[TVN] Najsłabsze ogniwo
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
- Kontakt:
moim zdaniemnz cala pewnoscia bedzie kolejna edycja, poniewaz nadal podczas programu leca na ekranie nr sms pod ktore mozna sie zglaszac, a jak jest mi wiadome odcinki sa nagrywane z 2 miesiecznym wyprzedzeniem wiec na ta edycje z cala pewnoscia sa juz zakonczone
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
ogniwo
sms-y mogÂą sobie leciec, co to szkodzi jeszcze zarobic. myÂślĂŞ, Âże raczej waÂżniejsze jest jak duÂża jest publicznoÂśc.Mocne_ogniwo pisze:moim zdaniemnz cala pewnoscia bedzie kolejna edycja, poniewaz nadal podczas programu leca na ekranie nr sms pod ktore mozna sie zglaszac, a jak jest mi wiadome odcinki sa nagrywane z 2 miesiecznym wyprzedzeniem wiec na ta edycje z cala pewnoscia sa juz zakonczone
ale i mi sie zdaje, Âże program z caÂła pewnoÂściÂą bĂŞdzie kontyuÂłowany, pytanie raczej czy jego emisja wciaz bĂŞdzie przewidziana na 20.10.? obstawiam, Âże to raczej to sie zmieni!
Re: ogniwo
Jak dla kogo...zadra pisze:mam nadzieje, Âże program zostanie, bo to najmocniejsze ogniwo obecnej ramĂłwki![]()

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Jak bym tam chciaÂł aby wÂłaÂśnie "NajsÂłabsze ogniwo" byÂło zimÂą w TVN -ie emitowane z nowymi odcinkami. Bo mĂłwiÂąc szczerze to powtĂłrek w prime -timie sobie nie wyobraÂżam... Z drugiej strony :?
Jest te¿ dobra wiadomoœÌ: w ostanie dwa tygodnie grudnia teleturniej bêdzie meitowany od poniedzia³ku do czwartku o 20:10 -ciekawe tylko czy nowe odcinki
:?
Jest te¿ dobra wiadomoœÌ: w ostanie dwa tygodnie grudnia teleturniej bêdzie meitowany od poniedzia³ku do czwartku o 20:10 -ciekawe tylko czy nowe odcinki

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
MiÂło by byÂło, gdyby TVN zimÂą postawiÂł na "NajsÂłabsze ogniwo". SÂą to jednak marzenia... PowtĂłrki znowu zagoszczÂą na dobre.
CieszyĂŚ siĂŞ moÂżna jedynie z nowych odcinkĂłw "Na WspĂłlnej" -TVN zimÂą naszczeÂście nie rezygnuje z emisji serialu. NiedÂługo TVN wyemituje 400 odcinek serialu
Szymcio: SkÂąd wiesz, ze ta seria ma tylko 47 odcinkĂłw? :?
CieszyĂŚ siĂŞ moÂżna jedynie z nowych odcinkĂłw "Na WspĂłlnej" -TVN zimÂą naszczeÂście nie rezygnuje z emisji serialu. NiedÂługo TVN wyemituje 400 odcinek serialu

Szymcio: SkÂąd wiesz, ze ta seria ma tylko 47 odcinkĂłw? :?
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN