Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze: ..oczywiÂście jedynym winnym jest JarosÂław :x
..jak ja go nie cierpiĂŞ :x
..z kaÂżdym dniem coraz bardziej :x
..jak dojdzie do wczeÂśniejszych wyborĂłw to bardzo mocno zaangaÂżujĂŞ siĂŞ w kampaniĂŞ przeciwko KaczyĂąskim :]
..to juÂż postanowione :]
ZaangaÂżuj mnie jako pomocnika :rydzyk: PrzysiĂŞgam, Âże w antykampanii dam z siebie wszystko :]
..to juÂż jutro :shock:
..jak ten czas szybko leci :lol2:
..pamiĂŞtam zeszÂłoroczny festiwal jakby to byÂło wczoraj :lol2:
..a tu juÂż nastĂŞpny :D
Z tego co udaÂło mi siĂŞ dowiedzieĂŚ to zaczyna siĂŞ jutro a koĂączy w niedziele :D W a tamtym roku jak to wyglÂądaÂło w tvn24 caÂłe 3 dni mĂłwili o festiwalu :> ??
..i dlatego wcale siĂŞ nie napalam na relacje :nie:
..sukcesem bêdzie jak poka¿¹ chocia¿ z jedn¹ :evil:
..tak jak dzis - taki waÂżny temat a oni w pierwszym serwisie nawet nie wspomnieli o dzieciach..a w drugim tylko materiaÂł filmowy puÂścili.. :x
..materiaÂły pewnie przez AgatkĂŞ zdobyte :)
..no ale trudno :/
..nic na to siĂŞ nie poradzi :x
Nie poddawaj siĂŞ tak szybko :D Trzymamy kciuki i odrzucamy czarne myÂśli daaaaaaleeeeekooo :D Mam na myÂśli zarĂłwno dzisiejsze relacje :lol2: Jak i jutrzejsze :D W koĂącu nie moÂże byĂŚ tak, Âże nasza Agatka pracuje a my tego nie widzimy :ban:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze: ZaangaÂżuj mnie jako pomocnika :rydzyk: PrzysiĂŞgam, Âże w antykampanii dam z siebie wszystko :]
..poczekaj :D
..jak siĂŞ urzÂądzĂŞ ze wszystkim to poproszĂŞ o Twoje personalia..etc. :lol2:
Z tego co udaÂło mi siĂŞ dowiedzieĂŚ to zaczyna siĂŞ jutro a koĂączy w niedziele :D W a tamtym roku jak to wyglÂądaÂło w tvn24 caÂłe 3 dni mĂłwili o festiwalu :> ??
..w tamtym roku to chyba ju¿ we czwartek siê zacz¹³ :mhm:
..ale relacje byÂły dopiero w piÂątek i jeden to byÂł dzieĂą - zdecydowanie :]
..z Przystanku ³ódstok by³o wiêcej dni :spiewa:
..ale to juÂż nie Agatka live'owaÂła :/
Nie poddawaj siĂŞ tak szybko :D Trzymamy kciuki i odrzucamy czarne myÂśli daaaaaaleeeeekooo :D Mam na myÂśli zarĂłwno dzisiejsze relacje :lol2: Jak i jutrzejsze :D W koĂącu nie moÂże byĂŚ tak, Âże nasza Agatka pracuje a my tego nie widzimy :ban:
..a apropos materia³ów gromadzonych przez Agatkê :D
..przypomnia³o mi siê ¿e wczoraj w Faktach g³ównych by³o efekty pracy naszej Agatki widaÌ :tanczy:

..rozmawiaÂła z samym Maciejem Giertychem :D

..tutaj caÂły materiaÂł Kakdanowicza :D

..a poniÂżej dwa screeny z efektownym kadrem :lol2:
.. :arrow:

Obrazek
Obrazek

.. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..poczekaj :D
..jak siĂŞ urzÂądzĂŞ ze wszystkim to poproszĂŞ o Twoje personalia..etc. :lol2:
No to czekam :lol2:
..w tamtym roku to chyba ju¿ we czwartek siê zacz¹³ :mhm:
..ale relacje byÂły dopiero w piÂątek i jeden to byÂł dzieĂą - zdecydowanie :]
..z Przystanku ³ódstok by³o wiêcej dni :spiewa:
..ale to juÂż nie Agatka live'owaÂła :/
Nie Âżartuj :o Tylko jeden dzieĂą byÂły lajfy :hyh: !!??
To tam nawet nie opÂłaci siĂŞ jechaĂŚ :hyh:
..a apropos materia³ów gromadzonych przez Agatkê :D
..przypomnia³o mi siê ¿e wczoraj w Faktach g³ównych by³o efekty pracy naszej Agatki widaÌ :tanczy:

..rozmawiaÂła z samym Maciejem Giertychem :D

..tutaj caÂły materiaÂł Kakdanowicza :D

..a poniÂżej dwa screeny z efektownym kadrem :lol2:
.. :arrow:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
:shock: Z regu³y ogl¹dam g³ówne, ale wczoraj akurat mi siê nie chcia³o ;( Dlaczego ;( !?? Pytam siê dlaczego ;( ?? Rozpacz ;( ! Ale jak dobrze, ¿e ten portal tvn24.pl wymyœlili :tanczy: Zawsze mo¿na pokrzepiÌ siê bêd¹c w nêdznej rozpaczy :lol2:

Ahhhheehh :P ''screeny'' i ''kadr'' rzeczywiÂście bardzo efektowne :lol2: :P :P Chyba nie trzeba pisaĂŚ dziĂŞki komu :lol2: :P :P ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Nie Âżartuj :o Tylko jeden dzieĂą byÂły lajfy :hyh: !!??
To tam nawet nie opÂłaci siĂŞ jechaĂŚ :hyh:
..a planowaÂłeÂś :?: :D
..opÂłaci siĂŞ :lol2:
..dla Agatki nawet na jeden dzieĂą :lol2:
..gorzej jak nie ona tam ma jechaĂŚ :spiewa:
:shock: Z regu³y ogl¹dam g³ówne, ale wczoraj akurat mi siê nie chcia³o ;( Dlaczego ;( !?? Pytam siê dlaczego ;( ??
..nie wiem dlaczego :D
..ale ja raczej rzadko ogl¹dam g³ówne..w ogóle tvn..a wczoraj wyj¹tkowo mia³em przeczucie i w³¹czy³em o 19. :lol2:
Ahhhheehh :P ''screeny'' i ''kadr'' rzeczywiÂście bardzo efektowne :lol2: :P :P Chyba nie trzeba pisaĂŚ dziĂŞki komu :lol2: :P :P ??
..spróbujê zgadn¹Ì :lol2:
..'screeny' - dziĂŞki mnie :?: :devil:
..a 'kadr' dziĂŞki panu operatorowi :?: :devil: :lol2:
..no i oczywiœcie ³askawoœÌ P. Kajdanowicza..czy kogoœ kto montowa³ ca³oœÌ :lol2:

..zgadÂłem :?: :lol2: :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a planowaÂłeÂś :?: :D
..opÂłaci siĂŞ :lol2:
..dla Agatki nawet na jeden dzieĂą :lol2:
..gorzej jak nie ona tam ma jechaĂŚ :spiewa:
No jak tak patrzê na Agatkê .... im d³u¿ej patrzê to tym wiêksz¹ ochotê mam jechaÌ :szalony: Ale chyba dotar³bym dopiero na po 16. wiêc nie wiem czy nie by³oby za póŸno :hyh: ??
..nie wiem dlaczego :D
..ale ja raczej rzadko ogl¹dam g³ówne..w ogóle tvn..a wczoraj wyj¹tkowo mia³em przeczucie i w³¹czy³em o 19. :lol2:
ChÂłopie - tylko ci zazdroÂściĂŚ przeczucia :D A ja to zawsze byÂłem taki na opak i Âświetne okazje w Âżyciu mi koÂło nosa przechodziÂły ;( Dlatego miĂŞdzy innymi nigdy nie jeÂździÂłem stopem :devil:
..spróbujê zgadn¹Ì :lol2:
..'screeny' - dziĂŞki mnie :?: :devil:
..a 'kadr' dziĂŞki panu operatorowi :?: :devil: :lol2:
..no i oczywiœcie ³askawoœÌ P. Kajdanowicza..czy kogoœ kto montowa³ ca³oœÌ :lol2:

Nie zgadÂłeÂś :devil: ni te elementy zadecydowaÂły o wspaniaÂłoÂści i efektywnoÂści tych screnĂłw :P :P

Min¹³ upalny dzieù i doczekaliœmy siê dla och³ody kolejnej relacji spod szpitalnej izby przyjêÌ :tanczy: A notka doczeka³a siê marynary :hyh:
MoÂże lepiej byÂło nie krakaĂŚ :lol:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

WidzĂŞ, Âże Agata mnie posÂłuchaÂła i postaraÂła siĂŞ o marynarĂŞ :D
Dobrze, Âże przynajmniej tĂŞ najÂładniejszÂą zaÂłoÂżyÂła :P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:WidzĂŞ, Âże Agata mnie posÂłuchaÂła i postaraÂła siĂŞ o marynarĂŞ :D
Szkoda, Âże w kwestii bikini tak siĂŞ nas nie sÂłucha :lol: :lol:
Dobrze, Âże przynajmniej tĂŞ najÂładniejszÂą zaÂłoÂżyÂła :P
Znów biel œwietnie wspó³gra z opalenizn¹ :P :P
Ale pomyœlcie jakby wspó³gra³o bia³e bikini :szalony:

Capsy Âśliczne - znĂłw nie wiem ,czyja to zasÂługa :szalony: ??
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:WidzĂŞ, Âże Agata mnie posÂłuchaÂła i postaraÂła siĂŞ o marynarĂŞ :D
Trzeba bardziej realne marzenia precyzowaÌ :devil: O, takie jak ja na przyk³ad :devil: Nie minie nawet pó³ dnia i spe³niaj¹ siê :devil:

ZapomniaÂłam o relacji mp3 :D

Bardzo jestem ciekawa, czy jutro w Jarocinie teÂż bĂŞdzie w marynarze :mhm: Nie zdziwiÂłabym siĂŞ wcale :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ohhh nie wiem skÂąd wiedziaÂłem ale jak zobaczyÂłem wpis notki jako ostatni to pomyÂślaÂłem Âże wpadÂłaÂś z mulimediami :lol2:
..jak miÂło siĂŞ nie myliĂŚ :*
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:
Trzeba bardziej realne marzenia precyzowaÌ :devil: O, takie jak ja na przyk³ad :devil: Nie minie nawet pó³ dnia i spe³niaj¹ siê :devil:
..Âłatwo ci mĂłwiĂŚ :lol2:
..przecie¿ Twoje marzenia wzglêdem Agatki zawsze bêd¹ siê ró¿ni³y od naszych - to logiczne :lol2:

..ale jak patrzyÂłem na tÂą marynre to mi jeszcze bardziej gorÂąco siĂŞ robiÂło :red:
..po pierwsze na sam widok Agatki :lol2:
..czyli z wraÂżenia :lol2:
..po drugie z powodu upaÂłu za oknem i domu :red:
..a po trzecie ta marynara :red:

..a i jeszcze po czwarte z nerwĂłw :evil: :red:
..tylko 2 relacje :x

..jestem ugotowany :red:
..zapomniaÂłaÂś :?: :lol2:
..nic nie szkodzi :lol2:
..co siĂŞ odwlecze to nie uciecze :lol2:
Bardzo jestem ciekawa, czy jutro w Jarocinie teÂż bĂŞdzie w marynarze :mhm: Nie zdziwiÂłabym siĂŞ wcale :D
.ani ja bym siĂŞ nie zdziwiÂł :devil:
..ale myœlê ¿e lekki t-shirt za³atwi³by sprawê i zda³ egzamin z upa³ów 8)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ohhh nie wiem skÂąd wiedziaÂłem ale jak zobaczyÂłem wpis notki jako ostatni to pomyÂślaÂłem Âże wpadÂłaÂś z mulimediami :lol2:
..jak miÂło siĂŞ nie myliĂŚ :*
Jeszcze w sprawie letniej zwiewne odzieÂży mĂłgÂłbyÂś siĂŞ nie myliĂŚ :lol2:
Ale notka faktycznie nas tu rozpieszcza :racja:
..ale jak patrzyÂłem na tÂą marynre to mi jeszcze bardziej gorÂąco siĂŞ robiÂło :red:
..po pierwsze na sam widok Agatki :lol2:
..czyli z wraÂżenia :lol2:
..po drugie z powodu upaÂłu za oknem i domu :red:
..a po trzecie ta marynara :red:

..a i jeszcze po czwarte z nerwĂłw :evil: :red:
..tylko 2 relacje :x

..jestem ugotowany :red:
Zimny prysznic i czekamy na raportowÂą relacjĂŞ -bo chyba nie pojechaÂła pod ten szpital na jednÂą..... a zresztÂą :devil: :devil: I tu odÂżyÂły przykre doÂświadczenia z tego tygodnia :hmm:

..zapomniaÂłaÂś :?: :lol2:
..nic nie szkodzi :lol2:
..co siĂŞ odwlecze to nie uciecze :lol2:

A co ma wisieĂŚ to nie utonie :lol2: SprawdziÂły siĂŞ przysÂłowia :jupi:
.ani ja bym siĂŞ nie zdziwiÂł :devil:
..ale myœlê ¿e lekki t-shirt za³atwi³by sprawê i zda³ egzamin z upa³ów 8)

Ja bardziej niÂż stroju ciekaw jestem zachowania Agatki -przecieÂż tam muza poleci z gÂłoÂśnikĂłw :tanczy: Trudno chyba jej bĂŞdzie ustaĂŚ w miejscu :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Jeszcze w sprawie letniej zwiewne odzieÂży mĂłgÂłbyÂś siĂŞ nie myliĂŚ :lol2:
Ale notka faktycznie nas tu rozpieszcza :racja:
..taki skarb wpadÂł nam w rĂŞce - nawet mi siĂŞ to nigdy nie ÂśniÂło :szalony:
Zimny prysznic i czekamy na raportowÂą relacjĂŞ -bo chyba nie pojechaÂła pod ten szpital na jednÂą..... a zresztÂą :devil: :devil: I tu odÂżyÂły przykre doÂświadczenia z tego tygodnia :hmm:
..no jest raport..ale szczerze wÂątpiĂŞ w nastĂŞpnÂą relacjĂŞ ;(
..co mi nie przeszkadza mocno trzymaĂŚ zaciÂśniĂŞte kciuki :szalony:

Ja bardziej niÂż stroju ciekaw jestem zachowania Agatki -przecieÂż tam muza poleci z gÂłoÂśnikĂłw :tanczy: Trudno chyba jej bĂŞdzie ustaĂŚ w miejscu :tanczy:
..w zeszÂłym roku byÂła niewzruszona :D
..taka rÂąbanka punkowa pÂłynĂŞÂła z gÂłoÂśnikĂłw a Agatka nawet nie drgnĂŞÂła w rytm :lol2:
..przecieÂż wiemy Âże Agatka woli muzykĂŞ klubowÂą :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..no jest raport..ale szczerze wÂątpiĂŞ w nastĂŞpnÂą relacjĂŞ ;(
..co mi nie przeszkadza mocno trzymaĂŚ zaciÂśniĂŞte kciuki :szalony:
Mocno trzymaÂłeÂś :jupi: WÂłaÂśnie znĂłw byÂła :jupi: Kolejna Âświetna relacja :tanczy:
Agatka nie pró¿nowa³a, kiedy nie by³o jej na wizji :D Zebra³a bardzo du¿o materia³ow i wypowiedzi ró¿nych ludzi :brawa: No a najwa¿niejszy by³ oczywiœcie jej g³os w ca³ej sprawie :brawa:
..w zeszÂłym roku byÂła niewzruszona :D
..taka rÂąbanka punkowa pÂłynĂŞÂła z gÂłoÂśnikĂłw a Agatka nawet nie drgnĂŞÂła w rytm :lol2:
..przecieÂż wiemy Âże Agatka woli muzykĂŞ klubowÂą :tanczy:
Czyli Âże nie mamy szans na zobaczenie Agatki w pogo pod scenÂą :lol2: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Mocno trzymaÂłeÂś :jupi:
..tak mocno Âże teraz nie mogĂŞ rozprostowaĂŚ palcĂłw i piszĂŞ piÂąstkami :devil:
WÂłaÂśnie znĂłw byÂła :jupi: Kolejna Âświetna relacja :tanczy:
Agatka nie pró¿nowa³a, kiedy nie by³o jej na wizji :D Zebra³a bardzo du¿o materia³ow i wypowiedzi ró¿nych ludzi :brawa: No a najwa¿niejszy by³ oczywiœcie jej g³os w ca³ej sprawie :brawa:
..wpaniaÂła prawda :?: :szalony:
..w takie dni jak dzisiejszy kiedy tak dÂługo musieliÂśmy na niÂą czekaĂŚ jestem taki bardzo dumny z naszej dziennikarki :szalony:
..nie doœÌ ¿e piêkna to jeszcze b³yskotliwa i inteligentna :P :P
Czyli Âże nie mamy szans na zobaczenie Agatki w pogo pod scenÂą :lol2: ??
..nie wiem czy nie ma :D
..piszĂŞ jak byÂł ow zeszÂłym roku :D
..w tym roku Agatka bĂŞdzie juÂż bardziej zaznajomiona z festiwalowymi zwyczajami to moÂże jakieÂś punkowe szoÂł przygotuje dla widzĂłw :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

W koĂącu :jupi: W koĂącu widziaÂłem relacjĂŞ :jupi: W koĂącu sobie o mnie przypomnieli :jupi:
O czÂłowieku, ktĂłry tak na dobrÂą sprawĂŞ telewizjĂŞ - czyt. tvn24 moÂże oglÂądaĂŚ od raportowej godziny :jupi:
I praktycznie na tym koniec, ale i tak - tak jak dziÂś jest piĂŞknie :tanczy:

Teraz o kliku sprawach :D Bardzo krĂłtko, niemal w telegraficznym skrĂłcie ;(
Piszecie o wczorajszych g³ównych
No proszê :o A jednak Agatka pracowa³a wczoraj, kiedy my myœleliœmy, ¿e w ogóle nie ma jej w pracy :o I to jakim tematem przysz³o siê jej zaj¹Ì :) Straszne, ¿e akurat z Giertychem :devil: Straszne, ¿e Kajdanowi musia³a te surówki podawaÌ, no ale takie jest ¿ycie kelnera, ¿e ró¿nych goœci musi obs³ugiwaÌ :devil:

Co do dzisiejszych relacji, to jeÂśli w ogĂłle nie planowali livĂłw z Posen, to cieszĂŞ siĂŞ jeszcze bardziej z tego faktu :jupi: :devil: :tanczy: Wszystkie oczywiÂście wspaniaÂłe - dziĂŞki za wartowanie na posterunku naszej Divie capsowej :lol2: :*
Mam nadziejĂŞ, Âże jutro teÂż w takim skÂładzie tutaj bĂŞdziemy? :lol2:

I tak oto przeszedÂłem do tematu Jarocina '07 :tanczy: AÂż mi gĂŞsia skĂłrka wyskoczyÂła jak przypomniaÂłem sobie zeszÂłoroczne relacje :D :D
ChcĂŞ, Âżeby w tym roku byÂło jeszcze lepiej :tanczy: ChoĂŚ zdajĂŞ sobie sprawĂŞ z tego, Âże pogo i bikini nie wchodzÂą w rachubĂŞ, to mam nadziejĂŞ na caÂłe mnĂłstwo wspaniaÂłych i pomysÂłowych relacji - rozmĂłw zwÂłaszcza: z zespoÂłami, festiwalowiczami, organizatorami ... :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

A to juÂż kolejna relacja :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A to juÂż relacja mp3 :D

Na dziœ chyba koniec wspó³pracy? :D
ODPOWIEDZ