Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Ania Jot.jak zawsze elegancka tutaj Riki w 100% siĂŞ z tobÂą zgodzĂŞ
ten bia³y kostium jest taki,¿e w za³o¿eniu powinien byÌ zapiêty,ale Ania wybra³a inne rozwi¹zanie i postanowi³a po³¹czyÌ go z bluzk¹..dosyÌ sk¹p¹
i baaaaardzo baaardzo niebezpiecznie zapiĂŞtÂą na dole
jak chyba nigdy wczeÂśniej :rozglada: specjalnie chciaÂła siĂŞ poznĂŞcaĂŚ nade mnÂą! :>
capsy porobi³em,ale nie chc¹ mi siê na kompie otworzyÌ jak na z³oœÌ!
a na jednym jej mina nadaje siĂŞ do wÂątku min dziwnych :devil:
po prostu szaÂłowo!!!
to jest dla mnie nie do pojĂŞcia,ajk ona to robi,Âże potrafi tak siĂŞ odmieniĂŚ z dnia na dzieĂą,promienieĂŚ,piĂŞknieĂŚ z doby na dobĂŞ i zapieraĂŚ dech w piersi.
warta by³a ta adrenalina w Dn¯,spowodowana Kryni debiutem :tanczy: ale i tym,¿e kiedy Ani brakuje w Dn¯ œwiadomoœÌ ¿e nie pojawi siê to utrudnia skupienie siê,wszelki porz¹dek dnia!
Czarna Dama TVN24 w biaÂłym szaleĂąstwie! :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
a bĂŞdzie jeszcze bardziej gdy z KryniÂą poprowadzi DnÂŻ

capsy porobi³em,ale nie chc¹ mi siê na kompie otworzyÌ jak na z³oœÌ!

po prostu szaÂłowo!!!
to jest dla mnie nie do pojĂŞcia,ajk ona to robi,Âże potrafi tak siĂŞ odmieniĂŚ z dnia na dzieĂą,promienieĂŚ,piĂŞknieĂŚ z doby na dobĂŞ i zapieraĂŚ dech w piersi.
warta by³a ta adrenalina w Dn¯,spowodowana Kryni debiutem :tanczy: ale i tym,¿e kiedy Ani brakuje w Dn¯ œwiadomoœÌ ¿e nie pojawi siê to utrudnia skupienie siê,wszelki porz¹dek dnia!
Czarna Dama TVN24 w biaÂłym szaleĂąstwie! :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
a bĂŞdzie jeszcze bardziej gdy z KryniÂą poprowadzi DnÂŻ

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Jestem ciekawy jak wygladajÂą stosunki zawodowe obu PaĂą.
MoÂże Âżyczenie wspĂłlnych dyzurĂłw mogÂło by sie tym Paniom nie spodobaĂŚ, przecierz jak my lubimy obie Panie to nie znaczy Âże one same teÂż siĂŞ muszÂą siĂŞ lubiĂŚ nawzajem ,mam nadziejĂŞ Âże jest inaczej
Druga sprawa ze wtedy kiedy odejœÌ od telewizora ¿eby nic nie straciÌ :mhm:
MoÂże Âżyczenie wspĂłlnych dyzurĂłw mogÂło by sie tym Paniom nie spodobaĂŚ, przecierz jak my lubimy obie Panie to nie znaczy Âże one same teÂż siĂŞ muszÂą siĂŞ lubiĂŚ nawzajem ,mam nadziejĂŞ Âże jest inaczej
Druga sprawa ze wtedy kiedy odejœÌ od telewizora ¿eby nic nie straciÌ :mhm:
nawet nie chcĂŞ o tym myÂśleĂŚ!adam pisze:Jestem ciekawy jak wygladajÂą stosunki zawodowe obu PaĂą.
MoÂże Âżyczenie wspĂłlnych dyzurĂłw mogÂło by sie tym Paniom nie spodobaĂŚ

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...

wiĂŞc w ÂśrodĂŞ mam swoje,ktĂłre siĂŞ nie otwierajÂą

Ania dominowaÂła w RW,czy to dlatego,Âże Krynia i Grysiak debiutowaÂły w DnÂŻ,czy dlatego Âże mr Trawy nie byÂło :mhm: nie wolĂŞ Âżadnych z tych opcji........
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Z zawnÂątrz swojej gwiazy teÂż byÂś nie zauwazyÂł gdyÂż majÂą przyciemnione szyby w budynku tvn24
Ale jak gmach nie byÂł jeszcze do koĂąca gotowy a nadawali juÂż z nowego studia widziaÂłem PaniÂą Pochanke podczas pracy
Teraz Ania ma wiĂŞkszy problem trzeba przygotowaĂŚ siĂŞ do ÂświÂąt i pewnie jest poddenerwowana ,moze w tym okresie nie spotykaĂŚ Pani Anny Jot
Ale jak gmach nie byÂł jeszcze do koĂąca gotowy a nadawali juÂż z nowego studia widziaÂłem PaniÂą Pochanke podczas pracy
Teraz Ania ma wiĂŞkszy problem trzeba przygotowaĂŚ siĂŞ do ÂświÂąt i pewnie jest poddenerwowana ,moze w tym okresie nie spotykaĂŚ Pani Anny Jot
Nic wiêcej powiedzieÌ nie mogê - nie widzia³em w ogóle samej siedziby TVN, a có¿ tu mówiÌ o ogl¹daniu z chêci¹ upolowania szaleùstwa.
Daleko wprawdzie nie byÂłem ale czasu na dalsze wycieczki nie miaÂłem.
Czy Ania jest poddenerwowana nadchodzÂącymi ÂświĂŞtami - nie no, chyba przesada z tymi nerwacjami. Praca, czas na wizji jest bardzo zajmujÂące i wyczerpujÂące, nie ma czasu na kucharzenie, ale teraz, kÂłopot z przygotowaniem ÂświÂąt, potraw, etc ? - kiedy wszystko juÂż jest gotowe do nabycia ? Choinki jodÂłowe koÂło Stegien..... Tu kÂłopotu to nie bĂŞdzie chyba.
MoÂże pojadÂą do rodziny, tesciĂłw etc.
Ja bym sobie ÂżyczyÂł ponownie jÂą widzieĂŚ na wizji, ot co
Daleko wprawdzie nie byÂłem ale czasu na dalsze wycieczki nie miaÂłem.
Czy Ania jest poddenerwowana nadchodzÂącymi ÂświĂŞtami - nie no, chyba przesada z tymi nerwacjami. Praca, czas na wizji jest bardzo zajmujÂące i wyczerpujÂące, nie ma czasu na kucharzenie, ale teraz, kÂłopot z przygotowaniem ÂświÂąt, potraw, etc ? - kiedy wszystko juÂż jest gotowe do nabycia ? Choinki jodÂłowe koÂło Stegien..... Tu kÂłopotu to nie bĂŞdzie chyba.
MoÂże pojadÂą do rodziny, tesciĂłw etc.
Ja bym sobie ÂżyczyÂł ponownie jÂą widzieĂŚ na wizji, ot co

Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
qrcze przegapiĂŚ takie wydarzenie!!!!adam pisze:ZapomniaÂłes dodaĂŚ Âże w piatek prowadziÂła M24 nie caÂły gdyÂż poÂłowĂŞ magazynu byÂł ekskluzywny wywiad Pani pochanke z prof. Bartoszewskim

dok³anie,a nó¿ Aniê ujrzê na molo na spacerku z pieskiem...nostromo pisze:Có¿, a dlaczego nie mia³bym spotkaÌ którejœ z dam ?

Hm,czy Ania ma zdolnoœci kulinarne a propos œwi¹t,czy zd¹¿y³aby przygotowaÌ dania non stop pracuj¹c :hmm: myœlê,¿e skoro by³a w zesz³ym tyg.nawet w weekend to w przysz³y pi¹tek najpóŸniej bêdzie mieÌ wolne,czego z jednej strony bym nie chcia³,bo wiedzia³bym ¿e jej szybko nie ujrzê,a szczególnie w same œwiêta,gdzie bêdzie obowi¹zkowa³ grafik niedzielny,a z drugiej strony nale¿y jej siê przecie¿,bo "odpracowa³a"

pĂłki co DnÂŻ: Krynia i Ania! :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Jestem ciekawy jak bĂŞdzie Ania spedzaÂła ÂświĂŞta.
O kucharzeniu raczej nie ma jeszcze mowy jeszcze tydzieĂą do wigili wiec wÂątpiĂŞ ze jakakolwiek potrawa by przetrwaÂła.Bardziej na czasie jest w tym czasie bieganie po sklepach i kupowanie prezentĂłw.
A m¹¿ co nie mo¿e przygotowaÌ kolacji wigilijnej ,jak jest taki draù to bardzo chetnie przyjdê do Ani i sam jej przygotuje wszystkie potrawy :rozglada: :rozglada:
O kucharzeniu raczej nie ma jeszcze mowy jeszcze tydzieĂą do wigili wiec wÂątpiĂŞ ze jakakolwiek potrawa by przetrwaÂła.Bardziej na czasie jest w tym czasie bieganie po sklepach i kupowanie prezentĂłw.
A m¹¿ co nie mo¿e przygotowaÌ kolacji wigilijnej ,jak jest taki draù to bardzo chetnie przyjdê do Ani i sam jej przygotuje wszystkie potrawy :rozglada: :rozglada: