Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

not that kind pisze:Po ciszy w wÂątku od momentu wybicia godziny 15:03 wnoszĂŞ, Âże panowie przegapili powrĂłt idolki
Ciekawe czy sie teraz ktĂłryÂś przyzna do tego :aniol: A moÂże z wraÂżenia jeszcze przed skomentowaniem tego powrotu jeszcze siĂŞ muszÂą wody napiĂŚ :spiewa:
Panowie chyba zatem racjĂŞ mieli, Âże Agata spĂŞdzaÂła wolny czas pod chmurkÂą...
Chyba tak :tanczy: Opalenizna jak juz pisaÂłaÂś pierwsza klasa :P

To jest wÂłaÂśnie Tvn24-nagle tak oo ktoÂś wskakuje ni w 5 ni w 59 :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

maxxx pisze:
not that kind pisze:Po ciszy w wÂątku od momentu wybicia godziny 15:03 wnoszĂŞ, Âże panowie przegapili powrĂłt idolki
Ciekawe czy sie teraz ktĂłryÂś przyzna do tego :aniol:
PrzyznajĂŞ siĂŞ :szalony: nie widziaÂłem :szalony: UznaÂłem, Âże jak do 14. nie byÂło Agatki (bo do tej godziny oglÂądaÂłem) to juÂż jej nie bĂŞdzie :szalony: Jak widaĂŚ byÂła :szalony: I to jak byÂła :szalony: notka w takich trochĂŞ dla mnie tragicznych (bo nie widziaÂłem Agatki) okolicznoÂściach siĂŞ poznajemy, ale naprawdĂŞ miÂło.... miÂło.... miÂło.... miÂło CiĂŞ poznaĂŚ osobiÂście :* :szalony: WidziaÂłem juÂż Twoje dokonania tutaj, ale to jest szczegĂłlnie bliskie mojemu sercu :P :P
JezuÂśku - czy ta nasza Agatka musi byĂŚ taka Âśliczna :szalony: ?? Chyba tak juÂż jest na gĂłrze ustalone :szalony:

A moÂże z wraÂżenia jeszcze przed skomentowaniem tego powrotu jeszcze siĂŞ muszÂą wody napiĂŚ :spiewa:
Chyba z wra¿enia i pragnienia by³bym w stanie wy¿³opaÌ ca³y ocean spokojny :lol2: :P

Tak¹ czekoladow¹ opaleniznê to chyba wy³¹cznie na luksusowych pla¿ach bu³garskich w Z³otych Piaskach mo¿na zdobyÌ :lol2:
A jak Âładnie kontrastuje z jej opaleniznÂą ta biaÂła sukienka :tanczy:
To jest wÂłaÂśnie Tvn24-nagle tak oo ktoÂś wskakuje ni w 5 ni w 59 :tanczy:
W koĂącu stacja caÂłodobowa ;) Tylko kto im dotrzyma kroku :spiewa:
Jak myÂślicie -bĂŞdzie coÂś jeszcze :rozglada:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

:o :shock: :shock: ..to nie fotomontaÂż :?: :lol2:
..ÂżartowaÂłem :lol2:
..o BoÂże :hmm:
..jaki jestem marny..jaki pró¿ny..jaki niewytrwa³y :hmm:
..nic dziwnego Âże taka kara mnie spotkaÂła ;(
marcinkowsky pisze:
maxxx pisze:
Ciekawe czy sie teraz ktĂłryÂś przyzna do tego :aniol:
PrzyznajĂŞ siĂŞ :szalony: nie widziaÂłem :szalony:
..i ja bez bicia siĂŞ przyznajĂŞ ;(
..notko - jesteÂś wspaniaÂła - mĂłwiÂł Ci to juÂż ktoÂś :?: :lol2: :* :* :*

..jesteÂś dla nas skarbem :*
..teraz tym bardziej czekam na mp3 od DÂżastiny..tylko Âże jej coÂś ostatnio nie widaĂŚ :rozglada:
UznaÂłem, Âże jak do 14. nie byÂło Agatki (bo do tej godziny oglÂądaÂłem) to juÂż jej nie bĂŞdzie :szalony: Jak widaĂŚ byÂła :szalony:
..a ja co robiÂłem o 15. :mhm:
..chyba w jakimœ barze..lokalu :aniol: z przyjació³mi siedzia³em :red:
..planowaÂłem dopiero na 'PzP' wrĂłciĂŚ :rozglada:
..marcinkowsky - jutro musimy siĂŞ jakoÂś podzieliĂŚ dyÂżurowaniem przy tvn24 :]
A moÂże z wraÂżenia jeszcze przed skomentowaniem tego powrotu jeszcze siĂŞ muszÂą wody napiĂŚ :spiewa:
Chyba z wra¿enia i pragnienia by³bym w stanie wy¿³opaÌ ca³y ocean spokojny :lol2: :P
..jakbyÂś siĂŞ opiÂł takiej sÂłonej to dopiero miaÂłbyÂś pragnienie :devil:

..podejrzewaÂłem Âże jak wrĂłci to trudno bĂŞdzie jÂą rozpoznaĂŚ :lol2:
..i nie inaczej siĂŞ staÂło :P :P
..faktycznie wyglÂąda jeszcze bardziej bosko :P :P
W koĂącu stacja caÂłodobowa ;) Tylko kto im dotrzyma kroku :spiewa:
Jak myÂślicie -bĂŞdzie coÂś jeszcze :rozglada:
..niestety to raczej maÂło prawdopodobne ;(

..ale jutro :lol2:
..kto wie co ma dla nas w zanadrzu Agatka :?: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ale tak jak pisa³am wczeœniej - nie zd¹¿y³am nagraÌ od pocz¹tku :/

Mniej wiĂŞcej poÂłowa dzisiejszej relacji Agaty :D
MiÂłego odsÂłuchiwania :D

DajĂŞ ja relacjĂŞ, bo DÂżastina jest obraÂżona na tvn24 :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Mi³¹ sobie pogawêdkê Paùstwo urz¹dzili :tanczy: A dziœ jeszcze w doborowym towarzystwie :tanczy: 8)

¯a³ujê, ¿e nie mogê siê dziœ do³¹czyÌ :/ Bo jak na razie czasu wolnego u mnie wcale, a i najbli¿sze godziny nie zapowiadaj¹ siê zbyt obiecuj¹co :spiewa:
Tak¹ czekoladow¹ opaleniznê to chyba wy³¹cznie na luksusowych pla¿ach bu³garskich w Z³otych Piaskach mo¿na zdobyÌ :lol2:
Albo w nadbaÂłtyckich luksusowych kurortach 8)

CieszĂŞ siĂŞ, Âże Agatka wrĂłciÂła :jupi: Tak smakowicie wyglÂąda :tanczy: Tak obrazowo tÂłumaczy omawiany temat :brawa: Ale proszĂŞ PaĂąstwa :> Taka maÂła dygresjo-sugestia w kierunku Agatki :D Tak piĂŞknÂą opaleniznĂŞ to naleÂży w stroju bikini prezentowaĂŚ, czyli w jak najmniejszym stopniu zasÂłoniĂŚ :tanczy: Nie mam czasu, ale trzymam kciuki za speÂłnienie tego pewnego marzenia :lol2: A i zasygnalizowaĂŚ pragnĂŞ, Âże skrywanie tej piĂŞknej opalenizny jest grzechem :] Bo nie po to BĂłg niÂą obdarowaÂł, Âżeby teraz tak brutalnie jÂą przysÂłaniaĂŚ :D
Fryzurka super - odsÂłania kaÂżdy zniewalajÂący detal urody naszej cudownej Gwiazdy :tanczy:
BĂłg Ci zapÂłaĂŚ notko, ÂżeÂś umoÂżliwiÂła nam niegodnym spoÂżywanie tej uczty :*
..nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ wraÂżeniu Âże teraz wszyscy ci ktĂłrych wymieniÂłeÂś cieszÂą siĂŞ razem z AgatkÂą jej wolnym od pracy czasem :lol2:
Ciekawe komu najbardziej pozwalaÂła ... tzn. kto najbardziej siĂŞ cieszyÂł? :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

JeÂśli mnie pamiĂŞĂŚ nie myli , to ta sama, co na czĂŞstochowskiej pielgrzymce lekarzy... :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Ale tak jak pisa³am wczeœniej - nie zd¹¿y³am nagraÌ od pocz¹tku :/

Bardzo miÂło siĂŞ sÂłuchaÂło :tanczy: Mimo tego Âże temat taki nieprzyzwoity to Agatka tak przyzwoicie i z taktem o wszystkim opowiadaÂła :aniol: :brawa:

notka mam do Ciebie pytanie :D Nie przejmuj siê to nic takiego czego mia³abyœ siê obawiaÌ :stop: Tylko tak porównuje te pierwsze capsy z ostatnimi i widzê ¿e chyba trochê siê ró¿ni¹ :rozglada: Oczywiœcie nic mi to w degustacji nie przeszkadza, tylko chcia³em siê utwierdziÌ w przekonaniu..... :lol2:

Black Jack '62 pisze:Ciekawe komu najbardziej pozwalaÂła ... tzn. kto najbardziej siĂŞ cieszyÂł? :lol2:
Hehehe :devil: Temu..... ten kto sobie na to najbardziej zasÂłuÂżyÂł :lol2: :P :tanczy:

Tak w ogĂłle to taki ciĂŞÂżki temat dali Agatce tak na dzieĂą dobry na powitanie :/ Nie wierzĂŞ, Âże nie daÂło siĂŞ czegoÂś lÂżejszego na warsztat wrzuciĂŚ :nie:

JeÂśli mnie pamiĂŞĂŚ nie myli , to ta sama, co na czĂŞstochowskiej pielgrzymce lekarzy... :tanczy:
Ta sama :D Niedawno oglÂądaÂłem te wspaniaÂłe candid fotki to wiem na 100 procent :tanczy:
Ten strój jest super, ale jak wczoraj szed³em sobie ulic¹ i patrzy³em na wystwy sklepowe z odzie¿¹ dla kobiet, to zastanawia³em siê jak to w ogóle jest mo¿liwe i czy któraœ kobieta coœ z asortymentu sklepu ze sob¹ wyniesie i na siebie za³o¿y :D Ale od razu przypomnia³a mi siê jedna marynara Agatki i bingo :D Nie tylko wyniesie, ale i za³o¿y :devil:
Tak piĂŞknÂą opaleniznĂŞ to naleÂży w stroju bikini prezentowaĂŚ, czyli w jak najmniejszym stopniu zasÂłoniĂŚ :tanczy: Nie mam czasu, ale trzymam kciuki za speÂłnienie tego pewnego marzenia :lol2: A i zasygnalizowaĂŚ pragnĂŞ, Âże skrywanie tej piĂŞknej opalenizny jest grzechem :] Bo nie po to BĂłg niÂą obdarowaÂł, Âżeby teraz tak brutalnie jÂą przysÂłaniaĂŚ :D
Wydaje mi siê, ¿e co do tego to na forum jest jednog³oœna zgoda i gdyby musia³o dojœÌ do g³osowania to przez aklamacjê byœmy wypracowali sukces 8)
Ale widziaÂłem dziÂś na tvp zdjĂŞcia z Poznania na Âżywo i widziaÂłem, Âże pogoda siĂŞ w tym cudownym mieÂście schrzaniÂła :/
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Ale tak jak pisa³am wczeœniej - nie zd¹¿y³am nagraÌ od pocz¹tku :/

..mi³a po³ówka :lol2:
..ju¿ dawno z ¿adn¹ po³ówk¹ tyle mi³ego czasu nie spêdzi³em :lol2:
..dziĂŞki :*
DajĂŞ ja relacjĂŞ, bo DÂżastina jest obraÂżona na tvn24 :devil:
..oooo :shock:
..straszne :o
..ale mam nadziejĂŞ Âże na nas siĂŞ nie obraziÂła :rozglada:

..zaraz - czy to ma zwiÂązek z tym Âże PawÂła nie ma w tvn24 :?: :spiewa:
..jeÂśli tak to w peÂłni rozumiem ;)
marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:Tak piĂŞknÂą opaleniznĂŞ to naleÂży w stroju bikini prezentowaĂŚ, czyli w jak najmniejszym stopniu zasÂłoniĂŚ :tanczy: Nie mam czasu, ale trzymam kciuki za speÂłnienie tego pewnego marzenia :lol2: A i zasygnalizowaĂŚ pragnĂŞ, Âże skrywanie tej piĂŞknej opalenizny jest grzechem :] Bo nie po to BĂłg niÂą obdarowaÂł, Âżeby teraz tak brutalnie jÂą przysÂłaniaĂŚ :D
Wydaje mi siê, ¿e co do tego to na forum jest jednog³oœna zgoda i gdyby musia³o dojœÌ do g³osowania to przez aklamacjê byœmy wypracowali sukces 8)
Ale widziaÂłem dziÂś na tvp zdjĂŞcia z Poznania na Âżywo i widziaÂłem, Âże pogoda siĂŞ w tym cudownym mieÂście schrzaniÂła :/
..co do pierwszej czĂŞÂści to w ramach dopeÂłnienia formalnoÂści podpisujĂŞ siĂŞ pod Waszymi panowie stwierdzeniami :lol2:
..o niczym innym nie marzĂŞ bardziej jak o tym by zobaczyĂŚ AgatkĂŞ w bikini :lol2:
..ale to niestety jak na razie sfera marzeù z najwy¿szej pó³ki :spiewa:
..choĂŚ nikt nam nie zabroni marzyĂŚ ;)

..co do drugiej czĂŞÂści to pogoda wcale siĂŞ nie schrzaniÂła - widziaÂłem w tvp sÂłoĂące :devil:
..to dziwne i smutne Âże Âżeby nacieszyĂŚ oczy ZiemiÂą PoznaĂąskÂą musimy uciekaĂŚ siĂŞ do tvp ;(
..a jakby tak Agatka uciekÂła razem z nami do tvp :?: )
..tam mam wraÂżenie jakieÂś zdrowsze warunki sÂą :)
..no ale ja w tym nie siedzĂŞ wiĂŞc gÂłowy nie dam :P
Ten strój jest super, ale jak wczoraj szed³em sobie ulic¹ i patrzy³em na wystwy sklepowe z odzie¿¹ dla kobiet, to zastanawia³em siê jak to w ogóle jest mo¿liwe i czy któraœ kobieta coœ z asortymentu sklepu ze sob¹ wyniesie i na siebie za³o¿y :D Ale od razu przypomnia³a mi siê jedna marynara Agatki i bingo :D Nie tylko wyniesie, ale i za³o¿y :devil:
..a na ciebie ludzie dziwnie nie patrzyli :?: :lol2:
..od razu siĂŞ przypomina jak wspaniale Agatka wyglÂąda w niej w caÂłoÂści :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

S³uchajcie jest Agatka :jupi: Lajfy chyba wymuszone zosta³y zaistnia³¹ sytuacj¹ w Poznaniu - dzieciaki wracaj¹ce z kolonii z Miêdzyzdrojów siê czymœ stru³y i przetransportowali je do szpitali w Poznaniu. Od wczesnego rana o tym mówi¹, ale Agatka dopiero o 9. siê pojawi³a :rozglada:
Hehehe.... :rozglada: A moÂże musiaÂła specjalnie z ''okazji'' tego niespodziewanego tematu siĂŞ pojawiĂŚ :rozglada:

obieÂżyÂświat pisze:
..o niczym innym nie marzĂŞ bardziej jak o tym by zobaczyĂŚ AgatkĂŞ w bikini :lol2:
..ale to niestety jak na razie sfera marzeù z najwy¿szej pó³ki :spiewa:
..choĂŚ nikt nam nie zabroni marzyĂŚ ;)
DziÂś jest juÂż lepiej :tanczy: Agatka w samej ciemnej bluzeczce :tanczy:

No.... mam nadziejĂŞ, Âże wiĂŞcej bĂŞdzie relacji :D ChoĂŚ jak na razie to konferencja jakaÂś leci :/
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A gdzie marynara? :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A to relacja mp3 z problemami technicznymi :spiewa:

..zaraz - czy to ma zwiÂązek z tym Âże PawÂła nie ma w tvn24 :?: :spiewa:
Chyba o coÂś innego :devil: Ale jest ostatnio nie do zniesienia :evil: WiĂŞc lepiej dla Was, Âże jej nie ma :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:A gdzie marynara? :lol2:
Pewnie w peÂłnej gotowoÂści leÂży w szafie i czeka na swĂłj wystĂŞp w poÂłudnie :lol2: Ale okrutni jesteÂśmy :devil: WÂłaÂściwie to teÂż siĂŞ zdziwiÂłem jak zobaczyÂłem AgatkĂŞ bez marynary :o
By³em œwiêcie przekonany, ¿e upa³ marynarze niestraszny :lol2: Ale jak widaÌ na za³¹czonych piêknych zreszt¹ obrazkach :P sama bluzeczka wystarczy³a :P

Szkoda tylko Âże Agata tam na miejscu nie jest ;(
Rzeczywiœcie ca³y czas coœ trzeszcza³o :neutral: Nie doœÌ, ¿e musieliœmy czekaÌ tak d³ugo na jak¹kolwiek relacjê to jeszcze technicznie pozostawia³a wiele do ¿yczenia :neutral:

Mam nadziejĂŞ, Âże jak juÂż siĂŞ skoĂączy w koĂącu ta konferencja to przy nastĂŞpnej relacji uporajÂą siĂŞ z tymi problemami :rydzyk:
Chyba o coÂś innego :devil: Ale jest ostatnio nie do zniesienia :evil: WiĂŞc lepiej dla Was, Âże jej nie ma :D
Opuszczone przez mĂŞÂżczyzn kobiety zwykle sÂą nie do zniesienia :devil:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

A gdzie marynara?
:shock: No, bardzo sympatyczny eksperyment ubraniowy :jupi:
P.S. Opalona Agata trochĂŞ przypomina mi KlaudiĂŞ Carlos ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no to przykre Âże spotykamy siĂŞ z AgatkÂą w takich okolicznoÂściah ale skoro takie jest Âżycie i specyfika mediĂłw to mĂłwi siĂŞ trudno :rozglada: i cieszy z kaÂżdego spotkania :D

..dzieciom oczywiœcie wspó³czujemy i ¿yczymy rych³ego powrotu do zdrowia :)
..no i dziĂŞkujemy Âże dostarczyÂły Agatce temat :lol2:

..mam moje capsy ale w zwiÂązku z powyÂższymi swoje zachowam dla siebie :devil:
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:A gdzie marynara? :lol2:
Pewnie w peÂłnej gotowoÂści leÂży w szafie i czeka na swĂłj wystĂŞp w poÂłudnie :lol2: Ale okrutni jesteÂśmy :devil: WÂłaÂściwie to teÂż siĂŞ zdziwiÂłem jak zobaczyÂłem AgatkĂŞ bez marynary :o
..fani sÂą na wagĂŞ zÂłota ale jak chcÂą to potrafiÂą byĂŚ okrutnikami :lol:
..ale jak patrzê jeszcze raz na t¹ bluzkê to zastaniawia mnie czy mimo i¿ jest doœÌ 'lekka' to czy jednak nie zbyt 'ciê¿ka' jak na taki upa³ :>
..co by by³o jakby Agatka musia³a w niej na dwor wyjœÌ :?: :spiewa:
Rzeczywiœcie ca³y czas coœ trzeszcza³o :neutral: Nie doœÌ, ¿e musieliœmy czekaÌ tak d³ugo na jak¹kolwiek relacjê to jeszcze technicznie pozostawia³a wiele do ¿yczenia :neutral:
..serio - byÂły problemy techniczne :?:
..nie zauwaÂżyÂłem :lol2:
..dopiero teraz sÂłyszĂŞ :rozglada:
Mam nadziejĂŞ, Âże jak juÂż siĂŞ skoĂączy w koĂącu ta konferencja to przy nastĂŞpnej relacji uporajÂą siĂŞ z tymi problemami :rydzyk:
..bo siĂŞ wÂłaÂśnie skoĂączyÂła wiĂŞc trzymamy rĂŞce na pulsie :tanczy:
S³uchajcie jest Agatka :jupi: Lajfy chyba wymuszone zosta³y zaistnia³¹ sytuacj¹ w Poznaniu
..gorzej jak musieli AgatkĂŞ do pracy ÂściÂągaĂŚ :o
..w koùcu doœÌ d³ugo tzreba by³o czekaÌ na wejœcie ze studia :rozglada:
..ale moÂże to tak juÂż jest Âże nie wszystko da siĂŞ zaÂłatwiĂŚ w 5 minut :rozglada:

..w kaÂżdym bÂądÂź razie jakichÂś livĂłw spodziewaÂłem siĂŞ dopiero ewentualnie jutro :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
A gdzie marynara?

Eeeenne :> KlaudiĂŞ Karlos :> Nieee :nie: Agatka jest jedyna w swoim rodzaju :tanczy:

..no i dziĂŞkujemy Âże dostarczyÂły Agatce temat :lol2:
Eeee .. z tym trochĂŞ przesadziÂłeÂś :stop: Dzieciaki czujÂą siĂŞ juÂż lepiej, no ale nie przeginajmy :stop:

..w kaÂżdym bÂądÂź razie jakichÂś livĂłw spodziewaÂłem siĂŞ dopiero ewentualnie jutro :rozglada:
Masz na myœli jutro rozpoczynaj¹cy siê festiwal w Jarocinie :tanczy: ?? Przeprowadzi³em wywiadzik œrodowiskowy i dowiedzia³em siê, ¿e faktycznie planuj¹ siê tym tematem zaj¹Ì :tanczy: Ale oczywiœcie wszystko zale¿y od tego jak siê potocz¹ losy m.in. polityczne..... chodzi o to, czy te tematy polityczne albo jakieœ nie daj Bo¿e inne nie wezm¹ góry :rozglada:

Miejmy nadziejĂŞ, Âże nie i Âże Agatka jutro bĂŞdzie w Jarocinie....... jutro albo w sobotĂŞ lub niedzielĂŞ :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:
A gdzie marynara?

Eeeenne :> KlaudiĂŞ Karlos :> Nieee :nie: Agatka jest jedyna w swoim rodzaju :tanczy:
..niepowtarzalna..nie do podrobienia..tak wÂłaÂśnie jest :tanczy: 8)
Eeee .. z tym trochĂŞ przesadziÂłeÂś :stop: Dzieciaki czujÂą siĂŞ juÂż lepiej, no ale nie przeginajmy :stop:
..tak - przegi¹³em ale z podziêkowaniami :D
..bo juÂż nie ma relacji w tym temacie :x
..oczywiÂście jedynym winnym jest JarosÂław :x
..jak ja go nie cierpiĂŞ :x
..z kaÂżdym dniem coraz bardziej :x
..jak dojdzie do wczeÂśniejszych wyborĂłw to bardzo mocno zaangaÂżujĂŞ siĂŞ w kampaniĂŞ przeciwko KaczyĂąskim :]
..to juÂż postanowione :]
Masz na myœli jutro rozpoczynaj¹cy siê festiwal w Jarocinie :tanczy: ?? Przeprowadzi³em wywiadzik œrodowiskowy i dowiedzia³em siê, ¿e faktycznie planuj¹ siê tym tematem zaj¹Ì :tanczy:
..to juÂż jutro :shock:
..jak ten czas szybko leci :lol2:
..pamiĂŞtam zeszÂłoroczny festiwal jakby to byÂło wczoraj :lol2:
..a tu juÂż nastĂŞpny :D
Ale oczywiÂście wszystko zaleÂży od tego jak siĂŞ potoczÂą losy m.in. polityczne..... chodzi o to, czy te tematy polityczne albo jakieÂś nie daj BoÂże inne nie wezmÂą gĂłry :rozglada:
..ano wÂłaÂśnie :x
..i dlatego wcale siĂŞ nie napalam na relacje :nie:
..sukcesem bêdzie jak poka¿¹ chocia¿ z jedn¹ :evil:
..tak jak dzis - taki waÂżny temat a oni w pierwszym serwisie nawet nie wspomnieli o dzieciach..a w drugim tylko materiaÂł filmowy puÂścili.. :x
..materiaÂły pewnie przez AgatkĂŞ zdobyte :)
..no ale trudno :/
..nic na to siĂŞ nie poradzi :x
Miejmy nadziejĂŞ, Âże nie i Âże Agatka jutro bĂŞdzie w Jarocinie....... jutro albo w sobotĂŞ lub niedzielĂŞ :tanczy:
..a bo to 3 dni trwa festiwal :o
..to jest nadzieja - nikÂła ale jest :D
..gorzej jak JarosÂław dzis ogÂłosi Âże rozwiÂązuje parlament :devil:
ODPOWIEDZ