Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
:o RzeczywiÂście :o
MoÂże zatem Agatta znĂłw przewidziana jest do innego tematu - to mam nadziejĂŞ jedyna przyczyna :rydzyk:
Czekajmy ze spokojem, nic przecieÂż nie wiemy, nie popadamy w panikĂŞ :rozglada:
Wiadomo, Âże kiedy nie zna siĂŞ przyczyny takiego, a nie innego obrotu sytuacji, brak informacji jest dobrÂą informacjÂą
MoÂże zatem Agatta znĂłw przewidziana jest do innego tematu - to mam nadziejĂŞ jedyna przyczyna :rydzyk:
Czekajmy ze spokojem, nic przecieÂż nie wiemy, nie popadamy w panikĂŞ :rozglada:
Wiadomo, Âże kiedy nie zna siĂŞ przyczyny takiego, a nie innego obrotu sytuacji, brak informacji jest dobrÂą informacjÂą

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
..wczoraj doznaÂłem podwĂłjnego szoku 
..najpierw na widok Agatki w Warszawie
..póŸniej ogólnego szoku tlenowego po zbyt d³ugim pobycie na powietrzu
..dzis znowu to samo..tylko trochĂŞ w mniejszym stopniu..ale silne to uczucie..oj silne
..ale i tak niezÂły mamy jubileusz :devil:
..no no w dzieĂą rozpadu koalicji
..a Agatka w g³ównym m³ynie w tak gor¹cym czasie :o
..uczy siĂŞ zawodu w niesamowicie waÂżnym momencie

..najpierw na widok Agatki w Warszawie

..póŸniej ogólnego szoku tlenowego po zbyt d³ugim pobycie na powietrzu

..dzis znowu to samo..tylko trochĂŞ w mniejszym stopniu..ale silne to uczucie..oj silne

..jeÂżeli nie jest przewidziana do tematu Samoobrony i rozpadu koalicji to siĂŞ nie dowiemy czy i do jakiego tematu AgatkĂŞ chcieli daĂŚMoÂże zatem Agatta znĂłw przewidziana jest do innego tematu - to mam nadziejĂŞ jedyna przyczyna :rydzyk:

..ale i tak niezÂły mamy jubileusz :devil:
..no no w dzieĂą rozpadu koalicji

..a Agatka w g³ównym m³ynie w tak gor¹cym czasie :o

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Bywalec
-
- Stały bywalec
Co my byÂśmy bez Ciebie zrobili :* ?? Zawsze nas tak potrafisz pocieszyĂŚnot that kind pisze:Chyba tak miaÂło byĂŚJuÂż tÂłumaczĂŞ co
ZapodziaÂły mi siĂŞ te 3 screeny przy okazji wrzucania tamtych
![]()
Teraz macie prawie tak, jakby ta druga relacja jednak byÂła

Pewnie masz racjĂŞ..jeÂżeli nie jest przewidziana do tematu Samoobrony i rozpadu koalicji to siĂŞ nie dowiemy czy i do jakiego tematu AgatkĂŞ chcieli daĂŚ![]()

Jeœli jest tak jak piszesz to chyba maj¹ w tvn24 powa¿niejsze plany wobec osoby Agatki ni¿ przypuszczaliœmy :rozglada: Ale co my tak na dobr¹ sprawê mo¿emy przypuszczaÌ :rozglada: Tylko nadziejê mieÌ mo¿emy :rozglada:..a Agatka w g³ównym m³ynie w tak gor¹cym czasie :o
nie...nie.... nie :ban: -nigdy nie lubiÂłem tego takiego tÂłumaczenia, to jest zbywanie zaniepokojonych :nie: Ja chcĂŞ juÂż wszystko wiedzieĂŚ.... :ban: Wszystko ma byĂŚ jasne natychmiast :ban:Wiadomo, Âże kiedy nie zna siĂŞ przyczyny takiego, a nie innego obrotu sytuacji, brak informacji jest dobrÂą informacjÂą
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Stały bywalec
Przepraszam, Âże tak zamilkÂłem, ale zapatrzyÂłem siĂŞ i zasÂłuchaÂłem... w konferencjĂŞ Samoobrony...
UdaÂł mi siĂŞ dowcip?
ZapatrzyÂłem siĂŞ i zasÂłuchaÂłem w relacjĂŞ Agatty oczywiÂście :aniol: ZapatrzyÂłem siĂŞ, rozmarzyÂłem, zapomniaÂłem... :szalony:
Ale czas najwy¿szy zejœÌ na ziemiê :/
A wiesz wymyÂśliÂłem dla Ciebie nowe okreÂślenie - to juÂż nie kojarzyĂŚ siĂŞ bĂŞdzie z przestĂŞpczoÂściÂą
ApostoÂłka piĂŞkna
Z regu³y wolne od wielkiej, brudnej i niezrozumia³ej polityki :spiewa: Raz na jakiœ czas trafia do Warszawy i akurat w momencie, w którym wa¿¹ siê losy kraju :o Dwa œwiaty - ewidentnie siê maluj¹ :]
KtĂłry, jeÂśli trzeba bĂŞdzie dokonaĂŚ wyboru, wybierze Agatta :mhm:

UdaÂł mi siĂŞ dowcip?

ZapatrzyÂłem siĂŞ i zasÂłuchaÂłem w relacjĂŞ Agatty oczywiÂście :aniol: ZapatrzyÂłem siĂŞ, rozmarzyÂłem, zapomniaÂłem... :szalony:
Ja prawdziwa i troskliwa dealerkamarcinkowsky pisze:Co my byÂśmy bez Ciebie zrobili :* ?? Zawsze nas tak potrafisz pocieszyĂŚnot that kind pisze:Chyba tak miaÂło byĂŚJuÂż tÂłumaczĂŞ co
ZapodziaÂły mi siĂŞ te 3 screeny przy okazji wrzucania tamtych
![]()
Teraz macie prawie tak, jakby ta druga relacja jednak byÂła

A wiesz wymyÂśliÂłem dla Ciebie nowe okreÂślenie - to juÂż nie kojarzyĂŚ siĂŞ bĂŞdzie z przestĂŞpczoÂściÂą

PomyœleÌ, ¿e w Poznnaiu wiedzie na co dzieù spokojne ¿ycieJeœli jest tak jak piszesz to chyba maj¹ w tvn24 powa¿niejsze plany wobec osoby Agatki ni¿ przypuszczaliœmy :rozglada: Ale co my tak na dobr¹ sprawê mo¿emy przypuszczaÌ :rozglada: Tylko nadziejê mieÌ mo¿emy :rozglada:..a Agatka w g³ównym m³ynie w tak gor¹cym czasie :o

Masz inne rozwi¹zanie patowej jak dot¹d sytuacji :> Inne ni¿ czekaÌ :> Cierpliwie :] Na to, co przyniesie przysz³oœÌ...nie...nie.... nie :ban: -nigdy nie lubi³em tego takiego t³umaczenia, to jest zbywanie zaniepokojonych :nie: Ja chcê ju¿ wszystko wiedzieÌ.... :ban: Wszystko ma byÌ jasne natychmiast :ban:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
Hura, hura, hura
ChcĂŞ tylko zakomunikowaĂŚ, Âże jestem obecny - ciaÂłem po czĂŞÂści, duchem w 100 procentach
Tylko mam na gÂłowie bandkĂŞ niesfornych bachorĂłw, ktĂłre nie chcÂą mnie dopuÂściĂŚ do komputera :devil:
Ale telewizora im nie oddam
Z Agatk¹ to nawet a mo¿e zw³aszcza w œwiat fantasy wejœÌ by siê chcia³o
PiĂŞknie
JubileuszowÂą dyskusjĂŞ postaraliÂśmy ... postaraliÂście tak pokierowaĂŚ, aÂżeby uciec od banalnych podsumowaĂą.
Super, ¿e nakreœlacie takie zmiany, które spogl¹daj¹c na ostatnie 2 dni inspiruj¹ nas do myœlenia na temat tego, co przyniesie nam i Agatce przysz³oœÌ
No to trzymajmy siĂŞ i kciuki :*

ChcĂŞ tylko zakomunikowaĂŚ, Âże jestem obecny - ciaÂłem po czĂŞÂści, duchem w 100 procentach

Tylko mam na gÂłowie bandkĂŞ niesfornych bachorĂłw, ktĂłre nie chcÂą mnie dopuÂściĂŚ do komputera :devil:
Ale telewizora im nie oddam

Z Agatk¹ to nawet a mo¿e zw³aszcza w œwiat fantasy wejœÌ by siê chcia³o

PiĂŞknie

Super, ¿e nakreœlacie takie zmiany, które spogl¹daj¹c na ostatnie 2 dni inspiruj¹ nas do myœlenia na temat tego, co przyniesie nam i Agatce przysz³oœÌ

No to trzymajmy siĂŞ i kciuki :*
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
Oooo :hmm: Black szczerze wspó³czujê obecnoœci i inwazji szaraùczy :devil:
moÂże wÂłaÂśnie wziĂŞli siĂŞ w tvn24 za testowanie reporterĂłw -hartowanie brzmi lepiej
Najchêtniej dla œwiêtego spokoju to wy³¹czy³bym telewizor :devil:
Ale mnie przyssaÂło odkÂąd zobaczyÂłem AgatkĂŞ -niezÂły wabik
Ja to nawet gruchn¹³em z hukiem -nie wiem , czy siê nie poturbowa³em :hmm:Alchemik pisze:Zapatrzy³em siê i zas³ucha³em w relacjê Agatty oczywiœcie :aniol: Zapatrzy³em siê, rozmarzy³em, zapomnia³em... :szalony:
Ciekawe, czy odpowiada jej to warszawskie tempo :mhm: Ciê¿ki kawa³ek chleba :spiewa:Alchemik pisze:PomyœleÌ, ¿e w Poznnaiu wiedzie na co dzieù spokojne ¿ycieZ regu³y wolne od wielkiej, brudnej i niezrozumia³ej polityki :spiewa: Raz na jakiœ czas trafia do Warszawy i akurat w momencie, w którym wa¿¹ siê losy kraju :o Dwa œwiaty - ewidentnie siê maluj¹ :]
moÂże wÂłaÂśnie wziĂŞli siĂŞ w tvn24 za testowanie reporterĂłw -hartowanie brzmi lepiej

Masz inne rozwi¹zanie patowej jak dot¹d sytuacji :> Inne ni¿ czekaÌ :> Cierpliwie :] Na to, co przyniesie przysz³oœÌ...
Najchêtniej dla œwiêtego spokoju to wy³¹czy³bym telewizor :devil:

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..znam to z autopsji wiêc tym bardziej wspó³czujêmarcinkowsky pisze:Oooo :hmm: Black szczerze wspó³czujê obecnoœci i inwazji szaraùczy :devil:

..to jest trik i sposób na zatrzymanie nas w ten piêkny niedzielny dzieù przed telewizorami :]marcinkowsky pisze:Najchêtniej dla œwiêtego spokoju to wy³¹czy³bym telewizor :devil:
..nawet kosztem rodzinnych spotkaĂą i relacji :devil:
..ale rodzinĂŞ mamy codziennie a AgatkĂŞ nie

..radość :jupi:
-
- Stały bywalec

Widzieli AgattĂŞ nadajÂącÂą relacjĂŞ spod siedziby Samoobrony? :o
RelacjĂŞ tak skÂładnÂą, treÂściwÂą i autorskÂą

Ca³y czas nie mogê wyjœÌ z wra¿enia :o :o :o :o
Jak do tej pory to jej najpowaÂżniejsza relacja

-
- Stały bywalec
No to jednak i nasze scenariusze sÂą w stanie siĂŞ sprawdziĂŚ :jupi:
Jeszcze w Âżyciu nigdy nie byÂłem tak sczĂŞÂśliwy i dumny jednoczeÂśnie :jupi:
Tylko, Âżeby posÂłowie Samoobrony tzrymali siĂŞ z daleka od Agatki :stop: ChociaÂż wiem, Âże to moÂże byĂŚ cholernie trudne
??
Jeszcze w Âżyciu nigdy nie byÂłem tak sczĂŞÂśliwy i dumny jednoczeÂśnie :jupi:
Tylko, Âżeby posÂłowie Samoobrony tzrymali siĂŞ z daleka od Agatki :stop: ChociaÂż wiem, Âże to moÂże byĂŚ cholernie trudne

Pewnie niez³ego ba³aganu narobi³y Ci w folderach z multimediami z Agatk¹..znam to z autopsji wiêc tym bardziej wspó³czujê![]()

!!

-
- Fan Forum
Nawet dzieciaki sÂłuchaÂły z otwartymi ''koparkami'' :tanczy: :tanczy: :tanczy:
PowiedziaÂły mi: no masz wujek ten komputer, napisz coÂś o Agatce
No wiêc piszê, póki jeszcze emocje nie wystyg³y :szalony: Wszystko pod adresem Agatki :* :* Po pierwsze wielkie brawa za odwagê :brawa: nigdy wczeœniej nie zajmowa³a siê tak powa¿nym tematem u siebie, na w³asnych poznaùskich ''œmieciach'', a tu nagle w takich warunkach, na otwartym sercu koalicji w pe³nej klasie nada³a wspania³¹ relacjê :brawa:
CzuÂłem siĂŞ zupeÂłnie jakbym sÂłuchaÂł doÂświadczonej wieloletnimi relacjami dziennikarki politycznej :brawa: moi kochani - takiej Agatki jeszcze nie znaliÂśmy
MiÂło strasznie caÂły czas jÂą poznawaĂŚ :szalony:
Pora¿a³a pozytywnie jej pewnoœÌ siebie, opanowanie, wiedza, spostrzegawczoœÌ, trafnoœÌ tych spostrze¿eù :brawa: :brawa: Sposób deklamowania wypowiedzi - bez nat³oku myœli, wszystko piêknie pouk³adane, sensownie zaprezentowane - cudowna, ona jest cu-do-wna :* :*
Mam wraÂżenie, Âże jÂą tracĂŞ, ale nie pozwolĂŞ tak szybko zabraĂŚ ... Poznaniowi :szalony:
ChoĂŚ widzĂŞ, Âże do tej pory, na tym polu nie mogÂła siĂŞ tak wykazaĂŚ jak teraz ...
Ach :szalony: Cudownie byĂŚ w takiej kropce :szalony:
PowiedziaÂły mi: no masz wujek ten komputer, napisz coÂś o Agatce

No wiêc piszê, póki jeszcze emocje nie wystyg³y :szalony: Wszystko pod adresem Agatki :* :* Po pierwsze wielkie brawa za odwagê :brawa: nigdy wczeœniej nie zajmowa³a siê tak powa¿nym tematem u siebie, na w³asnych poznaùskich ''œmieciach'', a tu nagle w takich warunkach, na otwartym sercu koalicji w pe³nej klasie nada³a wspania³¹ relacjê :brawa:
CzuÂłem siĂŞ zupeÂłnie jakbym sÂłuchaÂł doÂświadczonej wieloletnimi relacjami dziennikarki politycznej :brawa: moi kochani - takiej Agatki jeszcze nie znaliÂśmy

Pora¿a³a pozytywnie jej pewnoœÌ siebie, opanowanie, wiedza, spostrzegawczoœÌ, trafnoœÌ tych spostrze¿eù :brawa: :brawa: Sposób deklamowania wypowiedzi - bez nat³oku myœli, wszystko piêknie pouk³adane, sensownie zaprezentowane - cudowna, ona jest cu-do-wna :* :*
Mam wraÂżenie, Âże jÂą tracĂŞ, ale nie pozwolĂŞ tak szybko zabraĂŚ ... Poznaniowi :szalony:
ChoĂŚ widzĂŞ, Âże do tej pory, na tym polu nie mogÂła siĂŞ tak wykazaĂŚ jak teraz ...
Ach :szalony: Cudownie byĂŚ w takiej kropce :szalony:
Ostatnio zmieniony niedziela 05 sie 2007, 17:55 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Bywalec
Ja nie chcĂŞ nic sugerowaĂŚ, ale tvn24 to chyba juÂż nie pozwoli Agacie wrĂłciĂŚ do Poznania 
CzujĂŞ, Âże zostanie na staÂłe w Warszawie
Relacja robiÂła wraÂżenie :brawa:

Czekamy na wiĂŞcej?

CzujĂŞ, Âże zostanie na staÂłe w Warszawie

Relacja robiÂła wraÂżenie :brawa:

Czekamy na wiĂŞcej?

-
- Stały bywalec
KsztaÂłtuje siĂŞ charakter mÂłodzieÂży na porzÂądnej szkoleBlack Jack '62 pisze:Nawet dzieciaki sÂłuchaÂły z otwartymi ''koparkami'' :tanczy: :tanczy: :tanczy:
PowiedziaÂły mi: no masz wujek ten komputer, napisz coÂś o Agatce![]()

PisaliÂśmy o tym nie raz, Âże Agatta ma jeszcze wiele w zanadrzu, sporo asĂłw w rĂŞkawie i nie jeden raz nas jeszcze zaskoczyCzuÂłem siĂŞ zupeÂłnie jakbym sÂłuchaÂł doÂświadczonej wieloletnimi relacjami dziennikarki politycznej :brawa: moi kochani - takiej Agatki jeszcze nie znaliÂśmyMiÂło strasznie caÂły czas jÂą poznawaĂŚ :szalony:

CzyÂżbyÂś nie dowierzaÂł?

Black, nie chcĂŞ CiĂŞ smuciĂŚ, ale to moÂże byĂŚ jak walka z wiatrakamiMam wraÂżenie, Âże jÂą tracĂŞ, ale nie pozwolĂŞ tak szybko zabraĂŚ ... Poznaniowi :szalony:

Wszyscy to widzimy, Âże Agatta nie tylko w tematyce spoÂłecznej porusza siĂŞ i czuje jak ryba w wodzie, ale takÂże politycznie potrafi byĂŚ rekinem :brawa:ChoĂŚ widzĂŞ, Âże do tej pory, na tym polu nie mogÂła siĂŞ tak wykazaĂŚ jak teraz ...
Nie miaÂł bym jednak nic przeciwko temu, aby ta relacja trwaÂła jednak dÂłuÂżej...

A capsy niemniejsze :brawa:Relacja robiÂła wraÂżenie :brawa:
Mam wraÂżenie, Âże Agatta w Warszawie wyglÂąda dostojniej

Czekamy, ale zdaje siĂŞ, Âże Wasz wspĂłlny ulubiony, prowadzÂący serwis nie zadbaÂł o nasze interesa :>Czekamy na wiĂŞcej?
-
- Fan Forum
Chyba polubiÂły AgatkĂŞAlchemik pisze:KsztaÂłtuje siĂŞ charakter mÂłodzieÂży na porzÂądnej szkole:brawa:

DowierzaÂł, dowierzaÂł i to mocno w to wierzyÂłPisaliÂśmy o tym nie raz, Âże Agatta ma jeszcze wiele w zanadrzu, sporo asĂłw w rĂŞkawie i nie jeden raz nas jeszcze zaskoczy![]()
CzyÂżbyÂś nie dowierzaÂł?![]()

Ale sam dobrze wiesz, ze sugerowaĂŚ, domyÂślaĂŚ siĂŞ, nawet byĂŚ pewnym, to nie to samo, co naocznie siĂŞ przekonaĂŚ :szalony:
Nic nie szkodzi - bĂŞdĂŞ walczyÂł :tanczy:Black, nie chcĂŞ CiĂŞ smuciĂŚ, ale to moÂże byĂŚ jak walka z wiatrakami![]()
notki dzieÂła to kolejna kwestia, ktĂłra niby jest oczywista, ale za kaÂżdym razem powala na kolana :tanczy: :* :*A capsy niemniejsze :brawa:Relacja robiÂła wraÂżenie :brawa:
Mam wraÂżenie, Âże Agatta w Warszawie wyglÂąda dostojniejCzy piĂŞkniej - to juÂż niemoÂżliwe - dawno temu ustalone :szalony:
Mam o to ogromny Âżal do PawÂła - jak mĂłgÂł mi to zrobiĂŚ :nie:Czekamy, ale zdaje siĂŞ, Âże Wasz wspĂłlny ulubiony, prowadzÂący serwis nie zadbaÂł o nasze interesa :>Czekamy na wiĂŞcej?
Wprawdzie Agatka na pewno wykonywaÌ musia³a, zanim wesz³a na wizjê, sporo pracy za kulisami, ale có¿ my widzowie z tej pracy za korzyœÌ mamy?

No nic, biegnĂŞ przed telewizor