Ale ludzi rajcuje takie wyÂżycie siĂŞ na kimÂś. Wystarczy spojrzeĂŚ po szybkim odzewie forumowiczĂłw

no tak - obroĂącĂłw Joanna ma znakomitych

ciekawe jak sama zainteresowana traktuje komentarze typu gazeta.pl i czy w ogĂłle Âśledzi takowe wÂątki

ale fakt faktem gdyby nie krytycy i ich po¿al siê bo¿e spojrzenie na rzeczywistoœÌ by³oby nudno ¿e hoho
i adamie drogi z gór nie pochodzê a zwroty siê przyb³¹ka³y od ludzi z którymi mam na co dzieù stycznoœÌ. generalnie mam zasadê, ¿e ³adnie i poprawnie jêzykowo staram siê 10 godzin dziennie w pracy i wystarczy

Prywatnie jadĂŞ po niepoprawnej polszczyÂźnie i jestem nr 1 do odstrzaÂłu na liÂście Pana Miodka

takÂże zapobiegawczo przepraszam za uÂżywanie zwrotĂłw typu "przeca", "se", "Âżem" itp
i hmm nie pamiĂŞtam dokÂładnie mojego debiutu bo mam postresowÂą amnezjĂŞ

pamiĂŞtam tylko, Âże jak mnie wpuÂścili do studia to siedziaÂłam tam caÂły program przez ponad 2h i nosa nie wychylaÂłam

teraz po latach nadal jest stres, mniejszy ale jest i dobrze bo bez stresu to chyba nie miaÂłoby sensu

powiem tyle - jakby mi ktoÂś 5 lat temu powiedziaÂł Âże bĂŞdĂŞ paniÂą z newsroomu to bym go wyÂśmiaÂła, bo nie takie miaÂłam plany Âżyciowe. wyszÂło jak wyszÂło. po raz kolejny okazuje sie Âże nie warto planowaĂŚ bo na planach siĂŞ koĂączy a Âżycie samo siĂŞ ukierunkowuje

jedno jest pewne - jak dla mnie to czego prĂłbowali mnie nauczyĂŚ na dziennikarstwie ni jak sie miaÂło z prawdziwym dziennikarstwem :mhm: tego sie chyba nie da wyuczyĂŚ, a nauczyĂŚ moÂżna sie tylko w praktyce