Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawĂŞ z tego, jak wielkÂą nam przysÂługĂŞ wyÂświadczasz zamieszczajÂąc te capsy?

DziĂŞkujĂŞ, Âże upiĂŞkszasz i wzbogacasz nam Âżycie tymi multimediami :*
Moderator: Łukasz
No to wspó³czuje ci dziœBlack Jack '62 pisze:W koùcu :jupi: W koùcu widzia³em relacjê :jupi: W koùcu sobie o mnie przypomnieli :jupi:
O czÂłowieku, ktĂłry tak na dobrÂą sprawĂŞ telewizjĂŞ - czyt. tvn24 moÂże oglÂądaĂŚ od raportowej godziny :jupi:
Co ty robisz z Agatki kelnerkê :o ?? Wypraszam sobieNo proszê :o A jednak Agatka pracowa³a wczoraj, kiedy my myœleliœmy, ¿e w ogóle nie ma jej w pracy :o I to jakim tematem przysz³o siê jej zaj¹ÌStraszne, ¿e akurat z Giertychem :devil: Straszne, ¿e Kajdanowi musia³a te surówki podawaÌ, no ale takie jest ¿ycie kelnera, ¿e ró¿nych goœci musi obs³ugiwaÌ :devil:
Ty siĂŞ piszeszCo do dzisiejszych relacji, to jeÂśli w ogĂłle nie planowali livĂłw z Posen, to cieszĂŞ siĂŞ jeszcze bardziej z tego faktu :jupi: :devil: :tanczy: Wszystkie oczywiÂście wspaniaÂłe - dziĂŞki za wartowanie na posterunku naszej Divie capsowej:*
Mam nadziejĂŞ, Âże jutro teÂż w takim skÂładzie tutaj bĂŞdziemy?![]()
Nie widzialem zeszÂłorocznych, ale to ''lepiej'' to chyba tylko pogo w bikini w kurzu pod scenÂąChcĂŞ, Âżeby w tym roku byÂło jeszcze lepiej :tanczy: ChoĂŚ zdajĂŞ sobie sprawĂŞ z tego, Âże pogo i bikini nie wchodzÂą w rachubĂŞ, to mam nadziejĂŞ na caÂłe mnĂłstwo wspaniaÂłych i pomysÂłowych relacji - rozmĂłw zwÂłaszcza: z zespoÂłami, festiwalowiczami, organizatorami ... :szalony:
..Black to zawsze ma inny punkt widzenia :devil:marcinkowsky pisze:Co ty robisz z Agatki kelnerkê :o ?? Wypraszam sobieBlack Jack '62 pisze: No proszê :o A jednak Agatka pracowa³a wczoraj, kiedy my myœleliœmy, ¿e w ogóle nie ma jej w pracy :o I to jakim tematem przysz³o siê jej zaj¹ÌStraszne, ¿e akurat z Giertychem :devil: Straszne, ¿e Kajdanowi musia³a te surówki podawaÌ, no ale takie jest ¿ycie kelnera, ¿e ró¿nych goœci musi obs³ugiwaÌ :devil:
To logiczne, Âże jak miaÂła bliÂżej (a z tego co wiem Giertychowie z LPRu sÂą spod Poznania) to pojechaÂła porozmawiaĂŚ i nagraĂŚrozmowĂŞ z Gertychem seniorem -nie widzĂŞ w tym nic dziwnego :> Na pewno p. Grzegorz byÂł jej bardzo wdziĂŞczny za pracĂŞ jakÂą wykonaÂła na rzecz jego materiaÂłu
![]()
Agatka zdobyÂła bardzo cenny gÂłos w sprawie -praktycznie w tej sprawie naj naj najwaÂżniejszy:brawa:
..ja widzia³em i do Twoich s³ów dodam ¿eby jeszcze dorzuciÌ do pe³ni szczêœcia - trochê klimatu ³ódstokowego czyli b³otne k¹pieleNie widzialem zesz³orocznych, ale to ''lepiej'' to chyba tylko pogo w bikini w kurzu pod scen¹Oczywiœcie przed kamerami i z mikrofonem w rêku :tanczy:
Tyle razy musieliœmy obejœÌ siê smakiem, ¿e dziœ siê nad nami ulitowali..mam nadziejê ¿e notka siê nie podda³a bo Agatka mia³a znowu relacjê - czyli dzis Anna Jêdrzejowska dotrzyma³a s³owa i tak jak powiedzia³a kolejne relacje - a przynajmniej ta jedna by³a :jupi:
A mo¿e tak jak dziœ bêdê popo³udniowe b¹dŸ wieczorne relacjeNa festiwal nie wybierasz?? Ja siê mocno zastaniawiam, bo mo¿e na raport bym dojechaÌ zd¹¿y³
![]()
A co z imprezk¹ na moj¹ czeœÌ?Ja siê bym pisa³ i na Jarocin i na b³otne k¹piele (najlepiej wspólne) i na pisanie na forum - te¿ wspólne, ale czasu mi brak
![]()
![]()
..no to podobno Ty jesteœ niepe³noletnia :>A co z imprezk¹ na moj¹ czeœÌ?Te¿ nie masz czasu?
..a juÂż mi siĂŞ wydawaÂło ze tak sprawnie wszystko idzie :rozglada:GdybyÂś wiedzial, w jakich bĂłlach rodziÂły siĂŞ te capsy...![]()
..oj BlackyJa siĂŞ bym pisaÂł i na Jarocin i na bÂłotne kÂąpiele (najlepiej wspĂłlne) i na pisanie na forum - teÂż wspĂłlne, ale czasu mi brak
![]()
Taki cholerny pracuœ z nego :> no nie wiem notko, ale ja bym siêczu³ niedowartoœciowany :] Przecie¿ Black obieca³ Ci imprezkênot that kind pisze:A co z imprezk¹ na moj¹ czeœÌ?Ja siê bym pisa³ i na Jarocin i na b³otne k¹piele (najlepiej wspólne) i na pisanie na forum - te¿ wspólne, ale czasu mi brak
![]()
![]()
TeÂż nie masz czasu?
A choĂŚbyÂś sekundkĂŞ miaÂła to czekamy :tanczy:MyÂślĂŞ, Âże mp3 z kawaÂłeczka relacji teÂż nie ma sensu dawaĂŚ, no chyba Âże byÂście chcieliAle to jutro - przy okazji jarociĂąskich relacji wrzucĂŞ
Ja to jestem najbardziej Âżwawy w nocy -ale wtedy z reguÂły nie oglÂądam tiwikaobieÂżyÂświat pisze:..oto kolejne dowody na to Âże dla nas - fanĂłw Âżycie zaczyna siĂŞ po.. poÂłudniu![]()
O widzisz -tak samo myÂślimy
..Black pisaÂł Âże jemu to nie przeszkadza ale moÂże jednak przemyÂślaÂł sprawĂŞ![]()
..nie martw siĂŞ coÂś na pewno w sprawie imprezki wymyÂślimy
..musimy ci siĂŞ jakoÂś odwdziĂŞczyĂŚ za to czym nas darzysz![]()
No wiesz..oj BlackyJa siĂŞ bym pisaÂł i na Jarocin i na bÂłotne kÂąpiele (najlepiej wspĂłlne) i na pisanie na forum - teÂż wspĂłlne, ale czasu mi brak
![]()
![]()
..myœlê ¿e jakbyœ mia³ pewnoœÌ co do b³otnej k¹pieli to znalaz³ byœ czas
..i to nawet caÂłkiem sporo![]()
Je¿eli prognozy siê sprawdz¹: zarówno te nasze jak i tvnu..jedyna niepewna to Agatka na festiwalu..no i relacje - ich iloœÌ![]()
..pewne jest to Âże na pyÂł i kurz pod scenÂą poleje siĂŞ deszcz![]()
![]()
..w imiĂŞ naszej jednomyÂślnoÂści podpisujĂŞ siĂŞ pod wszystkimmarcinkowsky pisze: Taki cholerny pracuÂś z nego :> no nie wiem notko, ale ja bym siĂŞczuÂł niedowartoÂściowany :] PrzecieÂż Black obiecaÂł Ci imprezkĂŞNiemoÂżliwe, Âżeby dÂżentelmen za ktĂłrego siĂŞ uwaÂża przecieÂż skÂładaÂł damom obietnice bez pokrycia :nie: MoÂże innym damom tak wypada, ale nie tobie :*
nie martw siĂŞ -ja i obi coÂś wymyÂślimy :tanczy:
Jak jutro poczujemu punka to siĂŞ zabawimy![]()
..a mo¿e wszystko narazOoooOOMyœla³em, ¿e zd¹¿ê przed Tob¹ skoùczyÌ
Jak widaĂŚ bieglej posÂługujesz siĂŞ kalwaiturÂą :devil: Lub szybciej myÂślisz i precyzujesz zdania ;;)
..wszystkim nam daÂł siĂŞ poznaĂŚNo wieszZnĂłw o tym samym pomyÂślaÂłem
Ale to chyba dlatego, Âże wszyscy juÂż trochĂŞ znamy Blacka :devil:
..no nie taka znĂłw caÂła reszta do zaakceptowania :stop:
JeÂżeli prognozy siĂŞ sprawdzÂą: zarĂłwno te nasze jak i tvnuZa nasze dziÂś zmĂłwmy paciorek :spiewa: A resztĂŞ zaakceptujemy takÂą jaka bĂŞdzie
[/b]
I juÂż bierzesz przykÂład z Blacka :> Nie zapomniaÂłeÂś o pewnej damie przypadkiem :> O brÂązowookiej zawsze pamiĂŞtasz a o ........ wÂłaÂśnie notko jaki masz kolor oczuobieÂżyÂświat pisze:..w imiĂŞ naszej jednomyÂślnoÂści podpisujĂŞ siĂŞ pod wszystkim![]()
![]()
..moÂże byĂŚ Âże wÂłasnÂą krwiÂą![]()
..jak prawdziwy rycerz naszej BroÂązowookiej Damy![]()
ZnĂłw siĂŞ bĂŞdĂŞ charakteryzowaÂł..to siĂŞ musimy wyspaĂŚ przed jutrzejszym czy tam weekendowym dopiero szaleĂąstwem
..wszystko na to wskazuje Âże dzis piĂŞkny dzieĂą przed nami :jupi:marcinkowsky pisze: Agatko i tvn24 - dajcie jutro takiego czadu jakiego jeszcze nigdy w Jarocinie Âżadna kapela nie daÂła :tanczy: :rydzyk:![]()
Relacje majÂą byĂŚ nie z tej ziemi!!!
notka przestaĂą :stop:JuÂż zaczynam tĂŞskniĂŚ do marynary![]()
To mnie na rĂłwne nogi poderwaÂło -cholera se pomyÂślaÂłem Lars Urlich do Jarocina przyjechaÂł :szalony: Agatka faktycznie miaÂła niezÂły akompaniament..pierwsze wejÂście bardzo efektowne zatem i do tego solo perkusyjne w tle - szaleĂąstwo dosÂłownie :szalony:
..czekamy..czekamy :tanczy:marcinkowsky pisze:Jesssuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
Tylko czemu ten uÂśmiech taki skrĂŞpowany :uhh: ??
A nic, Agatka i tak ma Âświetny nastrĂłj i full energii :tanczy: To siĂŞ liczy![]()
..to prawdaCaÂły tydzieĂą siĂŞ do tego wydarzenia przygotowywaÂłem a teraz mimo tych przygotowaĂą oczom nie wierzĂŞ![]()
![]()
:szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
..ja jestem zdania Âże ani marynary ani bikini dzis spodziewaĂŚ siĂŞ nie moÂżemy - z jednej strony dobrze z drugiej niedobrzenotka przestaĂą :stop:JuÂż zaczynam tĂŞskniĂŚ do marynary![]()
![]()
bo znowu wykrakasz i Agatka zaÂłoÂży marynarĂŞ a tego przecieÂż nie chcemy
Teraz juÂż jest idealnie..... no prawie idealnie -piszĂŞ dla formalnoÂści Âżeby zostaĂŚ wiernym idei bikini
![]()
..notka :szalony:To mnie na rĂłwne nogi poderwaÂło -cholera se pomyÂślaÂłem Lars Urlich do Jarocina przyjechaÂł :szalony: Agatka faktycznie miaÂła niezÂły akompaniament![]()
super notka dziĂŞki za ten fragment poweryzujÂący :tanczy:
Tylko gorzej jak wy³¹cznie uœmiechy Andrzeja Leppera przyjdzie nam ogl¹daÌobie¿yœwiat pisze:..czekamy..czekamy :tanczy:
..Agatka mia³a mocne wejœcie..póŸniej ju¿ tylko coraz lepiej mo¿e siê bêdzie sytuacja rozwijaÌ to uœmiechów bêdzie wiêcej![]()
ChcĂŞ Âżeby juÂż natychmiast doszÂło co do czego :ban: JuÂż usiedzieĂŚ nie mogĂŞ taki jestem zniecierpliwony :ban: A tu ani widu ani sÂłychu naszep\j piĂŞknoÂści..ale na takie wydarzenie moÂżna by siĂŞ rok przygotowywaĂŚ i tak nic by to nie daÂło
..szok i wraÂżenia i tak wezmÂą gĂłrĂŞ jak juÂż dojdzie co do czego![]()
W sprawie stroju owszem bo i mi podoba siê dzisiejszy, ale w sprawie iloœci relacji nie :nie: Maj¹ byÌ w ka¿dym serwisie :ban:..ale przecie¿ i my musimy iœÌ na ustêpstwa
Wszystko widaĂŚ jak na dÂłoni :brawa: Tylko Âżeby notka miaÂła jakieÂś super okazje do robienia capsĂłw..notka :szalony:
..nie no - nie wyobraÂżam sobie juÂż Âżycia bez ciebie :szalony:
..dopiero na Twoich capsach widzĂŞ co Agatka miaÂła w rĂŞku i czym tak wymachiwaÂła w relacji :szalony:
..to Gazeta JarociĂąska
..jak na razie nie jest Ÿle - ju¿ jesteœmy po kolejnej relacji :tanczy:marcinkowsky pisze: Tylko gorzej jak wy³¹cznie uœmiechy Andrzeja Leppera przyjdzie nam ogl¹daÌ![]()
Nie mogĂŞ siĂŞ pozpiebraĂŚ po relacji :aniol: i po konferencji Polaczka![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Efcia i 23 gości