Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Dzisiaj w tym deszczu,ukropie(przynajmniej u mnie) Joasia zawiesiÂła broĂą
Nacieszaj siĂŞ jak najwiĂŞcej,korzystaj z tego co daje Joasia
U mnie duchota. Na razie jeszcze deszczu nie ma.
Ale zarzywam Joasi jak tylko moge :tanczy: :tanczy:
Fajna praca tak sobie malowaÌ Joasie na ró¿ne sposoby
Ja bym Joasie na czarno pomalowaÂł. ByÂłaby boska :devil:
Milusia jest Musi zostaĂŚ na nowe pasmo jesienne koniecznie
ZwÂłaszcza teraz, kiedy siĂŞ tak piĂŞknie uÂśmiecha, oni chcÂą na Joasie zabraĂŚ i wstawiĂŚ Jaconia. Joasiu, nie zgĂłdÂź siĂŞ :rydzyk: :rydzyk:
Szkoda,Âże Kuzniar nie cytuje naszych wpisĂłw na forum Jej
Joasia by siĂŞ uÂśmiaÂła. ChoĂŚ ona sama tu zaglÂąda, wiĂŞc po co ma KuÂźniara w to mieszaĂŚ. Niech Jarek zajrzy w swĂłj wÂątek, bo tam dziewczĂŞta siĂŞ za niego zabraÂły :devil: :devil:
MyÂślisz,Âże sÂą ludzie ktĂłrzy wyjechali by nad morze i zamiast patrzec na morze woleliby leÂżeĂŚ na plaÂży i ogladac Joasie na telebimie
Pewnie. I sobie wyobraÂżajÂą Joasie paradujÂącÂą po molo w kostiumie :spiewa: :spiewa:
Joasia wysysa z nas zbyt duzo energii Ale to Joasiu nie Twoja wina
KiedyÂś przez niÂą w szpitalu wylÂądujemy. CzÂłowiek siedzi po nocach przed tv, Âżeby jÂą oglÂądaĂŚ, wstaje z samego rana, Âżeby znĂłw jÂą oglÂądaĂŚ. Ile tak moÂżna :?:
Konflikt wrecz jak ziobra z lepperem
I ciÂągle narasta.. :devil:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

U mnie duchota. Na razie jeszcze deszczu nie ma.
Ale zarzywam Joasi jak tylko moge
W tej duchocie Âżebys sie nie udusiÂł :xx: Bo przez Joasie jest bardziej gorÂąco :spiewa:
Jak zaÂżywasz Joasie to najlepiej popiĂŚ wodÂą sodowÂą :tanczy:
Ja bym Joasie na czarno pomalowaÂł. ByÂłaby boska
Ale caÂła :shock: Czy makijaÂż metalowy :D
ZwÂłaszcza teraz, kiedy siĂŞ tak piĂŞknie uÂśmiecha, oni chcÂą na Joasie zabraĂŚ i wstawiĂŚ Jaconia.
To byÂłby cios w samo serce ;(
Joasia by siĂŞ uÂśmiaÂła. ChoĂŚ ona sama tu zaglÂąda, wiĂŞc po co ma KuÂźniara w to mieszaĂŚ
I znĂłw odwieczne pytanie czy Joasia tu byÂła choc raz :mhm:
Pewnie. I sobie wyobraÂżajÂą Joasie paradujÂącÂą po molo w kostiumie
To lepiej niech zostana na brzegu bo jeszcze by sie zapomnieli i wypadli z tego mola do wody :devil:
KiedyÂś przez niÂą w szpitalu wylÂądujemy. CzÂłowiek siedzi po nocach przed tv, Âżeby jÂą oglÂądaĂŚ, wstaje z samego rana, Âżeby znĂłw jÂą oglÂądaĂŚ. Ile tak moÂżna
Nie wiem :hmm: Ja jechaÂłem caÂły dzien do domu,poÂłoÂżyÂłem sie koÂło 2 i wstaÂłem przed 7 :xx: Wszyscy wstali w domu po 10 i byli zdziwieni czemu juÂż wstaÂłem :stop:
JuÂż :devil: Tylko Joasia byÂła w stanie mnie zwlec o tej porze,noi i byc moze jakis kataklizm :aniol:
ciÂągle narasta..
Wybuchowe charaktery :spiewa: MyÂśmy z adamem zyli w miare w zgodzie w trudnych czasach jak we dwoje zesmy tu analizowali naszÂą JoasiĂŞ :tanczy:
Wam tez sie uda :devil:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

W tej duchocie Âżebys sie nie udusiÂł Bo przez Joasie jest bardziej gorÂąco
Jak zaÂżywasz Joasie to najlepiej popiĂŚ wodÂą sodowÂą
Ja Joasie to biore razem z tabletkami na ciÂśnienie :devil:
I zapijam wodÂą oczywiÂście niegazowanÂą. ÂŻeby mi bÂąbelki do gÂłowy nie uderzyÂły :devil:
Ale caÂła Czy makijaÂż metalowy
Zrobi³bym czarne powieki, mocno podkrêcone rzêsy, troche puderku czerwonego na policzki i ró¿owe usta. :tanczy: :tanczy: Joasiu, wypróbuj kiedyœ ten przepis :P
To byÂłby cios w samo serce
To szefostwo to serca nie ma :nie: :nie:
I znĂłw odwieczne pytanie czy Joasia tu byÂła choc raz
Codziennie do poduszki to czyta 8)
To jej daje siÂły na nastĂŞpny dzieĂą :D
lepiej niech zostana na brzegu bo jeszcze by sie zapomnieli i wypadli z tego mola do wody
I dobrze. Bo Âłapserdaki by chciaÂły Joasie pooglÂądaĂŚ skÂąpo odzianÂą.
ZwykÂłym turystom tego nie wolno :grozi:
Wybuchowe charaktery MyÂśmy z adamem zyli w miare w zgodzie w trudnych czasach jak we dwoje zesmy tu analizowali naszÂą JoasiĂŞ
Wam tez sie uda
Nich tylko zostwi mojÂą Agatke, bo on to jÂą drĂŞczy a nie pielĂŞgnuje :nie:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Zrobi³bym czarne powieki, mocno podkrêcone rzêsy, troche puderku czerwonego na policzki i ró¿owe usta.
...do tego czarna peruka, obcisÂły, skĂłrzany kombinezon i buciki na 15cm obcasach :devil:
maxxx

Ja Joasie to biore razem z tabletkami na ciÂśnienie
I zapijam wodÂą oczywiÂście niegazowanÂą. ÂŻeby mi bÂąbelki do gÂłowy nie uderzyÂły
W za³o¿eniu Joasia mia³a byÌ takimi zió³kami na uspokojenie w tym zabieganym swiecie a sta³a siê narkotykiem :hmm: Przyjmowanym doocznie :tanczy:
Zrobi³bym czarne powieki, mocno podkrêcone rzêsy, troche puderku czerwonego na policzki i ró¿owe usta. Joasiu, wypróbuj kiedyœ ten przepis
I do tego jakiÂś Giertychowski mundurek :aniol: Taka niegrzeczna uczennica by byÂła :cicho:
Ale tak serio strasznie podoba mi sie ten pomysÂł,choĂŚ jest kontrowersyjny.
To szefostwo to serca nie ma
Taki szef to musi byc twardziel :spiewa: U nas to Joasia by sobie sama mogÂła wybieraĂŚ godziny wystapieĂą :D
Codziennie do poduszki to czyta
To jej daje siÂły na nastĂŞpny dzieĂą
Dobra taka lekturka na odstresowanie :rozglada:
I dobrze. Bo Âłapserdaki by chciaÂły Joasie pooglÂądaĂŚ skÂąpo odzianÂą.
ZwykÂłym turystom tego nie wolno
OczywiÂście,Âże nie :nie: Nasza Gwiazda nie jest dla nich :lol:
Nich tylko zostwi mojÂą Agatke, bo on to jÂą drĂŞczy a nie pielĂŞgnuje
Taki draù :shock: Coœ ostatnio sie wy³¹czy³em z obiegu Agatki :xx: Wstyd :red:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

W za³o¿eniu Joasia mia³a byÌ takimi zió³kami na uspokojenie w tym zabieganym swiecie a sta³a siê narkotykiem Przyjmowanym doocznie
Widzisz co ona z nami zrobiÂła :shock: Zdrowie nam rujnuje. JesteÂśmy uzaleÂżnieni :shock:
Ale tak serio strasznie podoba mi sie ten pomysÂł
Bardzo fajnie by wyglÂądaÂła :tanczy: :tanczy:
...do tego czarna peruka, obcisÂły, skĂłrzany kombinezon i buciki na 15cm obcasach
choĂŚ jest kontrowersyjny.
No w³aœnie. Bo wyjdzie, ¿e z Joasi zrobimy jak¹œ panienke lekkich obyczajów :shock: :shock: :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:
Taki szef to musi byc twardziel U nas to Joasia by sobie sama mogÂła wybieraĂŚ godziny wystapieĂą
MusielibyÂśmy kogoÂś zatrudniĂŚ, kto by czuwaÂł, byÂśmy jej za duÂżo kasy nie dawali :devil:
Dobra taka lekturka na odstresowanie
Dzieki nam ma siÂłe do tego zawodu :brawa: :brawa:
Coœ ostatnio sie wy³¹czy³em z obiegu Agatki Wstyd
Matko :!: :!: Jam moÂżesz, mojÂą Agatke tak ostatnio osamotniliÂście , juÂż tylko ja siĂŞ niÂą zajmuje. Zainteresujcie siĂŞ NiÂą, bo nam podupadnie :shock: :shock:
maxxx

Widzisz co ona z nami zrobiÂła Zdrowie nam rujnuje. JesteÂśmy uzaleÂżnieni
No chyba tak :spiewa: Ale jest to najpiĂŞkniejsze uzaleÂżnienie na Âświecie :aniol: - to pewne
Bardzo fajnie by wyglÂądaÂła
Problem w tym,Âże ten pomysl bedzie bardzo trudno przeforsowaĂŚ :hmm:
A tak z bardziej realnych rzeczy:to chciaÂłbym Âżeby zapuÂściÂła dÂłuÂższe wÂłosy tak jak na Twoim avatarze :aniol:
Obecne sÂą bardzo ok,ale uwielbiam jak ma tak poÂłoÂżone na ramionach :tanczy:
No w³aœnie. Bo wyjdzie, ¿e z Joasi zrobimy jak¹œ panienke lekkich obyczajów
Lepiej wspolnie pomilczmy :xx: :xx: :xx: :spiewa: :spiewa: :spiewa:
MusielibyÂśmy kogoÂś zatrudniĂŚ, kto by czuwaÂł, byÂśmy jej za duÂżo kasy nie dawali
To proste,powiemy do takiego kogoÂś"sÂłuchaj stary co Jej odbierzesz to Twoje" i juÂż :uhh:
Ale Joasia musi zarabiac godziwie :spiewa:
Dzieki nam ma siÂłe do tego zawodu
ChciaÂłbym ÂżebyÂśmy byli dla Niej takim realnym oparciem ;)
Zainteresujcie siĂŞ NiÂą, bo nam podupadnie
Przyjdzie taki czas :spiewa: Cierpliwie czekajcie z AgatkÂą :P

P.S A tak wracajÂąc do tej jesiennej ramĂłwki to co z tego wynika ,Âże tylko weekendy zostanÂą wieczorne :shock: I jest jeszcze np PaweÂł ÂŁukasik-on czesto w weekendy ma wieczorne pasmo :mhm:
Coraz bardziej mi siĂŞ to nie podoba,ale liczĂŞ ,Âże tvn 24 moÂże nas zaskoczy pozytywnie jakoÂś :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Kurcze wolaÂłbym Âżeby zostaÂło po staremu jednak :x ;(
epsztajnek

PoniewaÂż wiele wskazuje na to , Âże jutro bĂŞdziemy "na gÂłodzie" , to wstawiam na zapas jeszcze trochĂŞ tego wizualnego narkotyku...
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Adamie, trudno nara¿ê siê tobie... :ech: ale Joasia naburmuszona te¿ jest œliczna :jupi:
Archont
Początkujący
Początkujący

Post autor: Archont »

epsztajnek pisze:Oj, Archont, chyba poszedÂłeÂś za ostro :hmm: W koĂącu to byÂł przeglÂąd prasy i wÂłaÂśnie gazeta miaÂła byĂŚ na pierwszym planie :stop: Moje podejrzenie byÂło (jest) takie , Âże wystawionym przeze mnie klipie, to Joanna przedrzeÂźnia KuÂźniara, a nie na odwrĂłt :rozglada:
Mo¿e i tak, mo¿e siê zagalopowa³em, ale zaraz siê rozmarzy³em, jakby po przegl¹dzie prasy by³ zawsze weekendy przegl¹d Joasi, a potem taki krótki programik "Joasia potrz¹sa grzyw¹ i uœmiecha siê s³odko do swoich fanów", albo... no dobra czas skoùczyÌ, bo to by mog³o pójœÌ za daleko.

Dlaczego jak niedawno byÂło gÂłosowanie na nowe cuda Âświata nikt nie zgÂłosiÂł naszej Joasi ?? Joasia caÂła w bieli jest wspanialsza niÂż TadÂż Mahal.
Signum + Militie + Templi + Joanni
epsztajnek

Dlaczego jak niedawno byÂło gÂłosowanie na nowe cuda Âświata nikt nie zgÂłosiÂł naszej Joasi ??
Za karĂŞ, Âże na koniec podsumowania przesyÂłaÂła nam grymasy :>
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A tak z bardziej realnych rzeczy:to chciaÂłbym Âżeby zapuÂściÂła dÂłuÂższe wÂłosy tak jak na Twoim avatarze
Obecne sÂą bardzo ok,ale uwielbiam jak ma tak poÂłoÂżone na ramionach
No w takich wÂłosach do ramion wyglÂądaÂła bosko. Ale spĂłjrz na avatar. JuÂż wtedy zaczynaÂła 'dziubkowaĂŚ' :devil:
Lepiej wspolnie pomilczmy
:xx: :xx: :xx:
Ale Joasia musi zarabiac godziwie
Joasia i tak dobrze zarabia, chyba sobie dobre rzeczy kupuje, bo siĂŞ z niej pÂączek zrobiÂł :devil: Ku ÂścisÂłoÂści, to dobrze, Âże Joasia nie jest wieszakiem :devil:
Przyjdzie taki czas Cierpliwie czekajcie z AgatkÂą
czekamy czekamy :spiewa: :spiewa: :spiewa:
P.S A tak wracajÂąc do tej jesiennej ramĂłwki to co z tego wynika ,Âże tylko weekendy zostanÂą wieczorne I jest jeszcze np PaweÂł ÂŁukasik-on czesto w weekendy ma wieczorne pasmo
Coraz bardziej mi siĂŞ to nie podoba,ale liczĂŞ ,Âże tvn 24 moÂże nas zaskoczy pozytywnie jakoÂś
Kurcze wolaÂłbym Âżeby zostaÂło po staremu jednak
W weekendy zostanie tylko raport, a o 23:30 teÂż bĂŞdzie 'DzieĂą po dniu', ale licze , Âże wtedy wÂłaÂśnie w raporcie i wieczorami Joasie bĂŞdziemy mogli podziwiaĂŚ, bo przecieÂż JacoĂą nie bĂŞdzie prowadziÂł 7 dni w tygodniu.
Ale tu jeszcze Joasia bĂŞdzie siĂŞ musiaÂła dzieliĂŚ z PawÂłem, w weekendy juÂż nie poprowadzi porankĂłw, bo jak juÂż wrĂłci Marta Kuligowska z macierzyĂąskiego to bĂŞdzie 3 prowadzÂących poranki ;( ;( ;(
Adamie, trudno nara¿ê siê tobie... ale Joasia naburmuszona te¿ jest œliczna
Zgadzam siĂŞ. Naburmuszona Joasia teÂż ma swĂłj urok :tanczy: :tanczy:
Dlaczego jak niedawno byÂło gÂłosowanie na nowe cuda Âświata nikt nie zgÂłosiÂł naszej Joasi ??
Jak by zostaÂła wybrana cudem, to dostawaÂła by mase propozycji z zagranicy i moÂże by nam wyemigrowaÂła. Niech Joasia zostanie cudem naszefo forum :jupi: :jupi:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Dlaczego jak niedawno byÂło gÂłosowanie na nowe cuda Âświata nikt nie zgÂłosiÂł naszej Joasi ?? Joasia caÂła w bieli jest wspanialsza niÂż TadÂż Mahal.
My ÂżeÂśmy z chÂłopakami zgÂłaszali ale wielki Âświat nas nie usÂłyszaÂł ;(
PoniewaÂż wiele wskazuje na to , Âże jutro bĂŞdziemy "na gÂłodzie" , to wstawiam na zapas jeszcze trochĂŞ tego wizualnego narkotyku...
Joasia bĂŞdzie wydawaÂła w koĂącu uczciwie zarobione pieniÂądze :neutral:
Joasia na biaÂło mi siĂŞ podoba bo mam skojarzenia z paniami pielĂŞgniarkami i sprawia wraÂżenie opiekuĂączej -A Arczi i Maxxx nazwali jÂą jakÂą narkotycznÂą trucicielkÂą :devil:
Joasiu ty jesteÂś lekiem na caÂłe zÂło.......... :brawa: a nie tam jakimÂś narkotykiem :rydzyk:
Joasiu wybacz maÂłolatom :spiewa:
Adamie, trudno nara¿ê siê tobie... :ech: ale Joasia naburmuszona te¿ jest œliczna :jupi:
Specjalnie ten tekst wcisnoÂłeÂś pod capsem abym zauroczony JoasiÂą nie zwrĂłciÂł uwagi na twojÂą niesubordynacjĂŞ :cicho:
Tylko Joasia radosna jest jedyna i najpiĂŞkniejsza :ban:
To ja zacz¹³em temat Joasiowych po¿egnalnych uœmiechów i chyba tylko ja jestem jedynym prawdziwym koneserem Joasiowych uœmiechów :ban:
JuÂż was nie lubiĂŞ bo strasznie zaniÂżacie mi tu poziom :cicho: Tylko uÂśmiechniĂŞta Joasia zrobi furorĂŞ w telewizji i przekonaĂŚ siĂŞ do naburmuszonej nie dam :nie:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Arczi i Maxxx nazwali jÂą jakÂą narkotycznÂą trucicielkÂą
:spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Joasiu ty jesteÂś lekiem na caÂłe zÂło.......... a nie tam jakimÂś narkotykiem
Joasiu wybacz maÂłolatom
Lek na ca³e z³o.... Jakoœ na twoj¹ z³¹ rêkê, któr¹ molestujesz moje dziewczêta to Joasia nie podzia³a³a :devil: :devil:
Joasiu, Adam to niby taki stary a zero dojrzaÂłoÂści :spiewa: :spiewa:
JuÂż was nie lubiĂŞ bo strasznie zaniÂżacie mi tu poziom Tylko uÂśmiechniĂŞta Joasia zrobi furorĂŞ w telewizji i przekonaĂŚ siĂŞ do naburmuszonej nie dam
Na razie moÂżemy mieĂŚ nadzieje, Âże przekonywaĂŚ siĂŞ nie bĂŞdziesz musiaÂł.
Joasia daÂła nam nadzieje na zmiany w swoim chÂłodnym wizerunku :tanczy: :tanczy:
Widzisz Adam, wczoraj chciaÂłeÂś TVN Arktyka uruchamiaĂŚ, Joasia chyba to czytaÂła i teraz chce ÂżebyÂśmy otworzyli TVN Sahara :tanczy: :tanczy:
maxxx

No w takich wÂłosach do ramion wyglÂądaÂła bosko. Ale spĂłjrz na avatar. JuÂż wtedy zaczynaÂła 'dziubkowaĂŚ'
JuÂż raz ÂżeÂśmy siĂŞ zastanawiali czy to "dziubkowanie" jest wrodzone czy wyuczone :uhh:
Ale to rozwaÂżania w stylu co byÂło pierwsze jajko czy kura :hmm:
A fajny masz ten avatar,fajny :tanczy: SzczegĂłlny efekt tych dÂłuÂższych wÂłosĂłw wÂłasnie widaĂŚ na tle czerni :spiewa:
Joasia i tak dobrze zarabia, chyba sobie dobre rzeczy kupuje, bo siĂŞ z niej pÂączek zrobiÂł Ku ÂścisÂłoÂści, to dobrze, Âże Joasia nie jest wieszakiem
Jest akurat :tanczy: Ale to niefajnie zabrzmiaÂło-sorry Joasiu :stop:
Jak by zostaÂła wybrana cudem, to dostawaÂła by mase propozycji z zagranicy i moÂże by nam wyemigrowaÂła. Niech Joasia zostanie cudem naszefo forum
Podoba mi sie ten pomysÂł :tanczy: Ale musimy o NiÂą dbaĂŚ :spiewa: To warunek.
adam pisze:Joasiu ty jesteÂś lekiem na caÂłe zÂło.......... a nie tam jakimÂś narkotykiem
Joasiu wybacz maÂłolatom
O to teraz juz jestem zakrĂŞcony kim ta Joasia wkoĂącu jest dla Nas :rozglada:
Tylko uÂśmiechniĂŞta Joasia zrobi furorĂŞ w telewizji i przekonaĂŚ siĂŞ do naburmuszonej nie dam
Straszne kontrowersje wywoÂłuje naburmuszona Joasia :uhh: :uhh:
Tylko musimy pamiĂŞtaĂŚ ,Âże Ona nie jest maszynÂą .Nie zawsze taka bedzie jak dziÂś :xx:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Lek na ca³e z³o.... Jakoœ na twoj¹ z³¹ rêkê, któr¹ molestujesz moje dziewczêta to Joasia nie podzia³a³a :devil: :devil:
Joasiu, Adam to niby taki stary a zero dojrzaÂłoÂści :spiewa: :spiewa:
My sobie z JoasiÂą kiedyÂś wszystko wybaczymy :cicho:
KiedyÂś przytulimy siĂŞ do siebie i bĂŞdziemy pÂłakali nad tym ile nawzajem sobie krzywd zadawaliÂśmy :D
Joasiu z mojÂą rĂŞkÂą to juÂż znacznie lepiej :xx:
Widzisz Adam, wczoraj chciaÂłeÂś TVN Arktyka uruchamiaĂŚ, Joasia chyba to czytaÂła i teraz chce ÂżebyÂśmy otworzyli TVN Sahara :tanczy: :tanczy:
Tvn Lazurowe WybrzeÂże
ODPOWIEDZ