TVN7
Moderator: Łukasz
Zmiany w TVN Siedem
JuÂż 5 wrzeÂśnia wystartuje zmieniona oprawa graficzna kanaÂłu TVN Siedem. Stacja przedstawiÂła elementy jesiennej ramĂłwki, ktĂłre pozwolÂą jej na wzmocnienie dotychczasowej oglÂądalnoÂści. Obecnie wynosi ona okoÂło 2 proc. W poprawieniu wynikĂłw majÂą pomĂłc nowoÂści filmowe i serialowe. Pod koniec roku wystartuje teÂż polska edycja The Trip, ktĂłrÂą kanaÂł grupy ITI przeprowadzi wspĂłlnie z MTV Polska.
TVN Siedem poka¿e tak¿e niektóre mecze z Pucharu UEFA. Do tej pory zarzucano stacjom z grupy ITI, ¿e nie wspó³pracuj¹ przy emisji tak wa¿nych wydarzeù. Mogliœmy ogl¹daÌ jedynie retransmisje niektórych meczów, podczas gdy by³a mo¿liwa ich równoleg³a emisja na TVN i TVN7. Teraz problem zostanie rozwi¹zany na korzyœÌ odbiorców. Oprócz emocji sportowych, widzowie TVN Siedem zobacz¹ te¿ specjalne dodatki do programu podró¿niczego 'Misja Martyna', emitowanego przez TVN.
zrĂłdÂło:medialink.pl
Hmn ciekawe jaka bedize ta oprawa,i dobrze ze tvn7 pokaze czesc meczy pucharowych:)
Moim zdaniem jednak tvn7 byl i jest i bedzie jednak bezndzijenym kanaÂłem:P:P
TVN Siedem poka¿e tak¿e niektóre mecze z Pucharu UEFA. Do tej pory zarzucano stacjom z grupy ITI, ¿e nie wspó³pracuj¹ przy emisji tak wa¿nych wydarzeù. Mogliœmy ogl¹daÌ jedynie retransmisje niektórych meczów, podczas gdy by³a mo¿liwa ich równoleg³a emisja na TVN i TVN7. Teraz problem zostanie rozwi¹zany na korzyœÌ odbiorców. Oprócz emocji sportowych, widzowie TVN Siedem zobacz¹ te¿ specjalne dodatki do programu podró¿niczego 'Misja Martyna', emitowanego przez TVN.
zrĂłdÂło:medialink.pl
Hmn ciekawe jaka bedize ta oprawa,i dobrze ze tvn7 pokaze czesc meczy pucharowych:)
Moim zdaniem jednak tvn7 byl i jest i bedzie jednak bezndzijenym kanaÂłem:P:P
ÂŚwietny krok - szczegĂłlnie mecze. Przyznam, Âże TVN7 oglÂądam rzadziej, niÂż TVN Meteo
Mo¿e teraz siê to zmieni. Dziœ TVN7 mia³ wy¿sz¹ ogl¹dalnoœÌ, ni¿ TV4

Ostatnio zmieniony niedziela 05 wrz 2004, 13:30 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
No jest Âładna... ale troszkĂŞ maÂło wyzrazista, a muzyczka lepsza byÂła w poprzedniej.
Za ma³o jest tych czo³ówek w TVNsiedem. S¹ tylko zapowiadzi reklam i zapowiedzi propozycji programowych. W TVN jest ich wiêcej np. "Dziœ w TVN"; "Niedziela" i tam takie... czyli jest wiêksza ró¿norodnoœÌ.
Za ma³o jest tych czo³ówek w TVNsiedem. S¹ tylko zapowiadzi reklam i zapowiedzi propozycji programowych. W TVN jest ich wiêcej np. "Dziœ w TVN"; "Niedziela" i tam takie... czyli jest wiêksza ró¿norodnoœÌ.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nigdy nie oglÂądaÂłem tvn siedem, wszak nie interesujÂą mnie telenowele, filmy z poczÂątku lat 90 i gÂłupkowate seriale, ale juÂż teraz czekam na speÂłnienie obietnic i wprowadzenie do ramĂłki serialu Miasteczko South Park. Owszem mogliby dorzuciĂŚ jeszcze The Simpsons i naprawdĂŞ polubiÂłbym ta stacjĂŞ. Na TV4 zawsze oglÂądaÂłem "GÂłowĂŞ rodziny" oraz "Przygody Fray'a w kosmosie" - niestety nie nadajÂą juz tych seriali.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Zgadzam siĂŞ w 100%. Mimo, Âże mam ten kanaÂł i czĂŞsto przelatuje przez niego to nigdy siĂŞ na nim nie zatrzymuje bo wiem Âże nie ma tam nic interesujÂącego.doktorfaustus1 pisze:Nigdy nie oglÂądaÂłem tvn siedem, wszak nie interesujÂą mnie telenowele, filmy z poczÂątku lat 90 i gÂłupkowate seriale, ale juÂż teraz czekam na speÂłnienie obietnic i wprowadzenie do ramĂłki serialu Miasteczko South Park. Owszem mogliby dorzuciĂŚ jeszcze The Simpsons i naprawdĂŞ polubiÂłbym ta stacjĂŞ. Na TV4 zawsze oglÂądaÂłem "GÂłowĂŞ rodziny" oraz "Przygody Fray'a w kosmosie" - niestety nie nadajÂą juz tych seriali.
-
- Fan Forum
- Kontakt: