Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

W takim razie gÂłos Barbary Grad WoÂźniak i pozostaÂłych trzech paĂą z WiadomoÂści TVP jest "Wyborowy". :D Hmm... a tak powaÂżnie, to co znaczy czekoladowy? Tylko, Âże sÂłodki, czy coÂś jeszcze? :?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ÂŁukasz, miÂło Âże nas nawiedzasz..., ale tak bez Âżadnego prezentu :?: :wink: :lol: ÂŻartowaÂłem :D :!:

GÂłos Anity jest sÂłodki, owszem :P Ale o co jeszcze chodzi z tym czekoladowym gÂłosem...:?: Sprawa siĂŞ tyczy programu ''Mamy CiĂŞ'' z udziaÂłem Anity i jej koleÂżanki Patrycji. Anita zostaÂła zwabiona w pamiĂŞtnym gagu do windy pod pretekstem wypadu do salonu odnowy biologicznej na czekoladowy masaÂż (ktĂłry oczywiÂście wtedy nie doszedÂł do skutku) :D Na sam koniec programu Szymon zapytaÂł, a wÂłaÂściwie stwierdziÂł: ''Anito, Ty wiesz jaki masz gÂłos...'', Anita odparÂła z leciutkim niezadowoleniem i ironiÂą: ''MĂŞski'' - myÂślÂąc, Âże Szymon takiej odpowiedzi oczekuje. Jemu jednak nie o to chodziÂło, wiĂŞc za sekundĂŞ Patrycja, ratujÂąc sytuacjĂŞ, stwierdziÂła, Âże gÂłos Anity jest: ''musujÂący, czekoladowy'' :D Oto caÂła historia porĂłwnania. Ale jakÂże trafna teoria.
Zgadzam siĂŞ z niÂą w 100%. Anita ma bardzo kojÂący gÂłos, ktĂłry ma wÂłaÂściwoÂści zbliÂżone do masaÂżu.
kamuii pisze:Blacka np. budzi co rano :lol: :D Nie Black :?: ?
No pewnie :wink:
kamuii pisze:A i wracam niebawem do cywilizacji
Faaaaaaaajnie :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

MĂłj ostatni news przed wyjazdem byÂł o Anicie. :D Zapraszam na stronĂŞ. Bo Kasia kupiÂła tĂŞ gazetĂŞ, zrobiÂła dziÂś rano fotki, napisaÂła tekst, wiĂŞc juÂż musiaÂłem dodaĂŚ. :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

DziÂś Anita miaÂła poranek.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁukasz pisze:MĂłj ostatni news przed wyjazdem byÂł o Anicie. :D Zapraszam na stronĂŞ. Bo Kasia kupiÂła tĂŞ gazetĂŞ, zrobiÂła dziÂś rano fotki, napisaÂła tekst, wiĂŞc juÂż musiaÂłem dodaĂŚ. :D
I to Ci siĂŞ chwali :D DziĂŞki :D I co :?: Urocze te zdjĂŞcia z dzieciĂąstwa, prawda :?:
Ale jest w tekœcie newsa ma³a nieœcis³oœÌ:
Artyku³ zawiera wiele ciekawostek wczeœniej niepublikowanych, m.in. o spêdzanych wakacjach i planach na przysz³oœÌ.
O tych faktach wielokrotnie ju¿ pisano, a artyku³ z PANI jest zbiórk¹ dotychczasowych artyku³ów.
Marcin pisze:DziÂś Anita miaÂła poranek.
Faktycznie, przynajmniej dziœ siê nie rozczarowa³em, gdy telewizor w³¹czy³ siê, a na jego monitorze pojawi³a siê Anita :D
Znowu miaÂła nowy biaÂły Âżakiet i czarny top. Dzisiaj byÂło nieco powaÂżniej, bo powaÂżny temat: poczÂątek procesu beatyfikacyjnego Jana PawÂła II. Anita podchwyciÂła fragment cytowanej przez Jacka PaÂłasiĂąskiego wypowiedzi o ''papieÂżu, o ktĂłrym nikt tak naprawdĂŞ do koĂąca wszystkiego nie wiedziaÂł'', posumowaÂła to mÂądrze : ''Ale on wiedziaÂł wszystko o nas''...

DziÂś w poranku miaÂł swojÂą premierĂŞ RafaÂł ''JeleĂą'' Hirsch z redakcji biznesowej, trochĂŞ flegmatyczny, ale Anicie udaÂło siĂŞ nawiÂązaĂŚ z nim dialog, tak samo z Arkiem Wierzukiem - fajnie to wyglÂądaÂło, bo poranek nie byÂł aÂż tak bardzo osadzony w te klasyczne sztywne ramy.

Zdarzy³o siê Anicie kilka przejêzyczeù, ale jedno by³o nieziemskie, powali³o mnie i, przyznajê, nawet bardzo mi siê spodoba³o. Ju¿ wyjaœniam. Po materiale o fokach, Anita powiedzia³a: ''A teraz zmieniamy drastycznie temat'' - a zaczê³a zapowiadaÌ materia³ o Cimoszewiczu i mo¿liwoœci og³oszenia przez niego decyzji o starcie w wyborach prezydenckich. Myœlê, ¿e Anita chcia³a powiedzieÌ diametralnie, choÌ dla mnie mo¿liwoœÌ wygranej przez Cimoszewicza, to najbardziej drastyczna wizja przysz³oœci, oznaczaj¹ca kontynuacjê prezydentury Kwaœniewskiego :twisted: Wizja coraz bardziej realna, bo dramat jest diabelsko wyre¿yserowany :twisted:
Tak wiĂŞc jestem po stokroĂŚ wdziĂŞczny Anicie za to przejĂŞzyczenie-okreÂślenie - trafniej po postu nie moÂżna byÂło :D
Poranek niestety dziœ by³ krótszy, bo coœ im strzeli³o do g³ów, ¿eby transmitowaÌ sejmow¹ debatê :twisted:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

TeÂż mnei to rozwaliÂło. Jak powiedziaÂła o drastycznej zmianie tematu to pomyÂślaÂłem, Âże zaraz o jakimÂś morderstwie powie. :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hehe jak dla mnie to byÂła by teÂż drastyczna zmiana... ale nie spowodu kontynuacji rzÂądĂłw Kwacha bo te mi nie przeszkadzajÂą :)
Ale z popwodu tego ze Cimoszewcicz to cz³owiek który nie liczy siê zupe³nie z ludzmi którzy nie nale¿¹ do kasty bogaczy co potwierdzi³ w czasie powodzi !!!

Co zaÂś do Anity to fotki fajne :) juÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ kiedy jÂą zobacze w poranku ;) choĂŚ jak znam TVN to pewnie jak wreszcie bĂŞde miaÂła kablĂłwke to albo szlag trafi poranki albo Anita gdzieÂś wyjedzie... i bedzie Grass czy inny anty-prezenter.
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii, a kiedy Ci ''uruchomiÂą'' kablĂłwkĂŞ :?: Prawdopodobnie Anita bĂŞdzie w poranku juÂż jutro, a i moÂże jakiÂś serwis jej dadzÂą poprowadziĂŚ w tygodniu :roll: Patrycja miaÂła dziÂś kilka serwisĂłw, wiĂŞc... :niepewny:
A oto pierwsza czêœÌ artyku³u z ''PANI''. który bêdê posy³a³ w kawa³kach :smile:
MĂłwi siĂŞ o niej, Âże jest zdystansowana i chÂłodna. Jeden z dziennikarzy mĂŞskiego magazynu nazwaÂł jÂą nawet ''luksusowÂą lodĂłwkÂą''. Czy jednak profesjonalizm i kompetencjĂŞ moÂżna nazwaĂŚ dystansem, czy chÂłodem, gdy siĂŞ ma 27 lat?

Uczennica z zasadami
Zawsze by³a prymusk¹, dostawa³a œwiadectwa z czerwonym paskiem. Najlepsza z polskiego, matematyki, tenisa, p³ywania. Mai³a cztery lata, gdy podczas wakacji z rodzicami, wysz³a na œrodek sali pe³nej wczasowiczów ogl¹daj¹cych festiwal w Opolu. Nie zwa¿a³a na œpiewaj¹c¹ w telewizji Marylê Rodowicz. Sama wykona³a piosenkê g³oœniej i mocniej, ku aplauzowi s³uchaczy. Nie wiedzia³a co to nieœmia³oœÌ. Bez oporów wystêpowa³a na akademiach, w przedstawieniach, recytowa³a wiersze, przewodniczy³a samorz¹dowi szkolnemu.
Mieszka³a z rodzicami na ³ódzkim osiedlu Ba³uty. Nie mia³a czasu na zabawy na podwórku. Chodzi³a na angielski, z wyró¿nieniem skoùczy³a szko³ê muzyczn¹. - By³am typow¹, grzeczn¹ uczennic¹ - wspomina Anita Werner. - W moim domu, bardzo tradycyjnym, liczy³o siê dobre wychowanie i maniery: jak trzymaÌ rêce przy stole, który sztuciec z u³o¿onych trzech wybraÌ jako pierwszy. ¯yliœmy skromnie, ale za to bogato w zasady. Dziadków, niestety, nie pozna³am - umarli przed moim urodzeniem. Ojciec matki projektowa³ systemy sanitarne, pasjonowa³ siê fotografi¹, wygrywa³ konkursy. Drugi dziadek by³ rektorem Politechniki £ódzkiej, wspó³konstruktorem ciê¿arówki Star. Mój tata kontynuuje rodzinne tradycje, jest in¿ynierem, ekspertem od samochodów. Jedna z babÌ odesz³a, gdy mia³am piêÌ lat, ale wiem, ¿e jestem do niej podobna. Na zdjêciu widaÌ, ¿e mamy taki sam kszta³t ust i drobn¹ budowê cia³a, choÌ wzrostem znacznie siê ró¿nimy. Ona 150, a ja 182 cm. Moja mama ma taki zwyczaj, ¿e niektóre ubrania przechowuje w kufrach. Uwa¿a, ze za kilka lat znów bêd¹ modne. Dlatego w m³odoœci nosi³am niektóre rzeczy po babci i œwietnie pasowa³y - mówi Werner. Jej najmilsze wspomnienia wi¹¿¹ siê z wakacjami. Zim¹ narty w Szczyrku, a lato w górach lub nad morzem. - Obchodziliœmy nawet rocznice naszych kolejnych pobytów - dodaje. - Siódmy rok z rzêdu byliœmy w Ustroniu, ale o nudzie nie by³o mowy, tylko wycieczki, ksi¹¿ki, sport. Nie pamiêtam, abym kiedykolwiek siedzia³a bezczynnie.
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

co do kablĂłwki kamuii to zdaje mi siĂŞ Âże juÂż dÂłuuuugo jÂą "uruchomiajÂą" ;)
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

8) :D 8) :D 8) :D 8) :D

Jak Anitka Âślicznie wyglÂąda w Poranku. I ta fryzura... OczarowaÂła mnie! Oby tak dalej!
Żartowałem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

He, he... nie dziwiê Ci siê wcale :D Bo ja dzisiaj tak siê rozmarzy³em podczas poranka, ¿e nawet nie przeszkadza³o mi, ¿e praktycznie w kó³ko mówiono, na przemian, o wrêczeniu paliusza Stanis³awowi Dziwiszowi i o Cimoszewiczu... :lol: Non stop te uwodzicielskie spojrzenia, czaruj¹ce uœmiechy :P
Jak¿esz rewelacyjnie Anita wygl¹da³a :P Mia³a kolejny nowy kostium w ''biskupim'' kolorze, w którym wygl¹da³a po prostu bosko :!: No i dostosowa³a siê do komentowanych i zapowiadanych wydarzeù z Rzymu i 32 arcybiskupów, wczoraj w papieskiej bieli - gdyby mia³a poranek jutro, by³a by pewnie ubrana na czerwono, w kolorze :D A w³aœnie, czy Anita mia³a kiedykolwiek na sobie coœ czerwonego :niepewny: :?: Ale wracaj¹c do teraŸniejszych wydarzeù, poranek przebieg³ nad wyraz sprawnie i sympatycznie: mi³e zapowiedzi serwisów z udzia³em Grassa, rozmowa z Damianem Kurasiem, Wojciechem Zawio³¹, z którym jeszcze pogada³a sobie podczas trwania serwisu. W³aœnie, Zawio³a to jedyny prezenter z redakcji sportowej, który jest wy¿szy kilka cm od Anity - to chyba mi³e (i niecodzienne) uczucie dla niej patrzeÌ na kogoœ z koniecznoœci¹ podniesienia (a nie opuszczenia) g³owy :D Szkoda, ¿e Morozowski, który mia³ porann¹ rozmowê, nie wyst¹pi³ u boku Anity :evil2: A ona pilnowa³a siê dzisiaj, nie licz¹c tych paru chwil, kiedy jêzyk trochê jej siê pl¹ta³ i gdy raz zas³a³a, mówi³a o wielu rzeczowych sprawach rzeczowo i sk³adnie. Jak na to prognozowane przeze mnie ''suche'' lato, mamy ca³kiem urodzajne lato :D Tylko ciekawe, czy te 2 ranki, to ju¿ wszystko, co przewidziano dla Anity w wakacje :?: Patrycja znowu prowadzi serwisy...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Dzisiaj w fioletowym wygl¹da³¹ œwietnie. S¹dzê, ¿e powoli zacznie nagrywaÌ swój tajemniczy program. :D Jestem przekonany, ¿e nie zniknie jednak z Faktów ani z poranka. ChoÌ pewnie bêd¹ zdarzÌ siê sytuacje, ¿e bêdzie mia³¹ tylko 1 Fakty tygodniowo. :( Ale ja mimo to nie mogê siêju¿ doczekaÌ jej nowego, w³asnego programu! Czasami w wakacje bêdzie mo¿e mia³a Studio24. Serwisów pewnie nie - ale ma coœ lepszego - poranki. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No pewnie, Âże fajnie wyglÂądaÂła :D
Ale sÂądzisz, Âże nie dadzÂą jej serwisĂłw :?:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Skoro nie bĂŞdzie miaÂła serwisĂłw, to znaczy, Âże bĂŞdzie pracowaÂła jeden, a czasem dwa dni w tygodniu?
Czegoœ nie rozumiem, jak to jesteœ Marcin ,,przekonany, ¿e nie zniknie jednak z Faktów ani z poranka''? Twoim zdaniem program bêdzie nagrywany dopiero we wrzeœniu, kiedy przywróc¹ popo³udniowe? Bo nie wiem, czy wiesz, ¿e na czas wakacji zawieszaj¹ emisjê Faktów popo³udniowych, a z kolei my jesteœmy przekonani, ¿e ów tajemniczy program bêdzie nagrywany ju¿, jeœli nie w lipcu, to w sierpniu. I niestety wszystko przemawia za tym, ¿e Anita bêdzie musia³a znikn¹Ì na jakiœ czas z wizji :sad:
A szkoda, bo ona jest jedynÂą dziennikarkÂą newsowÂą, ktĂłra mĂłwi tak zrozumiale i klarownie, Âże informacje zostajÂą w mojej gÂłowie na dÂługo!
Black Jack '62 pisze: gdyby miaÂła poranek jutro, byÂła by pewnie ubrana na czerwono, w kolorze...
PozwĂłl, Âże ja dokoĂączĂŞ. W ulubionym sztandarowym kolorze komuchĂłw ze sztabu wyborczego Cimosza? :lol:
Na pewno wyglÂądaÂłaby super. Tak jak dziÂś w tym fioletowawym byÂło jej bardzo do twarzy :smile:
W tych ca³kowicie rozprostowanych w³osach te¿ wygl¹da³a korzystnie. Nie od dziœ wiadomo, ¿e telewizja w zale¿noœci od ujêcia, ukazuje czasem zupe³nie inny obraz cz³owieka, ni¿ ten rzeczywisty. I tak zaobserwowa³am dzisiaj podczas jednego ³¹czenia, gdy Anita sta³a w mocno rozjaœnionej czêœci studia, ¿e Anicie œwietnie by³oby w jasnych w³osach, nie blond, ale lekko rozjaœnione i koniecznie tak proste. Ale Anita chyba na to nie pójdzie :wink: A powinna tak¹ zmianê wzi¹Ì pod uwagê - dobrze jej radzê!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Na pewno wszystkiego nie bĂŞdĂŞ nagrywaĂŚ w wakacje. BĂŞdzie teÂż z pewnosciÂą rozmawiaĂŚ o wydarzeniach bierzÂących. :]
ODPOWIEDZ