Ok. 10:20 zaczęła się transmisja obrad Komisji Obrony Narodowej. Może lepiej jakby takie wydarzenia w całości transmitowali w BIS, a na głównym kanale wystarczający byłby skrót.
[/quote]Ok. 10:20 zaczęła się transmisja obrad Komisji Obrony Narodowej. Może lepiej jakby takie wydarzenia w całości transmitowali w BIS, a na głównym kanale wystarczający byłby skrót.[/quote]
Wg mnie Komisje mogla transmitowac /i transmitowal/ TVP Info. TVN24 mogl sie zajac ciekawszymi rzeczami.
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
@manio136, w poprzedniej kadencji pokazywali posiedzenia zespołu parlametarnego, który nawet nie był instytucją państwową, więc pewnie będziemy mieli jeszcze wiele takich transmisji. TVN chyba chce zerwać z dawnym wizerunkiem telewizji antypisowskiej
Parę screenów z wielkanocnej emisji filmowego debiutu Pani Redaktor
Może chcieli tą transmisją niektórym osobom ciśnienie podnieść hehe. Zdziwiłem się, że transmitowali to tak długo... TVN-owi chyba już niewiele pomoże, zwłaszcza że niektórzy politycy PiS wypowiadali się w stylu "że jak TVN to pewnie i tak poskracają wypowiedzi, żeby było przedstawione w złym świetle".
Swoją drogą na Nowogrodzkiej pewnie się niektórym zimno robi, gdy jakiś materiał robi o nich Jakub Sobieniowski
No proszę, to ciekawą rzecz Metor wrzuciłeś, z filmowym epizodem Dagmary
Maciek_POZ pisze:Może chcieli tą transmisją niektórym osobom ciśnienie podnieść hehe. Zdziwiłem się, że transmitowali to tak długo... TVN-owi chyba już niewiele pomoże, zwłaszcza że niektórzy politycy PiS wypowiadali się w stylu "że jak TVN to pewnie i tak poskracają wypowiedzi, żeby było przedstawione w złym świetle".
Swoją drogą na Nowogrodzkiej pewnie się niektórym zimno robi, gdy jakiś materiał robi o nich Jakub Sobieniowski
No proszę, to ciekawą rzecz Metor wrzuciłeś, z filmowym epizodem Dagmary
Ciekawe kto to oglada? Przelaczylem po trzech minutach...
A propos debiutow; "Krynia" zagrala sama siebie w "Kryminalnych". W odcinku kiedy "Pawelek" zabija zone Zawady.
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
A te screeny to z kiedy? Bo Dagmara wygląda tu tak młodziutko!
Meteor pisze:@manio136, w poprzedniej kadencji pokazywali posiedzenia zespołu parlametarnego, który nawet nie był instytucją państwową, więc pewnie będziemy mieli jeszcze wiele takich transmisji. TVN chyba chce zerwać z dawnym wizerunkiem telewizji antypisowskiej
Parę screenów z wielkanocnej emisji filmowego debiutu Pani Redaktor
Jak widzisz Amelo, film jest z 2008 roku, można założyć że zdjęcia mogli trzaskać nawet rok wcześniej, odejmijmy więc około dziewięciu lat, czyli w tym czasie mogła mieć 24-25 lat. Probabilistyka z wyższą matematyką