Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

1.
budzi Âśpiew ptakĂłw,
Jaseeee Black :D chyba gÂłosik Anity :D:D pewnie telewizor zapuszczasz na caÂły regulator pamiĂŞtaj ze to jest mobbing :lol:

2.Bluzka rzeczywiÂście Âśliczna

3. Marcin interweniowaÂł w sprawie Tommy Lees i Fuckty o Sooper nie byÂło mowy :P
Tommy Lees juz nie pisze sooper moge teÂż nie pisaĂŚ :D
Fuckty zostajÂą .... !!!!
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

kamuii pisze:1.
budzi Âśpiew ptakĂłw,
Jaseeee Black :D chyba gÂłosik Anity :D:D

OK :D powiedzmy, Âże to i to :D Albo lepiej, budzi mnie Âśpiew ptakĂłw, a rozbudza gÂłos Anity, oczywiÂście tylko w te dni kiedy prowadzi ranki, ostatnio sÂą to ''aÂż'' dwa: wtorkowy i Âśrodowy...
A jak siĂŞ bĂŞdzie ksztaÂłtowaÂł nadchodzÂący tydzieĂą :?: Czy, jeÂśli w ogĂłle, bĂŞdzie Anita, to to juz bĂŞdzie przedwakacyjne poÂżegnanie :niepewny: ZresztÂą, ja juÂż od jakichÂś dwu tygodni, kaÂżde spotkanie z AnitÂą traktujĂŞ jako to poÂżegnalne, tak na wszelki wypadek. Na szczĂŞÂście na razie dmuchaÂłem na zimne, ale doskonale zdajĂŞ sobie sprawĂŞ z tego, Âże to tymczasowe (:niepewny:) rozstanie w koĂącu nadejdzie ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DziĂŞki, ale mĂłgÂłbyÂś jeszcze poczekaĂŚ do ... wieczora z kasowaniem ich?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Do wieczora albo i dÂłuÂżej - nie mogĂŞ tych filmĂłw otworzyĂŚ ;( Z formatami wmp nie mam problemĂłw, a ten nie idzie :sad: Administratorze - moÂże poratujesz potrzebujÂących :?:

Znalaz³em dziœ chwilê by poskanowaÌ kilka artyku³ów z gazet, by³em na mieœcie, znalz³em profesjonalnego, acz powolnego goœcia, który zobowi¹za³ siê poskanowaÌ to, co mu 3 razy :!: t³umaczy³em.
ZeskanowaÂł wszystko o co prosiÂłem z wyjÂątkiem ostatniego najnowszego ''wakacyjnego'' artykuÂłu z Twojego Stylu :[

Ale, na otarcie Âłez, jest chociaÂż to:
Tak patrzy siĂŞ na Beskidy :P

Obrazek

Mam jeszcze zeszÂłorocznÂą sesjĂŞ dla TS-u (wiem, Âże nie ma ich nigdzie w necie):
Anita Werner - TwĂłj Styl (sierpieĂą 2004)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
PS A ten ostatni TS i tak (niedÂługo) zeskanujĂŞ :[ :hyhy:
Ostatnio zmieniony wtorek 21 cze 2005, 13:58 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Qrcze. jestem gejem ale jak patrze na te zdjÂątka to mnie ta kobieta normalnie rusza. Tak samo jak jej gÂłos :lol:
Ale cenimy jÂą po pierwsze za dziennikarstwo :!:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
niss
Początkujący
Początkujący

Post autor: niss »

Mi sie tylko jeden filmik zawiesi³. A je¿eli jest ju¿ poruszany temat filmików, to i ja coœ zapodam. Jest to filmik z "³apu-capu" (2003 r.), zapewne wiêkszoœÌ ma, ale mo¿e znajd¹ siê tacy co nie maj¹ :)
http://free.of.pl/n/nissan/tvn24anita.wmv
...ah ten spokĂłj u Anity :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Fucktycznie niektĂłrzy go juÂż majÂą :wink:

A widziaÂł ktoÂś dziÂś poranek :?: AleÂż Anita siĂŞ spiekÂła :lol: Ledwo jÂą byÂło widaĂŚ w tych ciemniejszych czĂŞÂściach studia :lol: PiĂŞknie siĂŞ opaliÂła - widaĂŚ ma mnĂłstwo wolnego czasu.... OpaleniznĂŞ Anity, chyba zazdroÂśnie, podziwiaÂł Tomasz Zubilewicz. Poza tym byÂło bieganie po studio - dosÂłownie, mnĂłstwo przeglÂądĂłw prasy, nowy biaÂły Âżakiet i czarna nowa spĂłdnica.
CzyÂżby to juÂż siĂŞ staÂło :?: To byÂł ostatni poranek... :?:
No i chyba nie bĂŞdzie Anity jutro w faktach, bo Patrycja powiedziaÂła na koniec: ja zapraszam teÂż na jutro.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Black Jack '62 pisze: ja zapraszam teÂż na jutro.
ja nie byÂło. Jedynie byÂło ono domyÂślne :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

tobi pisze:
Black Jack '62 pisze: ja zapraszam teÂż na jutro.
ja nie byÂło. Jedynie byÂło ono domyÂślne :lol:
ZastosowaÂła najwyraÂźniej podmiot domyÂślny, no i na razie niestety Anity na jej stanowisku nie widaĂŚ. Ale poczekajmy, moÂże siĂŞ pojawi.
Jeszcze sÂłowo do wczorajszego Poranka. Anicie przypadÂło w ,,zaszycie'' zapowiedzenie materiaÂłu G. Kajdanowicza :twisted:
Nie bez powodu doda³am tê ,,z³¹ buŸkê'', bo szlag mnie trafi³, kiedy us³ysza³am ile bólu by³o w g³osie Anity, s³ychaÌ (widaÌ z reszt¹ te¿) by³o ogromny ¿al, kiedy wypowiada³a imiê i nazwisko ,,pana *a_utomata'', który bezpodstawnie zaj¹³ jej miejsce.

----------------------
*a_utomat - przyrzÂąd mechaniczny zbudowany na wzĂłr istoty ÂżyjÂącej i naÂśladujÂący jej ruchy, maszyna wykonujÂąca caÂły cykl pracy bez udziaÂłu czÂłowieka :evil2:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Ja mam do fanĂłw pani Werner jedno pytanie: Na jakiej podstawie uwaÂżacie, Âże to wÂłaÂśnie Ona powinna byĂŚ lansowana?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Przestudiuj szczegó³owo ten w¹tek, a wszystko stanie siê jasne :smile:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

1. wyglÂąd
2. profesjonalizm
3. duÂżo widzĂłw jÂą lubi
4. lepsza np. od Kajdanowicza
5. otrzymaÂła Wiktora
6. miÂły gÂłos

A moÂże Ty odpowiedz teraz na pytanie dlaczego nie powinna byĂŚ lansowana.
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Czytam ten wÂątek codziennie i wiem, Âże bardzo lubicie AnitĂŞ, ale mi chodziÂło raczej o to, czy aby napewno uwaÂżacie, Âże nie ma lepszych dziennikarzy w TVN24, ktĂłrzy powinni byĂŚ w pierwszej kolejnoÂści lansowani? OczywiÂście nie mĂłwiĂŞ tutaj o Kajdanowiczu....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

AleÂż na pewno sÂą inny Âświetni dziennikarze zasÂługujÂący na awans problem w tym ze lansowani sÂą nie ci a ci ktĂłrzy majÂą chody... patrz pan Grzegorz Kajdanowicz i pan ÂŁukasz Grass

A co do Anity to ona juÂż pokazaÂła co potrafi a ciÂągle musi to udawadniaĂŚ
Android <3
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

ÂŁukasz Grass merytorycznie nie jest zÂły, problem ma tylko w tym, Âże przed kamerÂą jest taki nijaki...
ODPOWIEDZ