Marta Gordziewicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Bartek1587
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Bartek1587 »

To tez Marta tak jak na poprzednim zdj?ciu
TVN OD 10 LAT PROGRAMOWO NAJLEPSZE
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: lukaszo »

Tak to Marta czy wszystko ok z forum?
Czy posty zostan? przywrĂłcone?
TVN - programowo najlepsza
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

lukaszo pisze:Czy posty zostan? przywrĂłcone?
S? w II wersji forum. :lol: Tak si? sk?ada, ?e jedna cz??? forum - z postami z wtorku, ?rody i wczorajszego poranka (i z SB ktĂłry ca?y zape?ni?em :D ) zosta?a na starym serwerze, a tutaj - na nowym serwerze - s? stare posty, ale brak tych z ostatnich kilkunastu godzin i jest inny shoutbox. Lub na odwrĂłt - to forum jest na starym serwerze, a "druga wersja" na nowym (bo tam s? polskie litery :> ). :D Mo?e kiedy? si? po??cz?. :lol:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: areczek »

POpieram pisze:
lukaszo pisze:Czy posty zostan? przywrĂłcone?
S? w II wersji forum. :lol: Tak si? sk?ada, ?e jedna cz??? forum - z postami z wtorku, ?rody i wczorajszego poranka (i z SB ktĂłry ca?y zape?ni?em :D ) zosta?a na starym serwerze, a tutaj - na nowym serwerze - s? stare posty, ale brak tych z ostatnich kilkunastu godzin i jest inny shoutbox. Lub na odwrĂłt - to forum jest na starym serwerze, a "druga wersja" na nowym (bo tam s? polskie litery :> ). :D Mo?e kiedy? si? po??cz?. :lol:
No tak, widz?, ze nie tylko ja mia?em problem. Wczorajsze posty pisa?em w domu, dzisiaj przychodze do pracy odpalam komputer, wchodz? na Forum i kompletne os?upienie :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Pomy?la?em, ze mi si? przy?ni?o, ze wczoraj co? pisa?em. Moich postĂłw brak, zreszt? wszystkich wczorajszych. Ale chyba nied?ugo b?dzie normalnie????????????? czy te posty ju? nie wrĂłc?????????
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Nie pytajcie czy wrĂłc?, bo one s?! :D Tylko, ?e na forum na nowym serwerze. ;) Je?li wam nie udaje si? tam wej??, a jest wam co? potrzebne z tych ostatnich postĂłw, to napiszcie - postaram si? to skopiowa? i tu wklei?. :) Akurat ja mam tak, ?e raz wchodz? tu, a raz tam. Wsz?dzie s? inne posty. :lol:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dlaczego nie ma Marty, ju? nie pami?tam kiedy nadwa?a relacje ;( ;( ;( ;( ;(
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dzis Marta relacjonuje sprzed Bazy SamolotĂłw CASA :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Widzia?em wczoraj rano leszka kab?aka, dlatego tak bardzo jestem zaksoczony tym, ze Marta rĂłwnie? tam by?a :shock: :shock: :shock: :shock: Tyle dni czeka?em a? si? pojawi i przegapi?em ;( ;( ;( ;(
Camilo
Guru
Guru

Mysle, ze chociaz ogladasz dzisiejsze relacje :arrow:
Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

kamilo pisze:Mysle, ze chociaz ogladasz dzisiejsze relacje :arrow:

G?upio sie przyznac, ale nie widzia?em. Nie by?o jej rano. Ogl?da?em konferencj? prasow? ministra obrony narodowej i my?la?em, ?e Marta tam jest, ale nie by?o ?adnej relacji. Z tego co widz?, to jednak by?a.

Oj kamilo dobrze, ?e jeste? i zawsze mo?na na Ciebie liczyc :D

Dzisiaj ju? chyba nie ma szans na mart?, swoj? drog? zastanawiam sie jak sobie poradzi?a z tematem wosjkowym
Camilo
Guru
Guru

Wlasnie w magazynie ''Prosto z Polski'' leci przypomnienie bardzo ponurego reportazu Marty z mijajacego tygodnia.
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

kamilo pisze:Wlasnie w magazynie ''Prosto z Polski'' leci przypomnienie bardzo ponurego reportazu Marty z mijajacego tygodnia.

Wyj?tkowo ogl?da?em Prosto z Polski. Bardzo smutny i poruszaj?cy materia?. Teraz ju? wiem dlaczego Marty by?o tak ma?o w DN? w tygodniu, pracowa?a nad materia?em. Oby nie by? to zwiastun powrotu marty do Prosto z Polski........
Camilo
Guru
Guru

Dzis Marta w Medyce :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Zawod dziennikarza TV wymaga poswiecen :devil:
Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek pisze:Zawod dziennikarza TV wymaga poswiecen :devil:

Marta wyglada tutaj jakby zjadla kilka cytryn :twisted: :twisted: No ale w takich warunkach... Widzialem ta relacje, nie moglem zareagowac, bo bylem u przyjaciol :D :D

Tam chyba musialo byc bardzo zimno, ale cieszy mnie, ze Marta znowu nadaje relacje, ale dzisiaj chyba juz jej nie bedzie na granicy, bo wlasnie widzialem relacje Jerzego Korczynskiego z Przemysla. Marta chyba zmarzla, albo beda nadawac relacje i z Przemysla i z Medyki :D :D :D
ODPOWIEDZ