..nie zaprzeczamobieÂżyÂświat pisze: Takie Âżycie reportera -musi byĂŚ tam, gdzie coÂś siĂŞ dziejeA Âże to poznaĂąskie jeszcze wydarzenie to ''wpasowaÂło'' siĂŞ (mĂłwiÂąc brzydko) w ramĂłwkĂŞ tvn24 to Agatka musiaÂła pĂŞdziĂŚ robiĂŚ kolejnÂą profesjonalnÂą robotĂŞ
![]()

..ale przyznasz Âże te dyÂżury mogliby jakoÂś sensownie bardziej rozdzielaĂŚ :>
..tak Âżeby siĂŞ poszczegĂłlne jednostki - nam tak bliskie :racja: nie musiaÂły ponad siÂły pewnie czasami pracowaĂŚ

..wowki :szalony:No to teraz jeszcze mia³a mo¿liwoœÌ zahartowania siê dzieù wczeœniej, kiedy spêdza³a noc z poszkodowanymi na Œl¹sku :]
I tym wÂłaÂśnie sposobem przypomniaÂłeÂś mi, po co tak wÂłaÂściwie dziÂś wszedÂłem na forum![]()
Bo pocz¹tkowo mia³em niema³e problemy. Nie przeszkadza³o mi to cieszyÌ siê pewn¹ zdobycz¹, ¿onglowaÌ ni¹, hahaÌ siê, chuchaÌ i dmuchaÌ :spiewa: Jak zobaczy³em co przegapi³em to zapomnia³em zapodaÌ :hmm: otó¿ z poranku uda³o mi siê zapisaÌ pewien caps, na którym to w³aœnie widaÌ Agatkê pracuj¹c¹ nocn¹ por¹![]()
..no wÂłaÂśnie o takich 'odlotach' marzyÂłem :szalony:
..marzyliÂśmy :szalony:
..po prostu boskie img :szalony:
..Agatka jest boska

..gdyby to ode mnie zaleÂżaÂło to nie otrzymaÂłby za wypad do Jarocina wypÂłatyJak my tu mamy wobec tego widoku![]()
Nie wÂściekaĂŚ siĂŞ na operatora, Âże nam Agatki w obfitszym kadrze nie chciaÂł na Jarocinie pokazaĂŚ
??

..w ogóle p³aci³bym operatorom za to ile razy poka¿¹ nam ca³¹ Agatkê jak na d³oni

..chciaÂłbym..ale nie mogĂŞ :nie:Tygodnieeeeeeeeeee..wydaje mi siĂŞ Âże to nawet mogÂą byĂŚ tygodnie :spiewa:
..choĂŚ mam nadziejĂŞ Âże siĂŞ mylĂŞ i to bardzo :]!! Ty chyba Âżartujesz :uhh: ?? :hyh: !!
Powiedz, Âże Âżartujesz, natychmiast masz mi to napisaĂŚ :ban: !!
..jedynie mogĂŞ okroiĂŚ liczbĂŞ tygodni - jeÂśli w ogĂłle Agatka jest na urlopie :]
..przez wzglÂąd na urlop zimowy - marcowy

..ktĂłry trwaÂł okoÂło 2 tygodni :rozglada:
..no moÂże w zwiÂązku z tym to nie aÂż tak straszna - dla nas

..gdybam tylko bo nie wiem jakimi prawami rzÂądzÂą siĂŞ urlopy w tvn24