I juÂż pewnie nie bĂŞdzie :sad: To byÂł pewnie taki jednorazowy prezent od PieczyĂąskiego

Z tego co wiem, Najsztuba ma juÂż nie byĂŚ w TVN, wiĂŞc moÂże dadzÂą jakieÂś miejsce antenowe na program Anity :evil2: Sama nie potrafiĂŞ tego, co napisaÂłam sklasyfikowaĂŚ do kategorii ~ÂŻART~
Dzisiaj juÂż 1 sierpnia, niedÂługo wrzesieĂą, ciekawe, co nam w tym roku przyniesie? Mam nadziejĂŞ, Âże nie bĂŞdzie takich bad news, jak w 2004

Tak na mĂłj rozum, czy moÂże AnitĂŞ spotkaĂŚ coÂś gorszego niÂż w zeszÂłym roku? Co to mogÂłoby byĂŚ? Chyba jedynie wyrzucenie z FaktĂłw popoÂłudniowych - odpukaĂŚ w niemalowane! Wtedy to juÂż caÂłkowicie odciĂŞliby jÂą od kontaktu z szerszÂą (choĂŚ i tak juÂż okrojonÂą) widowniÂą!
Ale nie zapominajmy, Âże w PANI, miesiÂąc temu, ukazaÂł siĂŞ, najprawdopodobniej sponsorowany, artykuÂł, moÂże to jednak byÂła promocja, czy raczej prĂłba przypomnienia garstce ludzi co prawda, ale jednak, Âże kiedyÂś byÂła w tivi taka osoba, jak Anita Werner i niedÂługo znowu bĂŞdzie o Niej gÂłoÂśno