Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
ÂŁukasz, miÂło Âże nas nawiedzasz..., ale tak bez Âżadnego prezentu
ÂŻartowaÂłem
GÂłos Anity jest sÂłodki, owszem
Ale o co jeszcze chodzi z tym czekoladowym gÂłosem...
Sprawa siĂŞ tyczy programu ''Mamy CiĂŞ'' z udziaÂłem Anity i jej koleÂżanki Patrycji. Anita zostaÂła zwabiona w pamiĂŞtnym gagu do windy pod pretekstem wypadu do salonu odnowy biologicznej na czekoladowy masaÂż (ktĂłry oczywiÂście wtedy nie doszedÂł do skutku)
Na sam koniec programu Szymon zapytaÂł, a wÂłaÂściwie stwierdziÂł: ''Anito, Ty wiesz jaki masz gÂłos...'', Anita odparÂła z leciutkim niezadowoleniem i ironiÂą: ''MĂŞski'' - myÂślÂąc, Âże Szymon takiej odpowiedzi oczekuje. Jemu jednak nie o to chodziÂło, wiĂŞc za sekundĂŞ Patrycja, ratujÂąc sytuacjĂŞ, stwierdziÂła, Âże gÂłos Anity jest: ''musujÂący, czekoladowy''
Oto caÂła historia porĂłwnania. Ale jakÂże trafna teoria.
Zgadzam siĂŞ z niÂą w 100%. Anita ma bardzo kojÂący gÂłos, ktĂłry ma wÂłaÂściwoÂści zbliÂżone do masaÂżu.

GÂłos Anity jest sÂłodki, owszem

Zgadzam siĂŞ z niÂą w 100%. Anita ma bardzo kojÂący gÂłos, ktĂłry ma wÂłaÂściwoÂści zbliÂżone do masaÂżu.
No pewniekamuii pisze:Blacka np. budzi co rano![]()
Nie Black
?
Faaaaaaaajniekamuii pisze:A i wracam niebawem do cywilizacji

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
I to Ci siĂŞ chwaliÂŁukasz pisze:MĂłj ostatni news przed wyjazdem byÂł o Anicie.Zapraszam na stronĂŞ. Bo Kasia kupiÂła tĂŞ gazetĂŞ, zrobiÂła dziÂś rano fotki, napisaÂła tekst, wiĂŞc juÂż musiaÂłem dodaĂŚ.

Ale jest w tekœcie newsa ma³a nieœcis³oœÌ:
O tych faktach wielokrotnie ju¿ pisano, a artyku³ z PANI jest zbiórk¹ dotychczasowych artyku³ów.Artyku³ zawiera wiele ciekawostek wczeœniej niepublikowanych, m.in. o spêdzanych wakacjach i planach na przysz³oœÌ.
Faktycznie, przynajmniej dziœ siê nie rozczarowa³em, gdy telewizor w³¹czy³ siê, a na jego monitorze pojawi³a siê AnitaMarcin pisze:Dziœ Anita mia³a poranek.

Znowu miaÂła nowy biaÂły Âżakiet i czarny top. Dzisiaj byÂło nieco powaÂżniej, bo powaÂżny temat: poczÂątek procesu beatyfikacyjnego Jana PawÂła II. Anita podchwyciÂła fragment cytowanej przez Jacka PaÂłasiĂąskiego wypowiedzi o ''papieÂżu, o ktĂłrym nikt tak naprawdĂŞ do koĂąca wszystkiego nie wiedziaÂł'', posumowaÂła to mÂądrze : ''Ale on wiedziaÂł wszystko o nas''...
DziÂś w poranku miaÂł swojÂą premierĂŞ RafaÂł ''JeleĂą'' Hirsch z redakcji biznesowej, trochĂŞ flegmatyczny, ale Anicie udaÂło siĂŞ nawiÂązaĂŚ z nim dialog, tak samo z Arkiem Wierzukiem - fajnie to wyglÂądaÂło, bo poranek nie byÂł aÂż tak bardzo osadzony w te klasyczne sztywne ramy.
Zdarzy³o siê Anicie kilka przejêzyczeù, ale jedno by³o nieziemskie, powali³o mnie i, przyznajê, nawet bardzo mi siê spodoba³o. Ju¿ wyjaœniam. Po materiale o fokach, Anita powiedzia³a: ''A teraz zmieniamy drastycznie temat'' - a zaczê³a zapowiadaÌ materia³ o Cimoszewiczu i mo¿liwoœci og³oszenia przez niego decyzji o starcie w wyborach prezydenckich. Myœlê, ¿e Anita chcia³a powiedzieÌ diametralnie, choÌ dla mnie mo¿liwoœÌ wygranej przez Cimoszewicza, to najbardziej drastyczna wizja przysz³oœci, oznaczaj¹ca kontynuacjê prezydentury Kwaœniewskiego

Tak wiĂŞc jestem po stokroĂŚ wdziĂŞczny Anicie za to przejĂŞzyczenie-okreÂślenie - trafniej po postu nie moÂżna byÂło

Poranek niestety dziœ by³ krótszy, bo coœ im strzeli³o do g³ów, ¿eby transmitowaÌ sejmow¹ debatê

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Hehe jak dla mnie to byÂła by teÂż drastyczna zmiana... ale nie spowodu kontynuacji rzÂądĂłw Kwacha bo te mi nie przeszkadzajÂą 
Ale z popwodu tego ze Cimoszewcicz to cz³owiek który nie liczy siê zupe³nie z ludzmi którzy nie nale¿¹ do kasty bogaczy co potwierdzi³ w czasie powodzi !!!
Co zaÂś do Anity to fotki fajne
juÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ kiedy jÂą zobacze w poranku
choĂŚ jak znam TVN to pewnie jak wreszcie bĂŞde miaÂła kablĂłwke to albo szlag trafi poranki albo Anita gdzieÂś wyjedzie... i bedzie Grass czy inny anty-prezenter.

Ale z popwodu tego ze Cimoszewcicz to cz³owiek który nie liczy siê zupe³nie z ludzmi którzy nie nale¿¹ do kasty bogaczy co potwierdzi³ w czasie powodzi !!!
Co zaÂś do Anity to fotki fajne

Android <3
-
- Fan Forum
Kamuii, a kiedy Ci ''uruchomiÂą'' kablĂłwkĂŞ
Prawdopodobnie Anita bĂŞdzie w poranku juÂż jutro, a i moÂże jakiÂś serwis jej dadzÂą poprowadziĂŚ w tygodniu
Patrycja miaÂła dziÂś kilka serwisĂłw, wiĂŞc... :niepewny:
A oto pierwsza czêœÌ artyku³u z ''PANI''. który bêdê posy³a³ w kawa³kach

A oto pierwsza czêœÌ artyku³u z ''PANI''. który bêdê posy³a³ w kawa³kach
MĂłwi siĂŞ o niej, Âże jest zdystansowana i chÂłodna. Jeden z dziennikarzy mĂŞskiego magazynu nazwaÂł jÂą nawet ''luksusowÂą lodĂłwkÂą''. Czy jednak profesjonalizm i kompetencjĂŞ moÂżna nazwaĂŚ dystansem, czy chÂłodem, gdy siĂŞ ma 27 lat?
Uczennica z zasadami
Zawsze by³a prymusk¹, dostawa³a œwiadectwa z czerwonym paskiem. Najlepsza z polskiego, matematyki, tenisa, p³ywania. Mai³a cztery lata, gdy podczas wakacji z rodzicami, wysz³a na œrodek sali pe³nej wczasowiczów ogl¹daj¹cych festiwal w Opolu. Nie zwa¿a³a na œpiewaj¹c¹ w telewizji Marylê Rodowicz. Sama wykona³a piosenkê g³oœniej i mocniej, ku aplauzowi s³uchaczy. Nie wiedzia³a co to nieœmia³oœÌ. Bez oporów wystêpowa³a na akademiach, w przedstawieniach, recytowa³a wiersze, przewodniczy³a samorz¹dowi szkolnemu.
Mieszka³a z rodzicami na ³ódzkim osiedlu Ba³uty. Nie mia³a czasu na zabawy na podwórku. Chodzi³a na angielski, z wyró¿nieniem skoùczy³a szko³ê muzyczn¹. - By³am typow¹, grzeczn¹ uczennic¹ - wspomina Anita Werner. - W moim domu, bardzo tradycyjnym, liczy³o siê dobre wychowanie i maniery: jak trzymaÌ rêce przy stole, który sztuciec z u³o¿onych trzech wybraÌ jako pierwszy. ¯yliœmy skromnie, ale za to bogato w zasady. Dziadków, niestety, nie pozna³am - umarli przed moim urodzeniem. Ojciec matki projektowa³ systemy sanitarne, pasjonowa³ siê fotografi¹, wygrywa³ konkursy. Drugi dziadek by³ rektorem Politechniki £ódzkiej, wspó³konstruktorem ciê¿arówki Star. Mój tata kontynuuje rodzinne tradycje, jest in¿ynierem, ekspertem od samochodów. Jedna z babÌ odesz³a, gdy mia³am piêÌ lat, ale wiem, ¿e jestem do niej podobna. Na zdjêciu widaÌ, ¿e mamy taki sam kszta³t ust i drobn¹ budowê cia³a, choÌ wzrostem znacznie siê ró¿nimy. Ona 150, a ja 182 cm. Moja mama ma taki zwyczaj, ¿e niektóre ubrania przechowuje w kufrach. Uwa¿a, ze za kilka lat znów bêd¹ modne. Dlatego w m³odoœci nosi³am niektóre rzeczy po babci i œwietnie pasowa³y - mówi Werner. Jej najmilsze wspomnienia wi¹¿¹ siê z wakacjami. Zim¹ narty w Szczyrku, a lato w górach lub nad morzem. - Obchodziliœmy nawet rocznice naszych kolejnych pobytów - dodaje. - Siódmy rok z rzêdu byliœmy w Ustroniu, ale o nudzie nie by³o mowy, tylko wycieczki, ksi¹¿ki, sport. Nie pamiêtam, abym kiedykolwiek siedzia³a bezczynnie.
-
- Fan Forum
He, he... nie dziwiĂŞ Ci siĂŞ wcale
Bo ja dzisiaj tak siê rozmarzy³em podczas poranka, ¿e nawet nie przeszkadza³o mi, ¿e praktycznie w kó³ko mówiono, na przemian, o wrêczeniu paliusza Stanis³awowi Dziwiszowi i o Cimoszewiczu...
Non stop te uwodzicielskie spojrzenia, czarujÂące uÂśmiechy 
JakÂżesz rewelacyjnie Anita wyglÂądaÂła
MiaÂła kolejny nowy kostium w ''biskupim'' kolorze, w ktĂłrym wyglÂądaÂła po prostu bosko
No i dostosowaÂła siĂŞ do komentowanych i zapowiadanych wydarzeĂą z Rzymu i 32 arcybiskupĂłw, wczoraj w papieskiej bieli - gdyby miaÂła poranek jutro, byÂła by pewnie ubrana na czerwono, w kolorze
A wÂłaÂśnie, czy Anita miaÂła kiedykolwiek na sobie coÂś czerwonego :niepewny:
Ale wracaj¹c do teraŸniejszych wydarzeù, poranek przebieg³ nad wyraz sprawnie i sympatycznie: mi³e zapowiedzi serwisów z udzia³em Grassa, rozmowa z Damianem Kurasiem, Wojciechem Zawio³¹, z którym jeszcze pogada³a sobie podczas trwania serwisu. W³aœnie, Zawio³a to jedyny prezenter z redakcji sportowej, który jest wy¿szy kilka cm od Anity - to chyba mi³e (i niecodzienne) uczucie dla niej patrzeÌ na kogoœ z koniecznoœci¹ podniesienia (a nie opuszczenia) g³owy
Szkoda, Âże Morozowski, ktĂłry miaÂł porannÂą rozmowĂŞ, nie wystÂąpiÂł u boku Anity :evil2: A ona pilnowaÂła siĂŞ dzisiaj, nie liczÂąc tych paru chwil, kiedy jĂŞzyk trochĂŞ jej siĂŞ plÂątaÂł i gdy raz zasÂłaÂła, mĂłwiÂła o wielu rzeczowych sprawach rzeczowo i skÂładnie. Jak na to prognozowane przeze mnie ''suche'' lato, mamy caÂłkiem urodzajne lato
Tylko ciekawe, czy te 2 ranki, to juÂż wszystko, co przewidziano dla Anity w wakacje
Patrycja znowu prowadzi serwisy...

JakÂżesz rewelacyjnie Anita wyglÂądaÂła

Dzisiaj w fioletowym wygl¹da³¹ œwietnie. S¹dzê, ¿e powoli zacznie nagrywaÌ swój tajemniczy program.
Jestem przekonany, ¿e nie zniknie jednak z Faktów ani z poranka. ChoÌ pewnie bêd¹ zdarzÌ siê sytuacje, ¿e bêdzie mia³¹ tylko 1 Fakty tygodniowo.
Ale ja mimo to nie mogĂŞ siĂŞjuÂż doczekaĂŚ jej nowego, wÂłasnego programu! Czasami w wakacje bĂŞdzie moÂże miaÂła Studio24. SerwisĂłw pewnie nie - ale ma coÂś lepszego - poranki.

-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Skoro nie bĂŞdzie miaÂła serwisĂłw, to znaczy, Âże bĂŞdzie pracowaÂła jeden, a czasem dwa dni w tygodniu?
Czegoœ nie rozumiem, jak to jesteœ Marcin ,,przekonany, ¿e nie zniknie jednak z Faktów ani z poranka''? Twoim zdaniem program bêdzie nagrywany dopiero we wrzeœniu, kiedy przywróc¹ popo³udniowe? Bo nie wiem, czy wiesz, ¿e na czas wakacji zawieszaj¹ emisjê Faktów popo³udniowych, a z kolei my jesteœmy przekonani, ¿e ów tajemniczy program bêdzie nagrywany ju¿, jeœli nie w lipcu, to w sierpniu. I niestety wszystko przemawia za tym, ¿e Anita bêdzie musia³a znikn¹Ì na jakiœ czas z wizji :sad:
A szkoda, bo ona jest jedynÂą dziennikarkÂą newsowÂą, ktĂłra mĂłwi tak zrozumiale i klarownie, Âże informacje zostajÂą w mojej gÂłowie na dÂługo!

Na pewno wyglÂądaÂłaby super. Tak jak dziÂś w tym fioletowawym byÂło jej bardzo do twarzy
W tych ca³kowicie rozprostowanych w³osach te¿ wygl¹da³a korzystnie. Nie od dziœ wiadomo, ¿e telewizja w zale¿noœci od ujêcia, ukazuje czasem zupe³nie inny obraz cz³owieka, ni¿ ten rzeczywisty. I tak zaobserwowa³am dzisiaj podczas jednego ³¹czenia, gdy Anita sta³a w mocno rozjaœnionej czêœci studia, ¿e Anicie œwietnie by³oby w jasnych w³osach, nie blond, ale lekko rozjaœnione i koniecznie tak proste. Ale Anita chyba na to nie pójdzie
A powinna tak¹ zmianê wzi¹Ì pod uwagê - dobrze jej radzê!
Czegoœ nie rozumiem, jak to jesteœ Marcin ,,przekonany, ¿e nie zniknie jednak z Faktów ani z poranka''? Twoim zdaniem program bêdzie nagrywany dopiero we wrzeœniu, kiedy przywróc¹ popo³udniowe? Bo nie wiem, czy wiesz, ¿e na czas wakacji zawieszaj¹ emisjê Faktów popo³udniowych, a z kolei my jesteœmy przekonani, ¿e ów tajemniczy program bêdzie nagrywany ju¿, jeœli nie w lipcu, to w sierpniu. I niestety wszystko przemawia za tym, ¿e Anita bêdzie musia³a znikn¹Ì na jakiœ czas z wizji :sad:
A szkoda, bo ona jest jedynÂą dziennikarkÂą newsowÂą, ktĂłra mĂłwi tak zrozumiale i klarownie, Âże informacje zostajÂą w mojej gÂłowie na dÂługo!
PozwĂłl, Âże ja dokoĂączĂŞ. W ulubionym sztandarowym kolorze komuchĂłw ze sztabu wyborczego Cimosza?Black Jack '62 pisze: gdyby miaÂła poranek jutro, byÂła by pewnie ubrana na czerwono, w kolorze...

Na pewno wyglÂądaÂłaby super. Tak jak dziÂś w tym fioletowawym byÂło jej bardzo do twarzy
W tych ca³kowicie rozprostowanych w³osach te¿ wygl¹da³a korzystnie. Nie od dziœ wiadomo, ¿e telewizja w zale¿noœci od ujêcia, ukazuje czasem zupe³nie inny obraz cz³owieka, ni¿ ten rzeczywisty. I tak zaobserwowa³am dzisiaj podczas jednego ³¹czenia, gdy Anita sta³a w mocno rozjaœnionej czêœci studia, ¿e Anicie œwietnie by³oby w jasnych w³osach, nie blond, ale lekko rozjaœnione i koniecznie tak proste. Ale Anita chyba na to nie pójdzie