Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

obieÂżyÂświat pisze: Takie Âżycie reportera -musi byĂŚ tam, gdzie coÂś siĂŞ dzieje ;) A Âże to poznaĂąskie jeszcze wydarzenie to ''wpasowaÂło'' siĂŞ (mĂłwiÂąc brzydko) w ramĂłwkĂŞ tvn24 to Agatka musiaÂła pĂŞdziĂŚ robiĂŚ kolejnÂą profesjonalnÂą robotĂŞ :)
..nie zaprzeczam :)
..ale przyznasz Âże te dyÂżury mogliby jakoÂś sensownie bardziej rozdzielaĂŚ :>
..tak Âżeby siĂŞ poszczegĂłlne jednostki - nam tak bliskie :racja: nie musiaÂły ponad siÂły pewnie czasami pracowaĂŚ :(

No to teraz jeszcze mia³a mo¿liwoœÌ zahartowania siê dzieù wczeœniej, kiedy spêdza³a noc z poszkodowanymi na Œl¹sku :]
I tym wÂłaÂśnie sposobem przypomniaÂłeÂś mi, po co tak wÂłaÂściwie dziÂś wszedÂłem na forum :)
Bo pocz¹tkowo mia³em niema³e problemy. Nie przeszkadza³o mi to cieszyÌ siê pewn¹ zdobycz¹, ¿onglowaÌ ni¹, hahaÌ siê, chuchaÌ i dmuchaÌ :spiewa: Jak zobaczy³em co przegapi³em to zapomnia³em zapodaÌ :hmm: otó¿ z poranku uda³o mi siê zapisaÌ pewien caps, na którym to w³aœnie widaÌ Agatkê pracuj¹c¹ nocn¹ por¹ :)
..wowki :szalony:
..no wÂłaÂśnie o takich 'odlotach' marzyÂłem :szalony:
..marzyliÂśmy :szalony:
..po prostu boskie img :szalony:
..Agatka jest boska :P :P :szalony:
Jak my tu mamy wobec tego widoku :P :P Nie wÂściekaĂŚ siĂŞ na operatora, Âże nam Agatki w obfitszym kadrze nie chciaÂł na Jarocinie pokazaĂŚ :evil: ??
..gdyby to ode mnie zaleÂżaÂło to nie otrzymaÂłby za wypad do Jarocina wypÂłaty :x :devil:
..w ogóle p³aci³bym operatorom za to ile razy poka¿¹ nam ca³¹ Agatkê jak na d³oni :P :szalony:
..wydaje mi siĂŞ Âże to nawet mogÂą byĂŚ tygodnie :spiewa:
..choĂŚ mam nadziejĂŞ Âże siĂŞ mylĂŞ i to bardzo :]
Tygodnieeeeeeeeeee :shock: !! Ty chyba Âżartujesz :uhh: ?? :hyh: !!

Powiedz, Âże Âżartujesz, natychmiast masz mi to napisaĂŚ :ban: !!
..chciaÂłbym..ale nie mogĂŞ :nie:
..jedynie mogĂŞ okroiĂŚ liczbĂŞ tygodni - jeÂśli w ogĂłle Agatka jest na urlopie :]
..przez wzglÂąd na urlop zimowy - marcowy ;)
..ktĂłry trwaÂł okoÂło 2 tygodni :rozglada:
..no mo¿e w zwi¹zku z tym to nie a¿ tak straszna - dla nas ;) - liczba tygodni roz³¹ki z Agatk¹ z³o¿y siê na jej z kolei urlop letni :mhm:
..gdybam tylko bo nie wiem jakimi prawami rzÂądzÂą siĂŞ urlopy w tvn24 :roll:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

InteresujÂące fotki tu, co niektĂłrzy zamieszczajÂą :lol2:
marcinkowsky pisze:Jesuuu :hmm: Gdybym ja miaÂł 45 minut drogi to ani sekundy bym nie czekaÂł tylko pruÂł prosto na festiwal :szalony: Âżeby oczywiÂście ulubionej dziennikarki szukaĂŚ :szalony:
W piÂątek od Jarocina dzieliÂły mnie godziny, a nie 45 minut :] A poza tym wtedy byÂłam jeszcze obraÂżona na tvn24 :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze: ..dzis juÂż Poznaniem 'dyryguje' Joanna :]
:mhm: A mnie siê wydawa³o, ¿e Joannê widzia³am nadaj¹c¹ ze Stargardu Szczeciùskiego :mhm: A w Poznaniu rz¹dzi³a ta nowa £odzianka - Katarzyna Pasikowska chyba :mhm: Dziœ nasza gwiazda mog³a sobie odpocz¹Ì :stop: , ale jutro mog³aby ju¿ do nas wróciÌ :rydzyk:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obi to pierwsze zdanie z Twojego postu, ktĂłre cytujesz to ja napisaÂłem :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..wowki :szalony:
..no wÂłaÂśnie o takich 'odlotach' marzyÂłem :szalony:
..marzyliÂśmy :szalony:
..po prostu boskie img :szalony:
..Agatka jest boska :P :P :szalony:
Jest boska to i owszem, ale dlaczego z jej powodu czujĂŞ, Âże zaczyanam popadaĂŚ w depresjĂŞ :hmm: RozpamiĂŞtujĂŞ piÂątkowy Jarocin, wyobraÂżam sobie wszystko to, co mogÂło byĂŚ a czego nie byÂło i -i coraz ciĂŞÂżej mi .... ;(
Jeszcze ta roz³¹ka ;(
..jedynie mogĂŞ okroiĂŚ liczbĂŞ tygodni - jeÂśli w ogĂłle Agatka jest na urlopie :]
..przez wzglÂąd na urlop zimowy - marcowy ;)
..ktĂłry trwaÂł okoÂło 2 tygodni :rozglada:
..no mo¿e w zwi¹zku z tym to nie a¿ tak straszna - dla nas ;) - liczba tygodni roz³¹ki z Agatk¹ z³o¿y siê na jej z kolei urlop letni :mhm:
..gdybam tylko bo nie wiem jakimi prawami rzÂądzÂą siĂŞ urlopy w tvn24 :roll:
Miejmy nadziejê, ¿e mylisz siê i bardzo bardzo mocno siê mylisz, a Twój b³¹d jest najwiêkszym jaki w swoim dotychczasowym pope³ni³eœ :szalony:
InteresujÂące fotki tu, co niektĂłrzy zamieszczajÂą :lol2:
Masz mojÂą na myÂśli :lol2: ?? Ohhhejhhh -gdybym wiĂŞcej takich miaÂł to bym moÂże i w te depresjĂŞ nie popadaÂł :spiewa: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..tym razem postaram siĂŞ dobrze cytowaĂŚ :rozglada:
DÂżastina pisze:W piÂątek od Jarocina dzieliÂły mnie godziny, a nie 45 minut :] A poza tym wtedy byÂłam jeszcze obraÂżona na tvn24 :rozglada:
..to w takim razie my caÂły czas jesteÂśmy w tym samym temacie :?
..jak tylko moÂżemy przeklinamy los za to jak pokierowaÂł i pokrzyÂżowaÂł naszymi planami :?
..i teraz Âślepy los pozostawiÂł nas samymi i rzuciÂł na pastwĂŞ ;(
DÂżastina pisze: :mhm: A mnie siĂŞ wydawaÂło, Âże JoannĂŞ widziaÂłam nadajÂącÂą ze Stargardu SzczeciĂąskiego :mhm: A w Poznaniu rzÂądziÂła ta nowa ÂŁodzianka - Katarzyna Pasikowska chyba :mhm:
..tak Joanna byÂła tam gdzie piszesz ale chodziÂło mi o to Âże jest tam jako mimo wszystko reprezentantka druÂżyny z Poznania ;)
Dziœ nasza gwiazda mog³a sobie odpocz¹Ì :stop: , ale jutro mog³aby ju¿ do nas wróciÌ :rydzyk:
..mogÂłaby ale caÂły czas tego nie robi i nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ wraÂżeniu Âże dÂługo tego nie zrobi ;(
marcinkowsky pisze:Jest boska to i owszem, ale dlaczego z jej powodu czujĂŞ, Âże zaczyanam popadaĂŚ w depresjĂŞ :hmm: RozpamiĂŞtujĂŞ piÂątkowy Jarocin, wyobraÂżam sobie wszystko to, co mogÂło byĂŚ a czego nie byÂło i -i coraz ciĂŞÂżej mi .... ;(
..dopiero teraz odkrywasz u siebie deprechĂŞ :o
..ja mam jÂą juÂż od piÂątku :hyh:
..a tak w ogĂłle to czasami wydaje mi siĂŞ Âże caÂły czas - od momentu ogÂłoszenia wyroku w sprawie ekstradycji Mazura - Âże ja to caÂły czas ÂśniĂŞ :hyh:
..i Âże Âśni mi caÂły czas jakiÂś koszmar :hyh:
..a kiedy dochodzi do mnie Âże to nie sen to.. :neutral:
..to wtedy szlag mnie trafia..w jednej sekundzie..a w drugiej opadam z siÂł.. ;(

..taki wspaniaÂły festiwal a tv24 pokazaÂła zaledwie etap przygotowania do niego :neutral:
..taka wspaniaÂła dziennikarka z wspaniaÂłym uÂśmiechem..a mogliÂśmy jÂą takÂą rozradowanÂą zaledwie jedno przedpoÂłudnie oglÂądaĂŚ :(
..a ileÂż to razy zajmowaÂła siĂŞ bÂłahymi sprawami bez Âżadnych problemĂłw - czasu antenowego byÂło dosyĂŚ - dlaczego tym razem brakÂło tego szczĂŞÂścia :?: :hyh:
..nie rozumiem :nie: ;(
..i nigdy nie zrozumiem :nie:
..nie chcĂŞ zrozumieĂŚ :nie:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Panowie nie zaÂłamujcie siĂŞ Wasza Agatka na tak znowu dÂługo Was nie opuÂściÂła :P
-z panem policjantem :tanczy:
Obrazek
-i z zamruzonymi oczkami :P
Obrazek

Mam nadziejê,¿e wiêcej wy³apaliœcie ujêÌ bo ja tylko tyle zd¹¿y³em.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Zanim zrozumiesz...... coÂś na pocieszenie :lol2: :jupi:

Obrazek Obrazek

To nie Jarocin ale zawsze coÂś :jupi:
..i Âże Âśni mi caÂły czas jakiÂś koszmar :hyh:
..a kiedy dochodzi do mnie Âże to nie sen to.. :neutral:
..to wtedy szlag mnie trafia..w jednej sekundzie..a w drugiej opadam z siÂł.. ;(
Ja najwiĂŞksze wyrzuty czyniĂŞ sobie z tego powodu Âże caÂłe bite 24h godziny na dobĂŞ nie oglÂądaÂłem tvn24 ;(
Teraz juÂż wiem, Âże nawet na sekundĂŞ bym nie odzszedÂł ;(

Ale teraz to ju¿ za póŸno ;(

[ Dodano: Sro Lip 25, 2007 11:59 am ]
Mia³em jeszcze te co Ty ale z wiadomych wzglêdów postanowi³em je usun¹Ì :lol2:

MaÂło moÂżna byÂło obcapsowaĂŚ z tej racji , Âże to byÂła rozmowa :lol2: Ale za to rozmowa, a my przecieÂż tak bardzo lubimy rozmowy w wykonaniu Agatki :P

Swoj¹ drog¹, to mog³aby wejœÌ do jakiegoœ autobusu i porozmawiaÌ z kierowc¹ :) Broù Bo¿e zasiadaÌ za sterami :stop: No, chyba ¿e Agatka ma uprawnienia :aniol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Zanim zrozumiesz...... coÂś na pocieszenie :lol2: :jupi:
..juÂż chyba nie chcĂŞ nic rozumieĂŚ :lol2:
..no moÂże tylko to dlaczego Agatka ubraÂła na spotkanie z nami takÂą nieÂładnÂą marynarĂŞ.. :xx:
..a niech jej bĂŞdzie - dzis wszystko wybaczam :*
.. :o no wiesz :o

..taka wspaniaÂła rozmowa a ty okreÂślasz jÂą mianem 'czegoÂś' :o

Ja najwiĂŞksze wyrzuty czyniĂŞ sobie z tego powodu Âże caÂłe bite 24h godziny na dobĂŞ nie oglÂądaÂłem tvn24 ;(
Teraz juÂż wiem, Âże nawet na sekundĂŞ bym nie odzszedÂł ;(
..z zaÂłoÂżenia to tak wÂłaÂśnie powinno byĂŚ ale sam wiesz Âże teoria i jej zaÂłoÂżenia nieczĂŞsto sÂą moÂżliwe do wcielenia w rzeczywistoÂści :/
Ale teraz to ju¿ za póŸno ;(
..moÂżemy tylko biĂŚ siĂŞ w pierÂś Âżeby aÂż dudniÂło :]
..ja mam dokÂładnie te co wy..wiĂŞc tym bardziej nie ma sensu je zamieszczaĂŚ ;)
Swoj¹ drog¹, to mog³aby wejœÌ do jakiegoœ autobusu i porozmawiaÌ z kierowc¹ :) Broù Bo¿e zasiadaÌ za sterami :stop: No, chyba ¿e Agatka ma uprawnienia :aniol:
..poszczuli AgatkÂą i tematem jak chroniĂŚ siĂŞ przed podobnymi do tego we Francji wypadkami autokarĂłw a teraz juÂż warszawka przejĂŞÂła paÂłeczkĂŞ :/
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:
..ja mam dokÂładnie te co wy..wiĂŞc tym bardziej nie ma sensu je zamieszczaĂŚ ;)
Ja mam trochĂŞ inne, wiĂŞc zapodam ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
.. :o no wiesz :o

A to fragment tej wspaniaÂłej rozmowy :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..notka jak zwykle nawet wiatr jesteÂś w stanie uchwyciĂŚ :jupi: :*
..precyzja w kaÂżdym calu i pod kontrolÂą :jupi:
A to fragment tej wspaniaÂłej rozmowy :D
..nie jest od poczÂątku ale za to do samego koĂąca :)
..sÂłyszĂŞ Âże i ciebie Agatka zaskoczyÂła swoim nagÂłym pojawieniem :?: :lol2:
..ale na szczêœcie nie na tyle ¿e nie zd¹¿y³aœ jej nagraÌ :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:
Ja mam trochĂŞ inne, wiĂŞc zapodam ;)
Ohjj notka ;( dlaczego ty nasza kochana caps divo nie siedziaÂłaÂś w zeszÂły weekend 24. godzin przed tvn24 ;( ?? :lol2: Dajesz taki wierny obraz Agatki :P
Nie Âżebym nie docieniaÂł roboty jakÂą wykonali chÂłopacy -bez nich nic byÂśmy nie mieli, moÂże nawet o lajfach nie wiedzieli, ale jeÂśli mam wybieraĂŚ .... :lol2:
Okreœli³em mianem Czegoœ wspania³ego :tanczy: :lol2: Ale podejrzewam, ¿e jakby Jarocin rozrós³ siê w si³ê i Agatka poczu³a ten prawidzy klimat, to brak³oby nam skali wspania³oœci, ¿eby tê wspania³oœÌ wyraziÌ s³owami ;)
Dlatego tak cierpiĂŞ teraz ;(
A to fragment tej wspaniaÂłej rozmowy[/URL] :D
WspaniaÂły fragment wspaniaÂłe jrozmowy :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Ohjj notka ;( dlaczego ty nasza kochana caps divo nie siedziaÂłaÂś w zeszÂły weekend 24. godzin przed tvn24 ;( ?? :lol2: Dajesz taki wierny obraz Agatki :P
..ale ktoÂś tu strasznie wygodny jest :devil:
..ca³¹ przyjemnoœÌ zwala³by na innych :lol2:
..a od siebie trzeba teÂż wymagaĂŚ i to w pierwszej kolejnoÂści :D
Nie Âżebym nie docieniaÂł roboty jakÂą wykonali chÂłopacy -bez nich nic byÂśmy nie mieli, moÂże nawet o lajfach nie wiedzieli, ale jeÂśli mam wybieraĂŚ .... :lol2:
..capsy robimy druÂżynowo i kaÂżdy na swĂłj sposĂłb :D
..a najwa¿niejszy w pierwszej kolejnoœci jest sam gest..a dopiero póŸniej jakoœÌ gestu :lol2:
Okreœli³em mianem Czegoœ wspania³ego :tanczy: :lol2: Ale podejrzewam, ¿e jakby Jarocin rozrós³ siê w si³ê i Agatka poczu³a ten prawidzy klimat, to brak³oby nam skali wspania³oœci, ¿eby tê wspania³oœÌ wyraziÌ s³owami ;)
Dlatego tak cierpiĂŞ teraz ;(
..myÂślĂŞ Âże z tym urazem po-jarociĂąskim przyjdzie nam juÂż ÂżyĂŚ do koĂąca naszych dni ;(
..ale nasza wina ;(
..mogliÂśmy siĂŞ tak nie napalaĂŚ na ten wpad :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze: ..mogliÂśmy siĂŞ tak nie napalaĂŚ na ten wpad :neutral:
Nie napalaÌ siê, nie napalaÌ -jak ci w ogóle przesz³o przez klawiaturê :hyh: ?? Mo¿e gdybyœmy byli przed pi¹tkiem 20 lipca, ale kiedy przypominaj mi siê zw³aszcza pierwsza i ostatnia relacja .... dwie megafenomenalne na wstêpie festiwalu z tego¿ w³aœnie pi¹tku to krew mnie dos³ownie zalewa ze z³oœci i rozczarowania, ¿e nie by³o wiêcej ³¹czeù :twisted:
Przez ciebie obieÂżyÂświat znowu ciÂśnienie mi podskoczyÂło i zaczynam sie piekliĂŚ :red: :twisted:
A bardziej to juÂż chyba tylko z powodu konferencji prasowych ktĂłrych namnoÂżyÂło siĂŞ i wziĂŞÂły siĂŞ niewadomo skÂąd :twisted:
Gdzie byli politycy ze swoimi ''durnotowaÂściami'', kiedy Agatki nie byÂło w pracy :evil: ??
chyba to mnie najbardziej w tym momencie wyprowadza z rĂłznowagi :evil:
Niech juÂż nikt nie pisze i nikt nie Âśmie wÂątpiĂŚ w to, Âże nad nami wisi jakieÂś fatum :hyh: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Nie napalaÌ siê, nie napalaÌ -jak ci w ogóle przesz³o przez klawiaturê :hyh: ?? Mo¿e gdybyœmy byli przed pi¹tkiem 20 lipca, ale kiedy przypominaj mi siê zw³aszcza pierwsza i ostatnia relacja .... dwie megafenomenalne na wstêpie festiwalu z tego¿ w³aœnie pi¹tku to krew mnie dos³ownie zalewa ze z³oœci i rozczarowania, ¿e nie by³o wiêcej ³¹czeù :twisted:
..i wÂłaÂśnie to Âże byÂły relacje tylko z jednego dnia byÂło bez sensu ;(
..a chcĂŞ zaznaczyĂŚ Âże nawet moje Âżycie bĂŞdzie miaÂło taki sens jaki Agatka mu nada :lol2:
Przez ciebie obieÂżyÂświat znowu ciÂśnienie mi podskoczyÂło i zaczynam sie piekliĂŚ :red: :twisted:
A bardziej to juÂż chyba tylko z powodu konferencji prasowych ktĂłrych namnoÂżyÂło siĂŞ i wziĂŞÂły siĂŞ niewadomo skÂąd :twisted:
Gdzie byli politycy ze swoimi ''durnotowaÂściami'', kiedy Agatki nie byÂło w pracy :evil: ??
..oni teÂż sprzysiĂŞgli siĂŞ przeciwko nam :evil:
..juÂż nie mam na kogo gÂłosowaĂŚ :devil:
chyba to mnie najbardziej w tym momencie wyprowadza z rĂłznowagi :evil:
Niech juÂż nikt nie pisze i nikt nie Âśmie wÂątpiĂŚ w to, Âże nad nami wisi jakieÂś fatum :hyh: !!
..chwila wytchnienia :lol2:
..Agatka w relacji :lol2:
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..i wÂłaÂśnie to Âże byÂły relacje tylko z jednego dnia byÂło bez sensu ;(
..a chcĂŞ zaznaczyĂŚ Âże nawet moje Âżycie bĂŞdzie miaÂło taki sens jaki Agatka mu nada :lol2:
Jednaa relacja i uÂśmiech wraca na twarz :lol2: NastrĂłj siĂŞ polepsza -Âżycie jest za krĂłtkie Âżeby traciĂŚ je na dyskusje o niezadowoleniu :lol2:
Lepiej je przeÂżyĂŚ w szczĂŞÂściu :lol2:
A nasze szczĂŞÂście to Agatka :jupi:

..chwila wytchnienia :lol2:
..Agatka w relacji :lol2:
Tylko dlaczego w takiej krĂłtkiej relacji -tyle czekania a ona wpada na kilka zdaĂą :?
Przecie¿ nawet jak nie myœli o nas, to powinna o sobie pomysleÌ i zaj¹Ì odpowiedni¹ iloœÌ czasu antenowego -przecie¿ nastoi siê na tej krajowej 5. :?
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze: Ohjj notka ;( dlaczego ty nasza kochana caps divo nie siedziaÂłaÂś w zeszÂły weekend 24. godzin przed tvn24 ;( ?? :lol2: Dajesz taki wierny obraz Agatki :P
TraktujĂŞ to raczej w kategorii Âżartu ;)

OglÂądam na tyle, na ile jest to moÂżliwe ;)
A i tak czasami sama sobie siĂŞ dzwiĂŞ, Âże tyle jestem w stanie przy tej stacji wysiedzieĂŚ :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I odrobina dÂźwiĂŞku :D
ODPOWIEDZ