nouze pisze:Jeśli nie było innych zmian, to @maxxx mnie/nas ograł bezlitośnie
No to było takie pokerowe, wbrew mojej konsyliacyjnej naturze.Wypada powiedzieć: sorry! :stop:
Ale Waszej Vicemiss i Wam gratuluje, dzięki za walkę do ostatnich dosłownie sekund i za rok robimy rewanż!
Się okaże, czy te nastroje forumowiczów w kierunku Anny to rzeczywiście nie sinusoida :spiewa:
Obecna Miss zawsze miała u mnie nominacje. Relacje międzywątkowe pozostają w niewzruszonej, pokojowej atmosferze
No, to spadam pić...
nouze pisze:Jeśli nie było innych zmian, to @maxxx mnie/nas ograł bezlitośnie
No to było takie pokerowe, wbrew mojej konsyliacyjnej naturze.Wypada powiedzieć: sorry! :stop:
Ale Waszej Vicemiss i Wam gratuluje, dzięki za walkę do ostatnich dosłownie sekund i za rok robimy rewanż!
Cholerka... ale nas ograł. Czułem, że znajdzie się jakaś osoba i będzie do końca skrupulatnie liczyć głosy i niestety nie pomyliłem się. Z tego co liczyłem wynik 16-14 dla p. Asi. Szacun maxxx rozegrałeś to jak profesor
milanos pisze:Szacun maxxx rozegrałeś to jak profesor
Wiesz, wkońcu ten Senior do czegoś zobowiązuje. Ale powiem Wam szczerze, że tak sobie wykombinowałem, że a nóż do czegoś się przyda takie czekanie na ostatnią chwilę.
Ale co by nie mówić to Anna Jędrzejowska zanotowała największy progres.A poza tym dla Was i tak jest Miss, nie mylę się?. :spiewa:
milanos pisze:Szacun maxxx rozegrałeś to jak profesor
Wiesz, wkońcu ten Senior do czegoś zobowiązuje. Ale powiem Wam szczerze, że tak sobie wykombinowałem, że a nóż do czegoś się przyda takie czekanie na ostatnią chwilę.
Ale co by nie mówić to Anna Jędrzejowska zanotowała największy progres.A poza tym dla Was i tak jest Miss, nie mylę się?. :spiewa:
Nie mylisz się. Ja muszę się przyznać, że nawet wprowadziłem taką strategię aby wrzucać mniej capsów p. Joasii. Wszystko z myślą aby p. Ania wygrała Niestety się nie udałoo, pozostaje tylko pogratulować i podziękować zwyciężczyni i wszystkim głosującym.