Remont studia Faktów i TVN24
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: Remont studia Faktów i TVN24
Czcionka fatalna, a logo tvn na siłę doklejone, w ogóle nie pasuje... 

Fakty po faktach znikają z wirtualnego studia! Cudownie!

-
- Początkujący
Jeżeli detale są przystosowane do HD, to od 3 października start TVN24 HD? Lub chociaż fakty w hd na tvnhd?
5 lat na forum 
Na innym forum także @brk

Na innym forum także @brk
"Fakty" w HD na TVNHD to "oczywista oczywistość", co do TVN24 HD - nie ma nigdzie informacji, że kanał wystartuje 3.10.
Liczą się tylko Fakty.
Patrząc tak dalej to nie jest aż takie złe, choć fakt dopisek tvn jest dość słaby. Pewnie w tym miejscu pojawi się 'po faktach', albo 'po południu' w zależności od wydania. Trochę ten glob przypomina mi czołówkę RTL Aktuell ( http://www.youtube.com/watch?v=_KnNy3reO2Y od 1.12 do 1.22 )Peter Parker pisze:Czcionka fatalna, a logo tvn na siłę doklejone, w ogóle nie pasuje...

Wolę się na razie wstrzymać z opinią, do czasu zobaczenia całości. Na razie mam dosyć mieszane uczucia.
-
- Czasem tu wpada
Czy wcześniej nie było mowy o Stanach Zjednoczonych?Moduły do budowy nowej ściany video zostały sprowadzone z Belgii.
Tak pisały WirtualneMedia.pl, ale jak widać myliły się.Peter Parker pisze:Czy wcześniej nie było mowy o Stanach Zjednoczonych?Moduły do budowy nowej ściany video zostały sprowadzone z Belgii.
Powiem tak - rzeczywiście - ten żółty dopisek TVN na tle kuli ziemskiej tylko oszpeca tą grafikę, ale na razie zapowiada się na realizację na poziomie światowym.
-
- Bywalec
Mam nadzieję, że będzie tak jak mi się wydaje. A wydaje mi się, że będzie to niesamowity krok do przodu. A dopisek tvn - ludzie, dajcie spokój. Co po jednym zdjęciu można powiedzieć? Nic. Wierzę, że Durczok nie da zrobić z najlepszego programu informacyjnego w Polsce zrobić pośmiewiska. z TVN24 Pieczyński także. Będzie dobrze, zobaczycie 

tvn - latem programowo najgorsza!
Przyjrzałem, się zdjęciom nieco bliżej i zauważyłem białą linię podkreślającą pod słowem "FAKTY"
.

Cóż za spostrzeżenie :brawa:
Ktoś pod zdjęciem nowego studia na Waszym profilu na facebook'u wrzucił zdjęcie mnie więcej jak będzie wyglądało logo, więc wrzucam tutaj, kolejny raz zaznaczając, że nie moje autorstwo, aczkolwiek w miarę dobrze oddaje to co widać za Kamilem na zdjęciach.

czcionka brzydka, kula ziemska w tle fajna (ma w sobie coś mistycznego)
napis powinien byś strzelisty a nie rozkraczony (wg. mnie)