Hello!

Tak siĂŞ wita ze mnÂą moja nagrywarka, kiedy jÂą uruchamiam

Wspominam moj¹ nagrywarkê poniewa¿ wydaje mi sê, ¿e dziewczyna jest w tym w¹tku lubiana doœÌ :rozglada: Dawno mnie tu nie by³o :rozglada: Ale widzê ¿e wcale za mn¹ nie têskniliœcie :rozglada: Nic dziwnego dziewczêta tak Was rozpieszcza³y :rozglada: Agatka piêknie relacjonowa³a, a notka równie piêknie to uwiecznia³a :tanczy: Wygryz³a mnie z robienia mp3 :> Ale to nic, tak jest lepiej i niech tak zostanie :stop: :tanczy:
Agatka, nasza kochana

swoimi sobotnimi, jakÂże poruszajÂącymi relacjami przywoÂłaÂła mnie mnie do porzÂądku ( :*)
Pozwolê sobie jeszcze wspomnieÌ festiwal jarociùski :rozglada: Rozochocona pi¹tkowymi zapowiedziami tvn24 jakoby maj¹ relacjonowaÌ a¿ do niedzieli, w³aœnie na dzieù wczorajszy zaplanowa³am wypad do Jarocina. Mam ca³kiem blisko - wed³ug mojego brata, który doœÌ czêsto wyje¿d¿a tam w interesach, jakieœ 45 minut drogi samochodem osobowym.

W sobotnie popoÂłudnie okazaÂło siĂŞ, Âże nici z moich planĂłw :/ PstryknĂŞÂłoby siĂŞ gwieÂżdzie kilka fotek

mielibyÂśmy pamiÂątkĂŞ z tegorocznego festiwalu

OczywiÂście jeÂśli Agatka nie pogoniÂłaby upierdliwej fanki :rozglada: Nie, nie zrobiÂłaby tego :nie: WspominaliÂście juÂż o tym, ale nie zaszkodzi powtĂłrzyĂŚ

IleÂż wraÂżliwoÂści moÂżna dostrzec w tych oczachi i usÂłyszeĂŚ w jej sÂłowach
:> MogÂłaby zaraziĂŚ co niektĂłrych swoich kolegĂłw redakcyjnych, ktĂłrym owej wraÂżliwoÂści w tych dniach zabrakÂło
maxxx pisze:A Agatka znĂłw ma tragiczny temat i znĂłw piĂŞknie-tzn z wyczuciem o nim opowiada
Tylko jeden caps zd¹¿y³em ale mo¿e inni bed¹ miec wiêcej ..
JeÂśli masz na myÂśli notkĂŞ to uprzedzam, Âże capsĂłw nie bĂŞdzie :uhh: Z nas dwĂłch tylko ja oglÂądam wieczorne i nocne serwisy tvn24 :spiewa: pod warunkiem, Âże PaweÂł je prowadzi :rozglada: a jak wiadomo PawÂła nie ma :spiewa:
Dziêki ch³opaki :* gdyby nie Wy nie wiedzia³a³abym o tym, ¿e nasza gwiazda do tak pó¿nych godzin nocnych wczoraj pracowa³a

W zaistniaÂłej sytuacji nie bĂŞdziemy chyba mieli za zÂłe jeÂśli
obieÂżyÂświat pisze: po tak intensywnym czasie pracy Agatka pĂłjdzie teraz na zasÂłuÂżony odpoczynek
Oby nie za dÂługo :rydzyk: :rozglada: