ÂŁukasz pisze:...a my siĂŞ za bardzo nie chwalmy jakie z nas przystojniaki.
O to to wÂłaÂśnie Popieram w caÂłej rozciÂągÂłoÂści
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
salladyn pisze:SwojÂą drogÂą to fajnie Âże czasem ktoÂś pamiĂŞta co piszĂŞ
Ja teÂż o tym pamiĂŞtam, ale nie chciaÂłam przypominaĂŚ, Âżeby nie byÂło to odebrane jako zÂłoÂśliwe :evil2: i pamiĂŞtam teÂż ten "worek od ziemniakĂłw"- klasyka
ÂŁukasz pisze:Z terraxem to siĂŞ wymieniĂŞ fotkami na PW i Wam powiem, czy Âładna.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
Oj oj oj,nie gracie zgodnie z zasadami PrzecieÂż to jak wyglÂąda Marcin wszyscy wiedzieli bo byÂł artykuÂł w gazecie wiĂŞc ja czekam aÂż ktoÂś inny tu siĂŞ ujawni.Poza tym zetnĂŞ wÂłosy na jeÂża,bo w kÂłakach mi okropnie.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Ale mi make-up zrobili, jej, tak nieswojo wyszedÂłem. :oops: Mam inny nos!
No i wydaÂło siĂŞ, Âże w naszej redakcji panuje nepotyzm, bo ÂŁukasz to mĂłj brat. Oj... :oops: Widzisz ÂŁukasz. Nic nie daÂło, Âże przyprawiÂłeÂś sobie nazwisko RopczyĂąski. KtoÂś musi siĂŞ chyba podaĂŚ do dymisji, ale kto.