W koĂącu :jupi: W koĂącu widziaÂłem relacjĂŞ :jupi: W koĂącu sobie o mnie przypomnieli :jupi:
O czÂłowieku, ktĂłry tak na dobrÂą sprawĂŞ telewizjĂŞ - czyt. tvn24 moÂże oglÂądaĂŚ od raportowej godziny :jupi:
I praktycznie na tym koniec, ale i tak - tak jak dziÂś jest piĂŞknie :tanczy:
Teraz o kliku sprawach

Bardzo krĂłtko, niemal w telegraficznym skrĂłcie
Piszecie o wczorajszych g³ównych
No proszê :o A jednak Agatka pracowa³a wczoraj, kiedy my myœleliœmy, ¿e w ogóle nie ma jej w pracy :o I to jakim tematem przysz³o siê jej zaj¹Ì

Straszne, ¿e akurat z Giertychem :devil: Straszne, ¿e Kajdanowi musia³a te surówki podawaÌ, no ale takie jest ¿ycie kelnera, ¿e ró¿nych goœci musi obs³ugiwaÌ :devil:
Co do dzisiejszych relacji, to jeÂśli w ogĂłle nie planowali livĂłw z Posen, to cieszĂŞ siĂŞ jeszcze bardziej z tego faktu :jupi: :devil: :tanczy: Wszystkie oczywiÂście wspaniaÂłe - dziĂŞki za wartowanie na posterunku naszej Divie capsowej

:*
Mam nadziejĂŞ, Âże jutro teÂż w takim skÂładzie tutaj bĂŞdziemy?
I tak oto przeszedÂłem do tematu Jarocina '07 :tanczy: AÂż mi gĂŞsia skĂłrka wyskoczyÂła jak przypomniaÂłem sobie zeszÂłoroczne relacje
ChcĂŞ, Âżeby w tym roku byÂło jeszcze lepiej :tanczy: ChoĂŚ zdajĂŞ sobie sprawĂŞ z tego, Âże pogo i bikini nie wchodzÂą w rachubĂŞ, to mam nadziejĂŞ na caÂłe mnĂłstwo wspaniaÂłych i pomysÂłowych relacji - rozmĂłw zwÂłaszcza: z zespoÂłami, festiwalowiczami, organizatorami ... :szalony: