MoÂże i tak - w koĂącu nigdzie nie byÂło potwierdzenia informacji o tym, Âże program bĂŞdzie nagrywany w Krakowie. Skoro mĂłwiÂła tak kobieta (pewnie orientujÂąca siĂŞ w sprawie), ktĂłra oddzwania, podaje termin, miejsce itp., to moÂże to byĂŚ prawda. Poza tym nagrywanie "MilionerĂłw" w Krakowie byÂłoby niedogodnoÂściÂą dla Huberta, ktĂłry przecieÂż w Warszawie ma mieszkanie i cĂłrki...adner pisze:W Warszawie! Tak mĂłwiÂła kobieta, ktĂłra dzwoniÂła do mojej mamy.
[TVN] Milionerzy
Moderator: Łukasz
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
To dobry znak, Âże coÂś drgnĂŞÂło... Mi nic innego nie pozostaje jak czekanie na ten damski gÂłos. Tak juÂż na marginesie, to jak przebiega ta forma "zapraszania"? Czy jest to kolejny etap weryfikacji wiedzy, jak to miaÂło miejsce w przpadku smsowych pytaĂą?adner pisze:AleÂż w Warszawie, mojÂą mamĂŞ zaprosili na nagranie. Zaraz wyjdzie, Âże sÂą dwa studia

Zaczynamy gr? o milion z?otych...
A pamiĂŞtacie jak wyglÂądaÂło zgÂłaszania siĂŞ do "MilionerĂłw" 5 lat temu?
Wtedy nie wystarczyÂło wysÂłaĂŚ SMS-a, tak jak dziÂś, tylko dzwoniÂło siĂŞ na 0-700 i rozmawiaÂło z Hubertem UrbaĂąskim. OczywiÂście gÂłos Huberta byÂł nagrany, a caÂła rozmowa trwaÂła baaardzo dÂługo. ZapadÂło mi to w pamiĂŞĂŚ, poniewaÂż wtedy dzwoniÂł mĂłj tata i za rozmowĂŞ zapÂłaciÂł... ponad 20 zÂł. :rozglada: OczywiÂście nie zgÂłosiÂł siĂŞ, bo nie mĂłgÂł podaĂŚ dokÂładnej daty, kiedy mĂłgÂłby zjawiĂŚ siĂŞ na ewentualnym nagraniu.

Numer na SMS-y to by³ chyba 7522. Poza tym, by³y jeszcze po "szeœciu ósemkach" numery kolejno: 0700 88 3000, a póŸniej 0700 68 3000. To siê nazywa, pamiêÌ wzrokowa. :devil:
Za ciekawostkĂŞ (?) moÂżna by jeszcze uznaĂŚ fakt, Âże za czasĂłw 0700 888 888, zarĂłwno numer 'nastĂŞpny' (0700 888 889), jak i 'poprzedni', naleÂżaÂły do agencji towarzyskich. I tam juÂż byÂły inne zdaje siĂŞ (od)gÂłosy niÂż ten Huberta. :aniol:
Aha, a ja mam znajomego, który siê zg³osi³, i powiedzieli mu, ¿e to w Krakowie, przynajmniej na pocz¹tku. Mo¿liwe wiêc, ¿e z czasem przenios¹ studio do Warszawy, choÌ rzeczywiœcie mo¿e to dziwiÌ. Z drugiej jednak strony, wszyscy wiemy, jak ogromne s¹ mo¿liwoœci telewizji wspó³czeœnie, wiêc i 'przewiezienie' studia mo¿e siê okazaÌ nie takie znów karko³omne. :uhh:
Za ciekawostkĂŞ (?) moÂżna by jeszcze uznaĂŚ fakt, Âże za czasĂłw 0700 888 888, zarĂłwno numer 'nastĂŞpny' (0700 888 889), jak i 'poprzedni', naleÂżaÂły do agencji towarzyskich. I tam juÂż byÂły inne zdaje siĂŞ (od)gÂłosy niÂż ten Huberta. :aniol:
Aha, a ja mam znajomego, który siê zg³osi³, i powiedzieli mu, ¿e to w Krakowie, przynajmniej na pocz¹tku. Mo¿liwe wiêc, ¿e z czasem przenios¹ studio do Warszawy, choÌ rzeczywiœcie mo¿e to dziwiÌ. Z drugiej jednak strony, wszyscy wiemy, jak ogromne s¹ mo¿liwoœci telewizji wspó³czeœnie, wiêc i 'przewiezienie' studia mo¿e siê okazaÌ nie takie znów karko³omne. :uhh:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Tylko zdjĂŞcie Huberta jest jakieÂś stare...
Dla wszystkich zainteresowanych (a sÂądzĂŞ, Âże sporo takich)
:

Trzeba w przyszÂły weekend DDTVN oglÂądaĂŚZobacz, jak zmienili siĂŞ Milionerzy! Tylko u nas: po raz pierwszy - nowe studio kultowego programu TVN! Razem z Hubertem UrbaĂąskim podpatrzymy przygotowania do pierwszego odcinka teleturnieju, ktĂłry kochajÂą miliony