Zmiany ramówkowe
Moderator: Łukasz
Re: Zmiany ramówkowe
Nikt o tym nie wspomniał jeszcze, a tu taka maluteńka zmiana - od stycznia o różnych porach w TVN24 będzie transmitowana "Kronika Rajdu Dakar". Głównie w Poranku.
Nie jestem pewien, ale chyba coś podobnego było kiedyś w TVP 1 po wieczornych Wiadomościach ...matik pisze:Nikt o tym nie wspomniał jeszcze, a tu taka maluteńka zmiana - od stycznia o różnych porach w TVN24 będzie transmitowana "Kronika Rajdu Dakar". Głównie w Poranku.
Była taka "Kronika...." w TVP 1. W tym roku być może też będzie. Być może, bo TVP nie podjęła jeszcze decyzji odnośnie tego czy będzie relacjonować rajd.
Wszystko zależy od Orlenu bo to on sponsorował tą kronikęPelikan pisze:Była taka "Kronika...." w TVP 1. W tym roku być może też będzie. Być może, bo TVP nie podjęła jeszcze decyzji odnośnie tego czy będzie relacjonować rajd.
Od najbliższej niedzieli wracają wieczorne powtórki Loży Prasowej i Kawy na Ławę.
-
- Początkujący
I dobrze 

eee. lipa wolałem serwisy, a teraz powtórka, powtórką goni :hmm:
-
- Bywalec
Od poniedziałku 4 lutego z anteny TVN24 znika magazyn Fakty,ludzie, pieniądze. W jego miejsce będzie póki co emitowany serwis informacyjny:
http://portalmedialny.pl/art/37331/fakt ... tvn24.html
Pisałem już o tym: viewtopic.php?p=169620#p169620lukaszbialas pisze:Od poniedziałku 4 lutego z anteny TVN24 znika magazyn Fakty,ludzie, pieniądze. W jego miejsce będzie póki co emitowany serwis informacyjny:
Serwis o 19:00 prowadzony będzie przez prezenterów "DPD".
powinni wstawić Fakty, ale przynajmniej będzie wiadomo kiedy Kasia Werner będzie w Dniu po dniu 

Ale wstawiając Fakty musieli by skrócić FpF by wypełnić między 19 a 20 maksymalne 12 minut reklamami
A tak serwis pewnie potrwa 10-15 minut i tyle. A Pani Werner w DPD raczej nieprędko będzie.

Wiesz cos może matik dlaczego Kasi ma nie być w DpD?
"Dzień po dniu" ma stałych prowadzących - Piotr, Igor i Krzysztof. Nie oznacza to, że Pani Kasia nie poprowadzi już nigdy "DPD", bo jednak może się czasem zdarzyć sytuacja, że stacja nie będzie miała kogo wystawić na dyżur (w sezonie urlopowym, albo ktoś się rozchoruje, lub w ostatniej chwili ktoś zaniemoże) i tym samym po "PiŚ" na "DPD "musiałaby zostać Katarzyna. Albo w okresie świątecznym kiedy nie ma Piś mogłaby mieć dyżur wieczorny (jak K. Zdanowicz w święta).
A póki co, Pani Kasia ma urlop
A póki co, Pani Kasia ma urlop

a wiadomo na ile ma ten urlop?
Dokładnie to nie wiem. W tym tygodniu na pewno Pani Kasi nie będzie.