnie spotkało za ujawnienie tego gorszącego szczegółu
już nie wspominająć o konsekwencjach dla Pani redaktor
Ta, tajemnice - dla tych co nie mają nagrywarek w HD :>winek pisze:poza tym, kobieta musi mieć jakieś tajemnice
Wczesne lata m24 , to dla kolegi tak bardziej 2007, czy 2004 ?winek pisze: (wczesne lata m24 z udziałem redaktor jot)
Ale zaraz :stop: coś mi tu nie gra :mhm:winek pisze:co wam mogę powiedzieć... anna ma to coś juz od dobrych paru lat (wczesne lata m24 z udziałem redaktor jot)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 44 gości