[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
ps. występ Basi Trzetrzelewskiej w poprzedniej edycji, także zapewniła/współorganizowała owa firma.
No dobra, ale Trzetrzelewska dość często występuje także w "Jakiej to melodii?". Poza tym sama wystąpiła w finale z Adą Szulc w pierwszej, a nie drugiej edycji programu.
To, że TVN podjął współpracę z tą agencją - to jeszcze nic nie znaczy. Takich agencji na świecie jest mnóstwo, a TVN nie jest jedynym klientem. Poza tym sam wielkich cudów się bym nie spodziewał. Sporo także zależy tu od producenta.
O ile Pokora wydaje się pewny, bo to gwiazda polskiego pochodzenia zaprzyjaźniona z Polską (i z Kazadi), o tyle na Biebera bym raczej nie liczył. To gwiazda dużo droższa, na dodatek innego formatu niż Pokora.
To, że TVN podjął współpracę z tą agencją - to jeszcze nic nie znaczy. Takich agencji na świecie jest mnóstwo, a TVN nie jest jedynym klientem. Poza tym sam wielkich cudów się bym nie spodziewał. Sporo także zależy tu od producenta.
O ile Pokora wydaje się pewny, bo to gwiazda polskiego pochodzenia zaprzyjaźniona z Polską (i z Kazadi), o tyle na Biebera bym raczej nie liczył. To gwiazda dużo droższa, na dodatek innego formatu niż Pokora.
Ostatnio zmieniony środa 10 kwie 2013, 21:28 przez Trzeciak, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru się sprzeczać, ocenimy to pod koniec owej edycji. Przepraszam za błąd, faktycznie chodziło o 1 edycję.Trzeciak pisze:No dobra, ale Trzetrzelewska dość często występuje także w "Jakiej to melodii?". Poza tym sama wystąpiła w finale z Adą Szulc w pierwszej, a nie drugiej edycji programu.
To, że TVN podjął współpracę z tą agencją - to jeszcze nic nie znaczy. Takich agencji na świecie jest mnóstwo, a TVN nie jest jedynym klientem. Poza tym sam wielkich cudów się bym nie spodziewam. Sporo także zależy tu od producenta.
Co do producenta naszej edycji... (wszelkie przekleństwa wskazane, nie mam zamiaru otrzymać "bana")
ps. proszę użytkownika *sybic o nie zaśmiecanie tego tematu swoimi wywodami. Nie prowadzi on dyskusji na temat programu, lecz we wrogi sposób prowokuje użytkowników. (Czy są tu admini?)
-
- Czasem tu wpada
DAWID PODSIADŁO gościem specjalnym 1 live'a 

Z zapowiedzi X FACTOR wynika, że w najbliższym odcinku jako gościa specjalnego zobaczymy tylko Dawida Podsiadło.
-
- Czasem tu wpada
Najpierw Dawid, później pewnie Ewelina, The Chance, bo singla mają i tak pociągną te odcinki na żywo.. żenada -.- chociaż Matt wydaje się pewniakiem 

W sumie można było się tego spodziewać. Rok temu na pierwszym koncercie na żywo miał wystąpić Gienek Loska ze swoim Bandem, ale ostatecznie ci nie wystąpili na scenie "X Factora".
Jeśli 1 odcinek "live", okaże się klapą jak zeszłoroczny. Dziękuję i dobranoc, nie oglądam xf.
Brak zmian w studiu mnie nie dziwi. zmiany studia=koszty. Umówmy się - zmiany grafiki podczas castingów to żadne koszty :d Poza tym lubię ten desing, studio XF jest naprawdę piekne i dla mnie takie jest odpowiednie 

Umówmy się że największą zmianą w live-ach byłaby grafika. 90% studia to ekrany i lampy, więc to żadne koszta, tak jak na castingach, i dziwi mnie skoro producenci chcieli odświerzyć castingi (podobnie jak w UK) nie dotkneli najważniejszego etapu: studia!felek pisze:Brak zmian w studiu mnie nie dziwi. zmiany studia=koszty. Umówmy się - zmiany grafiki podczas castingów to żadne koszty :d Poza tym lubię ten desing, studio XF jest naprawdę piekne i dla mnie takie jest odpowiednie
Ta morska zieleń z pierwszych dwóch edycju (i widoczna na tegorocznej konferenccji), od której w głowie się kręci - jest męcząca i niezbyt świeża, nie ładna jak na program rozrwykowo-muzyczny - i tak łątwa do zmany. Ten kolor nigdy nie znalazł się edycji UK, gdzie było czerwone, potem niebiesko/błękitne.. albo naprawdę eleganckie fioletowe w ostaniej UK edycji - lub złote w finałach.
Mam nadzieje że producenci szybko zadzwonią do Londynu, i że za zero kosztu prześlą do Warszawy mailem szereg nowych grafik i efektów dzwiękowych.
Jeżeli w ogóle mają telefon w producentów w Wlk. Brytanii
.

Mieszkam w Londynie, i mam do nich telefon, i maila do producenta z Fremantlemedia.. z przyjemnością przekaże! Haha ;-)Trzeciak pisze:Jeżeli w ogóle mają telefon w producentów w Wlk. Brytanii.
Też uważam, że mogliby zmienić grafikę w studio, ale skoro tego nie zrobiono, to musi być jakiś konkretny powód. Producenci przecież zdają sobie sprawę z potrzeby odświeżenia tej scenografii i to na pewno nie jest tak, że się komuś nie chce tego zrobić. Od razu zakładamy, że nie wiążą się z tym żadne koszty. Może jednak takie materiały nie są udostępniane za darmo i produkcja programu przy dosyć skromnym i okrojonym budżecie nie może sobie na nie pozwolić, bo np. są ważniejsze rzeczy, na które są wydawane pieniądze? I naprawdę nie sądzę, żeby takie rzeczy przesyłano mailowosb pisze:Mam nadzieje że producenci szybko zadzwonią do Londynu, i że za zero kosztu prześlą do Warszawy mailem szereg nowych grafik i efektów dzwiękowych.

UWAGA! W najbliższym odcinku zobaczymy gości specjalnych: Dawid Podsiadło, oraz Matt Pokora w duecie z Patrycją Kazadi.
http://www.eska.pl/news/patrycja_kazadi ... ideo/81995
http://www.eska.pl/news/patrycja_kazadi ... ideo/81995
-
- Czasem tu wpada
Super, że będzie dwóch gości, zmiany na plus 
ps. napisali "16.04", a raczej 13.04

ps. napisali "16.04", a raczej 13.04