Ja mysle ze w ogole sa to 2 rozne seriale ktorych jedna miara ocenic sie nie da. Natomiast mam zastrzezenie i to ogromne do producenta Fali zbrodni: pierwsza serie ogladalem i to namietnie - i co najwazniejsze - bardzo mi sie serial podobal. Natomiast druga seria to przeciwienstwo pierwszje - ze wzgledu na to, ze w I serii kazdy odcinek opowiadal inna historie. II seria byla juz dla mnie nudna, gdy ciagle rozwiazywano tylko 1 watek - i dlatego przerzucilem sie na kryminalnych...ArO pisze:No ja bym nie powiedziaÂł. Tutaj mogĂŞ byĂŚ zupeÂłnie obiektywny bo nie lubie Polsatu tak jak TVN, a jednak 'FalĂŞ zbrodni' z wielkim zainteresowaniem oglÂądaÂłem i uwaÂżam, Âże jest zdecydowanie ciekawsza. Czekam na kolejne odcinki.
TVP i TVN: kto kogo naśladuje?
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
jam pisze:Ja rĂłwnieÂż najbardziej lubiĂŞ Kryminalnych z poÂśrĂłd tego typu seriali.. z wiadomego powodui kamuii pewnie teÂż z tego samego
no ale to juÂż OT
i jeszcze w roli sprostowania powiem Âże aX jest pÂłci mĂŞskiej :oops:kamuii pisze::D dokÂładnie powĂłd jest bardzo przystojny ale nie tylko lubiĂŞ ogÂłonie ta tematykĂŞ W11 tez jest sooper
-
- Fan Forum
- Kontakt:
B@r masz racje - ÂświĂŞte sÂłowa. Nawet pewnie msze z ÂŁagiewnik w TVN byÂłyby cool.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Od ok. 3, 4 miesiecy po "M jak mi³oœÌ" jest konkurs w którym mo¿na wygraÌ pobyt na planie serialu + dodatkowe nagrody. Wystarczy tylko odpowiedzieÌ SMS-em na proste pytanie zwi¹zane z bohaterem serialu. Obejrza³em przed chwil¹ "Na Wspólnej", a na koniec zobaczy³em SMS-owy konkurs w którym obok dodatkowych nagród mo¿na wygraÌ... pobyt na planie serialu.
ÂŁukaszu sam wpadasz we wlasne puÂłapki.
ÂŁukaszu sam wpadasz we wlasne puÂłapki.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

mam nadziĂŞjĂŞ ze Kryminalni coÂś takiego zaserwujÂą 
a juÂż np. najciekawszy byÂłby pobyt w redakcji ktĂłregoÂś serwisu np.
1.Kto jest najgorszym prowadzÂącym serwisy w faktach ???
a)A*tomat
b)Jakub Burski
c)Ryszard cebula
sms o tresci a,b lub c pod nr... do wygrania pobyt w redakcji faktĂłw oprowadzaĂŚ bedzie sam Walter Junior
2. Kto odpowiada za upadek Waramosci
a)Warakomska
b)Kamil Durczk
c)Rysio Lubicz
sms o treÂści a,b,c pod nr.... nagroda j.w oprowadzaĂŚ bedzie D. Wysocka
WzglĂŞdnie pytanko do wszystkich 3 serwisĂłw kto z wymienionych prowadzÂących nie wie do czego sÂłuÂży promter oraz co to jest poprawna interpretacja tekstu ?
a) Wysocka
b) A*tomat
c) Hanka S
d) wszystkie odpowiedzi prawidÂłowe
Nagroda wycieczka do wyboru
Nie ukrywam ze najbardziej pasowaÂła by mi redakcja WaramoÂści bo tma moÂżna sotkaĂŚ tylu fajnych panĂłw np. Ociepa , Ziemiec
:zakochany:

a juÂż np. najciekawszy byÂłby pobyt w redakcji ktĂłregoÂś serwisu np.
1.Kto jest najgorszym prowadzÂącym serwisy w faktach ???
a)A*tomat
b)Jakub Burski
c)Ryszard cebula
sms o tresci a,b lub c pod nr... do wygrania pobyt w redakcji faktĂłw oprowadzaĂŚ bedzie sam Walter Junior

2. Kto odpowiada za upadek Waramosci
a)Warakomska
b)Kamil Durczk
c)Rysio Lubicz
sms o treÂści a,b,c pod nr.... nagroda j.w oprowadzaĂŚ bedzie D. Wysocka

WzglĂŞdnie pytanko do wszystkich 3 serwisĂłw kto z wymienionych prowadzÂących nie wie do czego sÂłuÂży promter oraz co to jest poprawna interpretacja tekstu ?
a) Wysocka
b) A*tomat
c) Hanka S
d) wszystkie odpowiedzi prawidÂłowe
Nagroda wycieczka do wyboru

Nie ukrywam ze najbardziej pasowaÂła by mi redakcja WaramoÂści bo tma moÂżna sotkaĂŚ tylu fajnych panĂłw np. Ociepa , Ziemiec

Android <3
WyjdĂŞ na gÂłupka. Ale kiedyÂś musiaÂłem o to spytaĂŚ, bo nurtuje mnie to od dawna. Kto to do jasnej cholery jest ten A*tomat i skÂąd ta nazwa. Bo poza tym forum, to siĂŞ z tym okreÂśleniem nie spotkaÂłem, a tu w co drugim temacie. ZrĂłbcie najlepiej jakieÂś FAQ dla nowych* userĂłw / sÂłownik forumowicza albo coÂś w tym stylu. 
* - jak teraz ustaliÂłem: jestem tu tylko od roku; zarejestrowaÂłem siĂŞ w pierwszym dniu istnienia forum, jako 13 user

* - jak teraz ustaliÂłem: jestem tu tylko od roku; zarejestrowaÂłem siĂŞ w pierwszym dniu istnienia forum, jako 13 user

Ostatnio zmieniony piątek 13 maja 2005, 02:03 przez Majkell, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi o Grzegorza Kajdanowicza, a skÂąd ta nazwa i dlaczego to ja nie wiem. Chyba dlatego, Âże mĂłwi jak a.u.t.o.m.a.t (dlatego wykropkowaÂłem poniewaÂż to sÂłowo zamienia siĂŞ tu na "Grzegorz Kajdanowicz"
). I tak teraz jest o wiele lepiej niÂż byÂło na poczÂątku. 

Ostatnio zmieniony piątek 13 maja 2005, 02:04 przez ArO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

DziĂŞki.
No wÂłaÂśnie - przed chwilÂą zapomniaÂłeÂś wykropkowaĂŚ, skrypt zadziaÂłaÂł i z dwĂłch ostatnich zdaĂą raczej niewiele zrozumiaÂłem. ;-) Ale przynajmniej siĂŞ wyjasniÂło, po co jest ta gwiazdka w sÂłowie "a*tomat". 
A zresztÂą, przy pisaniu tego posta siĂŞ przekonaÂłem jak ta zamiana dziaÂła, bo z tego wszystkiego zamiast "skrypt" napisaÂłem "a*tomat".

A zresztÂą, przy pisaniu tego posta siĂŞ przekonaÂłem jak ta zamiana dziaÂła, bo z tego wszystkiego zamiast "skrypt" napisaÂłem "a*tomat".