Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ach :D Notko :lol2: Dziêki Twojej robocie ... wróÌ ... pracy to forum jest tak bogate :szalony:

Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawĂŞ z tego, jak wielkÂą nam przysÂługĂŞ wyÂświadczasz zamieszczajÂąc te capsy? :) Wzbogacasz nie tylko nasze zbiory w coraz to nowe zdjĂŞcia, ale nas ubogacasz :lol2:

DziĂŞkujĂŞ, Âże upiĂŞkszasz i wzbogacasz nam Âżycie tymi multimediami :*
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:W koĂącu :jupi: W koĂącu widziaÂłem relacjĂŞ :jupi: W koĂącu sobie o mnie przypomnieli :jupi:
O czÂłowieku, ktĂłry tak na dobrÂą sprawĂŞ telewizjĂŞ - czyt. tvn24 moÂże oglÂądaĂŚ od raportowej godziny :jupi:
No to wspó³czuje ci dziœ ;) Ale wyobraŸ sobie co i jak by by³o, gdyby nie notka :spiewa:
No proszê :o A jednak Agatka pracowa³a wczoraj, kiedy my myœleliœmy, ¿e w ogóle nie ma jej w pracy :o I to jakim tematem przysz³o siê jej zaj¹Ì :) Straszne, ¿e akurat z Giertychem :devil: Straszne, ¿e Kajdanowi musia³a te surówki podawaÌ, no ale takie jest ¿ycie kelnera, ¿e ró¿nych goœci musi obs³ugiwaÌ :devil:
Co ty robisz z Agatki kelnerkĂŞ :o ?? Wypraszam sobie :x To logiczne, Âże jak miaÂła bliÂżej (a z tego co wiem Giertychowie z LPRu sÂą spod Poznania) to pojechaÂła porozmawiaĂŚ i nagraĂŚrozmowĂŞ z Gertychem seniorem -nie widzĂŞ w tym nic dziwnego :> Na pewno p. Grzegorz byÂł jej bardzo wdziĂŞczny za pracĂŞ jakÂą wykonaÂła na rzecz jego materiaÂłu :D
Agatka zdobyÂła bardzo cenny gÂłos w sprawie -praktycznie w tej sprawie naj naj najwaÂżniejszy :D :brawa:

Co do dzisiejszych relacji, to jeÂśli w ogĂłle nie planowali livĂłw z Posen, to cieszĂŞ siĂŞ jeszcze bardziej z tego faktu :jupi: :devil: :tanczy: Wszystkie oczywiÂście wspaniaÂłe - dziĂŞki za wartowanie na posterunku naszej Divie capsowej :lol2: :*
Mam nadziejĂŞ, Âże jutro teÂż w takim skÂładzie tutaj bĂŞdziemy? :lol2:
Ty siê piszesz :lol2: ?? Na festiwal nie wybierasz :lol2: ?? Ja siê mocno zastaniawiam, bo mo¿e na raport bym dojechaÌ zd¹¿y³ :lol:
ChcĂŞ, Âżeby w tym roku byÂło jeszcze lepiej :tanczy: ChoĂŚ zdajĂŞ sobie sprawĂŞ z tego, Âże pogo i bikini nie wchodzÂą w rachubĂŞ, to mam nadziejĂŞ na caÂłe mnĂłstwo wspaniaÂłych i pomysÂłowych relacji - rozmĂłw zwÂłaszcza: z zespoÂłami, festiwalowiczami, organizatorami ... :szalony:
Nie widzialem zeszÂłorocznych, ale to ''lepiej'' to chyba tylko pogo w bikini w kurzu pod scenÂą :lol: OczywiÂście przed kamerami i z mikrofonem w rĂŞku :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..mam nadziejĂŞ Âże notka siĂŞ nie poddaÂła bo Agatka miaÂła znowu relacjĂŞ - czyli dzis Anna JĂŞdrzejowska dotrzymaÂła sÂłowa i tak jak powiedziaÂła kolejne relacje - a przynajmniej ta jedna byÂła :jupi:

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze: No proszê :o A jednak Agatka pracowa³a wczoraj, kiedy my myœleliœmy, ¿e w ogóle nie ma jej w pracy :o I to jakim tematem przysz³o siê jej zaj¹Ì :) Straszne, ¿e akurat z Giertychem :devil: Straszne, ¿e Kajdanowi musia³a te surówki podawaÌ, no ale takie jest ¿ycie kelnera, ¿e ró¿nych goœci musi obs³ugiwaÌ :devil:
Co ty robisz z Agatki kelnerkĂŞ :o ?? Wypraszam sobie :x To logiczne, Âże jak miaÂła bliÂżej (a z tego co wiem Giertychowie z LPRu sÂą spod Poznania) to pojechaÂła porozmawiaĂŚ i nagraĂŚrozmowĂŞ z Gertychem seniorem -nie widzĂŞ w tym nic dziwnego :> Na pewno p. Grzegorz byÂł jej bardzo wdziĂŞczny za pracĂŞ jakÂą wykonaÂła na rzecz jego materiaÂłu :D
Agatka zdobyÂła bardzo cenny gÂłos w sprawie -praktycznie w tej sprawie naj naj najwaÂżniejszy :D :brawa:
..Black to zawsze ma inny punkt widzenia :devil:
..albo po prostu nie darzy sympatiÂą Kajdanowicza :devil:

Nie widzialem zeszÂłorocznych, ale to ''lepiej'' to chyba tylko pogo w bikini w kurzu pod scenÂą :lol: OczywiÂście przed kamerami i z mikrofonem w rĂŞku :tanczy:
..ja widzia³em i do Twoich s³ów dodam ¿eby jeszcze dorzuciÌ do pe³ni szczêœcia - trochê klimatu ³ódstokowego czyli b³otne k¹piele :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ja siĂŞ bym pisaÂł i na Jarocin i na bÂłotne kÂąpiele (najlepiej wspĂłlne :lol2: ) i na pisanie na forum - teÂż wspĂłlne, ale czasu mi brak ;( ;(
..mam nadziejĂŞ Âże notka siĂŞ nie poddaÂła bo Agatka miaÂła znowu relacjĂŞ - czyli dzis Anna JĂŞdrzejowska dotrzymaÂła sÂłowa i tak jak powiedziaÂła kolejne relacje - a przynajmniej ta jedna byÂła :jupi:
Tyle razy musieliœmy obejœÌ siê smakiem, ¿e dziœ siê nad nami ulitowali :lol2:

Na festiwal nie wybierasz :lol2: ?? Ja siê mocno zastaniawiam, bo mo¿e na raport bym dojechaÌ zd¹¿y³ :lol:
A mo¿e tak jak dziœ bêdê popo³udniowe b¹dŸ wieczorne relacje :lol2: W dzieù bêd¹ ¿yÌ polityk¹, a w nocy muzyk¹ :tanczy: To nic nie stracisz, a zobacz, ile mo¿esz zyskaÌ :tanczy: nie zapomnij wzi¹Ì aparatu :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ja siĂŞ bym pisaÂł i na Jarocin i na bÂłotne kÂąpiele (najlepiej wspĂłlne :lol2: ) i na pisanie na forum - teÂż wspĂłlne, ale czasu mi brak ;( ;(
A co z imprezk¹ na moj¹ czeœÌ? :lol2: Te¿ nie masz czasu? ;(

GdybyÂś wiedzial, w jakich bĂłlach rodziÂły siĂŞ te capsy... ;(

Niestety nie od poczÂątku mam nagranÂą relacjĂŞ, to i capsĂłw mniej :/
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MyÂślĂŞ, Âże mp3 z kawaÂłeczka relacji teÂż nie ma sensu dawaĂŚ, no chyba Âże byÂście chcieli ;) Ale to jutro - przy okazji jarociĂąskich relacji wrzucĂŞ :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..oto kolejne dowody na to Âże dla nas - fanĂłw Âżycie zaczyna siĂŞ po.. poÂłudniu :lol:
..no to podobno Ty jesteÂś niepeÂłnoletnia :> :lol:
..Black pisaÂł Âże jemu to nie przeszkadza ale moÂże jednak przemyÂślaÂł sprawĂŞ :lol:
..nie martw siĂŞ coÂś na pewno w sprawie imprezki wymyÂślimy 8)
..musimy ci siĂŞ jakoÂś odwdziĂŞczyĂŚ za to czym nas darzysz :D
GdybyÂś wiedzial, w jakich bĂłlach rodziÂły siĂŞ te capsy... ;(
..a juÂż mi siĂŞ wydawaÂło ze tak sprawnie wszystko idzie :rozglada:
..kwadrans po relacji pojawiaÂły siĂŞ cudeĂąka :neutral:
..oj Blacky :lol:
..myœlê ¿e jakbyœ mia³ pewnoœÌ co do b³otnej k¹pieli to znalaz³ byœ czas :lol2:
..i to nawet caÂłkiem sporo :lol:

..jedyna niepewna to Agatka na festiwalu..no i relacje - ich iloœÌ ;)
..pewne jest to Âże na pyÂł i kurz pod scenÂą poleje siĂŞ deszcz :lol2:
:arrow:
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
Taki cholerny pracuÂś z nego :> no nie wiem notko, ale ja bym siĂŞczuÂł niedowartoÂściowany :] PrzecieÂż Black obiecaÂł Ci imprezkĂŞ :D NiemoÂżliwe, Âżeby dÂżentelmen za ktĂłrego siĂŞ uwaÂża przecieÂż skÂładaÂł damom obietnice bez pokrycia :nie: MoÂże innym damom tak wypada, ale nie tobie :*
nie martw siĂŞ -ja i obi coÂś wymyÂślimy :tanczy:
Jak jutro poczujemu punka to siĂŞ dopiero zabawimy :lol:
MyÂślĂŞ, Âże mp3 z kawaÂłeczka relacji teÂż nie ma sensu dawaĂŚ, no chyba Âże byÂście chcieli ;) Ale to jutro - przy okazji jarociĂąskich relacji wrzucĂŞ :D
A choĂŚbyÂś sekundkĂŞ miaÂła to czekamy :tanczy:

[ Dodano: Czw Lip 19, 2007 5:39 pm ]
OoooOO :D Myœla³em, ¿e zd¹¿ê przed Tob¹ skoùczyÌ :lol: Jak widaÌ bieglej pos³ugujesz siê kalwaitur¹ :devil: Lub szybciej myœlisz i precyzujesz zdania ;;)
obieÂżyÂświat pisze:..oto kolejne dowody na to Âże dla nas - fanĂłw Âżycie zaczyna siĂŞ po.. poÂłudniu :lol:
Ja to jestem najbardziej Âżwawy w nocy -ale wtedy z reguÂły nie oglÂądam tiwika ;)

..Black pisaÂł Âże jemu to nie przeszkadza ale moÂże jednak przemyÂślaÂł sprawĂŞ :lol:
..nie martw siĂŞ coÂś na pewno w sprawie imprezki wymyÂślimy 8)
..musimy ci siĂŞ jakoÂś odwdziĂŞczyĂŚ za to czym nas darzysz :D
O widzisz -tak samo myœlimy :lol2: Coraz wiêcej odkrywam nas ³¹czy :lol2:
..oj Blacky :lol:
..myœlê ¿e jakbyœ mia³ pewnoœÌ co do b³otnej k¹pieli to znalaz³ byœ czas :lol2:
..i to nawet caÂłkiem sporo :lol:
No wiesz :shock: ZnĂłw o tym samym pomyÂślaÂłem :lol: Ale to chyba dlatego, Âże wszyscy juÂż trochĂŞ znamy Blacka :devil:
..jedyna niepewna to Agatka na festiwalu..no i relacje - ich iloœÌ ;)
..pewne jest to Âże na pyÂł i kurz pod scenÂą poleje siĂŞ deszcz :lol2:
:arrow:
JeÂżeli prognozy siĂŞ sprawdzÂą: zarĂłwno te nasze jak i tvnu :lol2: Za nasze dziÂś zmĂłwmy paciorek :spiewa: A resztĂŞ zaakceptujemy takÂą jaka bĂŞdzie :D [/b]
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Taki cholerny pracuÂś z nego :> no nie wiem notko, ale ja bym siĂŞczuÂł niedowartoÂściowany :] PrzecieÂż Black obiecaÂł Ci imprezkĂŞ :D NiemoÂżliwe, Âżeby dÂżentelmen za ktĂłrego siĂŞ uwaÂża przecieÂż skÂładaÂł damom obietnice bez pokrycia :nie: MoÂże innym damom tak wypada, ale nie tobie :*
nie martw siĂŞ -ja i obi coÂś wymyÂślimy :tanczy:
Jak jutro poczujemu punka to siĂŞ zabawimy :lol:
..w imiĂŞ naszej jednomyÂślnoÂści podpisujĂŞ siĂŞ pod wszystkim :lol2: 8)
..moÂże byĂŚ Âże wÂłasnÂą krwiÂą :lol2:
..jak prawdziwy rycerz naszej BroÂązowookiej Damy 8)
OoooOO :D Myœla³em, ¿e zd¹¿ê przed Tob¹ skoùczyÌ :lol: Jak widaÌ bieglej pos³ugujesz siê kalwaitur¹ :devil: Lub szybciej myœlisz i precyzujesz zdania ;;)
..a moÂże wszystko naraz :lol:
..ÂżartowaÂłem - nie jestem taki zarozumiaÂły :)
..zadecydowaÂł przypadek :lol2:
No wiesz :shock: ZnĂłw o tym samym pomyÂślaÂłem :lol: Ale to chyba dlatego, Âże wszyscy juÂż trochĂŞ znamy Blacka :devil:
..wszystkim nam daÂł siĂŞ poznaĂŚ :lol2:
..dobrze Âże nie we znaki :lol2;
..i dobrze Âże kiedyÂś chociaÂż miaÂł wiĂŞcej czasu ;)

JeÂżeli prognozy siĂŞ sprawdzÂą: zarĂłwno te nasze jak i tvnu :lol2: Za nasze dziÂś zmĂłwmy paciorek :spiewa: A resztĂŞ zaakceptujemy takÂą jaka bĂŞdzie :D [/b]
..no nie taka znĂłw caÂła reszta do zaakceptowania :stop:
..marynara - nie do zaakceptowania :]
..ma³a iloœÌ relacji - nie do zaakceptowania :]

..a caÂła reszta rzeczywiÂście moÂże byĂŚ taka jaka ma byĂŚ :lol2:

..to siĂŞ musimy wyspaĂŚ przed jutrzejszym czy tam weekendowym dopiero szaleĂąstwem :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..w imiĂŞ naszej jednomyÂślnoÂści podpisujĂŞ siĂŞ pod wszystkim :lol2: 8)
..moÂże byĂŚ Âże wÂłasnÂą krwiÂą :lol2:
..jak prawdziwy rycerz naszej BroÂązowookiej Damy 8)
I juÂż bierzesz przykÂład z Blacka :> Nie zapomniaÂłeÂś o pewnej damie przypadkiem :> O brÂązowookiej zawsze pamiĂŞtasz a o ........ wÂłaÂśnie notko jaki masz kolor oczu :lol2: ?? BĂŞdziesz naszÂą damÂą kolejnÂą, tylko zdradÂź nam proszĂŞ kolor oczu :lol2:
..to siĂŞ musimy wyspaĂŚ przed jutrzejszym czy tam weekendowym dopiero szaleĂąstwem :lol2:
ZnĂłw siĂŞ bĂŞdĂŞ charakteryzowaÂł :lol: Ja najlepiej dziaÂłam nastĂŞpnego dnia po nieprzespanej nocy :lol2:
Agatko i tvn24 - dajcie jutro takiego czadu jakiego jeszcze nigdy w Jarocinie Âżadna kapela nie daÂła :tanczy: :rydzyk: :lol2:
Relacje majÂą byĂŚ nie z tej ziemi :lol2: !!!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Jarocin czas zacz¹Ì :jupi: :jupi:

..jest Agatka :jupi:

..byÂła juÂż relacja w Poranku :jupi:

..Agatka piĂŞknie siĂŞ ubraÂła - nie w bikini ale strĂłj jest Âświetny - coÂś na wzĂłr safari :lol2:

..pierwsze wejÂście bardzo efektowne zatem i do tego solo perkusyjne w tle - szaleĂąstwo dosÂłownie :szalony:
marcinkowsky pisze: Agatko i tvn24 - dajcie jutro takiego czadu jakiego jeszcze nigdy w Jarocinie Âżadna kapela nie daÂła :tanczy: :rydzyk: :lol2:
Relacje majÂą byĂŚ nie z tej ziemi :lol2: !!!
..wszystko na to wskazuje Âże dzis piĂŞkny dzieĂą przed nami :jupi:
..nie dajĂŞ moich capsĂłw bo widzĂŞ Âże notka juÂż jest z nami :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A jest notka jest :D

Bardzo Âładny strĂłj - rzeczywiÂście odbiega od tego ''codziennego'' :D
JuÂż zaczynam tĂŞskniĂŚ do marynary :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Niestety dÂźwiĂŞk nie od poczÂątku :?
http://www.sendspace.com/file/v1mtm5
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Jesssuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: Tylko czemu ten uÂśmiech taki skrĂŞpowany :uhh: ??
A nic, Agatka i tak ma Âświetny nastrĂłj i full energii :tanczy: To siĂŞ liczy 8)

CaÂły tydzieĂą siĂŞ do tego wydarzenia przygotowywaÂłem a teraz mimo tych przygotowaĂą oczom nie wierzĂŞ :lol: :lol: :lol: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
notka przestaĂą :stop: :lol: :lol: bo znowu wykrakasz i Agatka zaÂłoÂży marynarĂŞ a tego przecieÂż nie chcemy :lol: Teraz juÂż jest idealnie..... no prawie idealnie -piszĂŞ dla formalnoÂści Âżeby zostaĂŚ wiernym idei bikini 8)

Ale nawet w najpiĂŞkniejszym Âśnie nie sÂądziÂłem, Âże bĂŞdĂŞ Âświadczem czegoÂś takiego jak poranku :szalony: :szalony:

Muszê och³on¹Ì.... raz.... dwa.... trzy... muszê och³on¹Ì :szalony: :szalony:
..pierwsze wejÂście bardzo efektowne zatem i do tego solo perkusyjne w tle - szaleĂąstwo dosÂłownie :szalony:
To mnie na rĂłwne nogi poderwaÂło -cholera se pomyÂślaÂłem Lars Urlich do Jarocina przyjechaÂł :szalony: Agatka faktycznie miaÂła niezÂły akompaniament :lol2:
super notka dziĂŞki za ten fragment poweryzujÂący :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Jesssuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: Tylko czemu ten uÂśmiech taki skrĂŞpowany :uhh: ??
A nic, Agatka i tak ma Âświetny nastrĂłj i full energii :tanczy: To siĂŞ liczy 8)
..czekamy..czekamy :tanczy:
..Agatka mia³a mocne wejœcie..póŸniej ju¿ tylko coraz lepiej mo¿e siê bêdzie sytuacja rozwijaÌ to uœmiechów bêdzie wiêcej :lol2:
CaÂły tydzieĂą siĂŞ do tego wydarzenia przygotowywaÂłem a teraz mimo tych przygotowaĂą oczom nie wierzĂŞ :lol: :lol: :lol: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
..to prawda :lol2:
..ale na takie wydarzenie moÂżna by siĂŞ rok przygotowywaĂŚ i tak nic by to nie daÂło :lol2:
..szok i wraÂżenia i tak wezmÂą gĂłrĂŞ jak juÂż dojdzie co do czego :lol2:
notka przestaĂą :stop: :lol: :lol: bo znowu wykrakasz i Agatka zaÂłoÂży marynarĂŞ a tego przecieÂż nie chcemy :lol: Teraz juÂż jest idealnie..... no prawie idealnie -piszĂŞ dla formalnoÂści Âżeby zostaĂŚ wiernym idei bikini 8)
..ja jestem zdania Âże ani marynary ani bikini dzis spodziewaĂŚ siĂŞ nie moÂżemy - z jednej strony dobrze z drugiej niedobrze :lol2:
..ale przecie¿ i my musimy iœÌ na ustêpstwa :lol2:
To mnie na rĂłwne nogi poderwaÂło -cholera se pomyÂślaÂłem Lars Urlich do Jarocina przyjechaÂł :szalony: Agatka faktycznie miaÂła niezÂły akompaniament :lol2:
super notka dziĂŞki za ten fragment poweryzujÂący :tanczy:
..notka :szalony:
..nie no - nie wyobraÂżam sobie juÂż Âżycia bez ciebie :szalony:
..dopiero na Twoich capsach widzĂŞ co Agatka miaÂła w rĂŞku i czym tak wymachiwaÂła w relacji :szalony:
..to Gazeta JarociĂąska :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..czekamy..czekamy :tanczy:
..Agatka mia³a mocne wejœcie..póŸniej ju¿ tylko coraz lepiej mo¿e siê bêdzie sytuacja rozwijaÌ to uœmiechów bêdzie wiêcej :lol2:
Tylko gorzej jak wy³¹cznie uœmiechy Andrzeja Leppera przyjdzie nam ogl¹daÌ :x
Nie mogĂŞ siĂŞ pozpiebraĂŚ po relacji :aniol: i po konferencji Polaczka :evil:
..ale na takie wydarzenie moÂżna by siĂŞ rok przygotowywaĂŚ i tak nic by to nie daÂło :lol2:
..szok i wraÂżenia i tak wezmÂą gĂłrĂŞ jak juÂż dojdzie co do czego :lol2:
ChcĂŞ Âżeby juÂż natychmiast doszÂło co do czego :ban: JuÂż usiedzieĂŚ nie mogĂŞ taki jestem zniecierpliwony :ban: A tu ani widu ani sÂłychu naszep\j piĂŞknoÂści :x
..ale przecie¿ i my musimy iœÌ na ustêpstwa :lol2:
W sprawie stroju owszem bo i mi podoba siĂŞ dzisiejszy, ale w sprawie iloÂści relacji nie :nie: MajÂą byĂŚ w kaÂżdym serwisie :ban:
..notka :szalony:
..nie no - nie wyobraÂżam sobie juÂż Âżycia bez ciebie :szalony:
..dopiero na Twoich capsach widzĂŞ co Agatka miaÂła w rĂŞku i czym tak wymachiwaÂła w relacji :szalony:
..to Gazeta JarociĂąska :D
Wszystko widaĂŚ jak na dÂłoni :brawa: Tylko Âżeby notka miaÂła jakieÂś super okazje do robienia capsĂłw 8) :rydzyk:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Tylko gorzej jak wy³¹cznie uœmiechy Andrzeja Leppera przyjdzie nam ogl¹daÌ :x
Nie mogĂŞ siĂŞ pozpiebraĂŚ po relacji :aniol: i po konferencji Polaczka :evil:
..jak na razie nie jest Âźle - juÂż jesteÂśmy po kolejnej relacji :tanczy:

..ta nadana z mniejszym powerem ale teÂż ku naszej uciesze :lol2:
..ale kiedy bĂŞdÂą jacyÂś goÂście :?: :uwaga:

..widziaÂłem Âże juÂż tak Âładnie siĂŞ co niektĂłrzy bawiÂą :tanczy:
ODPOWIEDZ