[TVN] Najsłabsze ogniwo

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

...Bo pewnie w ostatnim miesiÂącu Âżadnej imprezy nie byÂło :D
:)
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

MoÂże wÂśrĂłd grupy Twoich znajomych nie byÂło, ale to wcale nie znaczy, Âże nie byÂło w ogĂłle. Dlaczego nagle miaÂłoby siĂŞ nie odbywaĂŚ, jak zawsze, parenaÂście imprez, potem opisywanych w kronikach towarzyskich...? :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bambi »

wracajac do tematy najsÂłabsze ogniwo, czy ktos wie moze kiedy sie konczy ta edycja i czy bedzie trzecia :?:
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

mnie na ten temat nic nie wiadomo
ale juÂż tylko kika tygodni, ktĂłre policzyĂŚ na palcach moÂżna zostaÂło do zakonczenia obecnej edycji
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
zadra
Bywalec
Bywalec

ogniwo

Post autor: zadra »

mam nadzieje, Âże program zostanie, bo to najmocniejsze ogniwo obecnej ramĂłwki :D
jak bedizecie coÂś wiedzieli to dajcie znaĂŚ :D
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

moim zdaniemnz cala pewnoscia bedzie kolejna edycja, poniewaz nadal podczas programu leca na ekranie nr sms pod ktore mozna sie zglaszac, a jak jest mi wiadome odcinki sa nagrywane z 2 miesiecznym wyprzedzeniem wiec na ta edycje z cala pewnoscia sa juz zakonczone
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
zadra
Bywalec
Bywalec

ogniwo

Post autor: zadra »

Mocne_ogniwo pisze:moim zdaniemnz cala pewnoscia bedzie kolejna edycja, poniewaz nadal podczas programu leca na ekranie nr sms pod ktore mozna sie zglaszac, a jak jest mi wiadome odcinki sa nagrywane z 2 miesiecznym wyprzedzeniem wiec na ta edycje z cala pewnoscia sa juz zakonczone
sms-y mogÂą sobie leciec, co to szkodzi jeszcze zarobic. myÂślĂŞ, Âże raczej waÂżniejsze jest jak duÂża jest publicznoÂśc.

ale i mi sie zdaje, Âże program z caÂła pewnoÂściÂą bĂŞdzie kontyuÂłowany, pytanie raczej czy jego emisja wciaz bĂŞdzie przewidziana na 20.10.? obstawiam, Âże to raczej to sie zmieni!
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: ogniwo

Post autor: Maciek »

zadra pisze:mam nadzieje, Âże program zostanie, bo to najmocniejsze ogniwo obecnej ramĂłwki :D
Jak dla kogo... :roll:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
MakAleks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: MakAleks »

Napewno dla UrbaĂąskiego. :wink:
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bambi »

i znowu wracamy do urbaĂąskiego?? jak dla mnie to tez najmocniejsze ogniwo tej ramĂłwki, ewentualnie moga zmienic pore emisji, ale program musi byc :)
justa'60
Początkujący
Początkujący

Post autor: justa'60 »

Do koĂąca grudnia " NajsÂłabsze ogniwo" jest emitowane , co dalej ? / nie wiem./ Kazia jest naprawdĂŞ Âświetna- bardzo, bardzo sie wyrobiÂła w porĂłwnaniu z pierwszymi odcinkami ...Extra.
nowicjusz
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Jak bym tam chciaÂł aby wÂłaÂśnie "NajsÂłabsze ogniwo" byÂło zimÂą w TVN -ie emitowane z nowymi odcinkami. Bo mĂłwiÂąc szczerze to powtĂłrek w prime -timie sobie nie wyobraÂżam... Z drugiej strony :?
Jest te¿ dobra wiadomoœÌ: w ostanie dwa tygodnie grudnia teleturniej bêdzie meitowany od poniedzia³ku do czwartku o 20:10 -ciekawe tylko czy nowe odcinki :D :?
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
MakAleks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: MakAleks »

JeÂśli bĂŞdÂą nowe odcinki to widaĂŚ, Âże wÂładze tvn nic nie wywnioskowaÂły z wynikĂłw oglÂądalnoÂści tego programu. :?
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Druga edycja programu skÂłada siĂŞ z 47 odcinkĂłw, 40 juÂż wyemitowano.
Z tego wynika, Âże ostatni odcinek drugiej serii nadany bĂŞdzie 20 grudnia i teraz - albo dalej beda powtĂłrki, albo... puszczÂą od razu trzeciÂą seriĂŞ w co wÂątpiĂŞ.
:)
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

MiÂło by byÂło, gdyby TVN zimÂą postawiÂł na "NajsÂłabsze ogniwo". SÂą to jednak marzenia... PowtĂłrki znowu zagoszczÂą na dobre.
CieszyĂŚ siĂŞ moÂżna jedynie z nowych odcinkĂłw "Na WspĂłlnej" -TVN zimÂą naszczeÂście nie rezygnuje z emisji serialu. NiedÂługo TVN wyemituje 400 odcinek serialu :D

Szymcio: SkÂąd wiesz, ze ta seria ma tylko 47 odcinkĂłw? :?
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
ODPOWIEDZ