[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
A kto odpad³?? Obstawiam ¿e Rylik, bo jej obecnoœÌ w programie doprowadza mnie do sza³u!!
Co do Conrado i Magdy- nie taĂączÂą zbyt kiepsko, ale ich bym pozbawiÂł szansy taĂączenia za 2 odcinki (czyli odpadliby za tydzieĂą). Potem kolejno odpadaliby:
GÂąsowski
Foremniak
DelÂąg
FinaÂł Cichopek i WesoÂłoswski
Wygrywa Cichopek
Co do Conrado i Magdy- nie taĂączÂą zbyt kiepsko, ale ich bym pozbawiÂł szansy taĂączenia za 2 odcinki (czyli odpadliby za tydzieĂą). Potem kolejno odpadaliby:
GÂąsowski
Foremniak
DelÂąg
FinaÂł Cichopek i WesoÂłoswski
Wygrywa Cichopek
Żartowałem.
Musisz znaĂŚ (a jeÂśli nie, to sprĂłbowaĂŚ poznaĂŚ) kogoÂś z wystĂŞpujÂących w programie albo ekpiy. To moÂże zaskakujÂące, ale jest tak, gdyÂż chĂŞtnych naprawdĂŞ nie brakuje, i sÂą to prawdziwi entuzjaÂści. Tu nie ma miejsca na pÂłacenie "statystom". Po prostu nie ma takiej potrzeby. 

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
-
- Nowicjusz
Maciek: mozesz mi podac swoj nr GG? jesli nie tutaj, to wyslij mi na PW. prosze!Maciek pisze:Musisz znaĂŚ (a jeÂśli nie, to sprĂłbowaĂŚ poznaĂŚ) kogoÂś z wystĂŞpujÂących w programie albo ekpiy. To moÂże zaskakujÂące, ale jest tak, gdyÂż chĂŞtnych naprawdĂŞ nie brakuje, i sÂą to prawdziwi entuzjaÂści. Tu nie ma miejsca na pÂłacenie "statystom". Po prostu nie ma takiej potrzeby.
No i kolejna para odpadla tym razem Piotr i Anna.
Myslalem ze odejdzie Kuba i Edyta ale jednak nie.
Ale jak juz staly tylko 2 pary Piotr i Anna oraz Agnieszka i Marcin to bylem pewny ze odejdzie Agnieszka z partnerem jednak sie mylilem.
Teraz inna sprawa znamy juz cennik na final>>> http://reklama.tvn.pl/6902,1259017,cennik.html dla mnie jak na final to jest malo chyba nawet w normalne niedziele jest troche drozej nie wiem.

Teraz inna sprawa znamy juz cennik na final>>> http://reklama.tvn.pl/6902,1259017,cennik.html dla mnie jak na final to jest malo chyba nawet w normalne niedziele jest troche drozej nie wiem.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

A gdzie Ty widzisz bÂłazna w GÂąsowskim? Ja raczej widzĂŞ jego kolejne 'role', odsÂłony aktorskie. Za to zawsze bojĂŞ siĂŞ ludzi, ktĂłrzy zbyt jednoznacznie i dosÂłownie interpretujÂą to, co zobaczÂą na ekranie... TrochĂŞ rozwagi - nikt by chyba nie chciaÂł, byÂśmy - jak niektĂłrzy Polacy i nie tylko - postrzegali aktorĂłw (szczegĂłlnie tych serialowych) przez pryzmat ich rĂłl. :devil2:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
to Ty nie widzisz rĂłznicy miĂŞdzy rol w filmie czy serialu a udziaÂłem w programie telewizyjnym. W pierwszym sie gra, w drugim siĂŞ jest soba - to taka subtelna rĂłznica.Maciek pisze:A gdzie Ty widzisz bÂłazna w GÂąsowskim? Ja raczej widzĂŞ jego kolejne 'role', odsÂłony aktorskie. Za to zawsze bojĂŞ siĂŞ ludzi, ktĂłrzy zbyt jednoznacznie i dosÂłownie interpretujÂą to, co zobaczÂą na ekranie... TrochĂŞ rozwagi - nikt by chyba nie chciaÂł, byÂśmy - jak niektĂłrzy Polacy i nie tylko - postrzegali aktorĂłw (szczegĂłlnie tych serialowych) przez pryzmat ich rĂłl. :devil2:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
Eh te brukowce co juz wypatrzyl "Fakt" i "Super express" u Katarzyny Cichopek, tu z SE>>> http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place ... position=1
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!