Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ale trafiÂłem :lol:
..a juÂż miaÂłem dzis na forum nie zaglÂądaĂŚ :rozglada:
not that kind pisze:No dobrze :D
To, jak sami widzicie, capsy z drugiej czĂŞÂści raportu z wczoraj :arrow:
..widzê ¿e ty widzia³aœ drug¹ czêœÌ relacji..bo marcinkowsky chyba da³ z pocz¹tku :roll:
..nie waÂżne :lol2:
..i tak nie ma co porĂłwnywaĂŚ waszych capsĂłw :lol2:
Niestety, gdzieÂś mi siĂŞ zapodziaÂło mp3 :hmm: Ale jak znajdĂŞ to wrzucĂŞ ;)
..koniecznie..koniecznie :rydzyk:
..ja ani sekundy nie sÂłyszaÂłem :/
Wczoraj na tym etapie skoĂączyÂłam ''przygodĂŞ'' z tvn24, bo po ciÂągÂłym wpatrywaniu siĂŞ w te obrazki, ktĂłre sÂą za AgatÂą i z prawej strony ekranu i tak juÂż miaÂłam spore problemy z zaÂśniĂŞciem :stop:
..mogÂłaÂś patrzeĂŚ na pierwszy plan :lol2:
..spaÂłabyÂś jak anioÂł :aniol:

..a co tam masz dalej w zanadrzu :?: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieÂżyÂświat pisze:..mogÂłaÂś patrzeĂŚ na pierwszy plan :lol2:
Hehe ;) Nie sposĂłb byÂło nie patrzeĂŚ ;) Poza tym Agata bardzo przejmujÂąco i zajmujÂąco relacjonowaÂła :]
..a co tam masz dalej w zanadrzu :?: :lol2:
Capsy z poranka :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Relacja mp3

Uprzedzam, Âże z Poranka mam capsy tylko do godziny 9:45 :]
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..mogÂłaÂś patrzeĂŚ na pierwszy plan :lol2:
Hehe ;) Nie sposĂłb byÂło nie patrzeĂŚ ;) Poza tym Agata bardzo przejmujÂąco i zajmujÂąco relacjonowaÂła :]
..masz oczywiÂście racjĂŞ - peÂłnÂą racjĂŞ :]
Capsy z poranka :arrow:
Relacja mp3
..to w tej relacji Agatka opowiadaÂła Âże choĂŚ trudno w to uwierzyĂŚ stoi w kuchni w ktĂłrej jeszcze przedwczoraj ktoÂś robiÂł sobie Âśniadanie :rozglada:
..muszĂŞ czym prĂŞdzej zaÂładowaĂŚ relacjĂŞ :)
Uprzedzam, Âże z Poranka mam capsy tylko do godziny 9:45 :]
Âżebym siĂŞ za mocno nie napalaÂł :?: :lol2:

..no dobrze to czekam na dalsze :lol2:
..jak do tej pory diametralnie poprawiÂłaÂś mi nastĂłj noteczko :* :* :*
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze:Âżebym siĂŞ za mocno nie napalaÂł :?: :lol2:
CoÂś koÂło tego :lol2:
..no dobrze to czekam na dalsze :lol2:
..jak do tej pory diametralnie poprawiÂłaÂś mi nastĂłj noteczko :* :* :*
CieszĂŞ siĂŞ :)

Druga relacja z Poranka, ktĂłrÂą widziaÂłam :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

I relacja mp3 :)
Tutaj nie zd¹¿y³am nagraÌ momentu, w którym Krzysztof nazywa Agatê - Agat¹ Adamek :hmm: Jego b³¹d, mój brak refleksu :hmm:

Jeszcze zostaÂły capsy z tylko jednej relacji-rozmowy...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O :o Notka kniaziĂłwna naszÂą pocieszycielkÂą w dalszym ciÂągu jest :jupi: :jupi:

Czyta³em o tym, ¿e wypominali mi, i¿ nie urz¹dzi³em na Twoj¹ czeœÌ ¿adnej imprezki, ale obiecuje raz jeszcze, ¿e to uczyniê :] Niech tylko uporam siê ze sprawami zawodowymi ... a g³ównie ¿yciowymi, to pohulamy sobie :tanczy:
Jaka cenna jesteœ - ka¿dy musi sobie na to pytanie z osobna odpowiedzieÌ. Nikt widzisz, poza Tob¹, tak siê o nas i nasze intelektualne ¿o³¹dki nie troszczy :*

A teraz niestety ... no w³aœnie :/ Ju¿ muszê niestety wyjœÌ ... a dopiero co wszed³em :rozglada: Ale z wielk¹ .... ogromn¹ wdziêcznoœci¹ odchodzê :*
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Tutaj nie zd¹¿y³am nagraÌ momentu, w którym Krzysztof nazywa Agatê - Agat¹ Adamek :hmm: Jego b³¹d, mój brak refleksu :hmm:
..na szczĂŞÂście w porĂŞ siĂŞ poprawiÂł :x
..Agatka jak zwykle byÂła bardziej wyrozumiaÂła niÂż my i skwitowaÂła wszystko uÂśmiechem :)
..i to juÂż uchwyciÂłaÂś :*
Jaka cenna jesteœ - ka¿dy musi sobie na to pytanie z osobna odpowiedzieÌ. Nikt widzisz, poza Tob¹, tak siê o nas i nasze intelektualne ¿o³¹dki nie troszczy :*
..jaka cenna jest :?:
..jest bezcennym skarbem :*
Jeszcze zostaÂły capsy z tylko jednej relacji-rozmowy...
..kiedy sÂłuchaÂłem tej rozmowy w poranku miaÂłem wraÂżenie Âże Agatka chce zakasaĂŚ rĂŞkawy i rzuciĂŚ siĂŞ czynnie na pomoc poszkodowanym :)
..co i moÂże od poÂłudnia robi :rozglada:
..skoro i tak nie by³o livów to mo¿e spo¿ytkowali jakoœÌ ten zaprzepaszczony czas :rozglada:
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Jaka cenna jesteœ - ka¿dy musi sobie na to pytanie z osobna odpowiedzieÌ. Nikt widzisz, poza Tob¹, tak siê o nas i nasze intelektualne ¿o³¹dki nie troszczy :*
..jaka cenna jest :?:
..jest bezcennym skarbem :*
Zawstydzacie mnie :red:
Tym bardziej nie zasÂługujĂŞ na te sÂłowa, Âże ani wczoraj, ani dziÂś nie spisaÂłam siĂŞ w stu procentach :/

WczeÂśniej wspominana rozmowa na capsach :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I w mp3 :)

I to juÂż koniec :rozglada: DziĂŞkujĂŞ za uwagĂŞ :rozglada: Do rychÂłego zobaczenia... Agaty :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Zawstydzacie mnie :red:
Tym bardziej nie zasÂługujĂŞ na te sÂłowa, Âże ani wczoraj, ani dziÂś nie spisaÂłam siĂŞ w stu procentach :/
..nic nie szkodzi Âże nie w stu procentach :)
..nawet napisaĂŚ Âże liczÂą siĂŞ przede wszystkim szczere chĂŞci to zdecydowanie za maÂło :]
..liczy siĂŞ kaÂżdy caps i kaÂżdy plik mp3 - sÂą na wagĂŞ zÂłota :lol2:
..z³oto pochodzi od /ciebie wiêc i ty jesteœ skarbem - si³¹ rzeczy - chcesz tego czy nie :tanczy:
I to juÂż koniec :rozglada: DziĂŞkujĂŞ za uwagĂŞ :rozglada: Do rychÂłego zobaczenia... Agaty :lol2:
..nie chcĂŞ psuĂŚ sobie znowu nastroju ale wydaje mi siĂŞ Âże po tak intensywnym czasie pracy Agatka pĂłjdzie teraz na zasÂłuÂżony odpoczynek :neutral:
..nas to nie cieszy..ale có¿..nale¿y jej siê - obiektywnie..choÌ z bólem i ³zami w oczach..i gardle stwierdzi³ fan ;( ;( ;( ;(
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

A Agatka znĂłw ma tragiczny temat i znĂłw piĂŞknie-tzn z wyczuciem o nim opowiada :brawa:
Tylko jeden caps zd¹¿y³em ale mo¿e inni bed¹ miec wiêcej ..
Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
pawell

Post autor: pawell »

Kolejna relacja Agaty, a raczej rozmowa z policjantem z tego miejsca:

ObrazekObrazek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Hello! :D Tak siê wita ze mn¹ moja nagrywarka, kiedy j¹ uruchamiam :lol: Wspominam moj¹ nagrywarkê poniewa¿ wydaje mi sê, ¿e dziewczyna jest w tym w¹tku lubiana doœÌ :rozglada: Dawno mnie tu nie by³o :rozglada: Ale widzê ¿e wcale za mn¹ nie têskniliœcie :rozglada: Nic dziwnego dziewczêta tak Was rozpieszcza³y :rozglada: Agatka piêknie relacjonowa³a, a notka równie piêknie to uwiecznia³a :tanczy: Wygryz³a mnie z robienia mp3 :> Ale to nic, tak jest lepiej i niech tak zostanie :stop: :tanczy:
Agatka, nasza kochana :D swoimi sobotnimi, jakÂże poruszajÂącymi relacjami przywoÂłaÂła mnie mnie do porzÂądku ( :*)
Pozwolê sobie jeszcze wspomnieÌ festiwal jarociùski :rozglada: Rozochocona pi¹tkowymi zapowiedziami tvn24 jakoby maj¹ relacjonowaÌ a¿ do niedzieli, w³aœnie na dzieù wczorajszy zaplanowa³am wypad do Jarocina. Mam ca³kiem blisko - wed³ug mojego brata, który doœÌ czêsto wyje¿d¿a tam w interesach, jakieœ 45 minut drogi samochodem osobowym. :) W sobotnie popo³udnie okaza³o siê, ¿e nici z moich planów :/ Pstryknê³oby siê gwie¿dzie kilka fotek :roll: mielibyœmy pami¹tkê z tegorocznego festiwalu :roll: Oczywiœcie jeœli Agatka nie pogoni³aby upierdliwej fanki :rozglada: Nie, nie zrobi³aby tego :nie: Wspominaliœcie ju¿ o tym, ale nie zaszkodzi powtórzyÌ :) Ile¿ wra¿liwoœci mo¿na dostrzec w tych oczachi i us³yszeÌ w jej s³owach :)
:> MogÂłaby zaraziĂŚ co niektĂłrych swoich kolegĂłw redakcyjnych, ktĂłrym owej wraÂżliwoÂści w tych dniach zabrakÂło :roll:
maxxx pisze:A Agatka znĂłw ma tragiczny temat i znĂłw piĂŞknie-tzn z wyczuciem o nim opowiada
JeÂśli masz na myÂśli notkĂŞ to uprzedzam, Âże capsĂłw nie bĂŞdzie :uhh: Z nas dwĂłch tylko ja oglÂądam wieczorne i nocne serwisy tvn24 :spiewa: pod warunkiem, Âże PaweÂł je prowadzi :rozglada: a jak wiadomo PawÂła nie ma :spiewa:
Dziêki ch³opaki :* gdyby nie Wy nie wiedzia³a³abym o tym, ¿e nasza gwiazda do tak pó¿nych godzin nocnych wczoraj pracowa³a :shock: W zaistnia³ej sytuacji nie bêdziemy chyba mieli za z³e jeœli :arrow:
obieÂżyÂświat pisze: po tak intensywnym czasie pracy Agatka pĂłjdzie teraz na zasÂłuÂżony odpoczynek :neutral:
Oby nie za dÂługo :rydzyk: :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..DÂżastina hejki :*
..juÂż myÂślaÂłem Âże i na nas siĂŞ obraziÂłaÂś :rozglada:
maxxx pisze:A Agatka znĂłw ma tragiczny temat i znĂłw piĂŞknie-tzn z wyczuciem o nim opowiada :brawa:
..maxxx - tym razem ty jesteÂś nieoceniony - dziĂŞki :)
..to fakt..relacja w wykonaniu Agatki znĂłw chwytaÂła za serce :(
..to jej wyczucie i takt przy relacjonowaniu takich tragicznych wydarzeĂą sÂą naprawdĂŞ nieocenione :brawa:
pawell pisze:Kolejna relacja Agaty, a raczej rozmowa z policjantem z tego miejsca:
..tobie teÂż wielkie wielkie dziĂŞki :)
..chÂłopaki - jesteÂście super forum-kompanami :brawa:

..u mnie to wygl¹d¹³o tak..¿e ogl¹da³em specjalny magazyn 24h z Bogdanem Rymanowskim ale tylko w telewizorze wiêc do capsów nijak dostaÌ bym siê nie móg³ :/
..to znaczy mog³em po 21.30 w³¹czyÌ kiedy ju¿ by³o wiadomo ¿e Agatka zajmuje siê tematem ale myœla³em ze nie bêdzie wiêcej relacji :spiewa:

..dzis juÂż Poznaniem 'dyryguje' Joanna :]
..ale jakoÂś wielkiego smutku z tego powodu nie odczuwam bo caÂły czas mam w pamiĂŞci ten weekend - raz lepszy dla nas raz gorszy..ale obiektywnie stwierdzajÂąc przepeÂłniony AgatkÂą :)

..poza tym jak juÂż pisaÂłem..jeszcze przed relacjami z trasy :!: - na odpoczynek jak maÂło kto zasÂłuÂżyÂła sobie nasza Gwiazda :)
..obawiam siĂŞ Âże to bĂŞdzie raczej dÂługo..a tak po dotychczasowej polityce tvn24 wnioskujĂŞ :/
..Agatka pracowaÂła niemal non stop przez ponad 2 tygodnie to teraz czas na innych :/
Mam ca³kiem blisko - wed³ug mojego brata, który doœÌ czêsto wyje¿d¿a tam w interesach, jakieœ 45 minut drogi samochodem osobowym. :) W sobotnie popo³udnie okaza³o siê, ¿e nici z moich planów :/ Pstryknê³oby siê gwie¿dzie kilka fotek :roll: mielibyœmy pami¹tkê z tegorocznego festiwalu :roll:
..teraz to juÂż zupeÂłnie przeÂżyĂŚ nie mogĂŞ tego Âże tvn24 tylko jeden dzieĂą byÂła w Jarocinie ;(
..ty pewnie teÂż :?:
..jeÂśli nie bardziej :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

:shock: SÂłyszaÂłem w radiu o 21. w RMFie, Âże byÂł wypadek pod Poznaniem, ale w Âżyciu nie przyszÂło do gÂłowy, Âże jeszcze bĂŞdÂą tam targaĂŚ AgatkĂŞ :shock: :hmm:

Znów b³¹¹ddddddd :hmm: :hmm:
Jasna cholera, niech to wszyscy diabli, czy ja chociaÂż raz nie mĂłgÂłbym popisaĂŚ siĂŞ przeczuciem :hmm: ??

Ona siĂŞ mĂŞczy, poÂświĂŞca dla widzĂłw, a widzowie (niektĂłrzy :spiewa: ) w tym czasie...... nawet lepiej niech nie mĂłwiÂą co robili :hmm: :hmm:

ChÂłopaki, dobrze, Âże wykazaliÂście siĂŞ wspaniaÂłomyÂślnoÂściÂą :) Stokrotne dziĂŞki :rydzyk:

obie¿yœwiat pisze: ..u mnie to wygl¹d¹³o tak..¿e ogl¹da³em specjalny magazyn 24h z Bogdanem Rymanowskim ale tylko w telewizorze wiêc do capsów nijak dostaÌ bym siê nie móg³ :/
..to znaczy mog³em po 21.30 w³¹czyÌ kiedy ju¿ by³o wiadomo ¿e Agatka zajmuje siê tematem ale myœla³em ze nie bêdzie wiêcej relacji :spiewa:
Ale widziaÂłeÂś, sÂłyszaÂłeÂś a to przecieÂż dla fana najwaÂżniejsze :]
..dzis juÂż Poznaniem 'dyryguje' Joanna :]
..ale jakoÂś wielkiego smutku z tego powodu nie odczuwam bo caÂły czas mam w pamiĂŞci ten weekend - raz lepszy dla nas raz gorszy..ale obiektywnie stwierdzajÂąc przepeÂłniony AgatkÂą :)

..poza tym jak juÂż pisaÂłem..jeszcze przed relacjami z trasy :!: - na odpoczynek jak maÂło kto zasÂłuÂżyÂła sobie nasza Gwiazda :)
..obawiam siĂŞ Âże to bĂŞdzie raczej dÂługo..a tak po dotychczasowej polityce tvn24 wnioskujĂŞ :/
..Agatka pracowaÂła niemal non stop przez ponad 2 tygodnie to teraz czas na innych :/
To zabrzmiaÂło jak wyrocznia :shock: Serio teraz juÂż nie mamy co liczyĂŚ na jakÂąkolwiek relacjĂŞ Agatki :shock: ?? ZaÂłamujesz mnie z samego rana..... wÂłaÂściwie to poÂłudnia :/

Mam ca³kiem blisko - wed³ug mojego brata, który doœÌ czêsto wyje¿d¿a tam w interesach, jakieœ 45 minut drogi samochodem osobowym. :) W sobotnie popo³udnie okaza³o siê, ¿e nici z moich planów :/ Pstryknê³oby siê gwie¿dzie kilka fotek :roll: mielibyœmy pami¹tkê z tegorocznego festiwalu :roll:
..teraz to juÂż zupeÂłnie przeÂżyĂŚ nie mogĂŞ tego Âże tvn24 tylko jeden dzieĂą byÂła w Jarocinie ;(
..ty pewnie teÂż :?:
..jeÂśli nie bardziej :rozglada:
:hmm: Jesuuu :hmm: Gdybym ja miaÂł 45 minut drogi to ani sekundy bym nie czekaÂł tylko pruÂł prosto na festiwal :szalony: Âżeby oczywiÂście ulubionej dziennikarki szukaĂŚ :szalony: Ale jakbym dotarÂł nawet tak jak wyliczyÂłem na raport popoÂłudniowy w piÂątek to obszedÂłbym siĂŞ smakiem :/

Kolejny raz sprawdza siĂŞ przysÂłowie: co masz zrobiĂŚ dziÂś, nie odkÂładaj na jutro :]

KoĂączÂąc....... Czyli Âże co :uhh: Przez najbliÂższe dni przyjdzie nam egzystowaĂŚ bez Agatki :uhh:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze::shock: SÂłyszaÂłem w radiu o 21. w RMFie, Âże byÂł wypadek pod Poznaniem, ale w Âżyciu nie przyszÂło do gÂłowy, Âże jeszcze bĂŞdÂą tam targaĂŚ AgatkĂŞ :shock: :hmm:
..Agatka tak na dobrÂą sprawĂŞ to mogÂła juÂż nawet byĂŚ od dluÂższego czasu w domu - choĂŚ nie pewnie jeszcze w pracy byÂła - ale zapewne jeszcze nie w Poznaniu..bo wypadek wydarzyÂł siĂŞ o 17.30 :roll:
..no a live'y byÂły dopiero po 21. wieczorem :roll:
..wiêc tak z marszu pos³ali bidulkê umêczon¹ livowaniem i podró¿¹ do kolejnej roboty :(

Znów b³¹¹ddddddd :hmm: :hmm:
Jasna cholera, niech to wszyscy diabli, czy ja chociaÂż raz nie mĂłgÂłbym popisaĂŚ siĂŞ przeczuciem :hmm: ??
..z tym to siĂŞ chyba trzeba urodziĂŚ - to siĂŞ ma albo siĂŞ tego nie wcale ;)
Ona siĂŞ mĂŞczy, poÂświĂŞca dla widzĂłw, a widzowie (niektĂłrzy :spiewa: ) w tym czasie...... nawet lepiej niech nie mĂłwiÂą co robili :hmm: :hmm:
..zawsze znajdzie siĂŞ ktoÂś kto zauwaÂży..ktoÂś kto udokumentuje..obcapsuje..niemoÂżliwe Âżeby coÂś nam umkneÂło ;)
..no a póŸniej ju¿ tylko wszyscy siê nad tym co zaobserwujemy wspólnie rozczulamy :)
..wychwalamy AgatkĂŞ pod niebiosa..bo zasÂługuje na to - cudowna jest pod kaÂżdym wzglĂŞdem :* :brawa:
Ale widziaÂłeÂś, sÂłyszaÂłeÂś a to przecieÂż dla fana najwaÂżniejsze :]
..to fakt..to waÂżne :)
..pamiĂŞtam jak ciĂŞÂżko mi byÂło w tamte wakacje kiedy przegapiÂłem ten nocny dyÂżur Agatki na lotnisku kiedy ta afera z lÂądowaniem tureckiego samolotu byÂła :hmm:
..wtedy te¿ Agatka od bladego œwitu do póŸnej nocy pracowa³a :)
.
KoĂączÂąc....... Czyli Âże co :uhh: Przez najbliÂższe dni przyjdzie nam egzystowaĂŚ bez Agatki :uhh:
..wydaje mi siĂŞ Âże to nawet mogÂą byĂŚ tygodnie :spiewa:
..choĂŚ mam nadziejĂŞ Âże siĂŞ mylĂŞ i to bardzo :]
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obie¿yœwiat pisze:..wiêc tak z marszu pos³ali bidulkê umêczon¹ livowaniem i podró¿¹ do kolejnej roboty :(
Takie Âżycie reportera -musi byĂŚ tam, gdzie coÂś siĂŞ dzieje ;) A Âże to poznaĂąskie jeszcze wydarzenie to ''wpasowaÂło'' siĂŞ (mĂłwiÂąc brzydko) w ramĂłwkĂŞ tvn24 to Agatka musiaÂła pĂŞdziĂŚ robiĂŚ kolejnÂą profesjonalnÂą robotĂŞ :)

..to fakt..to waÂżne :)
..pamiĂŞtam jak ciĂŞÂżko mi byÂło w tamte wakacje kiedy przegapiÂłem ten nocny dyÂżur Agatki na lotnisku kiedy ta afera z lÂądowaniem tureckiego samolotu byÂła :hmm:
..wtedy te¿ Agatka od bladego œwitu do póŸnej nocy pracowa³a :)
No to teraz jeszcze mia³a mo¿liwoœÌ zahartowania siê dzieù wczeœniej, kiedy spêdza³a noc z poszkodowanymi na Œl¹sku :]
I tym wÂłaÂśnie sposobem przypomniaÂłeÂś mi, po co tak wÂłaÂściwie dziÂś wszedÂłem na forum :)
Bo pocz¹tkowo mia³em niema³e problemy. Nie przeszkadza³o mi to cieszyÌ siê pewn¹ zdobycz¹, ¿onglowaÌ ni¹, hahaÌ siê, chuchaÌ i dmuchaÌ :spiewa: Jak zobaczy³em co przegapi³em to zapomnia³em zapodaÌ :hmm: otó¿ z poranku uda³o mi siê zapisaÌ pewien rarytas, na którym to w³aœnie widaÌ Agatkê pracuj¹c¹ nocn¹ por¹ :)

Obrazek

Jak my tu mamy wobec tego widoku :P :P Nie wÂściekaĂŚ siĂŞ na operatora, Âże nam Agatki w obfitszym kadrze nie chciaÂł na Jarocinie pokazaĂŚ :evil: ??

..wydaje mi siĂŞ Âże to nawet mogÂą byĂŚ tygodnie :spiewa:
..choĂŚ mam nadziejĂŞ Âże siĂŞ mylĂŞ i to bardzo :]
Tygodnieeeeeeeeeee :shock: !! Ty chyba Âżartujesz :uhh: ?? :hyh: !!

Powiedz, Âże Âżartujesz, natychmiast masz mi to napisaĂŚ :ban: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
ODPOWIEDZ