Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Ździebko przesadziła z pytaniem, kim jest Michael Schumacher. Mogła poprosić redakcyjnego kolegę o przedstawienie sylwetki kierowcy, a zadała pytanie wprost, jakby rzeczywiście nie wiedziała.
może nie wie, bo wcześniej powiedziała o nim kierowca rajdowy :>
Gdyby jeszcze dodała "formuła pierwsza", to mielibyśmy dziennikarski klasyk :devil:
Gdyby jeszcze dodała "formuła pierwsza", to mielibyśmy dziennikarski klasyk :devil:
Czyli dołączyła do swojej imienniczki, która rano też przeniosła go do rajdów. 

a mnie denerwuje coś innego, mianowicie... niebieskie wdzianko
praktycznie co tydzien ten sam ubiór, jutro pewnie wskoczy w "małą czarną", albo czerwoną sukienkę, ewentualnie spodnie i bodajze granatową marynarkę
praktycznie co tydzien ten sam ubiór, jutro pewnie wskoczy w "małą czarną", albo czerwoną sukienkę, ewentualnie spodnie i bodajze granatową marynarkę
No to a propos ostatniego wpisu, życzenia noworoczne - gdyby nie było jutro okazji :spiewa:
Anno - Zdrowia, sławy, oraz abyś znów zaskakiwała widzów prezencją :-D Nie dziękuj :stop: działaj
1
Anno - Zdrowia, sławy, oraz abyś znów zaskakiwała widzów prezencją :-D Nie dziękuj :stop: działaj

Czyżby Pani Ania zmienia stacje z tvn24 na tvn biznes i świat?? Przed chwilą była rozmowa Pani Zdanowicz z Panem Wojdą. Z tego co usłyszałem padło nazwisko Jędrzejowska a Pani Kasia skwitowała "musimy się z tym pogodzić"
przekonamy sie dzisiaj o 15
ale fakt faktem, od czwartku brakuje w ramówce TVN24 15-stej na żywo
ale fakt faktem, od czwartku brakuje w ramówce TVN24 15-stej na żywo
-
- Zbanowany
Przeczytałem program TVN24 i 15 na żywo jest już 7 stycznia.
Nagrywam przekazu telewizyjnego.
Rafał Wojda powiedział, że o wiele więcej pokaże w programie Anny Jędrzejowskiej ok. 15:45 a Kasia Zdanowicz skwitowała to tak: "A to tak, u Ani Jędrzejowskiej więcej. No dobrze, nic innego jak tylko się z tym pogodzićmilanos pisze:Czyżby Pani Ania zmienia stacje z tvn24 na tvn biznes i świat?? Przed chwilą była rozmowa Pani Zdanowicz z Panem Wojdą. Z tego co usłyszałem padło nazwisko Jędrzejowska a Pani Kasia skwitowała "musimy się z tym pogodzić"

"wracam za tydzień"
alleluja!
alleluja!
-
- Fanatyk :)
A co wy nic nie mówicie, że Ania miała dzisiaj nową, piękną sukienkę
:grozi: :tanczy:

To ja pokażę

Mój urlop był już podpisany, ale 15 minut przed fajrantem przyszła do mnie delegacja zarządu z wesołą informacją "cofamy"
24
Także... muszę dzisiaj wypić wszystko co sobie rozplanowałem na czwartek i piątek
22

Zazdroszczę Pani Redaktor :ech:skurvel pisze:"wracam za tydzień"
Mój urlop był już podpisany, ale 15 minut przed fajrantem przyszła do mnie delegacja zarządu z wesołą informacją "cofamy"

Także... muszę dzisiaj wypić wszystko co sobie rozplanowałem na czwartek i piątek

-
- Fanatyk :)
Na zbliżeniach widać, że sylwestrowa była nie tyko góra, ale i dół
22 :brawa:

I oczywiście znowu cały program został zajęty przez konferencję.