osoba dla ktĂłrej jest to normalne jest jak najbardziej "nie normalna"1. RadzĂŞ nie pisaĂŚ za wszystkie "normalne" dziewczyny! pisz za siebie - tak jest zawsze bezpieczniej!
Wytrysk teÂż jest normalny a nie wiem czy chciaÂła byÂś jeÂśli jesteÂś dziewczynÂą Âżeby twĂłj facet chodziÂł w bluzce "mam erekcjĂŞ" bÂądz teÂż Âże jeÂśli jesteÂś chÂłopakiem sam byÂś w niej chodziÂł,jeÂśli tak to pogratulowaĂŚ gustu...gdzie zwyczajne doÂświadczenie wielu kobiet - menstuacja jest zrĂłwnywane z chorobÂą jakÂą jest grzybica! WÂłaÂśnie o to chodzi, Âże okres to normlana sprawa i najwyÂższy czas, zeby tÂą sferĂŞ odtabiuzowaĂŚ!
Grzybica te¿ jest normalnym zjawiskiem jak grypa czy inna choroba. Za to aborcja nie jest raczej czymœ czym wiêkszoœÌ ludzi siê chwali... :?
Tam byÂło czujĂŞ nie noszĂŞ to raz a rozumiem Âże ty nie wydalasz ? tylko siĂŞ to w tobie ulatnia....Moze Ty nosisz "kupĂŞ w obycie".
btw...zastanowiÂła bym siĂŞ nad jednym ciekawe ze okres jest dla ciebie czymÂś zupeÂłnie normalnym podczas gdy kupa zastĂŞpujesz sÂłowem "skarby" czyli jednak mamy tematy tabu ? ktĂłre sÂą niesmaczne ?
A dla czego dla Ciebie czujê kupê w odbycie jest obrzydliwe ????? normalna fizjologiczna czynnoœÌ jak i okres...A calkiem powa¿nie - moze powinnaœ sie zastanowiÌ dlaczego zwyczajne has³o "mam okres" jest dla Ciebie obrzydliwe!?

A nie sÂądzisz ze szanowna Kazia swoim zachowaniem i wypowiedziami sama do takich pytaĂą prowokuje dziennikarzy ????zwlaszcza za pytanie z kim pani sypia, ja bym go osobiscie zbutowaÂła