W poniedziaÂłek w lokalnych gazetach ma pojawiĂŚ siĂŞ pÂłyta ,,Wydarzenia 5005 roku''... To pewnie coÂś w rodzaju pÂłyty ,,Fakty XXI wieku'' tylko tu bĂŞdzie podsumowanie jednego roku...
Ale chyba i tak nie warto kupowaĂŚ
Wczoraj Guga³a po relacji pogodynki z Warszawy powiedzia³: "Wracaj do naszego studia, do newsroomu". Zabrzmia³o to bardzo dziwnie. :? Jakby nie mia³ nic ciekawszego do powiedzenia. O ile lubiê Guga³ê, to nawet Jacoù potrafi daÌ ciekawszy komentarz.
Marcin pisze:Jakby nie mia³ nic ciekawszego do powiedzenia. O ile lubiê Guga³ê, to nawet Jacoù potrafi daÌ ciekawszy komentarz.
Nie przepadam za Guga³¹, ale przypomnia³o mi siê, jak jakiœ tydzieù albo dwa temu, skomentowa³ materia³ o Zycie Gilowskiej. Pokazywali fragmenty z konferencji prasowej. Pani minister ci¹gle kogoœ upomina³a- ¿e jej przeszkadzaj¹, chrz¹ka³a, denerwowa³a siê i w koùcu nic nie powiedzia³a, tylko chrz¹knê³a po raz kolejny.
Materia³ siê skoùczy³ i Guga³a w studiu sobie te¿ chrz¹kn¹³ (celowo oczywiœcie). Kapitalne to by³o
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
No i kupiÂłem dziÂś pÂłytĂŞ Wydarzenia 2005 roku. ZaskoczyÂły mnie dwie rzeczy:
-pÂłytĂŞ moÂżna oglÂądaĂŚ rĂłwnieÂż na DVD (w faktach tak nie byÂło )
-na pÂłycie sÂą wydarzenia z tsunami co miaÂło miejsce w 2004 roku a nie 2005 :?
Nie wiem, czy ktoœ ju¿ poruszy³ ten temat na forum, ale czy zauwa¿yliœcie dziwn¹ zmianê pory emisji "Wydarzeù" ?? Najpierw emitowane by³y o 18:30, póŸniej przenieœli je na 18:45 - ¿eby nie konkurowa³y z "Panoram¹", ateraz niezauwa¿alnie Lis posun¹³ sie znowu o 5 minut. Tak wiêc, wcale siê nie zdziwiê, gdy ju¿ jesieni¹ (bo na wiosnê tego chyba nie zrobi¹ jeszcze) "Wydarzenia" bêd¹ siê rozpoczyna³y punktualnie o 19:00 i bêd¹ bezpoœrednim rywalem "Faktów" telewizji TVN. A co Wy o tym myœlicie ??
podmark pisze:Nie wiem, czy ktoœ ju¿ poruszy³ ten temat na forum, ale czy zauwa¿yliœcie dziwn¹ zmianê pory emisji "Wydarzeù" ?? Najpierw emitowane by³y o 18:30, póŸniej przenieœli je na 18:45 - ¿eby nie konkurowa³y z "Panoram¹", ateraz niezauwa¿alnie Lis posun¹³ sie znowu o 5 minut. Tak wiêc, wcale siê nie zdziwiê, gdy ju¿ jesieni¹ (bo na wiosnê tego chyba nie zrobi¹ jeszcze) "Wydarzenia" bêd¹ siê rozpoczyna³y punktualnie o 19:00 i bêd¹ bezpoœrednim rywalem "Faktów" telewizji TVN. A co Wy o tym myœlicie ??
Dyskusja juÂż o tym byÂła a ja myÂślĂŞ, Âże nawet jakby przesunĂŞli "Wydarzenia" na 19 to i tak ÂżadnÂą konkurencÂą dla FaktĂłw niegdy by nie byÂły Dla mnie to poprostu nie ten poziom
Rzeczywiœcie Wydarzeù na 19:00 nikt nie da, za to byÌ mo¿e na 18:55. Ale wtedy po prostu wczeœniej bêdzie zaczynaÌ siê reklama podczas W11/Detektywów, ¿eby lduzie pdoczas reklam przypadkiem na Polsat nie prze³¹czyli na "Wydarzenia".
W "Gazecie Krakowskiej" teÂż jest ale ja nie kupujĂŞ bo zbieram na zestaw satelitarny
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!