Grzegorz Kajdanowicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

No dobra, tylko bez przegiêÌ, Kajdan mimo swoich postêpów jest nadal najgorszym z ca³ej trójki. Ciê¿ko mi przejdzie to przez klawiature, ale ju¿ lepszym PREZENTEREM (rozró¿niÌ od prowadz¹cego) by³a Anita :arrow: robie siê chory 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A wg mnie Kajdanowicz jest lepszym prezenterem od Rymanowskiego. Nie mówi¹c ju¿ o tym, ¿e jest chyba najlepszym wydawc¹ i dobór materia³ów jest najlepszy. Ja go zawszê bêdê broni³. Najbardziej go lubiê.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

£ukasz, bêdê siê czepia³, ale œwiadomie czy nie œwiadomie napisa³eœ prezenter :?: Bo jest WIELKA ró¿nica pomiêdzy prezenterem a prowadz¹cym :idea:
MAKEPOVERTYHISTORY
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Tak, wiem jaka jest ró¿nica. Œwiadomie napisa³em "prezenter" bo chodzi³o mi raczej o to, ¿e Rymanowski czytaj¹c zapowiedzi stêka, sapie i zasypia. Kajdanowicz mo¿e nie do koùca ma wszystko dopracowane (jeszcze) ale czyta dynamiczniej, lepiej siê tego s³ucha. Rymanowski ma olbrzmie doœwiadczenie, a tak beznadziejnie prowadzi program. Kajdanowicz siê jeszcze wyrobi. A potem u¿y³em te¿ s³owa "wydawca" bo lubiê te¿ uk³ad dziennika gdy Kajdanowicz prowadzi i niektóre komentarze. WidaÌ, ¿e na wzór Lisa. Chocia¿ to ju¿ delikatnie wkracza w sferê "prowadz¹cego". Nie czepiajmy siê szczegó³ów. Wiadomo o co idzie.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

NO, jak tak dalej pĂłjdzie, to Kajdan wykosi Rymana z tygodnia a za X lat bĂŞdziemy mĂłwili jako o anchorze- ÂżyczĂŞ mu tego z caÂłego serca 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ale ju¿ lepszym PREZENTEREM (rozró¿niÌ od prowadz¹cego) by³a Anita
to nie bardzo ta sama liga... Anita to prowadz¹ca i prezenterka w jednym a A*tomat... no có¿ hmm czytaj¹cy z promptera... zreszta marnie bo nie ma pojêcia o interpretacji tetstu i dykcji...
Android <3
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

no ale jaka to ró¿nica...
przecieÂż wiadoma sprawa, ze we Faktach jest jedna osoba
czy siĂŞ powie prowadzÂący czy przenter to wiadoma sprawa o co chodzi
alke tylko w przypadku faktĂłw
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Co by o nim nie powiedzieĂŚ, to bardzo dobrze, Âże ktoÂś ze "starej" ekipy jest prezenterem. Lis w Polsacie, Marcin- niech spoczywa w pokoju. Nie wyobraÂżam sobie- przy caÂłej sympatii dla Pochanke, Âżeby to ona poprowadziÂła wydanie w dniu Âśmierci Marcina. Dajmy Kajdanowiczowi czas i nie oceniajmy go za wczeÂśnie bo on dopiero wystartowaÂł w tym wyÂścigu. Ma wiele wad, ale jednÂą z najwiĂŞkszych jego zalet jest to, Âże jako jedyny ma czysto faktowski rodowĂłd.
MAKEPOVERTYHISTORY
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

hmmm a dlaczego nie mia³a by Pochanke prowadziÌ wydania w dniu œmierci Marcina jeœli np. by³a jego kole¿ank¹ ? Przecie¿ jest w tvn 24 bardzo d³ógo i nie wiadomo jakie tam miêdzy nimi by³y powi¹zania wiadomo¿e najlepsi koledzy to oba Tomki ale z reszt¹ sprawa nie jest ju¿ taka jasna...
A z resztÂą to niewaÂżne kto prowadzi byle robiÂł to dobrze a A*tomat to partacz i argumenty ze dopiero zaczyna sÂą smieszne... jest tam juÂż jakiÂś czas a Wysocka w waramosciach jest mniej od niego spiĂŞta i sztywna... poza tym byÂł reporterem wiĂŞc kamery siĂŞ chyba nie boi poza tym jest antypatyczny i nudny... do tego dykcje ma jak to siĂŞ kiedyÂś chyba Black wyraziÂł ... "jazda po wybojach"... I o charyzme raczej tez go podjerzewaĂŚ nie mozna...
Android <3
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Bo w mojej skromnej opinii spadkobiercÂą fotela prowadzÂącego Fakty powinien byĂŚ ktoÂś ze starego zespoÂłu. Nie zapominaj, ze Fakty z tvn24 nie ÂżyjÂą dobrze i panuje miĂŞdzy nimi zimna wojna. Pochanke byÂła co najwyÂżej dobrÂą znajomÂą Marcina. Kajdanowicz byÂł jego przyjacielem. Nie pamiĂŞtasz jak w sobotnim wydaniu w zapowiedzi materiaÂłu Sianeckiego o Marcinie Kajdan powiedziaÂł, Âże mieli dziÂś rano po kolegium jechaĂŚ do Marcina, Tomek miaÂł dla niego pÂłyty, a ja zdjĂŞcia- takie prywatne. Bogu dziĂŞki, Âże Kajdan poprowadziÂł to wydanie, Pochanke moze bym ostatecznie zniĂłsÂł, ale jak Ryman by wyskoczyÂł to :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
MAKEPOVERTYHISTORY
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Kubs pisze: Dajmy Kajdanowiczowi czas i nie oceniajmy go za wczeÂśnie bo on dopiero wystartowaÂł w tym wyÂścigu.

Naprawdê nie podejrzewa³em ciê o tak¹ wyrozumia³oœÌ :shock: :!:
Przynajmniej nie okazaÂłeÂś jej w przypadku Anity.
Anicie zarzucaÂłeÂś, Âże za wczeÂśnie ,,zabraÂła siĂŞ'' za prowadzenie
g³ównych faktów :?:

WiĂŞc twoim zdaniem Anicie nie wolno, nie przystoi zaczynaĂŚ tak jak Kajdanowiczowi :?:
A co to on z lepszej, szlachetniejszej masy niÂż Anita zbudowany :?:
Skoro chcesz Âżeby go zbyt szybko nie oceniaĂŚ, to moÂże lepiej byÂłoby, Âżeby ĂŚwiczyÂł prowadzenie faktĂłw ,,na sucho'' zanim zasiadÂł w fotelu i jest pokazywany live :?: ZrobiÂłby to dopiero po osiÂągniĂŞciu perfekcji :!:
Wydaje mi siĂŞ, Âże skoro caÂły czas prowadzi Fakty, to chyba ty jesteÂś bardziej surowy w ocenie jego pracy niÂż on sam :!:
MoÂże trzeba by obudziĂŚ w nim samokrytycyzm, ktĂłry najwyraÂźniej drzemie :?:
OczywiÂście to wzystko dla jego dobra i dobra programu :!:
Przy caÂłym tym jego dziennikarskim, reporterskim doÂświadczeniu prezentuje amartorszczyznĂŞ prezenterskÂą.
dziwiĂŞ siĂŞ, Âże tak profesjonalna tv godzi siĂŞ na to :?:
No ale to chyba przez sentyment do starej lisowskiej zaÂłogi.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Fakty powinien byĂŚ ktoÂś ze starego zespoÂłu.
Tak oczywiÂście wszystko jedno mogli by puszczaĂŚ sam prompter... byle tylko byÂł z czasĂłw leesa...
Widze tu niekonsekwencjĂŞ bo przecieÂż twierdzisz Âże w tvp powiaÂło ÂświerzoÂściÂą i to jest dobre... czyli w tvp stary beton trzeba kruszyĂŚ pomimo ze byÂł profesjonalny ale za to A*tomat w fucktach ma byĂŚ tylko dlatego ze jest ze starej ekipy niewaÂżne ze lepiej od niego prowadziÂł by Rysiu z Klanu czy teÂż Grzechu z na wspĂłlnej...
Przynajmniej nie okazaÂłeÂś jej w przypadku Anity.
Anicie zarzucaÂłeÂś, Âże za wczeÂśnie ,,zabraÂła siĂŞ'' za prowadzenie
g³ównych faktów
Wiesz Black Kubs wyznaje zasade "chÂłop na zagrodzie rĂłwny wojewodzie..."
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Dioksyny - z pewnoÂściÂą ta nazwa nic PaĂąstwu nie mĂłwi(...) - z relacji mojej znajomej wynika, Âże coÂś takiego powiedziaÂł p. Kajdanowicz w niedzielnych Faktach !!!

AleÂż byÂła oburzona jego wypowiedziÂą :!:

MogĂŞ jÂą zacytowaĂŚ :?: MogĂŞ :?:

Dobra:
Co za imbecyl :!: Nawet jeÂśli on wczeÂśniej nie wiedziaÂł, co oznacza to sÂłowo, to mĂłgÂł widzom oszczĂŞdziĂŚ tej obrazy :!:
PrzecieÂż nawet uczeĂą w podstawĂłwce wie, co to sÂą dioksyny :!: Chyba, Âże jemu (au+omatowi - przyp. Black Jack) wydaje siĂŞ, Âże nadaje program na bezludnÂą wyspĂŞ, gdzie cywilizacja nie dociera :!:
Ja pozostawiĂŞ to bez komentarza, powiem tylko, Âże do tej pory caÂły siĂŞ trzĂŞsĂŞ - ze Âśmiechu :lol:
Ale troszkĂŞ mi Âżal p. Kajdanowicza, bo wypowiedÂź mojej koleÂżanki ocenzurowaÂłem :lol: :lol: a oryginaÂł wolĂŞ pozostawiĂŚ dla siebie :lol:

PS On naprawdĂŞ tak powiedziaÂł :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Tak. rzeczywi¶cie tak powiedzia³. Ogl±da³em koñcówke FAKTÓW po zakoñczeniu 1czêsci Gumisiów.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

proponuje by przesta³oceniaÌ ludzi wed³óg w³asnej niewiedzy... i kabotyùskich przekonaù... (Œroda) zreszt¹ dzisiaj napisze mu maila :)
Android <3
ODPOWIEDZ