Marta Gordziewicz
Moderator: Łukasz
-
- Zbanowany
S? w II wersji forum.lukaszo pisze:Czy posty zostan? przywrĂłcone?

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
No tak, widz?, ze nie tylko ja mia?em problem. Wczorajsze posty pisa?em w domu, dzisiaj przychodze do pracy odpalam komputer, wchodz? na Forum i kompletne os?upieniePOpieram pisze:S? w II wersji forum.lukaszo pisze:Czy posty zostan? przywrĂłcone?Tak si? sk?ada, ?e jedna cz??? forum - z postami z wtorku, ?rody i wczorajszego poranka (i z SB ktĂłry ca?y zape?ni?em
) zosta?a na starym serwerze, a tutaj - na nowym serwerze - s? stare posty, ale brak tych z ostatnich kilkunastu godzin i jest inny shoutbox. Lub na odwrĂłt - to forum jest na starym serwerze, a "druga wersja" na nowym (bo tam s? polskie litery :> ).
Mo?e kiedy? si? po??cz?.

Nie pytajcie czy wrĂłc?, bo one s?!
Tylko, ?e na forum na nowym serwerze.
Je?li wam nie udaje si? tam wej??, a jest wam co? potrzebne z tych ostatnich postĂłw, to napiszcie - postaram si? to skopiowa? i tu wklei?.
Akurat ja mam tak, ?e raz wchodz? tu, a raz tam. Wsz?dzie s? inne posty. 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
kamilo pisze:Mysle, ze chociaz ogladasz dzisiejsze relacje![]()
G?upio sie przyznac, ale nie widzia?em. Nie by?o jej rano. Ogl?da?em konferencj? prasow? ministra obrony narodowej i my?la?em, ?e Marta tam jest, ale nie by?o ?adnej relacji. Z tego co widz?, to jednak by?a.
Oj kamilo dobrze, ?e jeste? i zawsze mo?na na Ciebie liczyc

Dzisiaj ju? chyba nie ma szans na mart?, swoj? drog? zastanawiam sie jak sobie poradzi?a z tematem wosjkowym
kamilo pisze:Wlasnie w magazynie ''Prosto z Polski'' leci przypomnienie bardzo ponurego reportazu Marty z mijajacego tygodnia.
Wyj?tkowo ogl?da?em Prosto z Polski. Bardzo smutny i poruszaj?cy materia?. Teraz ju? wiem dlaczego Marty by?o tak ma?o w DN? w tygodniu, pracowa?a nad materia?em. Oby nie by? to zwiastun powrotu marty do Prosto z Polski........
-
- Fanatyk :)
epsztajnek pisze:Zawod dziennikarza TV wymaga poswiecen :devil:
Marta wyglada tutaj jakby zjadla kilka cytryn

Tam chyba musialo byc bardzo zimno, ale cieszy mnie, ze Marta znowu nadaje relacje, ale dzisiaj chyba juz jej nie bedzie na granicy, bo wlasnie widzialem relacje Jerzego Korczynskiego z Przemysla. Marta chyba zmarzla, albo beda nadawac relacje i z Przemysla i z Medyki