Dzis tuż przed 10 w łączeniu z porankiem było widać fajny "kombinezon" w który ubrana jest dzis Dagmara to taki dzień kiedy żałuje ze DNŻ prowadzony jest za stołem a nie na stojąco
wielkifan pisze:Dzis tuż przed 10 w łączeniu z porankiem było widać fajny "kombinezon" w który ubrana jest dzis Dagmara to taki dzień kiedy żałuje ze DNŻ prowadzony jest za stołem a nie na stojąco
Trochę z innej beczki: śniło mi się, że DKS pojechała relacjonować ME w siatkówce i... trafiła do kadry w miejsce jednej z kontuzjowanych zawodniczek. Chyba za dużo tvn24...
michal_borkowski pisze:Trochę z innej beczki: śniło mi się, że DKS pojechała relacjonować ME w siatkówce i... trafiła do kadry w miejsce jednej z kontuzjowanych zawodniczek. Chyba za dużo tvn24...
Fajne masz sny hehe,ale historia dobra może faktycznie za dużo TVN24
A tak na marginesie czy ktoś może wie, co dzieje się z DKS?? Ostatnia aktywność na FB ponad tydzień temu, tutaj też ostatnie capsy bardzo dawno... Jakiś urlop czy co?
pelek pisze:A tak na marginesie czy ktoś może wie, co dzieje się z DKS?? Ostatnia aktywność na FB ponad tydzień temu, tutaj też ostatnie capsy bardzo dawno... Jakiś urlop czy co?
Nie bojcie sie - wroci. Moze jeszce w tym tygodniu.
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź