Jak media relacjonują wydarzenia w Watykanie

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

kurcze, ja za bardzo tego nie pamietam - wiem ze na pewno bylo o smierci papieza bo jak zaczynala sie Plebania to sie zastanawialem co zrobia. I tu masz: takie cos. Mogli sobie darowac...
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A moÂże mi ktoÂś powiedzieĂŚ, jak wyglÂądaÂły dzisiejsze "Wydarzenia" o 18:45? Bo dopiero wrĂłciÂłem i nie widziaÂłem Âżadnego dziennika dzisiaj wieczorem. Prowadzili we dwĂłjkĂŞ? TeÂż z barki?
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Hanka i Tomek pewnie sÂą juÂż w Polsce. Dzisiejsze wydanie WydarzeĂą nadano ze studia w Warszawie. ProwadzÂący - JarosÂław GugaÂła, w programie wejÂście na Âżywo Tomasza MachaÂły. Nic specjalnego...
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

doktorfaustus1 pisze:Kubs, naprawdĂŞ dajesz gÂłowe? :twisted: :twisted: :twisted: :devil: :devil2: :devil2:
Doktor ma ochote na gÂłowe :lol: Hmmm nie odkryty fetysz :roll:
doktorfaustus1 pisze:Hanka i Tomek pewnie sÂą juÂż w Polsce. Dzisiejsze wydanie WydarzeĂą nadano ze studia w Warszawie. ProwadzÂący - JarosÂław GugaÂła, w programie wejÂście na Âżywo Tomasza MachaÂły. Nic specjalnego...
Ciekawi mnie TwĂłj stosunek Doktorze do Polsatu. Od dawna to Âśledze...i dziwi mnie. Czy bybyÂś zdolny tak samo bez krytyki podejÂśc do czegokolwiek produkowanego przez czy zrobionego na zlecenie TVN.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Na forum gazety.pl pewnie zaraz ktoœ krzykn¹³by ze Doktor to pracownik PR TVP :] Ja sam siê ledwo powstrzymuje, bo Faustus ju¿ gada dla samego gadania. Im wiêcej tym lepiej. Szkda, ze tak bez sensu:] Ale, ¿eby zachowaÌ poprawnosÌ polityczn¹ dodam, ¿e ka¿dy ma prawo do wyg³aszania swoich opinii. A pozosta³ym nikt nie zabroni oceniÌ ich :evil2:
MAKEPOVERTYHISTORY
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

BawiÂą mnie te oskarÂżenia o pracĂŞ w TVP. No ale moÂże wydrukujĂŞ kilka i dostarczĂŞ Dorocie WarakoĂąskiej ( :devil2: :devil: ) w teczce z podaniem o pracĂŞ :wink: :wink:

1) Tobi, wybacz, ale nie zrozumiaÂłem o co Ci chodzi/ Ot - stwierdzam, Âże wczorajsze Wydarzenia byÂły zwyczajne. ZresztÂą o czym innym mogli mĂłwiĂŚ?

2) Wybacz Kubsie, ale w odró¿nieniu od sporej czêsci tego forum moje posty nie ograniczaj¹ sie do stwierdzeù: "TVN jest super, inne stacje to dno" - tutaj nastêuje koniec wypowiedzi.

Podobno gadam, aby gadaĂŚ, wiĂŞc koĂącze juÂż tego posta.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Do Warakomskiej to nawet siĂŞ nie fatyguj. ZostaÂła zawieszona w obowiÂązkach za fatalne przygotowanie studia papieskiego... ZawiesiÂł sam prezes- poszÂło o studio, denne livy itp. WiĂŞc uÂśmiechaj siĂŞ i nadstawiaj poÂśladĂłw SÂławkowi ZieliĂąskiemu. Jak mu siĂŞ spodobasz, to bĂŞdziesz miaÂł prace :]
MAKEPOVERTYHISTORY
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Ale przecieÂż Ona juÂż nie jest szefem "WiadomoÂści' tylko Kozak.

A przy okazji Walter sam siĂŞ powinien zawiesiĂŚ za podawanie przez "Fakty" nie sprawdzonych informacji.
Ostatnio zmieniony niedziela 10 kwie 2005, 11:36 przez ArO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Tak, Warakomska jest szefem caÂłego [T][V][P]1.

OD MODERATORA:
A mĂłgÂłbyÂś pisaĂŚ normalnie: TVP1? :aniolek:
MAKEPOVERTYHISTORY
michal641
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Emoty z logo?

Post autor: michal641 »

To mo¿e zamiast tego [T][V][P][1] £ukasz by zrobi³ emoty z logo ró¿nych telewizji. Wtedy ka¿dy by sobie wstawia³ odpowiednie logo w odpowiednie miejsce. I post by by³ czytelniejszy bo widac by by³o o jakich stacjach jest w nim mowa. Mo¿na by te¿ zrobiÌ emoty z logo programów Tefa³emnowskich....

Np:
ZAMIAST TEGO:
Aro:
Ale moim zdaniem TVP bardzo siê postara³a. Musieli postawiÌ na nogi ca³¹ ekipê, aktorów. Bardzo realistycznie to wygl¹da.
TO:
Ale moim zdaniem Obrazek bardzo siê postara³a. Musieli postawiÌ na nogi ca³¹ ekipê, aktorów. Bardzo realistycznie to wygl¹da.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Ale przecie¿ to zosta³o wyja¶nione :!: Gosposia ogl±da³a telewizor w SOBOTÊ wiec jak mog³a ogl±daæ pi±tkow± transmisje na ¿ywo :?:
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

ArO pisze:Ale przecieÂż Ona juÂż nie jest szefem "WiadomoÂści' tylko Kozak.

A przy okazji Walter sam siĂŞ powinien zawiesiĂŚ za podawanie przez "Fakty" nie sprawdzonych informacji.
Przykro mi, nikt go nie zawiesi, bo nie ma takiej koniecznoœci. Za ew. siarczyste wpadki móg³by bekn¹Ì Jêdrzejowski (jeœli nawali³yby Fakty), albo Pieczyùski (jeœli z jego anteny posz³oby jakieœ wielkie przek³amanie bez dementi). A Warakomska... co¿, ca³kiem s³usznie zosta³a zawieszona w obowi¹zkach.
BTW... czekam na wyniki oglÂądalnoÂści.
MAKEPOVERTYHISTORY
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Realizacja FaktĂłw on location to nie Âłatwe zadanie, pracuje siĂŞ w spartaĂąskich warunkach, a taki krzyki "zza Âświatow" dodajÂą im tylko uroku :wink:
MAKEPOVERTYHISTORY
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Fakty narawde byÂły cudowne, Justyna siĂŞ spisaÂłreszta zreszta teÂż.
Wróciłem!!
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

jak to Warakomska zawiszona? skad takie info? :arrow:
ODPOWIEDZ