Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Black Jack '62 pisze:Marcin, kiedy nastĂŞpnym razem przyÂśni Ci siĂŞ coÂś podobnego, lepiej to przemilcz, ok :?:
Okej. Mo¿e to faktycznie nie by³ udany pomys³. A z kolei Anita œni³a mi siê równie¿ ze 2 (mo¿e 3) tygodnie temu. Niestety sen nie by³ tak g³upi i idiotyczny jak dzisiejszy. (Na szczêœcie :D). Œni³o mi siê, ¿e Anita przesz³a do Panoramy, gdzie od poniedzia³ku do pi¹tku prowadzi³a g³ówne wydanie, niczym Hanna Smoktunowicz Wydarzenia. :D S¹dzê, ¿e dla Anity mo¿e nie by³oby to wcale takie z³e. :) Jednak to nawet gdyby to taki grafik jest niemo¿liwy. :( Ale ja osobiœcie mam nadziejê, ¿e nie przejdzie do ¿adnej stacji. A w Panoramie marnowa³aby siê - program z nikim konkretnym nie jest kojarzony i nikt siê z niego nie wybija. No ale zobaczymy póki co nowy program Anity - to ju¿ za nieca³e pó³tora miesi¹ca. :D Nadal nie mogê sobie go wyobraziÌ, podobnie jak nowego programu Majewskiego.

A ÂŁukasz nie wrĂłcil - wraca 28 lipca. ByÂł pewnie w kafejce. :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

;/ szkoda, ¿e go nie ma, nie bêdzie capsów, a poranek - to ju¿ jest na stronie g³ównej tvn24 - bêdzie z Sopotu :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
niss
Początkujący
Początkujący

Post autor: niss »

Anita to ma naprawdĂŞ fajnie, prawie na kaÂżdego pracownika z tvn-u moÂże patrzeĂŚ z gĂłry
Kilka dni temu po raz kolejny oglÂądaÂłem sobie "sÂłodko-gorzki". Tam rewelacyjnie wyglÂąda przy Marku Kondracie czy BogusÂławie Lindzie. A i jeszcze ten zwrot Lindy do Anity... "MAÂŁA" :)
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Anita to ma naprawdĂŞ fajnie, prawie na kaÂżdego pracownika z tvn-u moÂże patrzeĂŚ z gĂłry. Tak dla przykÂładu o wiele niÂższe od Anity sÂą, krzÂątajÂące siĂŞ w porankach bardzo czĂŞsto za jej plecami, panie od serwisĂłw: A. KalczyĂąska(...)
Wzrostem, zgadza siĂŞ gĂłruje, jednak patrzÂąc na umiejĂŞtnoÂści dziennikarskie to juÂż jest odwrotnie. Ania jest, moim zdaniem, na wyÂższym poziomie dziennikarskiego rzemiosÂła niÂż Anita, choĂŚ obydwie majÂą na swoim koncie po jednej nagrodzie za pracĂŞ w TVN24.
niss
Początkujący
Początkujący

Post autor: niss »

Ja bym powiedzia³ tak - mimo, ¿e z tvn24 najbardziej lubie Annê K., to tych dwóch paù nie ma co porównywaÌ. Obie s¹ ró¿ne i obie s¹ tak samo dobre w tym co robi¹. A teraz 'ogl¹danie Sopotu'... :)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Dzisiejszy poranek w Spopocie jest wiĂŞcej, niÂż Âświetny. :D Te psy ratownicze. :D OgĂłlnie byÂło fajnie. PodobaÂły mi siĂŞ teksty Anitki "A teraz muszĂŞ spowodowaĂŚ, Âżeby wiatr nie porwaÂł mi reszty gazet". :lol:. W ogĂłle Anitka wyglÂądaÂła cudnie. :D W stosunku do ostatniego poranka (z Krakowa) - to tamten to byÂła nuda na maxa - dziÂś byÂło Âświetnie. :D Oby tak dalej. A teraz dali komisjĂŞ ÂśledczÂą. :(
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

:super: Zdecydowanie, dzisiejszy Poranek by³ po prostu super, rewelacja, niestety (a mo¿e stety) nieprzewidywalny - jak pogoda. Ale mi by³o ¿al Anity, ¿e musia³a siedzieÌ na tym zimnie i wietrze, zw³aszcza kiedy powtarza³a, ¿e marzn¹, ¿e zaczyna padaÌ, a póŸniej laÌ, ale rozbawi³ mnie moment, w którym nagle nad Anit¹ ,,wyrós³'' parasol :lol:, kiedy wiatr szarpa³ jej gazety i brakowa³o jej r¹k, ¿eby je zatrzymaÌ na stoliku :lol:. Ale zachowa³a ,,zimn¹ krew'' i poradzi³a sobie œwietnie. Ubrana niezbyt pla¿owo - bia³y, bardzo ³adny i szykowny ¿akiet i czarne spodnie - skoro zrezygnowali z bikini, to mogli przyodziaÌ biedn¹ Anitê w jak¹œ kurtkê. Ale ona mimo panuj¹cego zimna, by³a w dobrym nastroju, dynamiczna, uœmiechniêta, Damian Kraœ i Maciej Jab³oùski twierdzili, ¿e zazdrosz¹ Anicie pobytu w Sopocie :wink: By³o te¿ wielu goœci: Piotr Jacoù, eurodeputowany Lewnadowski, no i grupka ratowników z dowma piêknymi psami i œwietna luŸna rozmowa :D. Po tym Poranku mam jeszcze wiêcej uznania i sympatii dla Anity :smile: Ciekawe, czy bêdzie jeszcze w przysz³ym tygodniu?
Maciekw pisze:Wzrostem, zgadza siĂŞ gĂłruje, jednak patrzÂąc na umiejĂŞtnoÂści dziennikarskie to juÂż jest odwrotnie. Ania jest, moim zdaniem, na wyÂższym poziomie dziennikarskiego rzemiosÂła niÂż Anita
...kwestia gustu :smile:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Uwaga! Fusiak zrobiÂł capsy - sÂą w temacie "Zmiany w poranku z TVN24" w KanaÂłach Grupy TVN (gdyby ktoÂś nei zauwaÂżyÂł). Do Fusiaka: BĂłg zapÂłaĂŚ. :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

A czy ja napisaÂłem, Âże powinny byĂŚ tutaj?
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

...kwestia gustu
Mo¿e i kwestia gustu, ale z jednym argumentem, który przemawia na korzyœÌ Ani nawet Wy, drodzy fani Anity powinniœcie siê zgodziÌ, no chyba, ¿e nie wiecie co to obiektywnoœÌ.
Mianowicie chodzi mi o to, Âże A. KalczyĂąska ma chyba najlepszy akcent, zarĂłwno mĂłwiÂąc po angielsku jak i po francusku, w caÂłym TVN24.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ale¿ my doskonale wiemy, co to obiektywnoœÌ, ale mo¿e jednak warto uwzglêdniÌ ten gust :D :wink:

Mimo i¿ jest ju¿ grubo po poranku, ja jeszcze dochodzê do siebie po dzisiejszym ranku, który wprawi³ mnie... w os³upienie, który wzbudzi³ we mnie podziw, ale troszkê te¿ wspó³czucie... Do rzeczy - zacznê od wspó³czucia - to nie ludzkie, ¿eby na takim zimnie, ubraÌ prezenterkê tak nie szczelnie i cienko - sadyœci :twisted: czeka³em tylko, kiedy Anita zacznie siê trz¹œÌ i dzwoniÌ z zimna zêbami albo rozp³acze siê z rozpaczy i bezsilnoœci, okazuje siê, ¿e to wytrzyma³a dziewczyna, bo nic takiego nie nast¹pi³o. Mam tylko nadziejê, ¿e siê nie rozchoruje po tym wypadzie nad morze.
Teraz podziw - warunki, w jakich przysz³o dziœ Anicie pracowaÌ, nale¿y nazwaÌ ekstremalnymi, ale czym¿e, jak¹¿ przeszkod¹ mog³yby byÌ one dla osoby, któr¹ pasjonuj¹ np. morderczo trudne i wyczerpuj¹ce rajdy terenowe, wspinaczki górskie :?: Ona przesz³a ju¿ szko³ê przetrwania, wiêc, to by³a dla niej pestka :!: Mimo i¿ pogoda psu³a siê z ka¿d¹ chwil¹ coraz bardziej, Anita robi³a co do niej nale¿y, tak jak pisaliœcie, nie trac¹c dobrego humoru. He, he... przynajmniej Tomasz Wasilewski nie by³ osamotniony na ''wygnaniu'' :lol: no i nie chcia³ licytowaÌ siê z Anit¹ o to, kto ma gorsz¹ pogodê :evil2:
Funckyrella pisze:Damian KuraÂś i Maciej JabÂłoĂąski twierdzili, Âże zazdroszÂą Anicie pobytu w Sopocie :wink:
Taaaak... ciekawe, ile w tym byÂło szczeroÂści :?: :evil2: No moÂże, gdyby pogoda byÂła lepsza, to bym im uwierzyÂł :wink: Byli odwaÂżni, bo Anity nie byÂło obok nich w studio, ale ona wrĂłci... :evil2: :lol:
Funckyrella pisze: rozbawiÂł mnie moment, w ktĂłrym nagle nad AnitÂą ,,wyrĂłsÂł'' parasol :lol:
A mnie powaliÂła jedna wpadka, kiedy byÂła rozmowa z Londynu z panem, ktĂłrego nazwiska nie pamiĂŞtam, a ktĂłrego Anita chyba nie sÂłyszaÂła, bo myÂślÂąc, Âże jej nie sÂłychaĂŚ, powiedziaÂła do kogoÂś z ekipy realizujÂącej poranek: ''powiedz mi jak skoĂączy'' :lol: :evil2:
Nie mogĂŞ odÂżaÂłowaĂŚ, Âże pogoda byÂła tak niesprzyjajÂąca, kto wie, jak by mĂłgÂł wyglÂądaĂŚ poranek z Sopotu, gdyby ÂświeciÂło sÂłoĂące, woda miaÂła 22 stopnie, a w powietrzu gorÂąco... :smile: :?:
Tym razem dobrze siĂŞ staÂło, Âże program trwaÂł krĂłcej (tylko do 9-tej), mniej Anita wymarzÂła...
Szkoda jednak, ¿e program skoùczy³ siê tak ni st¹d ni zow¹d, zaraz po spotkaniu z ratownikami, bo Anita nie zd¹¿y³a siê po¿egnaÌ i nie wiemy, czy bêdzie w poniedzia³ek :roll:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Szok roku: Piotr Jacoù ze stanowiska sopockiego reportera awansuje na stanowisko prezentera TVN24 :zdziwko: Chopak ma za du¿e nerwy, ¿eby pchaÌ siê do serwisów, wygl¹da³ i zachowywa³ siê jakby go zmusili si³¹ do zajêcia miejsca za biurkiem, a w kontekœcie ostatnich pi¹tkowych wydarzeù, mo¿na wnioskowaÌ, ¿e pos³ali po niego - a¿ do Sopotu - Anitê, ¿eby go œci¹gnê³a do Warszawy :evil2: Okej, doœÌ tego okrucieùstwa :wink: Facet siê wprawi :wink: Tylko po co w TVN24 jeszcze jeden prezenter, ju¿ jest tam t³oczno, wiêc czyim kosztem go przyjêli? Komuœ ,,ukróc¹'' grafik? Oby tym ,,kimœ'' nie by³a Anita!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

wieÂż co uwaÂżam, Âże osobÂą, ktĂłrej "ukrucÂą" grafik napewno nie bĂŞdzie Anita Werner poniewaÂż wasza ulubienica nieprowadzi zbyd czĂŞsto albo wcale serwisĂłw, ktĂłre prowadzi od wczoraj Piotr JacoĂą
Wróciłem!!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wiesz, a ja myÂślĂŞ, Âże dali go nie tylko po to, by prowadziÂł serwisy, a jeÂśli tak, to co... :?: Zobaczymy wiĂŞcej moÂże we wrzeÂśniu :roll:
Nic nie wiemy na temat planĂłw grafikowych na jesieĂą, ale z dnia na dzieĂą, robi siĂŞ coraz gĂŞÂściej na estradzie i fucktycznie lekki niepokoik o dlaszy los Anity jest, a nawet powiedziaÂłbym, Âże siĂŞ nasila...

Kiedy dzisiaj wpisa³em w wyszukiwarkê moj¹ ulubion¹ frazê (:D), w dziale grupy dyskusyjne natkn¹³em siê na doœÌ archiwalne materia³y. Oto 2 wypowiedzi internauty, z czasów, kiedy jeszcze nie wiedzia³em o istnieniu Anity. Nie do koùca siê z ca³oœci¹ zgadzam, bo te s³owa s¹ jedynie tchnieniem fenomenu Anity, ale bardzo zapad³y mi w pamiêÌ i chyba na d³ugo zostan¹:
Zostaw pan Anite. Te usta. Gdy bedzie mial pan lat wiecej niz .... -
zrozumie pan.
Te usta sa stowrzone do wszystkiego!

Taki na ten przyklad Walter...

Patrzy na corke, patrzy na Anite, patrzy na corke, patrzy na Anite...

Ile takich wspanialych ust jest na Augustowce? No, ile?
To z zasiegu tele-hipnozy: odbiorca patrzy na USTA i _paczy_ sobie
przekaz - wszystko ma brac na wiare, jak podaja USTA...

Taki to Walter przebiegly som... Kiepele to ma - w koncu nie bylby
oficerem... na froncie walki I.

Tu sie placi za USTA, nie za glos

Tez bym chcial miec w swojej stajni TAKIE usta...
Szkoda, Âże Walter trochĂŞ jakby o tym zapomniaÂł... :sad:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

BÂądÂźmy dobrej myÂśli :D
ZwÂłaszca, Âże juÂż jutro w Poranku Anita :D
ODPOWIEDZ