Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Archont pisze:Maxx, czy to postdekonstruktywistyczne "200" projektowaÂł MirĂł?
MirĂł :mhm: WyrĂłb wlasny na szybkoÂści :tanczy:
Delikatna sugestia: zdjĂŞcie najcudowniejszej buÂźki zrobione z samego rana. Przed czesaniem i malowaniem... ech...
Ale to zadanie tylko dla or³ów ;)
Panowie, czy my przypadkiem nie reaktywowaliœmy Zakonu Joannitów ?? Jeœli tak, to z t¹ ró¿nic¹, ¿e nie mamy Wielkiego Mistrza, tylko Przeurocz¹ Mistrzyniê...
Wiesz coÂś wiĂŞcej na temat tego zakonu :aniol: MoÂże faktycznie znajdziemy jakies podobieĂąstwa :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Panowie, czy my przypadkiem nie reaktywowaliœmy Zakonu Joannitów ?? Jeœli tak, to z t¹ ró¿nic¹, ¿e nie mamy Wielkiego Mistrza, tylko Przeurocz¹ Mistrzyniê...
Ja mogĂŞ byĂŚ ale JoasiowitĂłw :devil:
Ciekawe jakie niespodzianki z tej niewÂątpliwie wspaniaÂłej okazji przygotowaÂło nam nasze piegowate sÂłoneczko?
trzyma passĂŞ i drugi dzieĂą z rzĂŞdu jest uÂśmiechniĂŞta -ja to wiĂŞcej nie oczekujĂŞ po za tym Âże jak moje Âżycie bĂŞdzie siĂŞ miaÂło ku koĂącowi to Âże bĂŞdĂŞ umieraÂł z uÂśmiechem na ustach bo bĂŞdĂŞ wspominaÂł cudowny list jaki przed laty otrzymaÂłem od Joasi :rydzyk:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Delikatna sugestia: zdjĂŞcie najcudowniejszej buÂźki zrobione z samego rana. Przed czesaniem i malowaniem... ech...
ale moÂże juÂż po przemyciu zaspanych oczkĂłw :devil:
Archont
Początkujący
Początkujący

Post autor: Archont »

Ja teÂż chcĂŞ otrzymaĂŚ cudowny list od Joasi!! :rydzyk: Taki, w ktĂłrym pisze, jak bardzo lubi czytaĂŚ moje posty i w ktĂłrym przesyÂła mi milion buziakĂłw i w ktĂłrym pisze jak bardzo marzy, Âżebym zaprosiÂł jÂą na kawĂŞ i w ktĂłrym...
Signum + Militie + Templi + Joanni
adam
Fan Forum
Fan Forum

Archont pisze:Ja teÂż chcĂŞ otrzymaĂŚ cudowny list od Joasi!! :rydzyk: Taki, w ktĂłrym pisze, jak bardzo lubi czytaĂŚ moje posty i w ktĂłrym przesyÂła mi milion buziakĂłw i w ktĂłrym pisze jak bardzo marzy, Âżebym zaprosiÂł jÂą na kawĂŞ i w ktĂłrym...
Nie licz bo bĂŞdziesz miaÂł z tego powodu huÂśtawkĂŞ nastrojĂłw i w koĂącu wÂściekniesz siĂŞ na JoasiĂŞ :devil:
maxxx

Nie licz bo bĂŞdziesz miaÂł z tego powodu huÂśtawkĂŞ nastrojĂłw i w koĂącu wÂściekniesz siĂŞ na JoasiĂŞ
Wiesz to z autopsji? :spiewa:
A gÂłupio pytam prawie nie siadÂł do Wigilii z tego powodu :xx:
ale moÂże juÂż po przemyciu zaspanych oczkĂłw
MoÂże byĂŚ teÂż z zaspanymi :tanczy:
Archont
Początkujący
Początkujący

Nie licz bo bĂŞdziesz miaÂł z tego powodu huÂśtawkĂŞ nastrojĂłw i w koĂącu wÂściekniesz siĂŞ na JoasiĂŞ :devil:
Joasiu, ja siĂŞ na Ciebie nigdy, ale to nigdy nie wÂścieknĂŞ, nigdy...
maxxx

Tak naprawdê (ha,modne s³ówko w tvn24) to nikt z Nas chyba nie potrafi siê d³ugo gniewaÌ na Joasiê :aniol: Takie z Nas dobre ch³opaki :rozglada: No dobra w porywach niedobre :tanczy:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No to piszĂŞ 2999 odpowiedÂź i jednoczeÂśnie 3000 post :tanczy: :tanczy: :tanczy:
ak naprawdê (ha,modne s³ówko w tvn24) to nikt z Nas chyba nie potrafi siê d³ugo gniewaÌ na Joasiê :aniol: Takie z Nas dobre ch³opaki :rozglada: No dobra w porywach niedobre :tanczy:
Takie dobre z piekÂła rodem :spiewa:
Joasiu, ja siĂŞ na Ciebie nigdy, ale to nigdy nie wÂścieknĂŞ, nigdy...
:spiewa: :spiewa: :spiewa: To Ty nie wiesz jak Joasia potrafi wyprowadziĂŚ z rĂłwnowagi :devil:
Archont
Początkujący
Początkujący

Na zakoĂączenie wiadomoÂści o 23:00 przytrzymali nasze SÂłoĂące na wizji kilka sekund dÂłuÂżej. DziĂŞki temu mogliÂśmy podziwiaĂŚ zabĂłjczo uwodzicielski, piegowaty profil...

Epsztajnek, czy to nie ty przypadkiem zgÂłaszaÂłeÂś onegdaj zastrzeÂżenia pod adresem ksztaÂłtu Asiowego noska. Ty, ty. SÂą na to mocne dowody. :>

Hej zakonny inkwizytorze, czas gromadziĂŚ drewno na stos!
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jak Joasia wyporzÂądniaÂła to na stosie chcecie jÂą spaliĂŚ???? :shock:
Epsztajnek, czy to nie ty przypadkiem zgÂłaszaÂłeÂś onegdaj zastrzeÂżenia pod adresem ksztaÂłtu Asiowego noska. Ty, ty. SÂą na to mocne dowody. :>
Ale my siĂŞ z nim nie zgodziliÂśmy :nie:
epsztajnek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Z caÂłym szacunkiem dla Joanny jej nosek zaczyna siĂŞ ciut za nisko, znaczy siĂŞ daleko od czoÂła. I tyle...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Z caÂłym szacunkiem dla Joanny jej nosek zaczyna siĂŞ ciut za nisko, znaczy siĂŞ daleko od czoÂła. I tyle...
Z caÂłym szacunkiem ale ja tu nic nie normalnego w nosku Joasi nie widzĂŞ :nie:
Archont
Początkujący
Początkujący

Stos dla Joasi ?? Na litoœÌ bosk¹, nie!

Stos jest dla kaÂżdego, kto oÂśmieli siĂŞ choĂŚby pomyÂśleĂŚ bluÂźnierczo o Joasiowym nosku. Panowie w biaÂłych habitach i szpiczastych kapturach juÂż przesÂłuchujÂą zgromadzone taÂśmy...

CaÂły wieczĂłr z JoasiÂą pieguskiem! :spiewa:
epsztajnek

nic nie normalnego w nosku Joasi nie widzĂŞ
A czy ja powiedziaÂłem , Âże nie jest normalny ? :shock: Tylko stwierdziÂłem, Âże nie jest idealny. To wszystko :neutral:
ODPOWIEDZ