Jak media relacjonują wydarzenia w Watykanie
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Hanka i Tomek pewnie sÂą juÂż w Polsce. Dzisiejsze wydanie WydarzeĂą nadano ze studia w Warszawie. ProwadzÂący - JarosÂław GugaÂła, w programie wejÂście na Âżywo Tomasza MachaÂły. Nic specjalnego...
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Doktor ma ochote na gÂłowedoktorfaustus1 pisze:Kubs, naprawdĂŞ dajesz gÂłowe?![]()
![]()
:devil: :devil2: :devil2:

Ciekawi mnie TwĂłj stosunek Doktorze do Polsatu. Od dawna to Âśledze...i dziwi mnie. Czy bybyÂś zdolny tak samo bez krytyki podejÂśc do czegokolwiek produkowanego przez czy zrobionego na zlecenie TVN.doktorfaustus1 pisze:Hanka i Tomek pewnie sÂą juÂż w Polsce. Dzisiejsze wydanie WydarzeĂą nadano ze studia w Warszawie. ProwadzÂący - JarosÂław GugaÂła, w programie wejÂście na Âżywo Tomasza MachaÂły. Nic specjalnego...
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Na forum gazety.pl pewnie zaraz ktoœ krzykn¹³by ze Doktor to pracownik PR TVP :] Ja sam siê ledwo powstrzymuje, bo Faustus ju¿ gada dla samego gadania. Im wiêcej tym lepiej. Szkda, ze tak bez sensu:] Ale, ¿eby zachowaÌ poprawnosÌ polityczn¹ dodam, ¿e ka¿dy ma prawo do wyg³aszania swoich opinii. A pozosta³ym nikt nie zabroni oceniÌ ich :evil2:
MAKEPOVERTYHISTORY
-
- Fan Forum
- Kontakt:
BawiÂą mnie te oskarÂżenia o pracĂŞ w TVP. No ale moÂże wydrukujĂŞ kilka i dostarczĂŞ Dorocie WarakoĂąskiej ( :devil2: :devil: ) w teczce z podaniem o pracĂŞ
1) Tobi, wybacz, ale nie zrozumiaÂłem o co Ci chodzi/ Ot - stwierdzam, Âże wczorajsze Wydarzenia byÂły zwyczajne. ZresztÂą o czym innym mogli mĂłwiĂŚ?
2) Wybacz Kubsie, ale w odró¿nieniu od sporej czêsci tego forum moje posty nie ograniczaj¹ sie do stwierdzeù: "TVN jest super, inne stacje to dno" - tutaj nastêuje koniec wypowiedzi.
Podobno gadam, aby gadaĂŚ, wiĂŞc koĂącze juÂż tego posta.
1) Tobi, wybacz, ale nie zrozumiaÂłem o co Ci chodzi/ Ot - stwierdzam, Âże wczorajsze Wydarzenia byÂły zwyczajne. ZresztÂą o czym innym mogli mĂłwiĂŚ?
2) Wybacz Kubsie, ale w odró¿nieniu od sporej czêsci tego forum moje posty nie ograniczaj¹ sie do stwierdzeù: "TVN jest super, inne stacje to dno" - tutaj nastêuje koniec wypowiedzi.
Podobno gadam, aby gadaĂŚ, wiĂŞc koĂącze juÂż tego posta.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Do Warakomskiej to nawet siĂŞ nie fatyguj. ZostaÂła zawieszona w obowiÂązkach za fatalne przygotowanie studia papieskiego... ZawiesiÂł sam prezes- poszÂło o studio, denne livy itp. WiĂŞc uÂśmiechaj siĂŞ i nadstawiaj poÂśladĂłw SÂławkowi ZieliĂąskiemu. Jak mu siĂŞ spodobasz, to bĂŞdziesz miaÂł prace :]
MAKEPOVERTYHISTORY
Ale przecieÂż Ona juÂż nie jest szefem "WiadomoÂści' tylko Kozak.
A przy okazji Walter sam siĂŞ powinien zawiesiĂŚ za podawanie przez "Fakty" nie sprawdzonych informacji.
A przy okazji Walter sam siĂŞ powinien zawiesiĂŚ za podawanie przez "Fakty" nie sprawdzonych informacji.
Ostatnio zmieniony niedziela 10 kwie 2005, 11:36 przez ArO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Emoty z logo?
To mo¿e zamiast tego [T][V][P][1] £ukasz by zrobi³ emoty z logo ró¿nych telewizji. Wtedy ka¿dy by sobie wstawia³ odpowiednie logo w odpowiednie miejsce. I post by by³ czytelniejszy bo widac by by³o o jakich stacjach jest w nim mowa. Mo¿na by te¿ zrobiÌ emoty z logo programów Tefa³emnowskich....
Np:
ZAMIAST TEGO:
Aro:
Np:
ZAMIAST TEGO:
Aro:
TO:Ale moim zdaniem TVP bardzo siê postara³a. Musieli postawiÌ na nogi ca³¹ ekipê, aktorów. Bardzo realistycznie to wygl¹da.
Ale moim zdaniembardzo siê postara³a. Musieli postawiÌ na nogi ca³¹ ekipê, aktorów. Bardzo realistycznie to wygl¹da.
Przykro mi, nikt go nie zawiesi, bo nie ma takiej koniecznoœci. Za ew. siarczyste wpadki móg³by bekn¹Ì Jêdrzejowski (jeœli nawali³yby Fakty), albo Pieczyùski (jeœli z jego anteny posz³oby jakieœ wielkie przek³amanie bez dementi). A Warakomska... co¿, ca³kiem s³usznie zosta³a zawieszona w obowi¹zkach.ArO pisze:Ale przecie¿ Ona ju¿ nie jest szefem "Wiadomoœci' tylko Kozak.
BTW... czekam na wyniki oglÂądalnoÂści.
MAKEPOVERTYHISTORY