Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nika pisze:Ch³opaki, proponujê g³êboki oddech, jakiœ d³u¿szy spacerek, dobry obiadek i nie myslenie o Joasi chociaz jeden dzieù. Bo widzê, ¿e jesteœcie na skraju wyczerpania psychicznego i taki ma³y detoksik Wam nie zaszkodzi
WÂłaÂśnie posÂłuchajcie dobrych rad :aniol:
Ja wÂłaÂśnie wracam z takiego detoksiku :shock:
WyobraÂźcie sobie 9 mega dluuuuuuuuuugich dni bez Joasi w jakielkolwiek postaci :shock:
Jezzzzu jak ja przeÂżyÂłem :shock: :devil:
Zero netu,zero tv :shock:
arczi pisze:Widze ze Maxxx wrĂłciÂł do Joasi z wojaÂży
Do Was teÂż :szalony: Wracam na nieszczĂŞÂście Joasi,myslaÂła,Âże o jednego mniej a tu niespodzianka :spiewa: :devil:

Godzinke zajĂŞÂło mi nadrobienie lektury :shock:
:brawa: :brawa: :brawa:
WidzĂŞ,Âże nie straciliÂście formy :aniol: No i nowi forumowicze,ktorych bardzo witam :D
Wnioskuje,Âże Joasi byÂło tak powiedzmy w Âśredniej iloÂści :stop: Ale za to co niektĂłre capsy cudne :P SzczegĂłlnie ten jeden z takÂą minkÂą znad Jeziorka :roll:
Noi z dzisiejszego poranka bajka :P :P
P.S 1)Tak sobie dziÂś myÂślaÂłem ,Âże jak wrĂłce wieczorkiem to sobie ÂżyczyÂłbym Joasi w Poranku i bĂŞdzie :jupi: A Wy mĂłwicie ,Âże jest niesÂłuchana :shock:
P.S 2)Wiedzcie,Âże ÂśledziÂłem wiele tv informacyjnych i nigdzie nie ma takiej cudnej prezenterko-reporterki jak Joasia :tanczy:
P.S 3)O co dokÂładnie chodzi ze zmianami w ramĂłwce na jesieni :?: :shock:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

arczi pisze: Nie pisz takich rzeczy w Joasiowym wÂątku, bo jeszcze sie na Ciebie pogniewa, Âże mnie podrywasz i skÂładasz niemoralne propozycje :devil: :devil:
Co Ty! Ona mi zaraz maila wyÂśle z podziĂŞkowaniami, Âże choĂŚ na chwilĂŞ odwrĂłciÂłam TwojÂą uwagĂŞ od Niej! :lol:
arczi pisze: Bo jak sÂądzĂŞ, gdybyÂś byÂła na jachcie z Krzychem, to nie miaÂłabyÂś czasu zajmowaĂŚ siĂŞ nami forumowiczami tylko zabraÂłabyÂś sie za pewnego przystojnego dziennikarza :spiewa: :spiewa:
I tu mnie masz! Pewnie by tak byÂło... :spiewa: , ale nie jest, tak wiĂŞc pozostaje mi plan B i wyruszamy w rejs bez Niego! :roll:

P.S. Witamy spowrotem Maxxa!!! Nareszcie jestes, bo chÂłopaki tu juz szalejÂą :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Jezzzzu jak ja przeÂżyÂłem
Zero netu,zero tv
Ja tez coÂś takiego przeÂżywaÂłem w czerwcu, kiedy pojechaÂłem do Juraty. W norach, w ktĂłrych mieszkaÂłem nie byÂło tv, byÂła Âświetlica a tam tylko TVP i TVN i musiaÂłem ÂżyĂŚ bez Joasi. Trudne, ale moÂżliwe 8)
Do Was teÂż Wracam na nieszczĂŞÂście Joasi,myslaÂła,Âże o jednego mniej a tu niespodzianka
Joasia miaÂła nadzieje, Âże Cie wyeliminowaÂła, ale nic z tego :devil:
WidzĂŞ,Âże nie straciliÂście formy No i nowi forumowicze,ktorych bardzo witam
Fajnie, Âże grono sie poszerza, prawda. Zapewne teÂż widziaÂłeÂś, Âże mieliÂśmy kontakt z prwnÂą dziennikarkÂą radiowÂą, ale kontakt sie urwaÂł ;( ;(
P.S 3)O co dokÂładnie chodzi ze zmianami w ramĂłwce na jesieni
Przeczytaj artykuÂł na tvnfakty.pl. Ale powiem Ci, Âże Joasia zniknie z serwisĂłw wieczornych ;( ;( ;( ;( ;(
Co Ty! Ona mi zaraz maila wyÂśle z podziĂŞkowaniami, Âże choĂŚ na chwilĂŞ odwrĂłciÂłam TwojÂą uwagĂŞ od Niej!
;( ;( ;( ;( ;( ;( To Joasia mnie nie lubi :rozglada: ;( ;(
I tu mnie masz! Pewnie by tak byÂło...
Nic sie nie martw. MoÂże rejs z Krzysiem wypali w przyszÂłym roku 8)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Co Ty! Ona mi zaraz maila wyÂśle z podziĂŞkowaniami, Âże choĂŚ na chwilĂŞ odwrĂłciÂłam TwojÂą uwagĂŞ od Niej! :lol:
WÂłaÂśnie Nika podejrzewaÂłem CiĂŞ o konszachty z JoasiÂą :shock:
P.S. Witamy spowrotem Maxxa!!! Nareszcie jestes, bo chÂłopaki tu juz szalejÂą
Bo w szaleĂąstwie im wiĂŞcej osĂłb tym razniej :devil:
Ja wÂłaÂśnie wracam z takiego detoksiku :shock:
ja to jak bym tyle nie widziaÂł Joasi to juÂż na pewno bym siĂŞ od niej uwolniÂł :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

WÂłaÂśnie Nika podejrzewaÂłem CiĂŞ o konszachty z JoasiÂą
MyÂślisz, Âże one sÂą w zmowie :?: :shock:
A kysz z szatanami w tym wÂątku :devil: :devil:
Bo w szaleĂąstwie im wiĂŞcej osĂłb tym razniej
Jak Joasia nam proces kiedyÂś wytoczy, to bĂŞdzie siĂŞ Âłatwiej broniĂŚ wiĂŞkszÂą grupÂą w sÂądzie :roll:
ja to jak bym tyle nie widziaÂł Joasi to juÂż na pewno bym siĂŞ od niej uwolniÂł
No wÂłaÂśnie. WrĂłciÂł dopiero co z odwyku i juÂż spowrotem po Joasie siĂŞga :devil:
Có¿ za nieroztropnoœÌ :shock:
maxxx

Nika pisze:Nareszcie jestes, bo chÂłopaki tu juz szalejÂą
No wÂłaÂśnie widzĂŞ :D MoÂże razem stworzymy jakis front,jesteÂśmy tacy bardziej zdystansowani :spiewa: :devil:
Ale Nika pamiĂŞtaj ja tez jestem niepewny :hmm: W wzglĂŞdzie dystansu do Joasi ;(
arczi pisze:Joasia miaÂła nadzieje, Âże Cie wyeliminowaÂła, ale nic z tego
Joasiu oÂświadczam Ci wiĂŞc,Âże jestem i Cie nie opuszcze :nie: :aniol:
SondowaÂłem lepsze inne Joasie ale takich nie znalazÂłem :spiewa:
ÂŻartuje-nic nie szukalem :nie: :stop:
Zapewne teÂż widziaÂłeÂś, Âże mieliÂśmy kontakt z prwnÂą dziennikarkÂą radiowÂą, ale kontakt sie urwaÂł
Tak widziaÂłem ;) Tak sie powaÂżnie zrobiÂło :aniol: Oby wrĂłciÂła :rydzyk:
Przeczytaj artykuÂł na tvnfakty.pl. Ale powiem Ci, Âże Joasia zniknie z serwisĂłw wieczornych
Jutro przeczytam,dzis mĂłgÂłbym zemdleĂŚ :hmm:
adam pisze:ja to jak bym tyle nie widziaÂł Joasi to juÂż na pewno bym siĂŞ od niej uwolniÂł
To Ci siĂŞ tylko tak wydaje :D Wiesz jak siĂŞ czuÂłem po 23 nie wiedzÂąc czy Joasia jest na antenie ;(

[ Dodano: Sob Sie 11, 2007 9:33 pm ]
No wÂłaÂśnie. WrĂłciÂł dopiero co z odwyku i juÂż spowrotem po Joasie siĂŞga
Có¿ za nieroztropnoœÌ
A mysla³em ,¿e wstapie tu z rana :hmm: Ale musia³em sci¹gn¹Ì ten zakazany owoc juz dziœ :P
adam
Fan Forum
Fan Forum

MyÂślisz, Âże one sÂą w zmowie :?: :shock:
Tak Nika zaczyna byĂŚ podejrzanÂą o spiskowanie na rzecz Joasi :shock:
bada naszÂą psychikĂŞ i podpowiada Joasi jak najlepiej nas skrzywdziĂŚ a Joasia nas drĂŞczy bez opamiĂŞtania :devil:
Jak Joasia nam proces kiedyÂś wytoczy, to bĂŞdzie siĂŞ Âłatwiej broniĂŚ wiĂŞkszÂą grupÂą w sÂądzie :roll:
Ciekawe czy moja Dagusia przyjedzie relacjonowaĂŚ przewĂłd sÂądowy :devil:
No wÂłaÂśnie. WrĂłciÂł dopiero co z odwyku i juÂż spowrotem po Joasie siĂŞga :devil:
Có¿ za nieroztropnoœÌ :shock:
Maxxx mogÂłeÂś chÂłopie poÂżyĂŚ jeszcze trochĂŞ :cicho: po co pchasz siĂŞ w to bagno z powrotem :cicho:
Nam to juÂż nic nie pomoÂże :nie: ale ty miaÂłeÂś wielkÂą szansĂŞ :rydzyk: a tak to szczezniesz tu razem z nami :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No wÂłaÂśnie widzĂŞ MoÂże razem stworzymy jakis front,jesteÂśmy tacy bardziej zdystansowani
Ale Nika pamiĂŞtaj ja tez jestem niepewny W wzglĂŞdzie dystansu do Joasi
W³¹cz jutro tv o 7, a zrezygnujesz z tego frontu z Nik¹. A Joasia nadal priwadzi zimn¹ wojne z Jaros³awem 8)
Joasiu oÂświadczam Ci wiĂŞc,Âże jestem i Cie nie opuszcze
SondowaÂłem lepsze inne Joasie ale takich nie znalazÂłem
ÂŻartuje-nic nie szukalem
Joasi spadÂł kamieĂą z serca :devil:
Tak widziaÂłem Tak sie powaÂżnie zrobiÂło Oby wrĂłciÂła
ChcieliÂśmy siĂŞ pokazaĂŚ od troche lepszej strony- nie furiatĂłw a inteligentnych widzĂłw i sÂłuchaczy :devil:
Jutro przeczytam,dzis mĂłgÂłbym zemdleĂŚ
No niestety. Taka siĂŞ okaÂże ta jesieĂą. Dla naszej Joasi raczej tylko prezenterka zostanie. A serwisiki pewnie tylko czasem w weekendowe wieczory ;(
Nika
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:MyÂślisz, Âże one sÂą w zmowie :?: :shock:
arczi pisze:Tak Nika zaczyna byĂŚ podejrzanÂą o spiskowanie na rzecz Joasi :shock:
bada naszÂą psychikĂŞ i podpowiada Joasi jak najlepiej nas skrzywdziĂŚ a Joasia nas drĂŞczy bez opamiĂŞtania :devil:
:
Z nikim nie jestem w konszachtach, za to Wami jest coraz gorzej, bo dopadÂła juz Was mania przeÂśladowcza :lol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Z nikim nie jestem w konszachtach, za to Wami jest coraz gorzej, bo dopadÂła juz Was mania przeÂśladowcza
Nika, umĂłw nas na spotkanie z DagmarÂą. Ona jest psycholoÂżkÂą 8)
MoÂże coÂś nam poradzi :devil:
maxxx

adam pisze:Maxxx mogÂłeÂś chÂłopie poÂżyĂŚ jeszcze trochĂŞ po co pchasz siĂŞ w to bagno z powrotem
Nam to juÂż nic nie pomoÂże ale ty miaÂłeÂś wielkÂą szansĂŞ a tak to szczezniesz tu razem z nami
Kurde,to ju¿ nie wyjdê z tego :shock: Nauczy³em siê z trudem ¿yÌ bez Joasi a tu masz :evil: Nie umiem uczyc siê na b³êdach.Ale to nasza wspólna cecha :devil: :tanczy:
arczi pisze:W³¹cz jutro tv o 7, a zrezygnujesz z tego frontu z Nik¹. A Joasia nadal priwadzi zimn¹ wojne z Jaros³awem
Joasia mnie przyciaga jak ÂświatÂło muchy :shock:
Nika-ale Ty masz fajnie,Âże Joasia CiĂŞ tak nie zwodzi za nos :uhh:
No niestety. Taka siĂŞ okaÂże ta jesieĂą. Dla naszej Joasi raczej tylko prezenterka zostanie. A serwisiki pewnie tylko czasem w weekendowe wieczory
:shock: :shock: :shock: :shock:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:
adam pisze:MyÂślisz, Âże one sÂą w zmowie :?: :shock:
arczi pisze:Tak Nika zaczyna byĂŚ podejrzanÂą o spiskowanie na rzecz Joasi :shock:
:
Z nikim nie jestem w konszachtach, za to Wami jest coraz gorzej, bo dopadÂła juz Was mania przeÂśladowcza :lol:
WÂłaÂśnie pisaÂłem Âże wÂątek Joasiowy zbiera straszliwe Âżniwo ;(
Tylko mnie :rydzyk: bo ja najbardziej potrzebujĂŞ pomocy :rydzyk:
maxxx

Co tu siĂŞ w ogĂłle dzieje :shock: JakaÂś era depresyjna tutaj opanowuje,ostatni dzwonek cos z tym zrobiĂŚ :shock:
Musimy sie wspieraĂŚ a nie potengowaĂŚ to.Tyle,Âże nie wiem o co chodzi :/
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:WÂłaÂśnie pisaÂłem Âże wÂątek Joasiowy zbiera straszliwe Âżniwo ;(
adam pisze:Tylko mnie :rydzyk: bo ja najbardziej potrzebujĂŞ pomocy :rydzyk:
I teraz siĂŞ doigraÂłam, chyba mnie zabijecie. Kim jest Dagmara??? :rozglada:
Ostatnio zmieniony sobota 11 sie 2007, 21:52 przez Nika, łącznie zmieniany 2 razy.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nika-ale Ty masz fajnie,Âże Joasia CiĂŞ tak nie zwodzi za nos
A skÂąd wiesz. Moze to tylko pozory.
Nika to nowoczesna dziewczyna i moÂże teÂż chce sie zwiÂązaĂŚ z JoasiÂą :devil: :devil:
Co tu siĂŞ w ogĂłle dzieje JakaÂś era depresyjna tutaj opanowuje,ostatni dzwonek cos z tym zrobiĂŚ
Musimy sie wspieraĂŚ a nie potengowaĂŚ to.Tyle,Âże nie wiem o co chodzi
Ja w wÂątku ktĂłrejÂś z dziewczÂąt zapowiedziaÂłem, Âże mnie Joasia nie bĂŞdzie wodziĂŚ za nos. Koniec :shock:
teraz siĂŞ doigraÂłam, chyba mnie zabijecie. Kim jest Dagmara???
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Bez komentarza :spiewa: :spiewa:
ODPOWIEDZ