U mnie duchota. Na razie jeszcze deszczu nie ma.Dzisiaj w tym deszczu,ukropie(przynajmniej u mnie) Joasia zawiesiÂła broĂą
Nacieszaj siĂŞ jak najwiĂŞcej,korzystaj z tego co daje Joasia
Ale zarzywam Joasi jak tylko moge :tanczy: :tanczy:
Ja bym Joasie na czarno pomalowa³. By³aby boska :devil:Fajna praca tak sobie malowaÌ Joasie na ró¿ne sposoby
ZwÂłaszcza teraz, kiedy siĂŞ tak piĂŞknie uÂśmiecha, oni chcÂą na Joasie zabraĂŚ i wstawiĂŚ Jaconia. Joasiu, nie zgĂłdÂź siĂŞ :rydzyk: :rydzyk:Milusia jest Musi zostaĂŚ na nowe pasmo jesienne koniecznie
Joasia by siĂŞ uÂśmiaÂła. ChoĂŚ ona sama tu zaglÂąda, wiĂŞc po co ma KuÂźniara w to mieszaĂŚ. Niech Jarek zajrzy w swĂłj wÂątek, bo tam dziewczĂŞta siĂŞ za niego zabraÂły :devil: :devil:Szkoda,Âże Kuzniar nie cytuje naszych wpisĂłw na forum Jej
Pewnie. I sobie wyobraÂżajÂą Joasie paradujÂącÂą po molo w kostiumie :spiewa: :spiewa:MyÂślisz,Âże sÂą ludzie ktĂłrzy wyjechali by nad morze i zamiast patrzec na morze woleliby leÂżeĂŚ na plaÂży i ogladac Joasie na telebimie
KiedyÂś przez niÂą w szpitalu wylÂądujemy. CzÂłowiek siedzi po nocach przed tv, Âżeby jÂą oglÂądaĂŚ, wstaje z samego rana, Âżeby znĂłw jÂą oglÂądaĂŚ. Ile tak moÂżnaJoasia wysysa z nas zbyt duzo energii Ale to Joasiu nie Twoja wina

I ciÂągle narasta.. :devil:Konflikt wrecz jak ziobra z lepperem