Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

a narzeczony jaki zaintersowany. Przypomina chÂłopa spod monopolowego
:nosebleed:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

marcin_pabianice pisze:
Black Jack '62 pisze:obiektywy kamer zwrĂłcone byÂły w duÂżej czĂŞÂści na pracownikĂłw tvn - to z pewnoÂściÂą umĂłwione i kupione, jak statuetki dla zwyciĂŞzcĂłw.
Tak, a Âświstak siedzi i zawija je w te sreberka. :]
A pewnie, Âże zawija i to bardzo skrupulatnie :smile:

Poszukaj dalej: Krystyna Pochanke Uhaaaaaaaaaaa :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Krystyna Pochanke? Mhahahaha! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit: http://www.kapif.pl/press3/wydarzenie.p ... =&mark=140 - Krystyna Pochanke oraz Andrzej SoÂłtysiak. :D

Dalej jest te¿ Marcin Na³êcz Bia³ostocki. :lol:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

kamuii pisze:To dobrze moze jak siĂŞ z niÂą przeÂśpi to Anitka wrĂłci do Âłask :D w myÂśl zasady "wszystko dla Âżony szefa :D"
wiesz co kamuii??takimi tekstami jak ten i ten wczeœniejszy "Kochanke roku" naprawdê mo¿esz kiedyœ zrobiÌ komuœ krzywdê...nie mi napewno-i napewno nie Justynie Pochanke!!!! Ale dobra rada!! Zastanów siê na przysz³oœÌ dwa razy jak bêdziesz mia³a coœ takiego napisaÌ...to tyle...
ZIMA
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Wracajac do tematu trochĂŞ capsĂłw z dzisiejszego poranka :D :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ps: Na ostatnim siĂŞ uÂśmichnĂŞÂła :D
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ten moment, gdy po relacji ÂŁukasika, nagle wskoczyÂł na wizjĂŞ Miecugow, w ogĂłle byÂł zabawny :lol: JakoÂś dziwnie siĂŞ zachowywaÂł... podskakiwaÂł... :lol: I nie przekomarzaÂł siĂŞ z AnitÂą, tak jak ma to w zwyczaju czyniĂŚ w rozmowach z PoradÂą :evil2:

Ale, ale co mnie dziÂś zdziwÂło i przygnĂŞbiÂło?! Partycja Redo znowu zapowiedziaÂła siĂŞ w Faktach na jutro :!: Czy to oznacza, Âże Anita bĂŞdzie miaÂła wolne? Mam nadziejĂŞ, Âże jednak poprowadzi (dla odmiany) Poranek :!:
I znowu miÂło bĂŞdzie oglÂądaÂło siĂŞ Poranek. Tak jak np. dzisiaj :smile: I chyba po raz pierwszy rozbawiÂła mnie i dostrzegÂłem cel, jaki ma przyÂświecaĂŚ pozycji programu zwanej ''MaÂłym Hajtparkiem'', mianowicie rozbawiÂło mnie to, co mĂłwiÂły dzieci, a wÂłaÂściwie to sÂłowa ostatniego dziecka o prem. Belce i Kulczyku :lol: Szkoda Yotomasz, Âże nie uwieczniÂłeÂś tego momentu... No, ale wyszÂło na to, Âże mamy (ja i Anita) podobne poczucie humoru. ByÂło Âśmiesznie, a co za tym idzie byÂła kolejna okazja, by zobaczyĂŚ piĂŞkny uÂśmiech Anity :smile: Nawet na chilĂŞ zapomniaÂłem o Wiktorach...
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Fusiak pisze:Warto jednak zauwaÂżyĂŚ, Âże do przedszkola chodzi tylko Porada. Anita widaĂŚ brzydzi siĂŞ dzieci. 8)

Zwyczajnie Porada tam pasuje..i w tych dzieciach niczym siê nie wyró¿nia. No mo¿e dykcj¹ i g³osem.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

KtĂłra to byÂła godzina :?: :?: :?:
A czy ktoÂś zauwarzyÂł jak siĂŞ uÂśmiechaÂła jak kamera odjeÂżdÂżaÂła :?: :?: :?:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Ja nie wiem, ale moÂże bĂŞdzie dziÂś jeszcze w ,,ÂŁapu-capu'' na Canal+?

Anita brzydzi siê? A dlaczego mia³aby brzydziÌ siê dzieÌmi? Przecie¿ dzieci s¹ takie s³odkie, ¿e chcia³oby siê je zjeœÌ ! :wink:
Zwyczajnie Porada tam pasuje
Tak zgadzam siê. Czasami to, co mówi (nie tylko w przedszkolu) brzmi tak s³odko niedorzecznie, ¿e na mojej twarzy pojawia siê uœmiech. Przyk³ad: kiedyœ na wiadomoœÌ o tym, ¿e Lance Armstrong koùczy karierê kolarsk¹, stwierdzi³, ¿e szkoda, bo móg³by zdobyÌ wiêcej medali :lol: Dopiero Majewski uœwiadomi³ go, ¿e kolarze nie zdobywaj¹ medali, a ¿ó³te koszulki liderów :lol: Ta wpadka by³a równie s³odka, jak wypowiedzi dzieci, które s¹ nie do koùca jeszcze œwiadome ¿yciowych problemów otaczaj¹cego ich œwiata!
nagle wskoczyÂł na wizjĂŞ Miecugow, w ogĂłle byÂł zabawny :lol: JakoÂś dziwnie siĂŞ zachowywaÂł... podskakiwaÂł... :lol:
ZachowywaÂł siĂŞ jak gumiÂś po zaÂżyciu soku z ,,gumijagĂłd'' :lol:
Blacky, a dlaczego nie naisaÂłeÂś jak ubolewaÂłeÂś nad tym, Âże Anita zaÂłoÂżyÂła ten biaÂły t-shirt pod beÂżowÂą bluzkĂŞ? Upsss... trochĂŞ siĂŞ rozpĂŞdziÂłam :smile:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Funckyrella pisze:Blacky, a dlaczego nie naisaÂłeÂś jak ubolewaÂłeÂś nad tym, Âże Anita zaÂłoÂżyÂła ten biaÂły t-shirt pod beÂżowÂą bluzkĂŞ? Upsss... trochĂŞ siĂŞ rozpĂŞdziÂłam :smile:
Chyba trochĂŞ za bardzo :D
Funckyrella pisze:Anita brzydzi siê? A dlaczego mia³aby brzydziÌ siê dzieÌmi? 'Przecie¿ dzieci s¹ takie s³odkie, ¿e chcia³oby siê je zjeœÌ !' :wink:
powiedziaÂła takrok temu po rozdaniu wiktorĂłw ...
nagle wskoczyÂł na wizjĂŞ Miecugow, w ogĂłle byÂł zabawny :lol: JakoÂś dziwnie siĂŞ zachowywaÂł... podskakiwaÂł... :lol:
ZachowywaÂł siĂŞ jak gumiÂś po zaÂżyciu soku z ,,gumijagĂłd'' :lol:
WyglÂądaÂło to tak jakby miaÂł siĂŞ zderzyĂŚ z kamerzystÂą :)

Ps : KtoÂś chce ten filmik z Miecugowem :?:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No, ja bym chciaÂł ten fragment :smile:
Musimy siĂŞ cieszyĂŚ i rozpamiĂŞtywaĂŚ kaÂżdÂą sekundĂŞ, w ktĂłrej Anita pojawia siĂŞ na wizji, bo robi to tak rzadko, Âże niedÂługo caÂłkowicie o niej zapomnimy. Ale dlaczego (jeÂśli dobrze zrozumiaÂłem PatrycjĂŞ, choĂŚ mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ zagalopowaÂła zapraszajÂąc w swoim imieniu na dziÂś)) nie bĂŞdzie Anity dziÂś w Faktach :?: Pewnie ma ''lekcje angielskiego'' :lol: :lol: W poniedziaÂłek nie mogÂła mieĂŚ, bo przygotowywaÂła siĂŞ na imprezĂŞ, we wtorek teÂż nie, bo odpoczywaÂła po imprezie, w ÂśrodĂŞ umĂŞczyÂła siĂŞ nieludzko prowadzÂąc Poranek, wiĂŞc dziÂś juÂż nie mogÂła poprowadziĂŚ FaktĂłw :twisted:

PS K'woli ÂścisÂłoÂści, to o dzieciach na zeszÂłorocznych Wiktorach, to powiedziaÂł kiedyÂś jej tato, Anita go tego wieczora cytowaÂła. WiĂŞc caÂły czas nie znamy stosunku Anity do dzieci :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Paweł:)
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Paweł:) »

no ja teÂż bym chciaÂł zobaczyĂŚ ten filmik :)
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Black Jack '62 pisze:No, ja bym chciaÂł ten fragment :smile:
WysÂłaÂłem ci niedawno :) (Tobiemu teÂż )
PaweÂł pisze:no ja teÂż bym chciaÂł zobaczyĂŚ ten filmik :)
PoproÂś Blacka albo Tobiego to moÂże ci wyÂślÂą :)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Tymczasem dziÂś w Faktach Anitka. :)

Obrazek
ODPOWIEDZ